Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου..! Ναι χρειάζεσαι διπλασιασμό της χοριακης σε 48 ώρες. Ή τουλάχιστον αύξηση 70%. Αλλά επειδή η δική σου χοριακή είναι λίγο χαμηλή, χρειάζεσαι 60 και πάνω (πλήρη διπλασιασμό). Γι αυτό σου είπα να πας και σε δεύτερο διαγνωστικό. 

Κατάλαβα,θα το κοιτάξω μήπως πάω κ σε δεύτερο εάν δεν έχει κόσμο γιατι κ σήμερα περίμενα μισή ώρα,έτοιμη ήμουν να πάω αλλού.6 άτομα μέσα τα 2 δούλευαν μόνο.

• Μου αρέσει 2

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Άντε ρε Ελενάκι, να ηρεμήσετε λίγο...

Από το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί που λένε γιατί εδώ και κανένα τρίμηνο, όλο και κάτι ανάποδο μας συμβαίνει!

Ααααα ξέχασα να πω καλό μήνα!!!! 1η Ιουνίου σήμερα όοοοολη μέρα. Επισήμως καλό καλοκαίρι ;)

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

παντως να το ξερετε μπηκε ο ουρανος στον κριο!ετοιμαστειτε για μεγαλες αλλαγες ειδικα για κριο-αιγωκερο-ζυγο-καρκινο.(καλα παμε......)

Κα Πατέρα,

αλλαγές καλές ή κακές?

Για Υδροχόο ξέρετε τίποτα να μας πείτε?

mrdIp3.png

Κοριτσάκια σας καληνυχτώ. Πάω να πάρω ένα νοργκέσικ (μυοχαλαρωτικό) και να ξαπλώσω. Ελπίζω να μην είμαι χειρότερα αύριο

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ααααα ξέχασα να πω καλό μήνα!!!! 1η Ιουνίου σήμερα όοοοολη μέρα. Επισήμως καλό καλοκαίρι ;)

Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι να έχουμε. Και πάνω απ'όλα υγεία και όχι παρατράγουδα!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Είχε καμιά σας νέα από την Ιωάννα?

Δυστυχώς όχι. Ε κάθε μέρα δεν είναι και Πασχαλιά!!!! Θα μας τα πει αύριο.

Πάω κι εγώ για ύπνο κοριτσάκια μου.

Καλή και ήρεμη νύχτα να έχουμε.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Κα Πατέρα,

αλλαγές καλές ή κακές?

Για Υδροχόο ξέρετε τίποτα να μας πείτε?

οι αλαγες θα επηρεασουν ολα τα ζωδια αλα περισσοτερο σε αυτα που προαναφερα.

ο ουρανος φερνει μεγαλες αλλαγες και με συνδιασμο τον πλουτωνα σε αιγωκαιρο ,θα ειναι μεταμορφωτικες.

δεν ειναι απαραιτητο να ειναι κακες οι αλλαγες απλα ο ουρανος ειναι ο πλανητης που αντιπροσωπευει την ατομιστικη ελευθερια ,το εγω και σπαει δεσμα και ταμπου απο κοινωνια.

ο ουρανος ειναι πλανητης του υδροζου .σε επηρεαζει νομιζω θετικα αλλα μεσα απο κοπο(σε ολα τα ζωδια)

νομιζω ομως οτι περυσι ηταν πιο χαλια χρονια για τους υδροχοους.φετος ηρεμειτε και οικονομικα εσοδα θα εχετε.

επισης πριν 12 χρονια υπηρξε κατι πολυ συνταρακτικο.

αυτα!:wink:

1654096yn4fep17z7.gif

οι αλαγες θα επηρεασουν ολα τα ζωδια αλα περισσοτερο σε αυτα που προαναφερα.

ο ουρανος φερνει μεγαλες αλλαγες και με συνδιασμο τον πλουτωνα σε αιγωκαιρο ,θα ειναι μεταμορφωτικες.

δεν ειναι απαραιτητο να ειναι κακες οι αλλαγες απλα ο ουρανος ειναι ο πλανητης που αντιπροσωπευει την ατομιστικη ελευθερια ,το εγω και σπαει δεσμα και ταμπου απο κοινωνια.

