Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Όσο για το ότι ζαλίζονται για μένα δεν είναι δικαιολογία...ας πάρουν χάπια που είναι ειδικά για τέτοιες περιπτώσεις , έλεος.
Κορίτσια, η αλήθεια είναι ότι για το παιδί μου δεν ξέρω τί θα έκανα, αλλά δεν μπαίνω ΠΟΤΕ σε αεροπλάνο και σε πλοίο τώρα τελευταία..... εεεε, χμμμμμ, δεν είμαι και πολύ άνετη, εννοείται αν έχει παραπάνω από 5-6 μποφόρ δεν ταξιδεύω...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι μωρε Μαρινα μοιυ δε διαφωνω εξαλλου δε νομιζω οτι υπαρχει ανθρωπος που να εχει σε μεγαλυτερη υποληψη την Αθηνα απο μενα :tongue:
Το λες ειρωνικά; Αν όχι να σου πω ότι η Αθήνα είναι κι εμένα η μεγάλη μου αγάπη!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

φιλακι μου γλυκο κι εγω σε εχω στην καρδια μου το ξερεις.

πολυ με αγγιξανε τα λογια σου.πολυ γλυκα ,πολυ τρυφερα!

σε ευχαριστω πολυ για την στηριξη σου οπως και ολες τις κοπελες εδω.

φυσικα θα θυμαμαι αυτο το μερος και εχει γινει κομματι μου.

δεν με πειραζει το μερος (εχω δηλωσει οτι αν ειχε γεφυρα,ναι ναι ,θα εμενα και για παντα εδω)οι καταστασεις μας κουρασανε!δεν θελω να αλλαξω την ζωη μου αλλα τις καταστασεις.

το κοριτσακι μου μου δινει δυναμη και χαρα και αν εν την ειχα ,θα ηταν αδεια η ζωη μας εδω!

απλα πολλες φορες μωρε απελπιζομαι και με πιανει το παραπονο γιατι η ζωη ειναι μικρη και ειναι στιγμες, και εγω θελω να ειναι ομορφες στιγμες!

μαμαλευτερακη ειπες κι εσυ πολυ ομορφα λογια.ολες οι δυσκολιες ξεπερνιουνται αν υπαρχει αγαπη!

κι επειση σε ξερω,εισαι μιακουκλα.

οσο για το μαλλι μου δεν το αλλαζω καλε το φυσικο μου!

εγω ειδα γιουροβιζιον αλλα με ηρε ο υπνος παλι:?

τεσπα καλη η θεση μας.συγχαρητηρια στον αλκαιο.πολυ μου αρεσε οπως και η κυπρος.

πολυ ωραια ηταν και η δανια.

η γερμανια δεν μου αρεσε.

σας καληνυχτω κοριτσιαααααα!

1654096yn4fep17z7.gif

Κορίτσια, η αλήθεια είναι ότι για το παιδί μου δεν ξέρω τί θα έκανα, αλλά δεν μπαίνω ΠΟΤΕ σε αεροπλάνο και σε πλοίο τώρα τελευταία..... εεεε, χμμμμμ, δεν είμαι και πολύ άνετη, εννοείται αν έχει παραπάνω από 5-6 μποφόρ δεν ταξιδεύω...

που να με εβλεπες περυσι που ταξιδεψαμε με 9 μποφορ.

η μικρη να τρεχει αταραχη μες στο πλοιο κι εγω να την κυνηγαω απο πισω!ο αντρας μου α κανει εμετο και ολοι οι υπολοιποι να πεφτουν κατω σαν τα κοτοπουλα!

για 5 μερες μετα παραπατουσα κιοταν εκλεινα τα ματια μου εβλεπα αστερακια!

κοιτα ειναι δυσκολο ταξιδι!σκεψου 14 ωρες με καραβι απο πειραια και 18 απ θεσσαλονικη!ενταξει δικαιολογω δε ειπα να ερθουν για πλακα,απλα για μενα ειναι δικαιολογια να λες στο παιδι σου ''δεν ερχομαι γιατι ζαλιζομαι''

πες κατι αλλο!

τεσπα δεν πειραζει,ολα καλα!

