Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Το μόνο που εξακολουθεί να μην τρώει με πείσμα είναι το γιαούρτι.(ούτε και αυτό με τα σοκο-δημητριακά, το οποίο υπέκυψα και πήρα αν δοκιμάσει- ήθελε να τρώει μόνο τις μπαλίτσες...:tongue:) θεωρώ όμως τελικά ότι απο γαλακτοκομικά τρώει αρκετά και αποφάσισα μα μην προβληματιστώ άλλο και οτι αν κάποια στιγμή θελήσει να ξαναφάει, θα φάει!;)

deleni μου αν θυμάμαι καλά πριν το κόψει το γιαούρτι δεν έτρωγε 2 ολόκληρα? Προφανώς το βαρέθηκε. Πάντως εφόσον πίνει και πολύ γάλα μην αγχώνεσαι. Η Εύα από τη στιγμή που ξεκίνησε (1 1/2 μήνα τώρα) να τρώει ένα ολόκληρο γιουρτάκι(ρεκόρ για εμάς!) μείωσε κατευθείαν το γάλα. Ξέρουν πολύ καλά τι τους χρειάζεται! Και φυσικά είμαι προετοιασμένη ότι θα το βαρεθεί ξανά κάποια στιγμή. Ελπίζω οταν το βαρεθεί να έχει βγάλει αρκετά δοντάκια ώστε να της δίνω τοστάκι για απογευματινό.

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τις χτεσινές σας συμβουλές για τα δόντια της Εύας. Να σας πω την αλήθεια το περίμενα πολύ χειρότερο, έχω οπλιστεί με πολύ υπομονή γι'αυτό το δύσκολο διάστημα. Το μόνο που με αγχώνει με το κλάμα όταν την πιάνει είναι να μην μου κάνει εμετό. Κατα τ'άλλα προσπαθώ όσο μπορώ να κάνω τα πάντα για να περνάει καλά και να ξεχνιέται. Εχτές το απόγευμα της εφτιαξα αυτοσχέδια τσουλήθρα με τα μαξιλάρια του καναπέ και ξεσάλωσε! Μετά ερχόταν συνέχεια πάνω μου και με αγκάλιαζε και με φιλούσε από μόνη της πράγμα που η Εύα δεν κάνει ποτέ! Όσο για την αλοιφή δοκίμασα τα πάντα, δεν το δέχεται με τίποτα. Βάζει το χέρι μπροστά στο στόμα και αρχίζει να γκρινιάζει..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Lazarenia μπράβο για την υπομονή που δείχνεις και γι' αυτά που κατάφερες με την μπουμπόυ σου. Χτες είχαμε συνάντηση γονέων στον παιδικό με τη ψυχολόγο και θα σας πω κατά το μεσημέρι τι μας είπε για το θέμα τιμωρία σε αυτη την ηλικία. Επίσης μας είπε ότι υτο θέμα γιογιό πάει κοντά - κοντά με το θέμα ομιλία. Δηλαδή αν δεν έχει αναπτυχθεί ο προφορικός λόγος δεν γίνεται να αρχίσει να χρησιμοποιέι το γιογιό γιατί δεν μπορεί να εκφραστεί.

Vatraxaki πήρα γλυκάκια. Ειδες που ο μπεμπάκος είναι μια χαρά και ηρέμησες. Χαλάρωσε τώρα λίγο και απόλαυσέ το.

Εύα και Stone και εγώ είμαι της άποψης να κοπεί σιγά - σιγά το πρωινό υπνάκι. Και εμείς κουραστήκαμε στην αρχή αλλά τα καταφέραμε. Βέβαια βοήθησε και το Σταθμός σε αυτό. Τώρα θα κοιμήθεί 3.00-5.30 και πάλι στις 9 -10 το βράδυ.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααα

Giovanna πολυ ομορφο το δεντρακι σου και το σπιτακι σου!!!και του χρονου να στε καλα!!!

Μιλατε για προγραμματα ..εμεις απο 5 μηνων ακολουθουμε προγραμμα ..

