Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου..! Ναι χρειάζεσαι διπλασιασμό της χοριακης σε 48 ώρες. Ή τουλάχιστον αύξηση 70%. Αλλά επειδή η δική σου χοριακή είναι λίγο χαμηλή, χρειάζεσαι 60 και πάνω (πλήρη διπλασιασμό). Γι αυτό σου είπα να πας και σε δεύτερο διαγνωστικό. 

Κατάλαβα,θα το κοιτάξω μήπως πάω κ σε δεύτερο εάν δεν έχει κόσμο γιατι κ σήμερα περίμενα μισή ώρα,έτοιμη ήμουν να πάω αλλού.6 άτομα μέσα τα 2 δούλευαν μόνο.

• Μου αρέσει 2

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Οκ! Θα κατσουμε! Θα σε παρω την Τεταρτη να τα πουμε αναλυτικα!:D

Νατάσα, Ρίτα, πείτε μας κι εμάς αν μπορούμε να έρθουμε. Είναι πολύ πιθανό Τετάρτη να κατέβω Παγκράτι γιατί γεννάει η κολλητή μου, οπότε θα πάω ν'αφήσω τη μικρή στη μαμά μου για να πάω στο Λητώ. Μήπως καταφέρω να τα συνδυάσω... (και να σας γνωρίσω κιόλας!)

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

σιγα μη κλαψεις κιολας.αφου δεν τον χωνευεις τον κουκλο μου τον σκυλο,ουτε και εκεινος βεβαια.

αχ πρεπει να τους δειτε?την κυνηγαει την μαμα μου!!!

δεν ξερω τι εχει.την αλλη βδομαδα που θα πληρωθω θα τον παω στον γιατρο.εχουμε γενικο σερβις.

μαλλον θα την πετυχες στις καλες της την γιατρο.τι εξετασεις να κανουμε?

Αχ Βίκυ μου... Ετσι είναι οι μαμάδες! Δεν καταλαβαίνουν! Που να ακούσεις τι λέει η δικιά μου για τον Εκτορα! Κατ'αρχάς, ΔΕΝ τον θεωρεί σκύλο, για να καταλάβεις...

mrdIp3.png

Βατραχάκι, Σούλα , Κίκο πολύ χαίρομαι που δεν είμαστε οι μόνες...

Βατραχάκι μη βιάζεσαι! Θ'αρχίσει να μιλάει και μετά θα παρακαλάς να σταματήσει!

Τώρα τι μου έκανε πάλι: Την έβαλα για ύπνο και δεν ήθελε να κοιμηθεί. Αφού σηκώθηκε τρεις φορές, πάω στο δωμάτιό της "θυμωμένη" και της λέω "ωραία, μην κοιμηθείς, αλλά θα κάτσεις στο δωμάτιό σου μόνη σου" και της κλείνω την πόρτα. Μετά από λίγο την ακούω που την άνοιξε μόνη της. Πάω έξω από το δωμάτιο και καθόταν πίσω από την πόρτα και της λέω " Σοφία άσε με να μπω." Και γυρνάει και μου λέει "Δεν σου μιλάω!"

Το σκοτώνεις ή δεν το σκοτώνεις? Αν αρχίσουμε τέτοια από τώρα...

Και τώρα έχει έρθει μαζί μου στο σαλόνι. Εγώ, και καλά, της κρατάω μούτρα και αδιαφορώ για εκείνη και κάθε τρεις και λίγο έρχεται και μου τρίβεται " Μαμά μου, συγνώμη... Σ'αγαπάω μαμά μου" .

Όση ώρα σας γράφω, έχει βγάλει και την πάνα της, κυκλοφορεί σαν την Τζούλια και τώρα μόλις μου ανακοίνωσε "έκανα λίγο κακά..." (διακοπή για πλύσιμο, ντύσιμο, καθάρισμα) και την βλέπω στη βεράντα, να τα έχει πιάσει, να τα έχει πατήσει... Μια αηδία!

Αχ Θεέ μου!

mrdIp3.png

Βρε κορίτσια χθες που είχαμε πάει βόλτα ήρθε εκεί μια θεία (κοντά 50) και με ρώταγε για τον μικρό πόσο είναι και αν έχει βγάλει την πάνα. Της έδωσα εγώ τις πληροφορίες και με συμβούλεψε να ξεκινήσω τώρα το καλοκαίρι να τον αφήνω γυμνό για να μάθει να κατουράει στην τουαλέτα και αν δεν λέει τα κακά του να τον πηγαίνω στο γιογιό και να τον δένω μέχρι να συνηθίσει:confused:, έτσι μου λέει έκανε με την κόρη της που δεν έλεγε με τίποτα να βγάλει την πάνα , την έδενε με τις ώρες στο γιογιό μέχρι που συνήθισει αυτή και πάπαλα μετά.