1654096yn4fep17z7.gif

κοιτα ειναι δυσκολο ταξιδι!σκεψου 14 ωρες με καραβι απο πειραια

Δεν υπάρχουν γρήγορα να σας επισκεφτούμε με τη Ναταλία; 14 ώρες φοβάμαι στο πλοίο, ξέρεις με το θέμα που έχει.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Σε σχέση όμως με κάτι άλλο που έγραψες και για το οποίο μπορώ να έχω 100% άποψη είναι ότι όταν έρθετε εδώ, δεν θα μένετε στην Αθήνα αλλά στον Πειραιά. Αυτό το σκέφτεσαι για καλό? Ή πιστεύεις ότι έχει καμία διαφορά?
Όντως, δεν υπάρχει καμια διαφορά κοριτσάκι... ουσιαστικά είναι το ίδιο και το αυτό. Μάλλον, από άγνοια, θεωρείς ότι ο Πειραιάς είναι κάτι το διαφορετικό από την Αθήνα, ίσως επειδή ήταν κι ο τόπος του άντρα σου.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Δεν υπάρχουν γρήγορα να σας επισκεφτούμε με τη Ναταλία; 14 ώρες φοβάμαι στο πλοίο, ξέρεις με το θέμα που έχει.

με αεροπλανο εισαι σε 45 λεπτα αλλα πολλα τα λεφτα.και πληρωνει και το ναταλακι θεση κανονικα.

εκτος αν βρεις προσφορα.μετα εχει ενα καραβι που κανει 8 ωρες μονο ,νομιζω το χιος.

θα μας ερθετε αληθεια????????:-D:-D:-D

Όντως, δεν υπάρχει καμια διαφορά κοριτσάκι... ουσιαστικά είναι το ίδιο και το αυτό. Μάλλον, από άγνοια, θεωρείς ότι ο Πειραιάς είναι κάτι το διαφορετικό από την Αθήνα, ίσως επειδή ήταν κι ο τόπος του άντρα σου.

ισως....να ειναι ετσι.ισως πριν τοσα χρονια να ηταν αλλιως και να τα θυμαται κι αυτος αλλιως!

γινεται να παω στον τοπο μου??:roll::roll::roll::-D:-D:-D

περα απο την πλακα τωρα ,δεν ειναι στο χερι μας που θα παμε.δηλωνουνε 3 πολεις κατα προτιμηση καθε χρονο αλλα αυτο δεν λεει κατι.αν βγει μεταθεση σε στελνουνε αυτοι οπου θελουν.μπορει να μας πανε εβρο:roll:,

μπορει παλι σε νησι :confused:,κανεις δεν ξερει.....

απλα απο τις παραπανω επιλογες προτιμω πειραια.

μακαρι να μπορουσαμε να πηγαιναμε στο μερος μου αλλα δεν γινεται!

οποτε ας κατσουμε εδω κι ολα καλα!:wink:

1654096yn4fep17z7.gif

Κοριτσια μου είπαν τωρα για το ΙΑΣΩ οτι μειωσαν τις τιμες και καταργησαν τα 6κλινα και 4κλινα.

http://www.iaso.gr/gr/Group/PressDetails.aspx?PCID=180

Μιλάμε πετάω απο την χαρά μου! Εκει που υπολογιζα 3600 τωρα θα δωσω 2150:shock::D.

Τίιιιιιιιιι; Πώς και τό 'παθαν αυτό;;;;;;;;; Με τέτοιες τιμές; Tρρρρρρρρρέχω να μείνω έγκυος!!!
Κοριτσια για εκεινη τη συναντηση που λεγαμε?

Για ριχτε καμμια προταση με ή ανευ τεκνων!!Αντε τωρα που ανοιξε ο καιρος ευκαιρια ειναι.

Προτείνω ρακόμελα στο Θησείο, έχετε πάει ποτέ;
Εγω προτεινω συναντηση με παιδια. Να γνωριστουν κι αυτα μεταξυ τους, θα γελασουμε παααααρα πολυ! Στον Φλοισβο ας πουμε, το αλλο σκ! Τι λετε???:D
Nαι-ναι!!!
Πειτε και οι αλλες κοριτσια που βολευεστε με παιδια να το κανονισουμε!Θελω παρααα πολυ!
Όπου θέλετε, δεν έχω πρόβλημα.
Κορίτσια, θέλετε και δύο καινούριες στην παρέα σας? Την Σοφία με την μαμά της την Μαρία.
Εννοείται πως σας θέλουμε!
Καλησπέρα Φιλάκι , τι κάνει η ζουζούνα σου;
kiko μου, ζουζουνίζει! Μας τρέλανε σήμερα πάλι!!!
Το αλλο σκ ποιες μπορειτε?
Πιστεύω ότι μπορώ, εκτός κι αν πάμε για μπάνιο που δεν το αλλάζω!
Κανω παυση και περιμενω να φτασει το filaki στο σημερα...χαχα