Στις 7 7 και τεταρτο ξυπναει πινει λιγο γαλα (150 μλ)

στις 8 τρωει το αυγο του και 1 ποτηρι χυμο

Στο παιδικο στις 10 τρωει το γιαουρτακι του

και στις 12 φαγητο στο παιδικο

στις 4.30 τρωει φρουτοκρεμα (επιμενω πολυ εγω στα φρουτα!!)

και ισως φαει και κατι λιγο το απογευμα (κανα μπισκοτο ,κανα μανταρινι )

στις 9 νταν πεφτει για υπνο πινοντας παλι 150 μλ γαλα

Στον υπνο ειμαστε σταθεροι στις 1-3 το μεσημερι και το βραδυ στις 9 ...

Βατραχακι μπραβο κοριτσακι μου!!!αντε με το καλο να δεχθειτε και το δευτερο αγορακι σας!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Βγηκα πήρα τα ψαρακια μου και να 'μαι πάλι..Νομιζω Ρίτα και Sardelaki έχετε και εσεις λαϊκή, ε;;;

Με πήρε τώρα ο συζ. που ειναι εξω φρενων γιατι ψαχνει κατι λαχεία (κπ τα εχωσα) που αγορασαμε με κτ φιλους καικερδίσαμε αμορτί..και δεν είναι τόσο το κερδος όσο το οτι θεωρειται γουρικο και πρεπει με αυτα τα λαχεια να παρουμε άλλα..

Επανερχομαι με μια εκπληξη....

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

να σας πω και το δικο μας προγραμμα

9-9:30 ξυπναει και πινει γαλα

11:30 τρωει φρουτα οσο τρωει την φρουτοκρεμα θα του δινω γιατι ετσι τρωει περισσοτερο

2:30 μεσημεριανο

3:00 υπνο εως της 5:30

6:00 με 6:30 τρωει η κρεμα φαριν λακτε η 2 γιαουρτακια

10:00 γαλα 300μλ και νανι!!!

σας ευχαριστω ολες πολυ πολυ για τις ευχες σας!!!

γιαβαννα μου υπεροχο το σπιτακι σας και του χρονου!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Γιοβάννα υπέροχο το σπιτάκι σου....

βγήκα γρήγορα για ψώνια...πήρα την φακή που ξέχασα να πάρω χθες χεχε...οπότε σήμερα θα μαγειρέψω φακή.

Ναι Στονε μου έχουμε λαική σήμερα αλλά δεν θα πάω...θα πάει η θεία οπότε θα μου φέρει αυτά που χρειάζομαι...και βασικά μόνο μπανάνες θέλω!

Βατραχουλίνα μου πολύ χάρηκα που είναι όλα καλά με το μπεμπέ, αλλά δεν περίμενα και κάτι άλλο. Θα πάρω από όλα τα γλυκά φυσικά χεχε!

m57Zp2.png

stone μου ναι πηρα και dvd αλλα δεν καταλαβαινεις και πολλα γιατι ο μικρος δεν γουσταρε να μας ποζαρει :)

παντως ηταν πολυ ηρεμος καμια σχεση με τον Τιμο ο Τιμος παντα πηγαινε σαν σβουρα και για να κανουμε τον β επιπεδου μα ειχε σκασει δεν καθοταν καθολου και ποσες βολτες εκανα για να ερθει στη θεση που θελαμε ενω αυτος κυριος τσακ μπαμ τελειωσαμε τα ειδε η γιατρος ολα με την μια πολυ συνεργασιμος χαχαχα

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημέρα και από μένα.

Vatraxaki μου υπέροχα νεα . Μπράβο κορίτσι μου με το καλό.

Συμπεθερούλα μου ευχομαι να σου περασει το κεφαλι σου.

Εγώ παντως είχα τεσσερεις μερες πονοκεφαλο.

Giovanna εγω δεν μπορω να δω τις φωτο γμτ.

Μαργαριτάκι μου γιατί ποναει ο λαιμός σου ?Κρύωσες??

Μαρακι μου γλυκό τα δοντάκια θελουν πολύ υπομονη.Εχουν ‘μεστώσει’ και τα ουλακια της και θα ζοριστει λιγο παραπανω το πουλακι μου.

Κορίτσια χθες μίλησα με τη νονα της Ανδρεάννας που ζει στα Γιάννενα και μου είπε ότι γίνεται πανικός με τη νεα γρίπη.Εχουν κλείσει πολλά σχολεία .Τα δικα της τα παιδάκια είναι δευτερη εβδομαδα που δεν πανε σχολείο και τα εχει και τα δυο με πυρετό.