Πως σας φαίνεται η νέα αυτή μέθοδος;:mrgreen:

παιδαγωγικότατη!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακι μου τι να πρωτοσχολιασω!!!

Καταρχας χαιρομαι που βλεπω ξανα το filaki μαζι μας

Περαστικα στην Ιωαννα και στη Πετρουλα μας!!

Κωνκων μου ποση ταλαιπωρεια τραβηξατε ολοι!!!!

Ιωαννα καλη επιτυχια για το σπορακι σου!!! Με το καλο να ακουσεις αυτον τον μαγικο ηχο της καρδουλας!!!

Χθες πηγαμε και στη τελευταια βαφτιση που μας εχει μεινει. Ηταν στο Πεδιον του Αρεως.Λιωσαμε απο τη ζεστη. Περισσοτερο απο ολους βεβαια εσκασε η μπουμπουκιτσα μας!!! Περιμενω με αγωνια τη Κυριακη για τη βαφτισή μας!!!

Κυρία Φωτεινή γιατί σας κυνηγάει ο σκύλος καλέ , μπας και παίρνει αυτός τα κιλά που χάνετε;

Βρε κορίτσια χθες που είχαμε πάει βόλτα ήρθε εκεί μια θεία (κοντά 50) και με ρώταγε για τον μικρό πόσο είναι και αν έχει βγάλει την πάνα. Της έδωσα εγώ τις πληροφορίες και με συμβούλεψε να ξεκινήσω τώρα το καλοκαίρι να τον αφήνω γυμνό για να μάθει να κατουράει στην τουαλέτα και αν δεν λέει τα κακά του να τον πηγαίνω στο γιογιό και να τον δένω μέχρι να συνηθίσει:confused:, έτσι μου λέει έκανε με την κόρη της που δεν έλεγε με τίποτα να βγάλει την πάνα , την έδενε με τις ώρες στο γιογιό μέχρι που συνήθισει αυτή και πάπαλα μετά.

Πως σας φαίνεται η νέα αυτή μέθοδος;:mrgreen:

κικιτσα η αντιπαθεια με τον σκυλο ειναι αμοιβαια... και αμα επερνε τα κιλα μου με το δαγκωμα του, θα τον αφηνα να με κανει κομματια:) περα απο την πλακα που κανω, το ζωντανο το ποναω ... αμαρτια ειναι να παιδευετε

καλα καλε αυτη μονο ζουρλομανδια δενσε ειπε να βαλεις το παιδι ... μα τι μεθοδο ειναι αυτη ..... να δεσεις το παιδι για να μαθει την τουαλετα:confused::confused:

Αχ Βίκυ μου... Ετσι είναι οι μαμάδες! Δεν καταλαβαίνουν! Που να ακούσεις τι λέει η δικιά μου για τον Εκτορα! Κατ'αρχάς, ΔΕΝ τον θεωρεί σκύλο, για να καταλάβεις...

ελα φερε την μανουλα σου να κανουμε παρεα ... τι τον θεωρει τον Εκτορα? αρκουδιτσα?:) παντως οτι και να λεω για τα σκυλακια ... κατα πολυ βαθος τα αγαπαω ... αλλα δεν τα θελω μεσα στο σπιτι. στην χαλκιδικη που εχουμε ενα λυκοσκυλο τι να πω.. μια χαρα τα παμε... εκεινος φευγει μακρια απο εμενα και εγω απο αυτον:)

μαελεμη μου καλα αποτελεσματα στον δερματολογο.. αμαν κοριτσι μου καθε βδομαδα κατι εχει ο μικρουλης ... να περνανε μονο τι να πω

Νατάσα, Ρίτα, πείτε μας κι εμάς αν μπορούμε να έρθουμε. Είναι πολύ πιθανό Τετάρτη να κατέβω Παγκράτι γιατί γεννάει η κολλητή μου, οπότε θα πάω ν'αφήσω τη μικρή στη μαμά μου για να πάω στο Λητώ. Μήπως καταφέρω να τα συνδυάσω... (και να σας γνωρίσω κιόλας!)

Λεγαμε για εναν παιδοτοπο που ειχε ξαναρθει η Νατασσα εδω στην περιοχη.

Μολις το οριστικοποιησουμε θα σου πουμε οκ?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια.

Πετρούλα μου περαστικά. Είσαι καθόλου καλύτερα ή συνεχίζει το χάλι; Αν ναι μην το αφήσεις και ρώτα το γιατρό. Οι ρυζογκοφρέτες που σου έγραψε η Κίκο πάντως κάνουν δουλειά.

