Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου..! Ναι χρειάζεσαι διπλασιασμό της χοριακης σε 48 ώρες. Ή τουλάχιστον αύξηση 70%. Αλλά επειδή η δική σου χοριακή είναι λίγο χαμηλή, χρειάζεσαι 60 και πάνω (πλήρη διπλασιασμό). Γι αυτό σου είπα να πας και σε δεύτερο διαγνωστικό. 

Κατάλαβα,θα το κοιτάξω μήπως πάω κ σε δεύτερο εάν δεν έχει κόσμο γιατι κ σήμερα περίμενα μισή ώρα,έτοιμη ήμουν να πάω αλλού.6 άτομα μέσα τα 2 δούλευαν μόνο.

• Μου αρέσει 2

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαελενη να ξερεις οτι τα επικινδυνα εξανθηματα ειναι αυτα που αμα τα πιεσεις με το δαχτυλο σου, το δερμα αντι να ασπρισει εκεινη τη στιγμη, παραμενει στο ιδιο χρωμα (κοκκινωπο). Αυτο μου εχει πει ο παιδιατρος..

t7fQp3.png

Λογικα maeleni μου , θα σας δωσει fucidin (αντιβιωτικη κρεμα)και αν επιμενουν fucicort ....fucidin καλο ειναι να υπαρχει παντα στο σπιτι ..

Περαστικα στον Γρηγορακη μας..

Fucidin πάντα έχω και Fucicort επίσης, μιας και ότι αλλεργία υπάρχει ο μπαμπάς μας την έχει φορτωθεί.

Και πιο πολύ γι' αυτό ανησυχώ, μήπως πήρε κι ο μικρός κάτι από τον μπαμπά του.

Τουλάχιστο να ξέρουμε τι!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Mαελένη καλά θα κάνεις και θα πάτε σε δερματολόγο γιατί θεωρώ ότι έχει σχέση με το δέρμα καλύτερα είναι να παίρνουμε και μια επιπλέον γνώμη απο τον ειδικό μαζί με τον παιδίατρο. Εμάς μας είχε δώσει και xonal να πίνει μαζί με την κρέμα που του βάζαμε η δερματολόγος για μια εβδομάδα και μετά σβήσανε τελείως τα σπυριά.

Καλά αποτελέσματα και απο τη γενική ούρων να έχετε και περαστικά να είναι.

Διαφημίσεις

Κορίτσια αυτό είναι που δίνω στη μικρή και είδα αμεσα αποτελεσματα.

Στο club πιπιλα πανα βαλτε και εμας.Δεν το βλεπω να γίνεται σύντομα.

Κική μου τι να πω για την κυρία !!!!!!Τελειος και πολύ παιδαγωγικός τρόπος!!!

Βικάκυ δεν μας βλέπω να ερχόμαστε τελικά .Δεν έχει συνελθει τελείως η μικρή και δεν θέλω να ερθει σε επαφή με αλλα παιδακια.

Ιωάννα μου εγώ στη μικρη το δίνω με τη σύριγγα μαζί με χυμό.

Της λεω ότι ειναι ποτό και ζητάει και αλλο.Τι να κανω το παιδακι εχει μάνία με τα ποτα (χα χα)

Αχ να σας πω και τον πόνο μου.Χθες που εκανα δουλειες και ενω΄είχα τελειωσει με το καθάρισμα και το συμαζεμα ενος ντουλαπιου που εχει βάζα , μπουκαλια κτλ πεφτει κατω ενα βαζο με κομπόστα.

Ασε που πετάχτηκαν παντού γυαλιά , η μικρή ειχε οργιάσει να την πάρω , γεμισε ο τοπος σιροπια και κόπηκα κιόλας.

Εβαλα τα κλαματα απο τα νευρα μου!!!

γεια σας!!!

τι κανετε;

περαστικα στις εγκυουλες μας πετρουλα και Ιωαννα!!!

βλεπω ολες το σ/κ το ριξαμε στις βολτες κι εμεις εχθες ολη μερα ημασταν εξω ο τιμος επαιξε με τα παιδακια το μεσημερι πηγαμε και φαγητο εξω ωραια ηταν!

σημερα πηγα εκανα και την μαγνητικη κι αυριο θα παρω τα αποτελεσματα για να δουμε!

σημερα ξεκινησα και διαιατα καλα το τι εφαγα το σ/κ δεν λεγεται κοντεψα να σκασω γιατι ελεγα οτι προλαβω να φαω και στο τελος μου ηρθε αναγουλα απο το πολυ φαγητο!

μαελενη κι εμεις τετοια σπυρακια εχουμε σημερα τα βλεπω καλυτερα ομως!

πανμαρ μου πρεπει να ειναι πολυ γλυκα η μικρη σου αχ ποτε θα μιλαει ετσι κι ο δικος μου;

στο κλαμπ της πιπιλας κι εμεις και της πανας επισης!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Κυρία Φωτεινή γιατί σας κυνηγάει ο σκύλος καλέ , μπας και παίρνει αυτός τα κιλά που χάνετε;

Βρε κορίτσια χθες που είχαμε πάει βόλτα ήρθε εκεί μια θεία (κοντά 50) και με ρώταγε για τον μικρό πόσο είναι και αν έχει βγάλει την πάνα. Της έδωσα εγώ τις πληροφορίες και με συμβούλεψε να ξεκινήσω τώρα το καλοκαίρι να τον αφήνω γυμνό για να μάθει να κατουράει στην τουαλέτα και αν δεν λέει τα κακά του να τον πηγαίνω στο γιογιό και να τον δένω μέχρι να συνηθίσει:confused:, έτσι μου λέει έκανε με την κόρη της που δεν έλεγε με τίποτα να βγάλει την πάνα , την έδενε με τις ώρες στο γιογιό μέχρι που συνήθισει αυτή και πάπαλα μετά.

