Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μέρες να διαβάσω γιατί είμαι στο τρέξιμο. Συγγνώμη αν πετάγομαι στο άκυρο και έχω χάσει κάτι σοβαρό. Θα τα δω όλα αναλυτικά αργότερα…

Ερωτηση: Έκανε ο σύζυγος επαναληπτικό σπερμοδιαγραμμα μόνο κ μόνο για να δούμε αν έχει ακόμα βακτήριο. Είχε κάνει το καλοκαίρι πάλι όπου θυμίζω πως ήταν όλα καλά εκτός βακτηρίου κ λίγο υψηλό αντί οξειδωτικό στρες.  Σε 7 μήνες αυξήθηκε το dfi από 28 σε 58%. Το πρώτο φυσιολογικό νούμερο κ το δεύτερο εκτός ορίων. Πώς είναι δυνατόν;! Δλδ δε φτάνει που δεν είχαμε ωάρια , τώρα θα πρέπει να ανησυχούμε κ για το σπερμα;

Καλημέρα, ο ανδρολόγος τι σας είπε;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κουτσουνες!!!!

Φιλακι και Λαζαρενια τα δωσατε ολα απο χτες

Φιλακι σημερα δεν θα εχει πολλή δουλεια το καφε οποτε ειμαι σιγουρη πως θα μας προλάβεις...

Πήγαμε και εμεις στην εκκλησια και κοινωνησε ο μικρος..Η μονη στιγμη που καθεται ησυχος ειναι οταν περιμενουμε για να κοινωνησει..Κατα τα αλλα κυνηγιομαστε μεσα, εξω, γυρω απο τα μανουαλια..τι να πω μια τρελα!!!

Εδω ο καιρος ειναι ασχημος και βρεχει, εμεις θα παμε σε φιλους που μας εχουν καλέσει για φαγητο αλλα επειδη θα κανουν το τραπέζι στην αυλη τους τον μικρο θα τον αφησουμε σε μια απο τις δυο γιαγιαδες γιατι ο καιρος δεν βλέπω να βελτιωνεται και εχουμε και κτ μυξουλες απο χτες..

Αυριο λέω να κουρευτουμε περισσότερο απο τις αλλες φορες γιατι αυτα τα μακρια μαλλακια με τον ιδρωτα και το αερακι κανουν ολη τη ζημια μου φαινεται και κρυωνει χωρις να καταλάβουμε..

Να περασετε ομορφα!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε κορίτσια εδώ στο σαλόνι εδώ και 2-3 μυρίζει ο χώρος "τζακίλα", το κλείσαμε το τζάκι αλλά συνεχίζει, ξέρετε τί μπορεί να είναι;

Φιλάκι, σε μας το τζάκι μυρίζει ή όταν έχει νοτιά ή όταν ανάβω τον απορροφητήρα στην κουζίνα! (είναι ενιαίος ο χώρος)

Αχ! τώρα η μικρή πλατσουρίζει στην πισίνα της και μιλάει ασταμάτητα! Λέει τραγούδια, μια ιστορία που της είπε μια κοπέλα στο κρεοπωλείο με ένα κοριτσάκι, μιλάει στα ψαράκια της και τα παπάκια της... Όλα μαζί ανακατεμένα!!!

mrdIp3.png

Βρε κορίτσια εδώ στο σαλόνι εδώ και 2-3 μυρίζει ο χώρος "τζακίλα", το κλείσαμε το τζάκι αλλά συνεχίζει, ξέρετε τί μπορεί να είναι;

καλησπερα μανουλες:):)

φιλακι μηπως εχει κανενα αερα και μυριζει το τζακι?

εγω τα εχω σφραγισει ολα .. καμιναδα, κλαπε και δεν το αναβω πλεων γιατι εχω προβλημα με τον 3 οροφο. προχτες ειχε αερα και μυριζε και το δικο μου παρολο που ειναι σφραγισμενο

καλα πανμαρ ειναι τρελα το κοριτσακι σου.......

