Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου..! Ναι χρειάζεσαι διπλασιασμό της χοριακης σε 48 ώρες. Ή τουλάχιστον αύξηση 70%. Αλλά επειδή η δική σου χοριακή είναι λίγο χαμηλή, χρειάζεσαι 60 και πάνω (πλήρη διπλασιασμό). Γι αυτό σου είπα να πας και σε δεύτερο διαγνωστικό. 

Κατάλαβα,θα το κοιτάξω μήπως πάω κ σε δεύτερο εάν δεν έχει κόσμο γιατι κ σήμερα περίμενα μισή ώρα,έτοιμη ήμουν να πάω αλλού.6 άτομα μέσα τα 2 δούλευαν μόνο.

• Μου αρέσει 2

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρίτα καλησπέρα, σας έφτασα επιτέλους, είμαι στο σήμερα και σας βλέπω!!! Χιχιχι! Θέλω κι εγώ να πάμε στο Ναύπλιο μια μέρα, ψάχνοντας στο internet βρήκα ότι κοντά στο Ναύπλιο υπάρχει, σε ένα χωριό, μια εκκλησία Οσία Ναταλία, δεν βρήκα κάτι άλλο σε όλη την Ελλάδα, αν ξέρετε κάτι πείτε μου. Και στην Τίνο θέλω να πάω, καλά και πού δεν θέλω να πάω εγώ.

Χριστινάκι μου, όντως το εννοώ, επιθυμώ πολύ να έρθω... αλλά φοβάμαι το ταξίδι, μη μου πάθει κάτι και τί θα κάνω μεσοπέλαγα... κάποιος μου είπε ότι έρχεται ελικόπτερο.... στην Ελλάδα;;;;; Θα μιλήσω και με την αλλεργιολόγο γιατί, ίσως είναι αποκλειστικά δική μου φοβία..., ίσως εκείνη με ενθαρρίνει. Όχι πως δεν είναι επικύνδινο, για σκέψου... Στο αεροπλάνο απλά δεν μπαίνω........ Κατά τα άλλα, ναι το σκέφτομαι συνέχεια ότι θα ήταν τέλεια να ερχόμασταν. Να ερχόμασταν σε κάποια φάση που ο άντρας μου δε θα μπορεί να πάρει άδεια, και θα λείπει κι ο δικός σου σε υπηρεσία, να ενώσουμε τις μοναξιές μας, ποιές μοναξιές μας δηλ., πιστεύω τέλεια θα τα περνούσαμε με τα κοριτσάκια μας, αχ άντε μη σε ξεμυαλίζω, και τελικά δεν έρθω...

Εμείς δεν πήγαμε σήμερα για μπάνιο κι είχα όλη τη μέρα να βλέπω τα μούτρα του άντρα μου... τα νεύρα μου... ας έπαιρνε τη μικρή να πάνε... δεύτερη μέρα να κάθομαι στην ομπρέλα και να τους κοιτάω και να λιώνω... κι αυτό αδικία δεν είναι;...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Χριστινάκι μου, όντως το εννοώ, επιθυμώ πολύ να έρθω... αλλά φοβάμαι το ταξίδι, μη μου πάθει κάτι και τί θα κάνω μεσοπέλαγα... κάποιος μου είπε ότι έρχεται ελικόπτερο.... στην Ελλάδα;;;;; Θα μιλήσω και με την αλλεργιολόγο γιατί, ίσως είναι αποκλειστικά δική μου φοβία..., ίσως εκείνη με ενθαρρίνει. Όχι πως δεν είναι επικύνδινο, για σκέψου... Στο αεροπλάνο απλά δεν μπαίνω........ Κατά τα άλλα, ναι το σκέφτομαι συνέχεια ότι θα ήταν τέλεια να ερχόμασταν. Να ερχόμασταν σε κάποια φάση που ο άντρας μου δε θα μπορεί να πάρει άδεια, και θα λείπει κι ο δικός σου σε υπηρεσία, να ενώσουμε τις μοναξιές μας, ποιές μοναξιές μας δηλ., πιστεύω τέλεια θα τα περνούσαμε με τα κοριτσάκια μας, αχ άντε μη σε ξεμυαλίζω, και τελικά δεν έρθω...

