Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου..! Ναι χρειάζεσαι διπλασιασμό της χοριακης σε 48 ώρες. Ή τουλάχιστον αύξηση 70%. Αλλά επειδή η δική σου χοριακή είναι λίγο χαμηλή, χρειάζεσαι 60 και πάνω (πλήρη διπλασιασμό). Γι αυτό σου είπα να πας και σε δεύτερο διαγνωστικό. 

Κατάλαβα,θα το κοιτάξω μήπως πάω κ σε δεύτερο εάν δεν έχει κόσμο γιατι κ σήμερα περίμενα μισή ώρα,έτοιμη ήμουν να πάω αλλού.6 άτομα μέσα τα 2 δούλευαν μόνο.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΠανΜαρ δεν είσαι η μόνη , βάλε και εμάς στο club της πιπίλας και της πάνας και δεν μας βλέπω να τα κόβουμε σύντομα.
Τί να πούμε κι εμείς που θηλάζουμεεεε;;;;;;;;;;;;; E, ρε γλέντια!!!!!!!

Συμπεθερούλα μου καλά αποτελέσματα εύχομαι και περαστικά joa & stone, περαστικούλια.

Αχ, πανμαρ, τί μου θύμισες ένα σ/κ στη Δημητσάνα... και τί σ/κ.... αχαχαχ.

Κι εγώ χαίρομαι κοριτσάκια μου που είμαι ξανά μαζί σας, αλλά να, έχει πάει η ώρα 1,30 και κάθομαι και σας διαβάζω λίγο πασάλιμα...

γιοβάνα για πιτζάμα της φοράω το από κάτω της χειμωνιάτικης κι ένα κοντομάνικο φανελάκι και πάλι ιδρωμένη τη βρίσκω, αρχίζω σιγα σιγά να αφήνα ανοιχτά παράθυρα.

Κορίτσια κανονίστε κανένα ηλεκτρονικό ξεμάτιασμα του καφέ μας, ή ακόμα καλύτερα ευχέλαιο. Εμένα off η ηλεκτρική και το πληντήριο δεν μου τα λέει και πολύ καλά τελευταία. Για να μην επεκταθώ σε αυτοκίνητο/μηχανάκι...

Ηλιάνα είναι αλλεργική στα γαλακτοκομικά, αβγό, ξηρούς καρπούς, φακές και σουσάμι. Δεν πρέπει να φάει όοοοοοτι περιέχει κάτι από αυτά. Αν φάει... σκούρα τα πράγματα. Ελπίζουμε να περάσει με τα χρόνια, συνήθως περνάει ώς τα πέντε το πολύ.

Κορίτσια τώρα τρέχω για ύπνοοοοο, σας φιλώ γλυκά-γλυκά. Καλό καλοκαίρι κορίτσια μου. Μπήκεεεε.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Πάω για ύπνο κούκλες

lazarenia που εισαι ?

φιλάκι δεν ήξερα ότι ακόμη και εσύ θηλάζεις:D:D:D:D μπραβο σου ........

τώρα το κατάλαβα :roll::roll::roll::roll::?

όσο για της αλέγριες το κατάλαβες εσύ η έκανες το τεστ ?

:tongue::tongue:

Καλημερα!

500824ms6eoy3c9b.gif

Καλό μήνα!

Λοιπον εμείς μετα απο μια ιωσουλα που είχε ο μικρός τον Γεναρη η πιπιλα και μαξιλαρακι του συνεχως μαζί του. Οχι έξω μόνο οταν ειμαστε σπίτι. Οσο για το γιογιο εκεί που καθομασταν καθε πρωί για τα τσισα, εδω και 1 μηνα δεν το θέλει:confused:. Οποτε έχουμε μέλλον ακόμα.

λαζαρενια μου σε βρισκω φοβερη με τα ατρολογικά! Είπες θα επιρεαστουν και οι Ζυγοί? Την έκατσα τη βάρκα....

Ωχ νομιζω ξυπνησε ο μικρός.... οσο πάει και πιο νωρίς...

Θα μπω μετα άν τα καταφερω.

καλημέρα φιλεναδούλες...σε κανα δεκάλεπτο έρχεται το καινούργιο μου ψυγείο.

μαελενη κι εμείς έχουμε ακόμη εξανθήματα αλλά πλέον νομίζω πως είναι ιδρωτήρια...οταν τον κάνω μπανάκι εξαφανίζονται ...μετά από παιχνίδι ξαναβγαίνουν.