εγω φοβαμαι ακομη νατην βαλω σε πισινουλα.ειναι και ατσαλη και θα φαει τα μουτρα της.

κα φωτεινη θελω να κανω πατατοκεφτεσες αλλα οχι στο τηγανι.ψητες γινονται καλες?

πετρουλα κοινωνησατε κι εσειςε?καλα κανατε.κι εγω θελω να νηστεψω και να κοινωνησω.μαλλον στους δωδεκα αποστολων τωρα.

καλα να περασετε σημερα.

ηλιανα μου μενεις κοντα στο π νοσοκομειο?καταλαβα καλα?

επισης θες να σου στειλω τους βαθμους μου και προυπηρεσια.

επειδη ειναι μπολικη θες να σου πω τα ενσημα καλυτερα?

1654096yn4fep17z7.gif

λαζαρενια μου τι κανεις?

κολοκυθοκεφτεδες .... βραζω λιγο το κολοκυθι ....κανω πολυ ταχτικα και μονο στο φουρνο, φανταζομαι οτι και πατατοκεφτεδες θα μπορουσες να κανεις, η δικια μου γνωμη ειναι να βρασεις λιγο τις πατατες, θα βαλεις τυρι και αυγο φανταζομαι για να δεσει....

μου ανοιξες την ορεξη για πιροσκι με πατατα αμαν τι γευση ειναι αυτη χα χα

καλη επιτυχια κοριτσι μου

Διαφημίσεις

Γεια σας κι από μένα! Είμαι που είμαι της γύρας πια δε με χωράει το σπίτι! Πρωί -απόγευμα κούνιες έχει το πρόγραμμα και τώρα αρχίζω να εντοπίζω και τις κατάλληλες ανάλογα με την ώρα! Σήμερα πήγαμε Φλοίσβο το πρωί (Ρϊτα σου έστειλα μήνυμα, αλλά φαίνεται θα γυρνούσατε αλλού εσείς!), μετά για φαγητό, γυρίσαμε να κοιμηθούμε λίγο και το απόγευμα μάλλον στο άλσος! Κωνκωνάκι θα σου στείλω μήνυμα αν είναι να βρεθούμε! Καλοκαιράααακιιιι δεν είναι υπέροχα? Άσχετο βέβαια που έχω τη μικρή πάλι με απίστευτο βήχα και μύξες (κι ο Γιώργος δηλαδή δεν πάει πίσω), αύριο έχουμε και εμβολιάκι και να δουμε αν θα καταφέρουμε να το κάνουμε! Φιλάκια σε όλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Όλες καλά;;; Εμείς ευτυχώς όλα οκ. Χτες περάσαμε καταπληκτικά στη βάφτιση :D:D:D:D Όταν με το καλό έρθει το επόμενο μπεμπέ, σας το λέω, 2 χρονών θα το βαφτίσω. Η μικρή είναι 27 μηνών και γκρίνιαξε μόνο λίγο όταν πήγε η μαμά της να τη γδύσει και όταν της έβαζε λάδι ο παππάς που του φώναξε 'όχι άλλο'. Πολύ γέλιο :D:D:D:D Μετά κάθισε κυρία να την ντύσουν, της είπαν ότι θα είναι πριγκίπισσα και έπαιρνε κάτι πόζες η άτιμη όλα τα λεφτά. :):):) Είχε πολύ πλάκα και με τα άλλα μικρά, τους φίλους της, που τα έβλεπε όλα γύρω - γύρω και τα φώναζε με τα ονόματά τους και ακολούθως την φώναζαν και εκείνα.........θα ήθελα πολύ να δω το βίντεο. Η Αλεξάνδρα πέρασε πολύ όμορφα, είδε τους φίλους της, άναψαν όλοι μαζί κεράκια, έπαιξαν με τα μπαλόνια, έφαγαν γλυκό, έβγαλαν φωτογραφίες με τη νεοφώτιστη........:D:D:D

Μετά είχαμε 'βραδιά eurovision' σε ένα φίλο μας και επίσης διασκέδασε η Αλεξάνδρα. Το έριξε στο χορό χτες. Ήταν πραγματικά άψογη. Εγώ είχα κουβαλήσει μαζί μου του κόσμου τα παιχνίδια για να κάτσει, αλλά δεν χρειάστηκε τίποτα.

