Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου..! Ναι χρειάζεσαι διπλασιασμό της χοριακης σε 48 ώρες. Ή τουλάχιστον αύξηση 70%. Αλλά επειδή η δική σου χοριακή είναι λίγο χαμηλή, χρειάζεσαι 60 και πάνω (πλήρη διπλασιασμό). Γι αυτό σου είπα να πας και σε δεύτερο διαγνωστικό. 

Κατάλαβα,θα το κοιτάξω μήπως πάω κ σε δεύτερο εάν δεν έχει κόσμο γιατι κ σήμερα περίμενα μισή ώρα,έτοιμη ήμουν να πάω αλλού.6 άτομα μέσα τα 2 δούλευαν μόνο.

• Μου αρέσει 2

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νατασσα θυμαμαι στην πρωτη εγκυμοσυνη μου ειχε πει ο γιατρος οχι ροναλ διαφορετικα θα το ειχα ξεσκισει..το ειχα και στο συρταρι και το λιμπιζομουν....

Εμενα παλι βρε Ιωαννα μου, μου ειχε πει ναι στο ροναλ! Οχι ειχε πει στο dexa rhina spray επειδη εχει λιγο κορτιζονη... Αλλα ροναλ κανονικα, χωρις κανενα φοβο... Αχ, τι να πω? Πολυ μου τη σπαει αυτο το πραγμα που ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

το δικο μου κατι εχει τωρα με στεναχωρει πολυ.εβγαλε στην ακρη απο το τσ@@@@@κι του μια φουσκιτσα.τι να ειναι αραγε?

λες βρε βικυ να εχει προστατη ο μπετ? :rolleyes::rolleyes: η λεσ να ειναι που ειναι παρθενος:rolleyes::rolleyes: .... περα απο την πλακα που κανω ειλικρινα τι εχεις ο χαζουλης?? δεν ειναι καλα? στεναχωρεθηκα αληθεια λεω:( τι να ειναι??

πηρα την γιατρο Βικυ και μου ειπε να σταματησουμε για γιλο τις βιταμινες και να κανουμε εξετασης ... την ρωτησα για το φιλτρο με το οζον και ειπαι κατηγορικα οχι για την μικρη... συνεχιζουμε με εμφιαλωμενο αλλα για εμας ναι το οζον

Ιωαννα περαστικα σου κοριτσι μου ... Πετρουλα μηπως να πας στο γιατρο κοριτσι μου... γιατι περα απο τα γιατροσοφια, να μη παθεις αφυδατωση εισαι και εγκυουλα οπως και η Ιωαννα μας.

Σήμερα που θα παω στην γιατρο θα την ξεσκισω στις ερωτησεις ...αν υποψιαστω οτι επιτρεποταν και εγω ημουν με τον ορο .....

Αχ κοριτσια ζηλευω ..παιδοτοπο και σουβλακια!!!!τελεια!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Δεν σας προλαβαινω γμτ σήμερα.Εχω πολύ δουλειά και είμαι τοσο μα τοσο κουρασμένη!!!!

Ιωάννα μου περαστικά σου.

Πετρούλα μου περαστικά και σε σένα .αν και καλό θα ήταν στην κατασταση σου να συμβουλευτείς γιατρό για το τι να παρεις .Παντως ο παιδίατρος στη μικρή μου εωσε κατι χαπάκια τα οποία από ότι διάβασα είναι κατάλληλα και εγκυους γιατι είναι απλά κατι μύκητες οι οποίοι βοηθούν το έντερο να συνελθει.

Ντινάκι μου τι να πω για τον αντρα σου???

Πολύ ακριβή σας βγήκε η βόλτα.Παντως αν το παθαινα εγω θα επρεπε να παρω ένα καράβι και να φύγω.

Ευτυχώς που εχουμε την λαζαρενια μας σε νησι και μπορουμε καπου να παμε.

Νατάσα μου τελειο το καθαρό σπίτι αλλα δεν μπορώ να παρω τα πόδια μου!!!!!!!

ultra levure Σουλα?

Αυτα τα πινω και εγω οποτε περνω αντιβιωση βοηθουν για να προλαβεις μυκητιασεις,διαρροιες κτλ

Ξερω απο μια φιλη οτι τα δινουν στα παιδακια με διαρροια μεσα στο γαλα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

λες βρε βικυ να εχει προστατη ο μπετ? :rolleyes::rolleyes: η λεσ να ειναι που ειναι παρθενος:rolleyes::rolleyes: .... περα απο την πλακα που κανω ειλικρινα τι εχεις ο χαζουλης?? δεν ειναι καλα? στεναχωρεθηκα αληθεια λεω:( τι να ειναι??

πηρα την γιατρο Βικυ και μου ειπε να σταματησουμε για γιλο τις βιταμινες και να κανουμε εξετασης ... την ρωτησα για το φιλτρο με το οζον και ειπαι κατηγορικα οχι για την μικρη... συνεχιζουμε με εμφιαλωμενο αλλα για εμας ναι το οζον

σιγα μη κλαψεις κιολας.αφου δεν τον χωνευεις τον κουκλο μου τον σκυλο,ουτε και εκεινος βεβαια.