Εμείς δεν πήγαμε σήμερα για μπάνιο κι είχα όλη τη μέρα να βλέπω τα μούτρα του άντρα μου... τα νεύρα μου... ας έπαιρνε τη μικρή να πάνε... δεύτερη μέρα να κάθομαι στην ομπρέλα και να τους κοιτάω και να λιώνω... κι αυτό αδικία δεν είναι;...

αν με ξεμυαλιζεις λεει???????????????

τρελενομαι και με την ιδεαααα!!!αχ φιλακι παρε μια ψαροβρακα κι ελα...μη φοβασι δεν ειναι τιποτα!τοσες εχετ εκει στον πειραια.ολο και καποια προς τα δω θα ρθει!!!:-D:-D:-D

περα απο την πλακα πραγματικα εαν ερθεις θα πεταξω απο την χαρα μου!!!

κι ενοειτε οτι θα κανουμε πυτζαμα παρτυ με τα κοριτσακια μας!:-D:-D

χωρις αντρες φυσικαααααα!!χιχιχιχι

για ελικοπτερο δεν ξερω καθολου(που ζω βρε παιδια?)

ξερω για πολεμικα μονο!!!

αχ δεν πηγατε τελικα?εμεις πηγαμε αλλα κι εγω μπανακι γιοκ.

να σας πω κατι?την βαριεμαι την θαλασσα....αλμυρα,αμμος,μπανιο καθε μερα......

καλα μη βαρατε βρε!:mrgreen:

1654096yn4fep17z7.gif

Καλησπέρα!!!

Να'μαι κι εγώ!

Σήμερα πήρα την κόρη μου και πήγαμε και φάγαμε τα δυο μας σε μια ταβέρνα εδώ κοντά! Λες και έτρωγα με μια φίλη μου (και μάλιστα πολύ κουτσομπόλα!)... Δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να μιλάει και να σχολιάζει οποιονδήποτε περνούσε από δίπλα μας (κι όχι τίποτ' άλλο, αλλά καθόμασταν και δίπλα στην πόρτα!)

Φιλάκι, ήρθαμε στην γειτονιά σας το απόγευμα! Τώρα για το πού ακριβώς δεν μπορώ να σου πω και πολλά γιατί πάω λίγο μηχανικά! Ξέρω ότι στρίβω από το φανάρι του Ζαχαριά στην Μπελογιάννη και μετά σ'ένα κάθετο στενό. Κάπου εκεί κοντά είναι και ο Σύλλογος Εφεσίων (αν σου λέει κάτι - τον βάζω πάντα σημάδι!!).

Από Μανιάτικα ξέρω περισσότερα! (γιατί όταν έχεις ΑγιαΣοφιώτη άντρα, νομίζεις ότι τα Μανιάτικα είναι το κέντρο του κόσμου!!! Τα πρώτα χρόνια που είμασταν μαζί και τσιγάρα να ήθελε, στην Αγία Σοφία κατέβαινε! Δεν υπήρχαν αλλού περίπτερα!)

mrdIp3.png

Hello!!!

Φιλακι μου ναι λατρευω την Αθηνα.Δεν το ελεγα καθολου ειρωνικα.Δε νομιζω ποτέ να φυγω για να ζησω αλλου.

Αχ! Ριτάκι μου κι εγώ πάντα έλεγα πως το σπίτι μου θέλω να είναι σε τέτοιο σημείο, που να μπορείς να πηγαίνεις στο Σύνταγμα με τα πόδια. Και ξαφνικά βρέθηκα στο "χωριό"! Δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή...

mrdIp3.png

καλα πανμαρ ειναι τρελα το κοριτσακι σου.......

εγω φοβαμαι ακομη νατην βαλω σε πισινουλα.ειναι και ατσαλη και θα φαει τα μουτρα της.

