Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου..! Ναι χρειάζεσαι διπλασιασμό της χοριακης σε 48 ώρες. Ή τουλάχιστον αύξηση 70%. Αλλά επειδή η δική σου χοριακή είναι λίγο χαμηλή, χρειάζεσαι 60 και πάνω (πλήρη διπλασιασμό). Γι αυτό σου είπα να πας και σε δεύτερο διαγνωστικό. 

Κατάλαβα,θα το κοιτάξω μήπως πάω κ σε δεύτερο εάν δεν έχει κόσμο γιατι κ σήμερα περίμενα μισή ώρα,έτοιμη ήμουν να πάω αλλού.6 άτομα μέσα τα 2 δούλευαν μόνο.

• Μου αρέσει 2

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα Σε όλες καλή εβδομάδα τι υπέροχη μεραααααααααααααααααα

πετρούλα περαστικά μπανάνα κούκλα φάε που είναι και νοστιμούλα αχ όλα μαζί περαστικά σου κοπέλα μου

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλες!

Σήμερα το σουτζουκάκι μου ξύπνησε 8.45 (γιούπιιιι!!!) Και τώρα είναι στη βεράντα με την κοπέλα που έρχεται και κάνει το σπίτι και πλένουν χαλιά! (από μικρή την βάζω να μαθαίνει, έτσι ώστε σε μερικά χρόνια να τα κάνει μόνη της!

και καφε με λεμονι ηπια πρωί-πρωί και απο την αναγουλα αναστατωθηκα περισσότερο..

Επίσης ηπια βραστο ρυζονερο τωρα αλλά πάλι με "εστειλε"

Stone μου, από ματζούνια και βοτάνια δεν τα πάω καλά για να σε βοηθήσω, οπότε, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σου ευχηθώ περαστικά και γρήγορα να γίνεις καλά!

mrdIp3.png

και καφε με λεμονι ηπια πρωί-πρωί και απο την αναγουλα αναστατωθηκα περισσότερο..

Επίσης ηπια βραστο ρυζονερο τωρα αλλά πάλι με "εστειλε"

Αμάν βρε πουλάκι μου...τόσο χάλια πια;;;;

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Ρε κορίτσια, να ρωτήσω κάτι άσχετο.

Ξέρει καμιά σας αν ισχύει ότι το υπουργείο έχει δώσει παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων?

Ακόμα δεν έχω καταθέσει την δική μας. Να αγχώνομαι ή όχι?

mrdIp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κουκλίτσες!

Κωνκων τι ήταν αυτό που πάθατε βρε κορίτσι μου! Ταλαιπωρία και άγχος φαντάζομαι. Και στην κατάστασή σου!!!!!

Lazarenia μου μη φαντάζεσαι κι εμείς κατά κάποιον τρόπο σε "χωριό " μένουμε. Αφού να φανταστείς το αποχετευτικό δεν έχει χρόνο που έγινε, για τόσο χωριό μιλάμε.

Πετρούλα και Ιωαννίτσα περαστικά σας. Για τη διάρροια, ότι είπαν τα κορίτσια. Αλλά και από τον μικρό τη θυμάμαι την μπανανίτσα γιατί έχει κάλλιο. Πως τα κατάφερες έτσι καλή μου???

Για το μπούκωμα έφαζα physiomer Ιωάννα και κάτι γινόταν. Ξέρεις θαλασσινό νερό.

Για τον πονόλαιμο, μιας και δεν μ' αφηνε να πάρω τίποτα, γαργάρες με αλατόνερο και κάτι γινόταν.

Μπράβο στην Αναστασία της Deleni που την έκοψε την πιπίλα. Εμείς με τους πυρετούς την ξαναρχίσαμε και νομίζω σε μεγαλύτερο βαθμό.

Σουλίτσα περαστικά κι αγύριστα να είναι για τη μικρή σου.

Μαμαλευτεράκι μου που την είδες την καλή την μέρα? Συννεφιά και ψιλοψύχρα έχει!

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια μας που δεν μπήκαν μέχρι τώρα!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια, να ρωτήσω κάτι άσχετο.

Ξέρει καμιά σας αν ισχύει ότι το υπουργείο έχει δώσει παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων?

Ακόμα δεν έχω καταθέσει την δική μας. Να αγχώνομαι ή όχι?

Χωρίς να θέλω να σε αγχώσω κι εγώ έτσι πίστευα και γι' αυτό έτρεχα προχτές, γιατί μου είπαν ότι ήταν η τελευταία μέρα για το δικό μας νούμερο. Αν ξέρει κάποια από τα κορίτσια κάτι ας σου πει. Αλλά μου είπαν ότι είναι λιγάκι ελαστικοί φέτος.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κουκλίτσες!

Lazarenia μου μη φαντάζεσαι κι εμείς κατά κάποιον τρόπο σε "χωριό " μένουμε. Αφού να φανταστείς το αποχετευτικό δεν έχει χρόνο που έγινε, για τόσο χωριό μιλάμε.