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Δεν κάνεις λάθος! Είναι γύρω στα 65 κιλά... να τον δεις με τη μικρή πλάκα που έχουν... Εν τω μεταξύ, επειδή η Σοφία έχει συνηθήσει τον Έκτορα για σκύλο, όλα τα άλλα σκυλάκια τις φαίνονται σαν παιχνίδι! Δεν φοβάται τίποτα!

Δυστυχώς, δεν έχω κτηνιατρικές γνώσεις να σε βοηθήσω...

Εσύ τι σκυλάκι έχεις?

τσιουαουα με πιντσερ ειναι.5 κιλα περιπου.ειναι 7,5 χρ.και πολυ ησυχος οσο δεν χτυπαει κουδουνι!!!αν ερθει καποιος γινεται χαμος.γαυγιζει και χοροπηδαει και κανει χαρες και στους αγνωστους ακομα.αν βεβαια αδιαφορησεις σε γραφει και αυτος και παει στη τσαντα του και κοιμαται.

με την μικρη τα πανε τελεια.παιζουν συνεχεια και την προσεχει πολυ.οταν ηταν νεογεννητη δεν μπορουσε να την εχει καποιος αγκαλια και να πλησιασει την εξωπορτα.ηταν εκει μπροστα και δεν εβγαινε κανεις!!!

τωρα μολις κλαψει πρωτος τρεχει ο μπετοβεν και μετα εγω.

αν δεν την ακουσω παει και καθεται κατω απο το κρεββατι της και της κανει παρεα οποτε σταματαει να γκρινιαζει η μικρη.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

ελα φερε την μανουλα σου να κανουμε παρεα ... τι τον θεωρει τον Εκτορα? αρκουδιτσα?:) παντως οτι και να λεω για τα σκυλακια ... κατα πολυ βαθος τα αγαπαω ... αλλα δεν τα θελω μεσα στο σπιτι. στην χαλκιδικη που εχουμε ενα λυκοσκυλο τι να πω.. μια χαρα τα παμε... εκεινος φευγει μακρια απο εμενα και εγω απο αυτον:)

μαελεμη μου καλα αποτελεσματα στον δερματολογο.. αμαν κοριτσι μου καθε βδομαδα κατι εχει ο μικρουλης ... να περνανε μονο τι να πω

μου αρεσε οτι τα πατε μια χαρα.μαμα δεν ειναι αρσενικο το σκυλακι μας στην χαλκιδικη.η ηρα ειναι!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Έχουμε πολύ υγρασία ρε γμτ και τα πρωινά κάνει ψυχρούλα. Ξεσκεπάζεται και γι΄αυτό δεν το παίρνω απόφαση να της βάλω καλοκαιρινά.

χθες την ειχα με 3/4 μανικι και 3/4 μπατζακι και ηταν μουσκεμα και την αφησα μονο με κοντομανικο φανελεκι αυτο που κουμπωνει απο κατω

Καλημερα φιλες μου!!!

Ιωάννα τι επαθες βρε κοριτσι μου???Και φυσικα να τους κανεις τα παραπονα σου με γραπτη επιστολή..Λίγο ανευθυνα φερθηκαν μου φαίνεται..Πως εισαι σημερα;;;

Ελένη σε ποσο καιρο τωρα θα ηρεμησει το παιδι απο τα σπυρακια???Μακαρι απο σημερα να εχει βελτιωση ο μικρος.

Ιωαννιτσα που εισαι να μας πεις για το σακουλάκι σου???Ελπίζω και εσυ να εισαι καλύτερα σημερα...

Κωνκων τι παθατε με τα κλειδια κι εσεις...Αυτα τα κλειδια τα εχει κι ο δικος μου σε μεγαλη εκτιμηση κι ολο τον κυνηγαμε απο πίσω γιατι θελει να τα κρυβει κιολας και να μας αφηνει να τα ψαχνουμε..Το δικο σας ομολογω πως ξεφυγε πολύ απο μια μικρη σκανταλια..τι νερα ηταν αυτα που δεν βρηκατε το κλειδι???Βαθια ή βρωμικα???

Ριτα εγω εμεινα στην εκδρομη σας..Ωραια ηταν ετσι;;;Το Ναύπλιο το λατρευω και σιγουρα μεχρι να γεννησω θελω να το επισκεφτω για μια ακομη φορα.Εχω και την κολλητη μου εκει..

Λαζαρενια εισαι καλά και φαίνεται..Σκοπεύετε να πάτε Αθηνα για βολτιτσα??