Από τα τραγούδια μου άρεσε πολύ η Δανία (αν και παλιομοδίτικο και κλεμμένο - βλ. every breath you take και i give my life), η Ισλανδία που αδικήθηκε, η Γαλλία (σούπερ, καλοκαιρινό και χορευτικό, η Αρμενία και φυσικά η Ελλάδα που μέσα σε τόσες μπαλάντες ξεχώριζε, και που θα είχε πάει πολύ καλύτερα να η Βουλγαρία και η Αρμενία που παραδοσιακά μας ψηφίζουν υψηλά το είχαν κάνει και φέτος. :evil::evil::evil::evil: Μπράβο στον Αλκαίο!!!!!!!

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ρε κορίτσια (εσείς που είστε το ίδιο "κουκουβάγιες" με τα παιδάκια σας όσο είμαι κι εγώ με το δικό μου), ώρες ώρες τρελένομαι μ'αυτό το πλασματάκι... Τα λογάκια της, τα χάδια της, τα τραγούδια της, τώρα μου λέει και παραμύθια, ιστοριούλες... Θυμάται απίστευτα πράγματα! Λίγο πριν κοιμηθεί με παίρνει αγκαλίτσα και μου λέει "Σ'αγαπάω μαμάκα..." κι εγώ λιώνω... Αχ το σουτζουκάκι μου...
To ξέρω είναι τρέλαααα, δεν ξέρεις από πού να τα πιάσεις και να τα φιλάς και να τα τσιμπάς, και τί, πες μου τί, να πρωτοκαμαρώσεις!!! Άσε...
Μπορεί να την πάω καμιά βόλτα στις ξαδερφούλες του άντρα μου (Φιλάκι θα κατεβούμε στην γειτονιά σας μάλλον)
Μένω σε μια γειτονιά της Νίκαιας που είναι πολύ κοντά στον Πειραιά, και συγκεκριμένα, πολύ κοντά στα Μανιάτικα. Προς τα εδώ θα έρθετε;
Με πήρε ο ύπνος στον καναπέ την ώρα που τραγουδούσε η Ισλανδία και όταν ξύπνησα είχε τον Μπαμπινιώτη με την Φλέσσα "Στα άκρα"!
Aχ, η αγαπημένη μου εκπομπή είναι αυτή με τον Μπαμπινιώτη!
(υπαρχει περιπτωση να ερθουμε την αλλη βδομαδα.να με εχεις υποψιν)
Άντε, μακάρι!
Φιλάκι, σε μας το τζάκι μυρίζει ή όταν έχει νοτιά ή όταν ανάβω τον απορροφητήρα στην κουζίνα! (είναι ενιαίος ο χώρος)
Όχι, δεν είναι αυτό, το ξέρω αυτό το παθαίνουμε κι εμείς, με τον απορροφητήρα, και σκάω λίγο το παράθυρο της κουζίνας και όλα OK. Αυτό τώρα πρώτη φορά το παθαίνω... λέτε να είναι ο νοτιάς; Έχει νοτιά αυτές τις μέρες;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Σήμερα κάποιος μας έφτυσε πρωί πρωί ή μας μούτζωσε, δεν εξηγειται αλλιως.