Joa εμένα ο γυναικολόγος μου επέτρεπε και το παιδικό οτριβίν. Πάντως ναι, ο καθένας λέει τα δικά του και εγώ πιστεύω ότι πολλές φορές δρουν και εμπειρικά.....ειδικά οι γυναικολόγοι και οι παιδίατροι. Να μας πεις τα νέα από το γιατρό :D:D:D:D:D

Μαελένη μήπως άλλαξες απορρυπαντικό;;;; Πάντως και μιας φίλης μου που ο μικρός της ταλαιωρήθηκε όλο το Χειμώνα με τέτοιου είδους σπυθουράκια, και αφού απέκλεισαν χόρτα, απορρυπαντικά κλπ, κατέληξαν στη σοκολάτα. Ο μικρός έτρωγε σοκολάτα με τα κιλά και ξαφνικά του εμφανίστηκε αλλεργία. Δεν λέω ότι έχετε το ίδιο, αλλά είναι πιθανό να του εμφανιστεί ξαφνικά αλλεργία σε μια τροφή με την οποία πριν ήταν ο.κ. Περίμενε τα αποτελέσματα των εξετάσεων και θα δεις.

Βατραχάκι ο Τίμος ο.κ; Ο μπεμπούλης σας; Έστρωσαν τα κακάκια του;

Βικάκι τι έχει μωρέ ο Μπετόβεν; :(:(:(:( Και εγώ αγαπάω πολύ και τα σκυλιά κα τις γάτες. Από τότε όμως που χρειάστηκε να κάνουμε ευθανασία σε μια σκυλίτσα μας και έσβησε στην αγκαλιά μου.........:(:(:(:(:( δεν θέλω να δένομαι.

Σούλα επιμένω ότι η Ανδριάννα σου θα κοιμάται πολλές ώρες μέσα στην ημέρα. Μην την αφήνεις να κοιμάται ώρες πρωί και μεσημέρι. Ξύπνα την για να πάρει μια σειρά.

Εμείς έχουμε κάνει μια μικρή πρόοδο με το γιογιό. Κάθεται με τα ρούχα, παίρνει και περιοδικό :tongue::tongue::tongue: αλλά δεν θέλει να γδυθεί. Γιατί άραγε;;;;; Έχει καθήσει και γυμνούλα αλλά χωρίς να κάνει τίποτα. Τεσπά. Τουλάχιστον δεν έχουμε θέμα με την πιπίλα και μάλιστα 'κοροιδεύει' και όσα παιδάκια φοράνε.

Πρέπει να αποφασίσω και τι θα κάνω με το θέμα πάρτυ. Θέλω πάαααρα πολυυυυυύ να γίνουν στο σπίτι μας, αλλά θα είναι πολλά άτομα ρε γμτ και δεν έχω που να τους βάλω να κάτσουν. Μιλάμε για 45-50 άτομα (μικροί - μεγάλοι)

Μια τελευταία ερώτηση και σας αφήνω γιατί ξεπέρασα και την Κίκο :tongue::tongue::tongue: Το βράδυ τι τους φοράτε; Έχετε καλοκαιρινά πυτζαμάκια; Εγώ την έχω ακόμα με χειμωνιάτικα και ελαφρύ παπλωματάκι, αλλά κάποια βράδυα ιδρώνει. Από την άλλη, είναι συνέχεια ξεσκέπαστη.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Άσχετο.....γιατί εξαφανίστηκε και το δικό μου τικεράκι;;;;;

Γιοβαννα λογικο να καθεται για αρχη μονο με τα ρουχα.Εχει μαθει να τα κανει εκει.Εσυ καθε φορα θα τη ρωτας μηπως θελει να βγαλετε την πανα να καθησει πιο ανετα και συντομα θα σου πει ναι.

Οσο για το βραδυ εγω τον εχω εντελως καλοκαιρινο.Ενα σορτσακι μακο και ενα κοντομσνικο μπλουζακι ,καποιες μερες βγαζει το σορτσακι και ειναι μονο με το σωβρακακι του απο κατω. Τον σκεπαζω ή με πικε ή με σεντονακι.

Η αληθεια ειναι βεβαια οτι ιδρωνει με την ξαφνικη ζεστη και για αυτο τον εχω γδυτο εσεις στο νησι θα εχετε πιο ψυχρα λογικα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Η αληθεια ειναι βεβαια οτι ιδρωνει με την ξαφνικη ζεστη και για αυτο τον εχω γδυτο εσεις στο νησι θα εχετε πιο ψυχρα λογικα.

Έχουμε πολύ υγρασία ρε γμτ και τα πρωινά κάνει ψυχρούλα. Ξεσκεπάζεται και γι΄αυτό δεν το παίρνω απόφαση να της βάλω καλοκαιρινά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...