Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου..! Ναι χρειάζεσαι διπλασιασμό της χοριακης σε 48 ώρες. Ή τουλάχιστον αύξηση 70%. Αλλά επειδή η δική σου χοριακή είναι λίγο χαμηλή, χρειάζεσαι 60 και πάνω (πλήρη διπλασιασμό). Γι αυτό σου είπα να πας και σε δεύτερο διαγνωστικό. 

Κατάλαβα,θα το κοιτάξω μήπως πάω κ σε δεύτερο εάν δεν έχει κόσμο γιατι κ σήμερα περίμενα μισή ώρα,έτοιμη ήμουν να πάω αλλού.6 άτομα μέσα τα 2 δούλευαν μόνο.

• Μου αρέσει 2

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ωχ τελικά δεν είναι καθόλου αστείο, νόμιζα ότι έπεσες μεν αλλά έγινε σταδιακά δεν κατάλαβα ότι χτύπησες! Φοβάμαι ότι αύριο θα πονάς ακόμα περισσότερο αφού και τώρα είσαι σχετικά ζεστή!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρία μου μην αγχωνεσαι. Εμείς πρωτη φορα φετος την καταθέσαμε έγκαιρα. Κάθε χρόνο αργουμε κανα μήνα αλλα ποτε δεν μας έχουν πει κάτι.

Κωνκωνάκι μου, κι εγώ μια ζωή καθυστερημένα την υπέβαλα. Απλά φέτος, επειδή το υπουργείο προσπαθεί να βγάλει κι από τη μύγα ξύγκι δεν θέλω να τους δώσω αφορμή!

mrdIp3.png

Όχι χτύπησα καλά. Έτρεχα, σταμάτησε απότομα ο διάδρομος και έπεσα πίσω με όλη τη φόρα και τη δύναμη που είχα. Αύριο θα πάω στο γιατρό. Τσαντίστηκα επίσης γιατί οι υπεύθυνοι και οι γυμναστές με αντιμετώπισαν επιπόλαια. Αύριο θα καταθέσω και εκεί εγγράφως τα παράπονά μου.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Πάλι καλά Μαελένη μου που μάθατε τι ήταν τα σπυράκια να μην αρχίσετε περιορισμούς στη διατροφή, είναι πολύ δύσκολο σε παιδάκι! Τι να πει βέβαια και το φιλάκι...

Πόσο σου κράτησε ο βασιλικός θυμάσαι?

Ναι Μαρίνα μου, γιατί η παιδίατρος το πρωί που της τηλεφώνησα να της πω για τη δερματολόγο μου είπε να πάτε, αλλά να δεις τα ίδια θα σας πει, ότι δηλ κάτι έπιασε και πρέπει να τον περιορίσω για λίγες μέρες στο σπίτι και να βρω τι ακούμπησε κ.α. τέτοια. Ναι αλλά τα πρώτα βγήκαν με τον πυρετό τον μεγάλο και τα είχε δει γμτ. Τι να πω πια!

Μας τον είχαν δώσει Σεπτέμβρη Μαρίνα το βασιλικό, κανένα μήνα πρέπει να μου κράτησε. Ηταν ο κλασσικός με τα πολύ μικρά φυλλαράκια.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

ρε κοριτσια τι γινεται σημερα?τι παθατε ολες???????

τι νομιζατε οτι εμεις θα την γλυτωναμε????

μια ωραιοτατη κλησουλα 40ε φαγαμε.........:twisted:χμμμμμμ μαλλον φταιει ο αρης στον λεων!τι να πω!!

ευχελαιο κα φωτεινη οπως το ειπατε.

μαελενη τι σας ειπε η δερματολογος?

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Μα το θέμα δεν είναι να σου πουν κάτι στην εφορεία Κωνκων, αλλά να βάλουν το πρόστιμο και σε μας το κάνουν πολύ συχνά! Ειδικά τώρα που θέλουν να μαζέψουν χρήμα.....ποιός τους πιάνει!

