Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου..! Ναι χρειάζεσαι διπλασιασμό της χοριακης σε 48 ώρες. Ή τουλάχιστον αύξηση 70%. Αλλά επειδή η δική σου χοριακή είναι λίγο χαμηλή, χρειάζεσαι 60 και πάνω (πλήρη διπλασιασμό). Γι αυτό σου είπα να πας και σε δεύτερο διαγνωστικό. 

Κατάλαβα,θα το κοιτάξω μήπως πάω κ σε δεύτερο εάν δεν έχει κόσμο γιατι κ σήμερα περίμενα μισή ώρα,έτοιμη ήμουν να πάω αλλού.6 άτομα μέσα τα 2 δούλευαν μόνο.

• Μου αρέσει 2

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ο μικρός έτσι κι έτσι. Πάνω που λέγαμε τι καλά αρχίζουν και υποχωρούν τα εξανθήματα, σήμερα είδα και στα μπουτάκια και στο αυτάκι. Αρα το κάτι συνεχίζει και τον πειράζει. Η γιατρός λέει μάλλον κάποιο φυτό και όχι τροφή.

Εβαλα κι εκεί αλοιφή τι να πω. Ακόμα περιμένουμε αποτελέσματα για την αλλεργία, πήρα τη γιατρό το πρωί.

Η δικία σου πως πάει με τα χαλιά? Τα καταφέρνει????

Άντε μωρέ πια... Δεν μπορείς να ησυχάσεις... Υπομονή και θα το βρείτε! Τον ενοχλούν κιόλας? Τον τρώνε, τον τσούζουν ή απλά υπάρχουν?

Η μικρή με τα χαλιά, μια χαρά! Αλλά τώρα κουράστηκε το πουλάκι μου, οπότε κάνει διάλειμμα να φάει το τοστάκι της και τραγουδάει "όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα!"

mrdIp3.png

ΠανΜαρ καλά κάνεις και κουκουβαγίζεις καλέ , λογικό όλες οι μανούλες σε κάθε κατόρθωμα των παιδιών μας να θέλουμε να το μοιραστούμε , πόσο μάλλον όταν πρόκειται για αγκαλίτσες και τραγουδάκια , πάντως την βλέπω σούπερ την κορούλα σου.

Φιλάκια πολλά για όσες ξέχασα και καλή συνέχεια να έχουμε.

Κίκο μου καλημέρα! Μπορεί σε κάποια θέματα να είναι σούπερ η κορούλα μου, αλλά σε κάποια άλλα είμαστε πολύ πίσω... Ούτε την πιπίλα της θέλει να αποχωριστεί στον ύπνο, ούτε την πάνα της να βγάλει... Αντε να δούμε...

mrdIp3.png

Καλημεραααααααααααααα

Ετοιμαστειτε για σεντονι, σας προειδοποιω!!!

κωνκων τι ταλαιπωρια περασατε ρε παιδι μου? Θα ετρεμα απο τα νευρα μου λεμε! Καλα για τον αντρα μου να μην πω... Με lexotani θα ηταν μετα για δυο μερες απο τα νευρα του! Γενικα σε κατι τετοιες περιπτωσεις χανει τελειως την ψυχραιμια του και βγαζει καπνους! Καλα να μη σας πω τι θα γινοταν αν τα κλειδια ειχαν πεσει απο τη δικη μου τσεπη... Θα εψαχνα μερος να κρυφτω!:-D

Λαζαρενια και Φιλακι μην το πολυσκεφτεστε! Θα περασετε θαυμα! αντε οργανωθειτε κοριτσια!

Stone δεν μπορεις να κανεις και πολλα μεχρι να περασουν τα συπτωματα. Παρε ομως τον γιατρο σου τηλ. να δεις αν μπορεις να παρεις καποιο φαρμακο. Primperan μπορεις να παρεις σιγουρα, ειχα παρει κι εγω κανα δυο φορες στην αρχη της εγκυμοσυνης για τη ναυτια... Απο εκει και περα αραιωμενη κοκα κολα (κουταλακι - κουταλακι) και ρυζονερο (απο ρυζι γλασε ετσι?)... Περαστικα!

Joa περαστικα και σ'εσενα! Εσυ βρε πουλακι μου γιατι δε βαζεις λιγο ronal στη μυτη σου? Εγω ειχα βαλει οσες φορες ειχα συναχωθει, εστω για τη νυχτα, να κοιμαμαι σαν ανθρωπος!

Κικο μου πολυ χαιρομαι που σας αρεσε το κοτοπουλακι!!! Ο αντρας μου εφυγε χθες και η αδερφη μου ηρθε την προηγουμενη Τετατρη και φευγει μεθαυριο...

Μαελενη μου, ησυχια δεν εχετε κι εσεις... Για δες με τι φυτο εχει ερθει σε επαφη αυτες τις μερες... Εγω ειμαι βεβαιη οτι δεν ειναι κατι τροφικο.

Πανμαρ, ποτε με το καλο ερχεται ο αντρας σου? Μαναχουλια μας ειμαστε κι εμεις! Οσο για την ταβερνα, αυτο που κανατε ειναι απολαυση! Αντε να ξεκολλησει και ο δικος μου λιγο και να αρχισει να μιλαει και παντου θα πηγαινουμε τα δυο μας!