ο ουρανος ειναι πλανητης του υδροζου .σε επηρεαζει νομιζω θετικα αλλα μεσα απο κοπο(σε ολα τα ζωδια)

νομιζω ομως οτι περυσι ηταν πιο χαλια χρονια για τους υδροχοους.φετος ηρεμειτε και οικονομικα εσοδα θα εχετε.

επισης πριν 12 χρονια υπηρξε κατι πολυ συνταρακτικο.

αυτα!:wink:

Εντυπωσιάστηκα!!!

Ευχαριστώ για την άμεση ενημέρωση!

Ασχολείσαι με τα ζώδια?

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

καλό μηνα σε άλλες μόλις κάθισα νιώθω μια ενόχληση στην μέση πολύ έντονα κουραστικά πολύ το σαββατοκύριακο αλά τέλος παντον να σα διαβάσω και θα σχολιάσω λαζαρενια κάτσε

:tongue::tongue:

ναι σωστα αλλα εμενα πεφτεια και σπαει,δοντια,ματωνει χειλια,κανει καρουμπαλα...αστο !θα την περνω στην παραλια να παιζει!
Όντως, πρόσεχε, η πανμαρ πιστεύω ότι είναι πιο άνετη γιατί την έχει στον κήπο, δηλ. φαντάζομαι χώμα πανμαρ; Oπότε οι τουμπίτσες μπορεί και να μην πονάνε και τόσο... τώρα στα μπαλκόνια μας μου φαίνεται επικίνδυνο όπως αντίστοιχα της μπανιέρας τα πεσίματα...

Καλησπέρα κοριτσάρες μου ή μάλλον καλημέρα! Πάλι σας έχασα, πάλι αγώνας δρόμου σήμερα, ωραία όμως, έτσι είναι η ζωή, πήγαμε στη γιορτή του παιδικού της Ναταλίας και τώρα έχουμε ένα κατοικίδιο: ένα χρυσοψαράκι!!!!!!!!!!!

lazarenia μου έχω τόσα να σου πω και γιατί φοβάμαι τοσο... νοσηλεύτηκε και δεύτερη φορά η Ναταλία, άραγε το ξέρεις, δεν θυμάμαι αν είχαμε μιλήσει... ήταν ξανά μια γερή αλλεργική αντίδραση μόνο που, αυτή τη φορά, δεν ξέρουμε από τί... δεν είχε φάει δηλ. κάτι απαγορευμένο... από εκεί και μετά φοβάμαι πολύ... σήμερα έκοβα τυριά για να τρίψω για τα μακαρόνια... κι είχα φοβηθεί πολύ... έκανε κάτι βηχαλάκια και τρελενόμουν...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

κωνκων άντε με το καλό τώρα πηρές και την άδεια όλα θα περάσουν και γρήγορα θα γεννήσεις

Stone πάλι καλά που πέρασε σε είχα στο μυαλό μου όλοι μέρα

GiovannaXA και εμείς από σκούπα πάσχουμε έριξε ένα ποτήρι νερό ο μικρός ταρτάν και βγήκε οφ και πριν 15 μέρες έληξε η εγγύηση καλά τι χτύπημα έπαθες ?

Με τα νεφρά τι θέμα έχεις ?

marina28 ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό με την μικρούλα

όσο για διακοπές και εμείς για στεριά μας βλέπω φέτος πάει η Θάσος ΑΚΟΥΣ ΦΙΛΙΟ ? μου το απαγόρευσε η γιατρός το πλοίο τορα δεν ξερω για τις από δω παραλίες της καβάλας αν είναι ακτι καλό η Χαλκιδική η Χαλκίδα..

θα δούμε

maeleni περαστικά κούκλα

filaki τι αλλεργία έχει η μικρή και ο δικόσ μου έχει αλέγρiα στην γάτεσ και στην γύρι δεν έχουμε κάνει όμως το τεστ και τώρα του δίνω ένα σιρόπι αντισταμινικο όταν κάνει έντονο βήχα αυτές τις μέρες έτριψε και ο άντρας μου το κρεβάτι με γυαλόχαρτο και έχει επιδεινωθεί λίγο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...