Πήγαμε στο παρκο του Τριτση, περπατησαμε και πηγαμε να ταϊσουμε τα παπάκια.... Χαρά ο μικρός άλλο πράγμα! Πάει να καθησει ο καλός μου στο πεζουλάκι της λίμνης και φλούπ πάει το κλειδί του αυτοκινήτου στον πάτο. :mad: Εγω να κυνηγάω τον Κωνσταντίνο γιατι ήθελε να παιξει το παιδί, ο άντρας μου να προσπαθει με μια αποχη που πηραμε απο το προσωπικό του πάρκου, να βρει το κλειδί, να έχει τετοια ζέστη..... Φυσικά τα νερά ήταν τοσο βρωμικα που δεν έβλεπες ούτε στο 1 εκατοστο. Αντε να βρουμε ταξι τωρα.... ο άντρας μου με τον μικρό μπροστά κ εγω αρκετά πίσω γιατι είχα κουραστει και πονούσα. Μας τελειωσαν και τα νεράκια που είχαμε μαζί μας. Βρίσκουμε ταξι φτάνουμε σπίτι..... άντε τωρα να πάρουμε τηλ. κλειδαρά γιατι τα κλειδιά του σπιτιου ήταν μεσα στο αυτοκίνητο:evil:. Ηρθε ο κλειδαρας στάξαμε 130 ευρω, αφου ετρεξε ο καλός μου στη τράπεζα να βγάλει που δεν είχαμε και μετά ξεκινησε πάλι πισω να πάει να πάρει το αυτοκίνητο με το 2ο κλειδί.:(

Τα νευρα μουουουου. Είμαι να σκάσω. Το μόνο που με χαλασε είναι που δεν βρηκαμε το κλειδί, όχι οτι θα δουλευε απλά θα ήταν πιο φθηνο να μας το φτιάξουν παρα να κάνουν άλλο απο την αρχη.

Αυτα....

Αυριο πάω στη δουλεια να παραδωσω καθήκοντα και να χαιρετησω!

καλησπέρα φιλεναδούλες...επιστρέψαμε από το χωριό κι εμείς!

είδα κι εγώ eurovision χθες...τα τραγούδια ήταν τα περισσότερα για ύπνο...ομολογώ πως η Γερμανία ήταν το φαβορί μου!

m57Zp2.png

Πω πω βρε Κωνκών μεγάλη γκαντεμιά :(:(:(. Τον νόμο του Μέρφυ τον ξέρεις; " Ό,τι μπορεί να πάει στραβά θα πάει στραβά ''.......αυτό πάθατε και εσείς. Τουλάχιστον σταμάτησε το κακό εκεί.

Το απόγευμα πήγε ο καλός μου με την Αλεξάνδρα επίσκεψη στη νονά και θεία μου και εγώ ξεπατώθηκα στις δουλειές. :evil::evil::evil: Δεν γινόταν όμως διαφορετικά γιατί τι σπίτι ήταν μέσα στη βρώμα. Ενώ τώρα μυρίζει πράσινο σαπούνι και pronto :P:p:p:p:p

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

ρε συ κωνκων τι γκαντεμια ειναι αυτη?

πωπω βρε κοριτσι μου τι παθατε!σε φαναταζομαιμες την ταλαιπωρια να κυνηγας και τον κωνσταντινουλη!

εχουμε παθει παρομοια περιπετεια αλλα ειχαμε καλη καταληξη.

πριν 5 χρονια εδω ,πηγαμε διημερο στην αλλη ακρη του νησιου για καμπινγκ.

δεν προλαβαμε να στησουμε σκηνες γιατι ειχε πολυ ζεστη,οποτε ειπαμε πρωτα να κανουμε μια βουτια.καναμε μπανιο μια χαρα και ξαφνικα βλεπω τον αντρα μου να ζητιανευει μια μασκα απο ενα παιδακι τρομοκρατημενος.λεω απο μεσα μου''χαζος ειναι?τι επαθε?τωρα του ρθε να κανει καταδυση??:rolleyes:''

βγαινει απο την θαλασσα και μου λεει σαστισμενος ''στη τσεπη του μαγιου μου ειχα τα κλειδια και τα λεφτα(30ε ολα κι ολα ειχαμε σε μετρητο) και τα εχασα στην θαλασσα!''

εγκεφαλικο εγω!!!!!!!:shock::shock::shock: και τωρα του λεω?πως θα φυγουμε?ημασταν με τα μαγιω ,χωρις λεφτα,χωρις κλειδια ,χωρις τιποτα!!!τουλαχιστον ας στηναμε γμτο τις σκηνες!

