Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου..! Ναι χρειάζεσαι διπλασιασμό της χοριακης σε 48 ώρες. Ή τουλάχιστον αύξηση 70%. Αλλά επειδή η δική σου χοριακή είναι λίγο χαμηλή, χρειάζεσαι 60 και πάνω (πλήρη διπλασιασμό). Γι αυτό σου είπα να πας και σε δεύτερο διαγνωστικό. 

Κατάλαβα,θα το κοιτάξω μήπως πάω κ σε δεύτερο εάν δεν έχει κόσμο γιατι κ σήμερα περίμενα μισή ώρα,έτοιμη ήμουν να πάω αλλού.6 άτομα μέσα τα 2 δούλευαν μόνο.

• Μου αρέσει 2

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Καλό καφεδάκι Ρίτα!

Πετρούλα πως είσαι; Ελπίζω καλύτερα...:|

Σούλα το έχω ξαναπεί...αυτά με τα σπασίματα ποτηριών βάζων κτλ είναι τα χειρότερα μου...

Γιοβάννα και εγώ με καλοκαιρινά την έχω και καταχαίρεται...:D:D:D τη "γιέτα" (κουβέρτα) μας όμως δεν την αποχωριζόμαστε...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κική τι να πω...ουδέν σχόλιο!!!:roll::roll::roll: Περιμένουμε τα νεώτερα απο τον γιατρό...:D:D:D

Μαελένη τι έγινε με τον μικρό;

Βίκυ και εμάς έχει μεγάααλο κόλημα με τις φούσκες...:tongue::tongue::tongue:

Πανμαρ και εμένα μου αρέσουν πολύ τα σκυλάκια...απο τότε όμως που πέθανε ο Ντένις μου δεν μπορώ να ¨"δεχτώ" αλλο σκύλο για δικό μου...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ ρε φιλεναδούλες σας έχασα...σήμερα τρίτωσαν αυτά που συμβαίνουν κι έτσι χάθηκα.

Τελευταία βδομάδα μας χάλασε η τηλεόραση, πήραμε καινούργια...σήμερα χάλασε το ψυγείο , τρέχαμε να πάρουμε καινούργιο...και σαν να μην έφταναν αυτά το πρωί βγήκε και το λάστιχο από το πλυντήριο και πλημμύρισα γκρρρρρρρρρρρρρρρρρ

m57Zp2.png

Καλησπερα φιλενάδες!

Απο σήμερα είμαι και επίσημα σε άδεια κύησης για τους επομενους 14 μήνες.:D Με τόσα ξενυχτια στη δουλειά τοσα χρόνια αισθάνομαι δικαιωμένη.

Για τον βρεφικό άγνωστο ακόμα τί θα γίνει.

Πετρούλα μου περαστικά σου! Αν συνεχίζονται οι εμετοι ο δοκτορ μου είχε πει να πάρω το Primperan.

Σούλα μου κ εγω θα ήθελα να μοσχοβολάει το σπιτάκι μου αλλα περιμένω καμια βοήθεια να έρθει. Και πάνω που είχες καθαρίσει... Κ εγω οταν σπάει κάτι είμαι μεσα στα νευρα....

:D:D:D

Κωνκων ούτε να το σκέφτομαι αυτό που παθατε κούκλα μου... ο άντρας σου πως το πήρε;;; Γιατί ο δικός μου θα έβγαζε καπνούς απο τα αυτιά!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Deleni μου ήταν πολύ ψυχραιμος ευτυχώς. Κάναμε οτι μπορούσαμε. Τί να κάνουμε συμβαίνουν αυτά!

Ξέρει καμιά σας αν ισχύει ότι το υπουργείο έχει δώσει παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων?

Ακόμα δεν έχω καταθέσει την δική μας. Να αγχώνομαι ή όχι?

Μαρία μου μην αγχωνεσαι. Εμείς πρωτη φορα φετος την καταθέσαμε έγκαιρα. Κάθε χρόνο αργουμε κανα μήνα αλλα ποτε δεν μας έχουν πει κάτι.

κικο μου έκανες το αλφα τεστ? Οσο για τη θείτσα με το γιογιο τί να πώ! :mad:

Πωπω κωνκων τωρα διαβαζα αναλυτικα τι παθατε ...καλα εμενα ο ανδρας 3 μερες δεν θα μιλιοταν ..πολυ γκαντεμια ρε παιδι μου ..δεν σας βλεπω να ξαναερχεστε στο παρκο ...

Αστα Ιωάννα μου! Είχαμε ξαναπάει τελικα πιο παλιά. Καλό ήταν το παρκο, ταϊσαμε και τις πάπιες, παίξαμε και στις τσουλίθρες. Θα ξαναπάμε....Τι να κάνουμε ατυχίες συμβαίνουν σε όλους μας. Περαστικά σου! Κ εγω απο την περασμένη Κυριακή ακόμα εχω το μπούκωμα. Με γειά το κουρεμα του κούκλου!