Giovanna και πολύ γάιδαροι οι υπέυθυνοι! Ούτε συγνώμη? Περαστικά σου κοριτσάκι. Βάλε καμιά κρεμούλα, δεν θυμάμαι ποιά όμως, πάρε και κανένα παυσιπονάκι στην ανάγκη. Κι εγώ έχω πέσει από το διάδρομο, αν σε παρηγορεί αυτό, την πρώτη φορά που έκανα! Φαντάζομαι τα βλέμματα όσων με κοιτούσαν να πέφτω!

Lazarenia μου τα έγραψα και λίγο πιο πάνω. Από τον ψηλό πυρετό ήταν αντίδραση. Βάζουμε κάτι κρεμούλες και αναμένουμε βελτίωση.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Λεγαμε για εναν παιδοτοπο που ειχε ξαναρθει η Νατασσα εδω στην περιοχη.

Μολις το οριστικοποιησουμε θα σου πουμε οκ?

Πείτε μου πείτε μου, γιατί τελικά θα κατέβω Τετάρτη πρωί Παγκράτι, θα κοιμηθώ εκεί το βράδυ και στην φίλη μου λέω να πάω Πέμπτη πρωί. Οπότε λογικά θα μπορώ να το συνδυάσω!

mrdIp3.png

Πρέπει να αποφασίσω και τι θα κάνω με το θέμα πάρτυ. Θέλω πάαααρα πολυυυυυύ να γίνουν στο σπίτι μας, αλλά θα είναι πολλά άτομα ρε γμτ και δεν έχω που να τους βάλω να κάτσουν. Μιλάμε για 45-50 άτομα (μικροί - μεγάλοι)

Μια τελευταία ερώτηση και σας αφήνω γιατί ξεπέρασα και την Κίκο :tongue::tongue::tongue: Το βράδυ τι τους φοράτε; Έχετε καλοκαιρινά πυτζαμάκια; Εγώ την έχω ακόμα με χειμωνιάτικα και ελαφρύ παπλωματάκι, αλλά κάποια βράδυα ιδρώνει. Από την άλλη, είναι συνέχεια ξεσκέπαστη.

Giovanna μου κι εμείς το ίδιο πρόβλημα είχαμε. Μαζευόμασταν 48! Κι επειδή ήταν αδύνατο, τελικά καλέσαμε μόνο παππούδες, γιαγιάδες, και τα αδέρφια μου (ο άντρας μου είναι μοναχοπαίδι). Φάγαμε όλοι μαζί Κυριακή μεσημέρι και το απόγευμα ήρθαν και οι νονοί της με τα ταίρια τους για να κόψουμε όλοι μαζί την τούρτα της.

Σε σχέση με το πως την κοιμίζω το βράδυ, εκείνη αποφασίζει! Όσο περνάει από το χέρι μου της βάζω ολόσωμα φορμάκια και την σκεπάζω μ'ένα σεντονάκι. Εκείνη θέλει να φοράει μόνο φανελάκι, οπότε εκεί προσπαθώ τουλάχιστον να της βάζω ένα παντελονάκι πυτζάμας από κάτω. Το σεντονάκι παραμένει. Και να μην το θέλει, μόλις την πάρει ο ύπνος πάω και την σκεπάζω.

Το άλλο βασικό ,όμως, είναι πως το βράδυ της κλείνω το παράθυρο του δωματίου της, όση ζέστη κι αν έχει γιατί και σε μας το πρωί έχει υγρασία.

Σε ζάλισα?

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

αχ ρε φιλεναδούλες σας έχασα...σήμερα τρίτωσαν αυτά που συμβαίνουν κι έτσι χάθηκα.

Τελευταία βδομάδα μας χάλασε η τηλεόραση, πήραμε καινούργια...σήμερα χάλασε το ψυγείο , τρέχαμε να πάρουμε καινούργιο...και σαν να μην έφταναν αυτά το πρωί βγήκε και το λάστιχο από το πλυντήριο και πλημμύρισα γκρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Σκέψου πότε είδες τελευταία φορά τον Μητσοτάκη... Τίποτα δεν είναι τυχαίο!!!

mrdIp3.png

Αμάν βρε κούκλες μου! Ολες κάτι πάθατε σήμερα: Ξουξου να φύγει το κακό το μάτι!