Α! Εσείς έχετε και αποχέτευση! Εμείς με βόθρους είμαστε ακόμα και κάθε τόσο παίρνεις τηλέφωνο τον "αχόρταγο" να έρθει να στον αδειάσει!

Εσένα Ελένη μου πώς είναι ο μικρούλης σου? Όλα καλά?

mrdIp3.png

ΦΜ 1 Μέχρι 20/5

ΑΦΜ 2 Μέχρι 25/5

ΑΦΜ 3 Μέχρι 27/5

ΑΦΜ 4 Μέχρι 31/5

ΑΦΜ 5 Μέχρι 2/6

ΑΦΜ 6 Μέχρι 4/6

ΑΦΜ 7 Μέχρι 8/6

ΑΦΜ 8 Μέχρι 10/6

ΑΦΜ 9 Μέχρι 14/6

ΑΦΜ ΣΕ10,20,30,40,50 Μέχρι 16/6

ΑΦΜ ΣΕ 60,70,80,90,00 ή καθόλου ΑΦΜ Μέχρι τις 18/6

Ανεξαρτήτως ΑΦΜ

Έως τις 30 Ιουνίου η ηλεκτρονική υποβολή των φορολογικών δηλώσεων μισθωτών

cca53e644d.png

eTRlp2.png

ΦΜ 1 Μέχρι 20/5

ΑΦΜ 2 Μέχρι 25/5

ΑΦΜ 3 Μέχρι 27/5

ΑΦΜ 4 Μέχρι 31/5

ΑΦΜ 5 Μέχρι 2/6

ΑΦΜ 6 Μέχρι 4/6

ΑΦΜ 7 Μέχρι 8/6

ΑΦΜ 8 Μέχρι 10/6

ΑΦΜ 9 Μέχρι 14/6

Ανεξαρτήτως ΑΦΜ

Ευχαριστώ Ιωάννα!

Με έσωσες! Εμείς λήγουμε σε 9 άρα έχω μέχρι 14/6. Ουουουφ....

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

ΦΜ 1 Μέχρι 20/5

ΑΦΜ 2 Μέχρι 25/5

ΑΦΜ 3 Μέχρι 27/5

ΑΦΜ 4 Μέχρι 31/5

ΑΦΜ 5 Μέχρι 2/6

ΑΦΜ 6 Μέχρι 4/6

ΑΦΜ 7 Μέχρι 8/6

ΑΦΜ 8 Μέχρι 10/6

ΑΦΜ 9 Μέχρι 14/6

Ανεξαρτήτως ΑΦΜ

αυτο ειναι.η αμεση απαντηση.

κοπελια δεν παιζεσαι ομως

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

πετρουλα μου δεν ξερω τι να σου πω,κανε αυτα που σου ειπε η μαμα μου

αντε γινε γρηγορα καλα,εχεις να πας σε γενεθλια...

ελπιζω να σας δω τις θεσσαλονικιες ετσι?τεταρτη ειναι μη το ξεχασετε

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημερα!!!!

Ιωαννακι μου περαστικα με το καλο να πας να δεις το σπορακι και να σου πει και ο γιατρος τι να παρεις.Κριμα να τυρρανιεσαι τζαμπα, ολο και κατι θα επιτρεπεται...

Αχ βρε Πετρουλα αν εχεις και ανακατωσουρα ή εμμετους δεν κανει να βαλεις οτιδηποτε στο στομαχι μεχρι να νιωσεις καλυτερα(2 ωρες απο τον τελευταιο εμμετο)μου το ειπαν στο νοσοκομειο τοτε που ημουν χαλια..Γουλια γουλια με κουταλακι almora(ηλεκτρολυτες) εναλλαξ καθε μισαωρο με νερακι μολις αρχισουν να κοβουν τα συμπτωματα.Ειδικα αν εχεις εμμετους μιλα με τον γιατρο.Πορσεξε λιγο γιατι εισαι και εγκυος, θα θελει ειδικη αντιμετωπιση..

Περιμενουμε νεα σου!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα και από ‘μένα.

Καταρχήν να πω περαστικά στις 2 άρρωστες εγγυούλες , Πετρούλα και Ιωάννα.

Πετρούλα σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί και εγώ είχα περάσει γαστρεντερίτιδα στις αρχές τις εγκυμοσύνης και ήταν δράμα η κατάσταση. Πάρε ρυζογκοφρέτες , τσαγάκι παγωμένο να πίνεις και από αύριο βράσε και λίγο στήθος κοτόπουλο να σε πιάσει. Ιωάννα είναι χάλια ρε γ@#@ μου ακόμα ο καιρός , δεν ξέρει τι του γίνεται και λογικό είναι να έχουμε αυτά τα κρυολογήματα , με το καλό να πας σήμερα στο γιατρό.

Περαστικά και στις δυό σας και να προσέχετε τις κοιλιές σας.