αχ πρεπει να τους δειτε?την κυνηγαει την μαμα μου!!!

δεν ξερω τι εχει.την αλλη βδομαδα που θα πληρωθω θα τον παω στον γιατρο.εχουμε γενικο σερβις.

μαλλον θα την πετυχες στις καλες της την γιατρο.τι εξετασεις να κανουμε?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

ultra levure Σουλα?

Αυτα τα πινω και εγω οποτε περνω αντιβιωση βοηθουν για να προλαβεις μυκητιασεις,διαρροιες κτλ

Ναι αυτο πρεπει να εννοει! Δεν ειναι φαρμακο ουσιαστικα. Το εχω δωσει κι εγω στον Σωτηρη μεσα στο γαλα του και ειχε καποιο αποτελεσμα.

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

ultra levure Σουλα?

τα διναμε και εμεις στη φωτεινη.

τωρα επειδη παιρνει μικρη δοση δεν χρειαζεται

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

συμπεθερα μου εμενα μου επεσαν τα κλειδια απο το μηχανακι σε τρυπα απο ευτες που εχει κατω απο τα πεζοδρομια για να φευγουν τα νερα.

στον δρομο ομος ηταν ειχε πολυ φως και τα βλεπαμε γιατι ειχα μεγαλο μπρελοκ και τα πηρα.

ποιος σας ειδε οταν φευγατε απο το σπιτι καλε?

Κίκο μου καλημέρα! Μπορεί σε κάποια θέματα να είναι σούπερ η κορούλα μου, αλλά σε κάποια άλλα είμαστε πολύ πίσω... Ούτε την πιπίλα της θέλει να αποχωριστεί στον ύπνο, ούτε την πάνα της να βγάλει... Αντε να δούμε...

ΠανΜαρ δεν είσαι η μόνη , βάλε και εμάς στο club της πιπίλας και της πάνας και δεν μας βλέπω να τα κόβουμε σύντομα.

Ριτάκι σήμερα θα πάω να αγοράσω τα υλικά για το παγωτό, έμαθα πως και τα Lidl έχουν προσφορά σήμερα στις θήκες για παγωτό με ξυλάκια και θα τρέξω να προλάβω μπας και τα κάνω. όπως και να

χει θα ενημερώσω και εγώ για τα αποτελέσματα.

Νατάσα βλέπω διέπρεψε ο Σώτος στη βάφτιση, καλά έκανε για να θυμούνται όχι μόνο το μωρό που βαφτιζόταν αλλά να αφήσει και ο Σώτος όνομα.:tongue:

Σουλίτσα το ultra levure είναι τελείως αθώο , δεν θεωρείται καν φάρμακο όπως είπαν και τα κορίτσια και το δίνουν σε συνδυασμό με αντιβίωση για να αποφεύγονται οι μυκητιάσεις περισσότερο.

Κυρία Φωτεινή γιατί σας κυνηγάει ο σκύλος καλέ , μπας και παίρνει αυτός τα κιλά που χάνετε;

Βρε κορίτσια χθες που είχαμε πάει βόλτα ήρθε εκεί μια θεία (κοντά 50) και με ρώταγε για τον μικρό πόσο είναι και αν έχει βγάλει την πάνα. Της έδωσα εγώ τις πληροφορίες και με συμβούλεψε να ξεκινήσω τώρα το καλοκαίρι να τον αφήνω γυμνό για να μάθει να κατουράει στην τουαλέτα και αν δεν λέει τα κακά του να τον πηγαίνω στο γιογιό και να τον δένω μέχρι να συνηθίσει:confused:, έτσι μου λέει έκανε με την κόρη της που δεν έλεγε με τίποτα να βγάλει την πάνα , την έδενε με τις ώρες στο γιογιό μέχρι που συνήθισει αυτή και πάπαλα μετά.

Πως σας φαίνεται η νέα αυτή μέθοδος;:mrgreen:

Μαελενη τι σπυρασκι ειναι ψιλα ψιλα?κοκκινα?στον κορμο εχει ή μονο στα γυμνα μερη?

Ρίτα μου τα εξανθήματα είναι ψιλά-ψιλά και πολύ κοντά το ένα στο άλλο. Σαν αναφυλαξία.

Ξεκινησαν από κόκκινα και μετά ασπρίσαν.

Ξεκίνησαν από τον αγκώνα και προχωράνε προς τα δάχτυλα, γι' αυτό λέω ότι δεν είναι κάτι που έπιασε.

Στο ένα χεράκι το δέρμα είναι ανώμαλο με πολλές μικρές προεξοχές.

Κλείσαμε ραντεβού με δερματολόγο το απόγευμα να τον δει, μήπως μας δώσει κάτι άλλο από Fenistil και φυσικά να μας πει τη γνώμη του.

Δεν τον τρώνε πάντως γιατί δεν ξύνεται, απλά σήμερα είδα και στο πίσω μέρος του ποδιού και στο πτερύγιο από το αυτί. Το τελευταίο μπορεί να είναι και κουνούπι.

Παιδιά έχουμε πόσο καιρό πάντως που κάτι έχουμε. Τουλάχιστον να ήξερα την αιτία.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...