Λοιπόν τα δικά μας νέα από τη δερματολόγο είναι ότι τα εξανθήματα είναι αλλεργική αντίδραση από τον υψηλό πυρετό. Κάποια στιγμή λέει ο οργανισμός από αντίδραση παρήγαγε παραπάνω αντισώματα από όσα χρειαζόταν και ξέσπασε έτσι.

Αλλάξαμε κρέμα, fucicort για χέρια+πόδια και μια άλλη για το πρόσωπο. Κι ευελπιστούμε ότι θα φύγουν. Και σίγουρα δεν είναι κολλητικό.

Άντε ρε Ελενάκι, να ηρεμήσετε λίγο...

mrdIp3.png

Εμείς έχουμε κάνει μια μικρή πρόοδο με το γιογιό. Κάθεται με τα ρούχα, παίρνει και περιοδικό :tongue::tongue::tongue: αλλά δεν θέλει να γδυθεί. Γιατί άραγε;;;;; Έχει καθήσει και γυμνούλα αλλά χωρίς να κάνει τίποτα. Τεσπά. Τουλάχιστον δεν έχουμε θέμα με την πιπίλα και μάλιστα 'κοροιδεύει' και όσα παιδάκια φοράνε.

ειστε σε καλοο δρομο.το ιδιο εκανε και η δικιαμου και νομιζω ολα τα παιδακια.το θεμα ειναι να κατανοησει τι ειναι το γιογιο.

να σου πω την αληθεια εγω την πανα της την εκοψα οταν αποφασισα να την αφησω γυμνη.τα κανε 2-3 φορες πανω της και εκει καταλαβε οτι παμε στο γιογιο!οταν την εβαζα γιογιο και μετα πανα την μπερδευα ννομιζω.

αλλα συμφωνω και με τα παρακατω της ριτας!

οσο για τις πυτζαμουλες κι εγω την σκεπαζω με πικε και μιακουβερτουλα λεπτη γιατι εχουμε ακομη ψυχρα.

υπαρχουν και κατι ειδικα μανταλακι που πιανουν το σεντονι στα καγκελα της κουνιας.τα ειχε το premaman και κρατανε το σεντονι σταθερο.

για το παρτακυ σας εχεις καποια αλλη ιδεα?

οσο για τις γκαντεμιες ,τι να πω βρε γιοβανα.εμεινα!

επεσες κατω απο τον διαδρομο?τωρα πως εισαι?πονας?

παντως να το ξερετε μπηκε ο ουρανος στον κριο!ετοιμαστειτε για μεγαλες αλλαγες ειδικα για κριο-αιγωκερο-ζυγο-καρκινο.(καλα παμε......)

Γιοβαννα λογικο να καθεται για αρχη μονο με τα ρουχα.Εχει μαθει να τα κανει εκει.Εσυ καθε φορα θα τη ρωτας μηπως θελει να βγαλετε την πανα να καθησει πιο ανετα και συντομα θα σου πει ναι.

αχ ρε φιλεναδούλες σας έχασα...σήμερα τρίτωσαν αυτά που συμβαίνουν κι έτσι χάθηκα.

Τελευταία βδομάδα μας χάλασε η τηλεόραση, πήραμε καινούργια...σήμερα χάλασε το ψυγείο , τρέχαμε να πάρουμε καινούργιο...και σαν να μην έφταναν αυτά το πρωί βγήκε και το λάστιχο από το πλυντήριο και πλημμύρισα γκρρρρρρρρρρρρρρρρρ

αμαν βρε κοριτσι!τι κακο κι αυτο!μηπως με επισκευη γλυτωνατε τιποτα?η οχι?

1654096yn4fep17z7.gif

Α! Μετά το συνειδητοποίησα! Σαρδελάκι, κωνκων και giovanna.

Αύριο που μπαίνει ο καινούριος μήνας, πάτε να πάρετε αγιασμό από την εκκλησία και ραντίστε το σπίτι σας, τα αυτοκίνητά σας και τις οικογένειές σας!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...