Πως σας φαίνεται η νέα αυτή μέθοδος;:mrgreen:

απλα καταπληκτικη!!!!

ο μπετοβεν δεν τα παει καλα με την μαμα μου γιατι καταλαβαινει οτι δεν τον χωνευει!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Kαλα κικο την αφηνω ασχολιαστη την τακτικη αυτη της κυριας διοτι βγαζω καντηλες....

Κοριτσακια παντως και η πανα αλλα πολυ περισστοτερο η πιπιλα ειναι ως επι το πλεοστον και δικο σας θεμα.Τουλαχιστον η πιπιλα μια αποφαση ειναι.Το ξερω οτι το εχω ξαναπει και οτι σας κουραζω αλλά οσο περναει ο καιρος θα δυσκολευει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Απο οσο ξερω οι τροφικες αλλεργιες συνηθως ξεκινουν απο τον κορμο και τα ποδια .Οι φαρμακευτικες ειναι παντου αλλα κυριως στα ακρα και οι δερματικες απο τα ακρα.

Μαλλον κατι δερματικο ειναι μαελενη.Περαστικα σας και ρωτα και κανα δερματολογο αν επιμενει.

Α και οι τροφικες αλλεργιες εχουν πλατια εξανθηματα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Μαελενη να ξερεις οτι τα επικινδυνα εξανθηματα ειναι αυτα που αμα τα πιεσεις με το δαχτυλο σου, το δερμα αντι να ασπρισει εκεινη τη στιγμη, παραμενει στο ιδιο χρωμα (κοκκινωπο). Αυτο μου εχει πει ο παιδιατρος..

Ακριβως αυτο.Για αυτο σε ρωτησα βατραχακι προχθες αν ασπριζουν .Ξεχασα να σου απαντησω μετα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

σας χαιρετω,παω να βαλω για υπνο την φωτεινη και οσο κοιμαται θα απολαμβανω την φωτεινη Νο 2

με περιμενει η ξαδελφη μου στη κλινικη,θελει παρεα το κοριτσακι μου...

α και για να μη το ξεχασω.εχει φαει ενα κολλημα η φωτεινη με την θεια μου(μαμα της ειρηνης)που μενει απο πανω μας.μολις βγαινουμε απο το ασενσερ ανεβαινει τις σκαλες και λεει "φωφω παω"και μολις δει οτι δεν ειναι κανεις πανω στον διαδρομο λεει "δεν ειναι φωφω"και βγαινουμε στο μπαλκονι και κανει σαπουνοφουσκες με ενα μηχανημα και τις στελνει προς τα πανω και λεει "πανε πανω φωφω φουκεχ"

ειναι να την ζουπας!!!

καλο μεσημερι

α και σας ευχαριστω που ξανα γραψατε τις ευχες σας στο θεμα που ανοιξα για την ειρηνη.

φιλια σε ολες

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Πανμαρ, ποτε με το καλο ερχεται ο αντρας σου? Μαναχουλια μας ειμαστε κι εμεις! Οσο για την ταβερνα, αυτο που κανατε ειναι απολαυση! Αντε να ξεκολλησει και ο δικος μου λιγο και να αρχισει να μιλαει και παντου θα πηγαινουμε τα δυο μας!

Γύρισε Νατάσα μου. Για Σ/Κ έφυγε, όχι για δουλειά! Είχε πάει με τους φίλους του Δημητσάνα. (κατάλαβες, κι εγώ στην Αθήνα με την μικρή...)

mrdIp3.png

αχ ναι καλε σε ειχα ρωτησει!!!ειδα οτι μου απαντησες αλλα ημουν στον κοσμο των νεογεννητων και δεν απαντησα.

δεν ειναι σκυλακι ακριβως,μαλλον σκυλαρος θα ελεγα,ετσι δεν ειναι?μεγαλοσωμο η κανω λαθος?

οτι και να ειναι τα λατρευω και οσο σκεφτομαι οτι το δικο μου κατι εχει τωρα με στεναχωρει πολυ.εβγαλε στην ακρη απο το τσ@@@@@κι του μια φουσκιτσα.τι να ειναι αραγε?

εεε εσεις που γελατε σας βλεπω.

τι να κανω μωρε το αγορακι μου ειναι

Δεν κάνεις λάθος! Είναι γύρω στα 65 κιλά... να τον δεις με τη μικρή πλάκα που έχουν... Εν τω μεταξύ, επειδή η Σοφία έχει συνηθήσει τον Έκτορα για σκύλο, όλα τα άλλα σκυλάκια τις φαίνονται σαν παιχνίδι! Δεν φοβάται τίποτα!

Δυστυχώς, δεν έχω κτηνιατρικές γνώσεις να σε βοηθήσω...

Εσύ τι σκυλάκι έχεις?

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...