Τι φοβάσαι βρε λαζαρένια μου? Και μένα τρώει τούμπες συνέχεια... Πέφτει και μου λέει "μαμά έπεσα!", μετά από λίγο ξαναπέφτει και μου λέει "μαμά πάλι έπεσα!". Κι εγώ πολύ απλά της λέω "να προσέχεις!" Αν δεν πέσει, δεν θα μάθει!!! Εγώ σε πισινούλα την βάζω από το πρώτο της καλοκαίρι! Αφού χαίρεται τόσο πολύ με το νερό...

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Μια δύσκολη κουραστική μέρα έφτασε στο τέλος

Ευχαρίστα νέα από τον μπεμπακος μας

μιασ και είχαμε ραντεβού σήμερα στην γιατρό μας

322 γραμμάρια έγινε το κουκλάκι μας

και είμαστε 20 εβδομάδες παρά 2 μέρες

όλα τέλια και εγώ μια χαρά

αχ είμαστε στα μισά αχ

Άλο τόσο και θα το δω το πλασματακι μου αχχχχχχχχχχ

καλό βράδυ σε όλες

δεν μπορώ να διαβάσω κλείνουν τα ματάκια μου

φιλιαααααααααα

καλό ξημέρωμα ααααααααα

Έχω καi φωτογραφίες από χτες

όποια θέλει στέλνω με μειλ

εδώ δεν ξέρω να ανεβάζω

φιλιααααααααα

:tongue::tongue:

Καλημερα μανουλες και καλή εβδομαδα

Ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκα, ήμουν αγκαλια με την τουαλέτα..Εξαγωγές παντος τυπου!!!

Νοιωθω ενα κουρελι αλλα επρεπε σημερα να ερθω στη δουλεια

Νομιζα ηταν γαστρεντεριτιδα αλλα τωρα εχω εναν πονολαιμο και καταροή

Κοριτσια και Φωτεινη κανενα γιατροσοφι για το εντερο τουλάχιστον, είμαι και στη δουλεια..τι θα κανω???

Συγγνωμη που δεν σχολιαζω, θα επανεθω μολις συνελθω...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα και από μένα,

Είμαι ένα πτωμα.Ολο το σ/κο εκανα δουλειες μαζεψα χαλια επλυνα κουρτινες και όλα τα καλοκαιρινα.

Η μικρη είναι πολύ καλύτερα ,βεβαια περνουμε και κατι καψουλες για τη διαρροια γιατι παρολο που είναι λιγο δεν εχει σταματησει.

Αλλα την εχει πιασει ένα τρελο κολημα με την μαμα της και το μπαμπα της.

Δεν θελει κανενα.

Οπότε καταλαβαινεται να εχεις ένα σπιτι ανω κατω και ενδιαμεσα από το πλυσιμο παντζουριών και χαλιων να εχεις και την μικρη να ανακατευεται.

Επίσης και τα δυο βραδυα κοιμηθηκε στις 2 το βράδυ γιατι ηθελε να ….παιξει!!!!!!!!!!

Αυτά τα ομορφα!

Φυσικα το θετικο είναι ότι το σπιτακι μου είναι πεντακαθαρο και μοσχοβολαει (για ποσο βεβαια???)

Φυσικα δεν εχω προλαβει να σας διαβασω και ελπιζω να ειστε ολες καλα.

Θα επανελθω

καλημερα κ καλη βδομαδα μανουλες

Πετρουλα περαστικα σου κουκλα μου ..... τωρα τι να παρεις??:confused::confused:...

για αναγουλες λιγο λιγο coca cola η sprite παγωμενη γουλια γουλια καθε 5-10 λεπτα, φρυγανια για να κρατησει τα υγρα στο στομαχι ... αχ κολλησε το μυαλο μου ....