Ηλιανα ολα τελεια! Μεγαλωνει ο σπορος! Αντε κοντευεις!

Ντελενι συγχαρητηρια για την πιπιλα! Τεραστιο βημα! Φτου φτου!

Ριτακι για την Τεταρτη εισαι οκ?

Σουλιτσα μπορει να κουραστηκες, αλλα δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο απο ενα πεντακαθαρο σπιτι!

Εμεις χθες πηγαμε σε βαφτιση και ενα θα σας πω... Ο Σωτηρης ηταν το πιο ζωηρο παιδι ολης της εκκλησιας! Οργιασε... Δεν εβαλε τον πωπο του κατω ουτε για ενα λεπτο... Μεσα, εξω, περα, δωθε, παλαβωσαμε να τον κυνηγαμε οι γονεις μου, η αδερφη μου κι εγω... Μπορει και να αναψαμε 20 κερακια για να ηρεμησει και το κορυφαιο ηταν οτι σε καποια φαση τον αφησε η μανα μου να παει κοντα στην κολυμπηθρα και κατεληξε στο ιερο μεσα σε 2 δευτερολεπτα.:roll: Μπηκε ο μπαμπας του παιδιου που βαφτιζοταν και τον αρπαξε απο τον γιακα! Σκηνες απειρου καλλους! Κατα τα αλλα, τον πηγα και για κουρεμα (σα νεοσυλλεκτος ειναι, εχει αναδειχτει πληρως η αλητοφατσα του), συνεχιζει να εχει μια ψιλοδιαρροια (τα εκανε και χθες στο τραπεζι της βαφτισης και δεν εχω χειροτερο απο το να τον αλλαζω εκτος σπιτιου) και το πρωι ξυπνησε απο τις 6:30 και εψαχνε το τηλεκοντρολ να ανοιξει την τηλεοραση...:rolleyes:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Βίκυ, σε σχέση με κάτι που με είχες ρωτήσει πριν μερικές μέρες, το σκυλάκι μας είναι mastino napolitano.

Καλημέρα!

αχ ναι καλε σε ειχα ρωτησει!!!ειδα οτι μου απαντησες αλλα ημουν στον κοσμο των νεογεννητων και δεν απαντησα.

δεν ειναι σκυλακι ακριβως,μαλλον σκυλαρος θα ελεγα,ετσι δεν ειναι?μεγαλοσωμο η κανω λαθος?

οτι και να ειναι τα λατρευω και οσο σκεφτομαι οτι το δικο μου κατι εχει τωρα με στεναχωρει πολυ.εβγαλε στην ακρη απο το τσ@@@@@κι του μια φουσκιτσα.τι να ειναι αραγε?

εεε εσεις που γελατε σας βλεπω.

τι να κανω μωρε το αγορακι μου ειναι

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Ναι βικυ εγω γελαω το παραδεχομαι...χαχα αλλα δε ξερω και τι να σου πω...περαστικα του!!!

Πανμαρ τελεια περασατε!!Αχ και εγω πολυ το απολαμβανω, καθεται διπλα μου να μιλησουμε!!!Μεγαλωσαν μωρε!!

Ντελενι μπραβο για την πιπιλα.Να ειστε ανυποχωρητοι και θα την ξεχασει να εισαι σιγουρη.

Κικο μου το μπεμπε πως ειναι?Περιμενουμε νεα.

Μαελενη τι σπυρασκι ειναι ψιλα ψιλα?κοκκινα?στον κορμο εχει ή μονο στα γυμνα μερη?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλε μια χαρα ειναι !!!Και αργοτερα να αναχωρησετε εμεις δεν εχουμε προβλημα.Κατσε να τα παμε και για σουβλακι μετα χαχα!

Βρε λες? Να την κανουμε ολοκληρωμενη την εξοδο? Γιατι οχι? :-D

Σουπερ θα ειναι!!!:D

t7fQp3.png

Ντελενι και εμεις ετσι την ειχαμε κοψει την πιπιλα μια και εξω ..αλλο μετα με το νοσοκομειο που καναμε πισωγυρισμα και ειμαστε ακομη πιπιλες ...

Εν τω μεταξυ δεν μπορω να φαω τιποτα ..βλεπω φαγητο και μου ερχεται αηδια (σε ποιον σε μενα???)ειναι απο την εγκυμοσυνη ειναι απο την ιωση ιδεα δεν εχω..

Νατασσα θυμαμαι στην πρωτη εγκυμοσυνη μου ειχε πει ο γιατρος οχι ροναλ διαφορετικα θα το ειχα ξεσκισει..το ειχα και στο συρταρι και το λιμπιζομουν....

Πωπω κωνκων τωρα διαβαζα αναλυτικα τι παθατε ...καλα εμενα ο ανδρας 3 μερες δεν θα μιλιοταν ..πολυ γκαντεμια ρε παιδι μου ..δεν σας βλεπω να ξαναερχεστε στο παρκο ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ιωαννακι μου μπορει να ειναι και απο την εγκυμοσυνη.

Εγω στο Γρηγορη αν και δεν ειχα ουτε εναν εμετο ή συμπτωμα το πρωτο τριμηνο ειχα χασει 3 κιλα.Παραδοξο για μενα.. απλα δεν ειχα ορεξη.

Εσυ ομως μην το παρακανεις να τρως οτι μπορεις οκ?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...