Κωνκωνάκι διάβασα και τα δικά σου και φρίκαρα μιλάμε με αυτό που σας έτυχε. Μεγάλη ατυχία αλλά δυστυχώς συμβαίνουν και αυτά.

Λαζαρένια πάλι καλά που εσείς ξεμπερδέψατε εύκολα και τη βγάλατε μόνο με κέρασμα παγωτάκι στα παιδιά ενώ η Κωνκων με 130€ για τον κλειδαρά.

Τη eurovision εγώ ούτε που την είδα , δεν είμαι και πολύ φαν να πω την αλήθεια αλλά είχαμε πάει και βολτίτσα , δεν θέλαμε να μαζευτούμε με τίποτα.

Δυστυχώς για μπάνιο εμείς δεν πήγαμε , αλλά θα το κανονίσω οπωσδήποτε γιατί ο μικρός το ζητάει πως και πως.

Εμείς κατά τ’αλλα καλά είμαστε , σήμερα έχω ραντεβού να κάνω το Άλφα τεστ και να δω πως πάμε.

Σουλίτσα αφού ηρέμησε η μικρή με τη διάρροια κάτι είναι και αυτό , όσο για τον ύπνο άστα όσο καλοκαιριάζει ξεμυαλίζονται τελείως και δεν θέλει με τίποτα το κρεβάτι του.

Ριτάκι καλέ δεν τις ξεχνάνε τέτοιες προσκλήσεις γενεθλίων αλλά και από την άλλη με τόσες σκοτούρες κάθε μέρα τι να πρωτοθυμηθούμε.

Νατασούλα έφτιαξα τα κοτοπουλάκια σου το Σάββατο αλλά τα έκανα με μικρά μπουτάκια και όχι στήθος και ξετρελαθήκαμε οικογενειακώς , για άλλη μια φορά διέπρεψες. Ο σύζυγος έφυγε ; η αδερφούλα σου πότε έρχεται;

Μαελενίτσα πως πάει ο μικρός με τα σπυράκια , του φύγανε τελείως;

Ντελενάκι μη σε απασχολεί το θέμα του ξύλου από την μικρή γιατί θεωρώ πως όλα τα παιδιά λίγο πολύ τα έχουνε αυτά τα ξεσπάσματα. Εμείς τις προάλλες είχαμε πάει σε έναν παιδότοπο και αρπάχτηκε ο δικός μου με ένα άλλο παιδάκι , ευτυχώς που ήμασταν κοντά και τον μαζέψαμε άρον άρον τον σκατούλη.

Σαρδελάκι πως πας με το όνομα της επιχείρησης, κατέληξες πουθενά;

Βατραχάκι με γεια το μαλλί.

Βρε Ηλιάνα μιας και κατέχεις το επάγγελμα για πες που το χρώμα των μαλλιών μου δεν το έχω βάψει ποτέ (είμαι μελαχρινή με σταράτο δέρμα) και μου την έχει δώσει τώρα θέλω να κάνω καμια αντάυγεια να αλλάξω βρε αδερφέ. Εσύ τι προτείνεις;

ΠανΜαρ καλά κάνεις και κουκουβαγίζεις καλέ , λογικό όλες οι μανούλες σε κάθε κατόρθωμα των παιδιών μας να θέλουμε να το μοιραστούμε , πόσο μάλλον όταν πρόκειται για αγκαλίτσες και τραγουδάκια , πάντως την βλέπω σούπερ την κορούλα σου.

Φιλάκια πολλά για όσες ξέχασα και καλή συνέχεια να έχουμε.

Α! Εσείς έχετε και αποχέτευση! Εμείς με βόθρους είμαστε ακόμα και κάθε τόσο παίρνεις τηλέφωνο τον "αχόρταγο" να έρθει να στον αδειάσει!

Εσένα Ελένη μου πώς είναι ο μικρούλης σου? Όλα καλά?

Ναι κι εμείς έτσι ήμασταν με βόθρους και τον αχόρταγο, πρωί πρωί τι λέμε, αλλά έβαλαν ένα πρόστιμο στο Δήμο που δεν κάνει ενέργειες να συνδεθεί με το βιολογικό κι έτσι.....αποκτήσαμε αποχέτευση! Το τι πρόστιμα πληρώσαμε οδικώς που πηγαίνουν υπέρ του Δήμου δε λέγεται. Αμ πως!!!! έτσι γίνεται η αποχέτευση!!!!

Ο μικρός έτσι κι έτσι. Πάνω που λέγαμε τι καλά αρχίζουν και υποχωρούν τα εξανθήματα, σήμερα είδα και στα μπουτάκια και στο αυτάκι. Αρα το κάτι συνεχίζει και τον πειράζει. Η γιατρός λέει μάλλον κάποιο φυτό και όχι τροφή.

Εβαλα κι εκεί αλοιφή τι να πω. Ακόμα περιμένουμε αποτελέσματα για την αλλεργία, πήρα τη γιατρό το πρωί.

Η δικία σου πως πάει με τα χαλιά? Τα καταφέρνει????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...