για διαροια τα γνωστα .. λαπα.... βρηκα κατι αλλα ειναι για παιδια ..το ιδιο ειναι

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΜΕΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΟΙΑΣ

Συμβουλές για τον εμετό και την διάρροια

Το κύριο πρόβλημα που χρειάζεται προσοχή είναι η μεγάλη απώλεια υγρών.

Η καλή θεραπεία αρχίζει με ξεκούραση του στομάχου και του εντέρου .

Δεν είναι απαραίτητο να χορηγούμε τροφές και υγρά όταν το παιδί έχει τάση για εμετό ή κάνει εμετό.

Αρχικά δίνουμε μόνο υγρά σε μικρές ποσότητες (κουτάλι γλυκού ή σούπας) σε μικρά χρονικά διαστήματα (κάθε 10-15 λεπτά). Αν συνεχίσει να κάνει εμετό αραιώνουμε τα διαστήματα (μισή-μία ώρα). Εφόσον σταματήσουν οι έμετοι αυξάνουν προοδευτικά οι ποσότητες.

Προσοχή οι μεγάλες ποσότητες υγρών που θα δοθούν γρήγορα, θα προκαλέσουν εμετό.

ΔΕΝ χορηγούμε ΓΑΛΑ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ, ΛΕΜΟΝΑΔΑ

ΔΙΝΟΥΜΕ ΝΕΡΟ με ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΤΙΚΑ ΔΙΑΛΥΜΑΤΑ

Χυμό ή κομπόστα ΜΗΛΟ ή ΜΠΑΝΑΝΑ

ΤΣΑΙ με ΖΑΧΑΡΗ

ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ, ΣΕΒΕΝ ΑΠ αραίωμενα με νερό

ΣΟΥΠΕΣ, ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ, ΚΡΑΚΕΡΑΚΙΑ

Σταδιακά :ΠΟΥΡΕ ΠΑΤΑΤΑΣ, ΡΥΖΙ, ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ

Μετά 48 ώρες εμπιστευθείτε την όρεξή του.

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΕΑΝ Ο ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ 5-8

ΩΡΕΣ ΠΑΡΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΦΟ-

ΣΟΝ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΡΡΟΙΕΣ Ή ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΤΟΥ

καλημερα μανουλες και παιδακια!

νυσταζω πολυυυυυυ.θα φτιαξω ενα καφε περιποιημενο αλλα οπως παντα δεν τον πινω ολο!

Αχ! Ριτάκι μου κι εγώ πάντα έλεγα πως το σπίτι μου θέλω να είναι σε τέτοιο σημείο, που να μπορείς να πηγαίνεις στο Σύνταγμα με τα πόδια. Και ξαφνικά βρέθηκα στο "χωριό"! Δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή...

ακριβως το ιδιο νιωθω κι εγω.μενω σε ''χωριο''....

Τι φοβάσαι βρε λαζαρένια μου? Και μένα τρώει τούμπες συνέχεια... Πέφτει και μου λέει "μαμά έπεσα!", μετά από λίγο ξαναπέφτει και μου λέει "μαμά πάλι έπεσα!". Κι εγώ πολύ απλά της λέω "να προσέχεις!" Αν δεν πέσει, δεν θα μάθει!!! Εγώ σε πισινούλα την βάζω από το πρώτο της καλοκαίρι! Αφού χαίρεται τόσο πολύ με το νερό...

ναι σωστα αλλα εμενα πεφτεια και σπαει,δοντια,ματωνει χειλια,κανει καρουμπαλα...αστο !θα την περνω στην παραλια να παιζει!

αχ είμαστε στα μισά αχ

εφτασες στα μισα ρε θηριο?

μπραβο ηλιανα μου.μπραβο!πολυ ευχαριστα τα νεα σου.αντε με εναν πονο κοριτσι μου.που θα γεννησεις?

Καλημερα μανουλες και καλή εβδομαδα

Ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκα, ήμουν αγκαλια με την τουαλέτα..Εξαγωγές παντος τυπου!!!