τεσπα σε καποια φαση εκει πανω στην απελπισια μας ακουμε δυο παιδακια διπλα μας να φωναζουν ''μαμα μαμα κοιτα κλειδιαααα''

ποτε μπηκαμε και τα αρπαξαμε δεν θα το πιστευετε...

και αμεσως μετα μας βρηκανε και τα λεφτα μας!!!!:-D:-D:-D

καλα μιλαμε ειχαμε την τυχη!!!ε μετα φυσικα κερασαμε παγωτακι στα παιδακια:-D:-D:-D

γιοβανα και το δικο μου σπιτι χαλια!ολο καθαριζω και παλι χαλια!

αλεξανδρα καλως σε βρηκαμε.να πω την αληθεια η γερμανια δεν με αγγιξε καν.

μου αρεσε η δανια πολυ και η γαλλια!

1654096yn4fep17z7.gif

Hello!!!

Εμεις καναμε εκδρομουλα Ναυπλιο σημερα και ηταν σουπερ!

Μαρινακι ειχα ξεχασει το κινητο σπιτι σορρυ βρε κουκλα μη νομιζεις οτι σε εγραψα...την αλλη βδομαδα το κανονιζουμε απο νωριτερα.

Το συζητουσαμε η αληθεια ειναι για Φλοισβο με τον ανδρα μου για το σκ αλλά και Φλοισβο και Βουλα στο Νοτος που παμε εχει πολυ ηλιο τα πρωινα και ειπαμε να πηγαινουμε απογευματα ως επι το πλειστον.

Βρε κων κων τι παθατε?Πω πω...τεσπα τελος καλο ολα καλα.Κατι αντιστοιχο ειχαν παθει και οι δικοι μου οταν ειμασταν μικρες και ειχαμε παει για μπανιο στη Λουτσα...ε ειχε φυγει ο πατερας μου με ταξι να ερθει Αθηνα να φερει το κλειδι...ξυνο του ειχε βγει.Εγω απο τοτε παντα στις διακοπες μας περνω και το δευτερο κλειδι μαζι και το κουβαλαω εγω στην τσαντα μου.Ποτε δε ξερεις....

Φιλακι μου ναι λατρευω την Αθηνα.Δεν το ελεγα καθολου ειρωνικα.Δε νομιζω ποτέ να φυγω για να ζησω αλλου.

Γιοβαννα και εμεις περισυ ειχαμε παει σε μια βαφτιση παιδιου 3,5 ετων.... το οποιο ελεγε στον παππα ''Αντε αργουμε?Τελειωνε...''πολυ ακομψο το θεαμα....

Αμα θες να μη γκρινιαξει καθολου το επομενο βαφτισε το νωρις νωρις.Ο Γρηγορης ξεκαρδιζοταν και δεν ειχε ακουστει κιχ.Ολοι με ρωτουσαν τι γαλα του εδινα...χαχα

Καποιια στιγμη θα βαλω φωτο απο τα βαφτισια να δειτε χαρα(5 μηνων τον βαφτισαμε..καλλιο αργα παρα ποτε για τις φωτο)

Πετρουλα περαστικα στον μικρο.Κρυολογησε?Τα μαλλακια του Γρηγορη ,γενικα το κεφαλακι του ιδρωνει πολυ οποτε και εγω λεω να τον ξαναπαω για κουρεμα αμεσα.

Σημερα παιδια παροτι για μενα ειναι εξαιρετικα νωρις...ημουν ετοιμη να πω να παμε για μπανιο.Δε ξερω μου φαινεται οτι εχει πολυ ζεστη.

Θελω να κανει και πολλα μπανακια ο μικρος φετος μπας και σωσουμε καμμια μυξα του χρονου στο σχολειο...

Γιουροβιζιον φετος ειδα λιγο αλλα δε μου αρεσε τιποτα απολυτως.Το ενα χειροτερο απο το αλλο ηταν.Ο Αλκαιος καλος ηταν και θα μπορουσε να ειχε καλυτερη θεση θεωρω...Κριμα το παληκαρι και πηγε και με δικα του εξοδα.

Τι αλλα νεα?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...