Σουλιτσα μου, τι κανετε;;Κοπηκες πολύ απο τα γυαλια???Συμβαινουν τα ατυχηματα αρκει να είναι ανωδυνα, περαστικα σου!!

Ηλιανα να ξεκουραστεις λίγο για τη μεση σου και μην τρελαίνεσαι τοσο με τις δουλειες..Καθε μερα να κανεις κι απο κατι, όχι όλα μαζί!!

Νατασα εσεις τι κανετε;;;Εφυγε ο συζυγος???Διαβασα για Σωτο σε εξαρση μες την εκκλησια ε??τι μου θυμιζει αραγε.....

Sardelaki μεγαλο εξοδο ολες αυτες οι συσκευες, τουλάχιστον τωρα που θα ειναι καινουριες δεν θα εχεις πρόβλημα

Βικυ τι κανετε;;Ολα ετοιμα για αυριο???

Φωτεινη μου πως εισαι??Με το γυμναστηριο εχεις δει καθολου βελτιωση σε σωματικους πόνους ή τυχον πιασιματα και αλλα τετοια??

Βατραχακι πως ειστε;;;Το εχετε ριξει στις βολτιτσες ε;;Τι καλά που κι ο μικρος εχει τελεια αναπτυξη, μπραβο!!Τα πατε υπέροχα νομιζω!!Ο Τιμουλης προσαρμοζεται???

Κικη πως πας καλή μου???Πως περνατε με τον Αναστασακο???

Μαρινα τι ωραια ιδεα και η γλαστρουλα..Ο βασιλικος ξερω και εγω οτι ειναι ευαίσθητος.Πριν δυο εβδομαδες που πήγα σε βαφτιση πήρα μια μπομπονιερα κερι μεσα σε γυαλινο βαζακι

Μου αρεσει πολύ και η ελιτσα σε γλαστρακι αλλα πρεπει να ειναι λίγο αλμυρη..Το ειδα στο μαγαζι μας πάνω στα τραπέζια σε γαμο..

Arma που εισαι;;Τι κανει η μικρη???

Ντελένη μου τι κανουν τα ζουζουνια???

Ντινα καλοριζικα τα βαφτιστικα και με το καλό να γινει η βαφτιση της μικρης σας!!!Γερη να ειναι και καλότυχη και περιμενουμε τις ωραιες φωτο σας!

Φιλακι περασατε ομορφα στο πάρτι ε;;;Πήρατε και ψαρακι, να δεις ποσο θα χαίρεται καθημερινα η Ναταλία σου..Ο δικος μου ζηταει να το ταΪζει συνεχεια και να του μιλάει...

Μαρια (πανμαρ)κανονιζετε βολτιτσα και συναντηση με τη Ριτα αν καταλαβα???Καλα να περασετε οτι κι αν κανετε!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημεραααα

Πηγαμε στη γιατρο χθες!!!ολα καλα!!ειδαμε τον σπορο μας και ακουσαμε και καρδια!!!πλακουντα ,τομη και λοιπα τα βρηκε ολα πολυ καλα ...απο την καινουργια γιατρο δηλωνω ενθουσιασμενη!!!Παααααρα πολυ καλη!!

Ααα και ειμαι 6 εβδομαδων και 4 ημερων και γυρω στις 5-10 γεναρη γενναω με ραντεβου(καισαρικη)

το κρυωμα παραμενει αν και ειμαι ελαφρως καλυτερα...ρωτησα την γιατρο και μου ειπε οτι ειναι σχετικα νωρις ακομη και προτιμα να μην παιρνω τιποτα στην παρουσα φαση..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Όντως, πρόσεχε, η πανμαρ πιστεύω ότι είναι πιο άνετη γιατί την έχει στον κήπο, δηλ. φαντάζομαι χώμα πανμαρ; Oπότε οι τουμπίτσες μπορεί και να μην πονάνε και τόσο... τώρα στα μπαλκόνια μας μου φαίνεται επικίνδυνο όπως αντίστοιχα της μπανιέρας τα πεσίματα...

Μπα... στην βεράντα την έχω κατά κύριο λόγο. Την κατεβάζω και στον κήπο (που είναι χώμα και γκαζόν) αλλά με βολεύει περισσότερο η βεράντα για να πλατσουρίζει αυτή κι εγώ να κάνω καμιά δουλειά μέσα. Απλά το παιδί μου (ευτυχώς για την ώρα) κλαίει μόνο όταν νυστάζει. Αν είναι ξύπνια και στα καλά της, ό,τι τούμπες, χτυπήματα κ.λ.π. να φάει, απλά μου το λέει!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...