Νοιωθω ενα κουρελι αλλα επρεπε σημερα να ερθω στη δουλεια

Νομιζα ηταν γαστρεντεριτιδα αλλα τωρα εχω εναν πονολαιμο και καταροή

Κοριτσια και Φωτεινη κανενα γιατροσοφι για το εντερο τουλάχιστον, είμαι και στη δουλεια..τι θα κανω???

Συγγνωμη που δεν σχολιαζω, θα επανεθω μολις συνελθω...

τι λες βρε πετρουλα?περαστικα κοριτσι μου.τι γιατροσοφι να σου πουμε εισαι και εγκυος?παρε τον γιατρο σου.ιωση λες να ειναι?μηπως να πας σπιτι καλυτερα?

περαστικα σου κουκλα μου!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααα

Αχ δεν θυμαμαι τιποτα να σχολιασω...εγω περασα ενα χαλια ΣΚ...ειμαι τοσο κρυωμενη οσο δεν παει αλλο...αναπνεω μονο απο το στομα και ο υπνος ειναι πολυ δυσκολος ...φυσικα δεν πμορω να παρω τιποτα και τυρανιεμαι με κατι ορους ..Το μονο που ευχομαι ειναι να μην κολλησει ο μικρουλης μου..

Κατα τ΄αλλα πηγαμε Λαμια και κουρευτηκε ο κουκλος μου και εγινε καταπληκτικος!!

Χθες το καημενο ηθελε να βγει τον πηγα μια βολτα με τα χιλια ζορια μεχρι την πλατεια (κλασικα κλεψαμε τσουρεκακι...)και γυρισα κομματια σπιτι...δεν μπορω να παρω τα ποδια μου ..

Σημερα εχουμε και γιατρο..να δουμε τι γινεται ..θα σας ενημερωσω σχετικα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα!!!!

Τι κανετε;;; Φιλάκι και Λαζαρένια είστε απόλαυση!!!!:D:D:D

Εμείς όλο το Σκ τρέχαμε...το Σάββατο πήγαμε σε μια βάφτιση το πρωί και το απόγευμα σε γενέθλια τα οποία όμως και τα δύο γινόταν σε διαφορετικές πολείς... πτώματα γυρίσαμε το βράδυ....:?

Η Αναστασία ευτυχώς ήταν κυρία!!!! Ήσυχη, δεν χτυπήσαμε κανένα παιδάκι αλλά βρε κορίτσια στη βάφτιση προσπαθούσε το καημένο να παίξει, έτρεχε πίσω απο τα άλλα (ελαφρώς μεγαλύτερα παιδάκια) και ούτε της έδιναν σημασία... την καταλυπήθηκα....:? Κατά τα άλλα πήγε στον κλόουν, της ζωγράφισε το πρόσωπο και γυρνούσε πανευτυχής!!!!:D:D:D

Και μέσα σε όλα αυτά ο άντρας μου είχε την έμπνευσηνα κόψουμε την πιπίλα!!!!! Σε όλο το δρόμο (1 μιση ώρα διαδρομή συνολικά) είχαμε μια Αναστασία η οποία δεν σταματούσε να τη ζητάει και μας έκανε ένα καφάλι ...καζάνι!!!!8-):cool: Ευτυχώς τώρα έχει δύο μέρες κοιμάται με λίγη γκρίνια (με φωνάζει συνέχεια...) αλλά τουλάχιστον κοιμάται!!!! Εγώ δεν το περίμενα!!!!:D:D:D

Κωνκων ούτε να το σκέφτομαι αυτό που παθατε κούκλα μου... ο άντρας σου πως το πήρε;;; Γιατί ο δικός μου θα έβγαζε καπνούς απο τα αυτιά!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Ιωάννα και Πετρούλα περαστικά σας....

Πετρούλα το μόνο γιατροσόφι που ξέρω εγώ (για τη διάρροια) είναι μια κουταλιά ελληνικός καφές με λεμόνι.... το κάνει ο άντρας μου συχνά (που δεν είναι του φαρμάκου γενικότερα...) και του περνάνε όλα....(απο την αηδία φαντάζομαι...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...