ποιος σας ειδε οταν φευγατε απο το σπιτι καλε?

Ελα μου ντε? Πρωι πρωί πιά εμάς μελετουσε?

Νατασσα τον Σωτο θα τον θυμουνται όλοι στη βάπτιση!:D

Χθες πηγαμε και στη τελευταια βαφτιση που μας εχει μεινει. Ηταν στο Πεδιον του Αρεως.Λιωσαμε απο τη ζεστη. Περισσοτερο απο ολους βεβαια εσκασε η μπουμπουκιτσα μας!!! Περιμενω με αγωνια τη Κυριακη για τη βαφτισή μας!!!

Πω πω θα έλιωσε η μπεμπούλα σας! Αντε με το καλό τη Κυριακή η βάπτιση!:D

sardelaki μου τι αναποδιές βρε κοπέλα μου! Μήπως να κάνουμε κανα ευχέλαιο?

αχ ρε φιλεναδούλες σας έχασα...σήμερα τρίτωσαν αυτά που συμβαίνουν κι έτσι χάθηκα.

Τελευταία βδομάδα μας χάλασε η τηλεόραση, πήραμε καινούργια...σήμερα χάλασε το ψυγείο , τρέχαμε να πάρουμε καινούργιο...και σαν να μην έφταναν αυτά το πρωί βγήκε και το λάστιχο από το πλυντήριο και πλημμύρισα γκρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Αμάν βρε κορίτσι μου...:roll::roll::roll: ποιος σας μάτιασε;;;;

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

άσε ρε βατραχουλίνα μου...πάνε ένα σωρό λεφτά τώρα.

Κι έχω ένα σπίτι μύλος αυτήν την στιγμή...ελπίζω να το φέρουν αύριο το πρωί για να τα βολέψω όλα πρωί πρωί και να ξεμπερδεύω.

m57Zp2.png

Eδω ειμαι..."καθαρη" πλέον αλλα τόοοσο εξαντλημενη που δεν μπορω ουτε το χερι μου να σηκωσω για να γραψω

Ιωαννιτσα περαστικα και σε σενα!!Ειμαι και εγω με μπουκωμα και ελπίζω απο αυριο να ειμαστε ολοι καλύτερα

Πήρα τηλ τον γιατρο μου και μου ειπε να τρωω μονο λαπαδες και νερό, εγω απο την αλλη δεν με ενοιαζε το φαϊ, με εκαιγε να ηρεμησω οσο ειμαι στη δουλεια γιατι καθε 15 λεπτα ειχα δρομολογιο

Του ειπα αν μπορω να παρω immodium γιατι οταν με πιανει μονο ετσι περναει και μου εδωσε το ΟΚ αλλα αν συνεχιζονταν οι κενωσεις επρεπε να πάω να μου χορηγησουν ενδοβλέβιο ορο

Ευτυχως στις 12 σταματησε το μαρτυριο μου , τωρα ομως ειμαι ενα ερπετό..

Σας ευχαριστω ολες πολύ για το ενδιαφερον σας και τις συμβουλές σας!!!

Σας φιλώ, πάω να ξαπλώσω λίγο, ευτυχως ηρθε κι ο μπαμπας μας

και πήρε μια βολτα τον μικρο

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αχ βρε κορίτσια και εμείς μέσα στην ατυχία είμαστε. Χάλασε η ηλεκτρική σκούπα, παραγγείλαμε ένα ανταλλακτικό και δεν ξέρω πότε θα το έχουμε, κάηκε το λαπτοπ του καλού μου και πάμε για καινούριο, το πρωί παρολίγο να με τρακάρουν και τώρα στο γυμναστήριο έκανα διάδρομο, υπερθερμάνθηκε και σταμάτησε απότομα και εγώ έσκασα φαρφιά πλατιά κάτω. :(:(Τώρα πονάνε τα νεφρά μου. Οι υπεύθυνοι δε ούτε συγγνώμη δεν μου είπαν :evil::evil::evil::evil:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Να 'μαι κι εγώ νυχτιάτικα!

Ελπίζω οι εγκυουλες μας Πετρούλα και Ιωάννα να είναι καλύτερα! Άντε συμπεθέρα για πες μας πώς σου φάνηκε το σποράκι? Πάντως κι εγώ στην εγκυμοσύνη της μπέμπας κόλλαγα τα πάντα από το Γιώργο και τα είχα δει όλα! Πέρασα και φανταστική γαστρεντερίτιδα με πυρετούς (όχι ό,τι κι ό,τι) που δεν έλεγαν να σταματήσουν, άλλαξα 3-4 γιατρούς και μερικά νοσοκομεία γιατί φοβόταν για τη γρίπη των χοίρων, αφου έχασα 4 κιλά σε 2 μέρες ! Ας ήταν και υγρά δε συμβαίνουν αυτά σε μένα! Τι να πω όλα περνάνε μετά και τα ψιλοξεχνάς!