Εγώ χθες ‘ τα πήρα ‘ με την πεθερούλα μου.

Ηρθε για τη μικρή και ηταν ολο παρατηρήσεις.

Δεν της αρεσαν αυτά που της φορούσα πρώτον.

Μας εδωσε χρήματα για δώρο και εδωσε τις εξής οδηγίες:

ΘΑ της πάρετε μια κούκλα και πολλα ρούχα όχι καλά αλλα καθημερινά αλλα να κοιταξετε να είναι καλα γιατι αυτά που της αγοραζετε χαλανε γρήγορα.

Η Ελενα (η συνυφαδα μου) επερνε πολύ ωραία ρούχα στην κορη της…….

Μου αναψαν τα λαμπακια και μετα που το συζητησα με τον αντρα μου με ειπε υπερβολική.

Α επίσης μου είπε ότι η μικρή δεν μου εχει αδυναμια και τρεχει από πίσω μου απλα δεν με βλέπει.

Ρε κορίτσια η μικρή με τις γιαγιάδες είναι 3 ώρες.Θα ξυπνήσει γύρω στις 9 και κατά τις 1 κοιμαται παλι.

Ενώ μαζί μου είναι από τις 4 και μιση μεχρι τις 11 που θα κοιμηθει.

Αμαν πια η χαζομαρα τους!!

Σουλίτσα μου ειλικρινά ορισμένες φορές απορώ με την υπομονή σου!!! Πως να μην σου ανάψουν τα λαμπάκια μ'αυτά που ακούς??? Τι να πω! Χαρά στο κουράγιο σου! Νομίζω καμιά μέρα θα κάνεις κανα ''μπαμ'' και δεν θα ξερουν από που να φύγουν! :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Σχετικα με το θεμα που σας εδωσα για το γιογιο συμφωνω κοριτσια οτι 4 μηνων ειναι πολυ μικρο και φυσικα οπως λεει και η κοπελα δεν σημαινει τιποτα για τη συνεχεια.

Εγω εντυπωσιαστηκα διοτι απο το πρισμα της συνηθειας και μονο σιγουρα κατι κερδιζεις.

Σκεφτομαι οτι 4 μηνων δε θα τον εβαζα το Γρηγορη απο 7 μηνων ομως και μετα που ειχε σταθερες ωρες στην τουαλετα αντι να τα κανει στο καρεκλακι φαγητου που τα εκανε λες και ειχε ρολοι αν τον εβαζα στο γιογιο θα το ειχε συνηθισει σιγουρα πιο ευκολα απο οτι τωρα.

το ελεγα και τοτε και ρωτουσα τη Μαρινα απλα τοτε ημουν πολυ πιεσμενη και δεν ειχα τη διαθεση να ασχοληθω.

Μιλουσα με μια φιλη στην Καλαματα εχθες και μου ειπε οτι η 11 μηνων κορη της τα κανει στο γιογιο (στη φαση που ειναι και ο Γρηγορης) απλα και μονο απο συνηθεια αφου εβλεπε τον αδερφο της 3 χρονων να τα κανει ετσι.

Και σκεφτομαι οτι η συνηθεια ειναι μεγαλη υποθεση τελικα.

Το καλοκαιρι στη θαλασσα ας πουμε εβλεπα τον Γρηγορη που πρωτομπηκε μεσα 15 μηνων να αντιδρα στην αρχη και να δυσανασχετει και εβλεπα ολα τα μωρακια κατω του χρονου να καταδιασκεδαζουν.Καταληγω λοιπον οτι μονο και μονο απα αποψη συνηθειας ισως ειναι εφικτο ετσι οπως παρουσιαζεται απο το ποστ και σιγουρα σε τετοιες ηλικιες ουτε πιεστικο ειναι ουτε τιποτα αλλο απλα εντασσεται απο νωρις σε μια ημερησια ρουτινα.

Απλα το διαβασα και το σκεφτομουν για αυτο και ειπα να σας το δειξει για να το συζητησουμε τιποτα παραπανω.

Φιλια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...