Γιοβάννα μου με συγωρείς αλλά ακόμα σκέφτομαι αυτό που έπαθες στο διάδρομο και γελλάω! Κατά τα άλλα για σένα, το σαρδελάκι και την Κωνκων απαραίτητο το ευχέλαιο!

Εμείς πήγαμε παιδίατρο για εμβολιάκι στη μπουμπού, αλλά διέγνωσε όπως υποψιαζόμουν και μια ήπια βρογχιολίτιδα! Κατά τα άλλα μια χαρά!

Τι άλλα? Α, ναι Βατραχάαααακι το κουστούμι για φώτο με αυτά που λέγαμε για τη βάφτιση 900 ευρά έπαθα πλάκα και θα ψάξω και άλλο! Εντομεταξύ για μπομπό σκέφτομαι μικρά γλαστράκια με φυσικά λουλούδια, πώς σας φαίνεται? Λέτε να μαραθούν?

Άσχετο επίσης, αλλά τελικά για άλλη μια φορά ναυάγησε το όνειρο για Κέρκυρα γιατί μετά από συζήτηση καταλήξαμε ότι με τα 2 μωρά δε θα μπορούμε να γυρίσουμε καθόλου και είναι κρίμα να μη δούμε το νησί, οπότε σκεφτόμαστε για ένα ξενοδοχείο με δραστηριότητες για παιδιά, μάλλον all inclusive ώστε όντως να ξεκουραστούμε και λίγο! Τώρα πού θα βρω τέτοιο και συνάμα δίχωρο, θα σας γελλάσω! Αν έχετε κάτι υπόψη σας μου λέτε, άκουσα για Κυλλήνη ή για Εύβοια και σιγά-σιγά θα ψαχτώ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Αμάν βρε κούκλες μου! Ολες κάτι πάθατε σήμερα: Ξουξου να φύγει το κακό το μάτι!

Λοιπόν τα δικά μας νέα από τη δερματολόγο είναι ότι τα εξανθήματα είναι αλλεργική αντίδραση από τον υψηλό πυρετό. Κάποια στιγμή λέει ο οργανισμός από αντίδραση παρήγαγε παραπάνω αντισώματα από όσα χρειαζόταν και ξέσπασε έτσι.

Αλλάξαμε κρέμα, fucicort για χέρια+πόδια και μια άλλη για το πρόσωπο. Κι ευελπιστούμε ότι θα φύγουν. Και σίγουρα δεν είναι κολλητικό.

Μαρίνα το καλοκαίρι είχαμε πάρει τέτοια μπομπο με βασιλικό, μιας και το ονόμασαν και Βασιλική το παιδάκι. Συνοδευόταν με βαζάκι με σπιτικό γλυκό. Πρωτότυπη ήταν, δεν λέω, αλλά μου χάλασε και στεναχωρήθηκα. Θα μου πεις κράτησε παραπάνω από τις άλλες, οπότε μια η άλλη ;)

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Πάλι καλά Μαελένη μου που μάθατε τι ήταν τα σπυράκια να μην αρχίσετε περιορισμούς στη διατροφή, είναι πολύ δύσκολο σε παιδάκι! Τι να πει βέβαια και το φιλάκι...

Πόσο σου κράτησε ο βασιλικός θυμάσαι?

mGKop3.png60Jvp3.png

κοριτσια τι παθατε καλε ολες σας:confused: καντε κανενα ευχελεο κανενα ξεματιασμα:) πολυ αναποδια, απο χτες με την κωνκων και σημερα η υπολοιπες.

μαελενη ολα καλα ευτυχως με τον Γρηγορακο πετρουλα κ Ιωαννα περαστικα

Γιοβάννα μου με συγωρείς αλλά ακόμα σκέφτομαι αυτό που έπαθες στο διάδρομο και γελλάω!

Αχ Μαρινάκι εσύ γελάς αλλά εγώ τώρα πονάω πολύ. Εκείνη την ώρα ήμουν ζεστή και δεν κατάλαβα τόσο τον πονό. Τώρα όμως δεν μπορώ να ισιώσω την πλάτη και όποτε το προσπαθώ μου ρίχνει σουβλιές. Επίσης πονάω και χαμηλά σητν κοιλιά. Έτρεχα με μεγάλη ταχύτητα και τραντάχτηκα πολύ......έχω και το βάρος μου.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...