Mαριζαααα μας βλεπεις????????χαχα

Ρίτα μουουουο, δεν παίζεσαι, ακόμα γελάω... τί να κάνω ρε Ρίτα δεν σας προλαβαίνω!!!
φιλακι που εισαι καλε?για σωσε την κατασταση για τον πειραια!για πες δεν ειναι ομορφα?
Ε, τί να πω... δεν είναι κι ειδυλιακά... κι ειδικά η γειτονιά που μένω.... την ξέρεις εσύ lazarenia..., δεν την αγάπησα ποτέ...., κατά βάθος είμαι Κορυδαλλιώτισα, άλλο ειδυλιακό τοπίο εκεί..., τέλος πάντων εδώ μεγάλωσα (Κορυδαλλό-Νίκαια) κι αδυνατώ να ξεκολλήσω. Φτιάχνω το σπίτι μου με φωτάκια και κεράκια για να γουστάρω και το μπαλκόνι μου όπως μπορώ κι αφήνω τη γειτονιά απέξω. Όσο για κουνιες κτλ. κάθε μέρα πηγαίνουμε αλλά όχι εδώ στην πλατεία που είχατε πάει κι εσεις lazarenia, σπάνια πηγαίνουμε εκεί, παίρνω το αμάξι και πάμε συνήθως Κορυδαλλό, στο Polo, ή σε μια άλλη πλατεία, ή όπου μας έρθει!
Νοιωθω σαν να εχω διαβασει βιβλίο ή μαλλον οτι βλέπω το LOST (που ανέφερε κι η Νατασα) γιατι με τις αναδρομες της Μαριζας μονο ετσι μπορει κανεις να το παρομοιασει χαχα (για τους λατρεις του Lost!!)
Χαχαχα, να είστε καλά, γελάω με την καρδιά μου! Να, ορίστε, κάνω νυχτερινή βάρδια για να σας προλάβω... Πώς θα ξυπνήσω το πρωί;;;
Βεβαία εγώ κάποιες φορές που με φέρνει στον αμήν τις έχω δώσει 1-2 ξυλιές στα χέρια. :(:(:(:(:(:(
Το παραδέχομαι, κι εγώ. Και πώς το μετανιώνω μετά και νιώθω τύψεις...

Κορίτσια μου πάω για ύπνοοοοοο, σας φιλώ γλυκάαα!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλημερα!

Ετοιμαζομαστε για βολτα. Λέμε να δουμε το παρκο του Τρίτση. Είναι και νωρίς ακόμα, μη μας πιάσουν οι ζέστες!

Μαρίνα μου σου έστειλα πμ το απογευμα αν πάτε στο άλσος πές μου.

Οσο για την eurovision δεν παρακολούθησα.

Φευγω.....

Καλημέρα κι από εμάς!

Ξυπνήσαμε πρωί πρωί (στις 6.30) κι αφού χουζουρέψαμε και κάναμε αγκαλίτσες και παιχνιδάκια για κανά δίωρο τώρα τρώμε τα πορτοκάλια μας!

Αφού "φάγαμε" τούρτα για εκατοστή φορά από την προηγούμενη Κυριακή! (Για την Σοφία, η οποία δεν τρώει καθόλου γλυκά, το να φάμε τούρτα σημαίνει να πούμε το τραγουδάκι για να σβήσει τα κεράκια της! Οπότε το κάνουμε περίπου πέντε φορές την μέρα!)

Το πρόγραμμα σήμερα δεν λέει τίποτα! Μπορεί να την πάω καμιά βόλτα στις ξαδερφούλες του άντρα μου (Φιλάκι θα κατεβούμε στην γειτονιά σας μάλλον), αλλιώς θα της γεμίσω την πισίνα της (ολυμπιακών διαστάσεων) και θα την αφήσω να πλατσουρίζει στον κήπο! Δεν έχω αποφασίσει ακόμα...

Από eurovision... δεν έχω άποψη. Με πήρε ο ύπνος στον καναπέ την ώρα που τραγουδούσε η Ισλανδία και όταν ξύπνησα είχε τον Μπαμπινιώτη με την Φλέσσα "Στα άκρα"!

Πολλά φιλιά!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλημέρα! Ακόμα στις 28/05 το πρωί είμαι... τί να κάνω θέλω να τα διαβάσω και να τα ξέρω όλα, χιχι!!! Εμείς τώρα ξυπνήσαμε οικογενειακώς κι η Ναταλία μας φτιάχνει τα καφεδάκια μας! Ο άντρας μου θέλει να πάμε ξανά για μπάνιο. Έχω περίοδο και χτες τα ίδια κι απλά πάω για παρέα και ζηλεύωωωωωω. Να πάμε και σήμερα;... δεν ξέρω αν θα το αντέξω το βάσανο... Η Ναταλία χτες δεν μπήκε καθόλου μόνο έξω έξω καθόταν με τα παιχνίδια της, πρέπει να της φαινόταν πολύ κρύα κι όντως ήταν. Βρε κορίτσια εδώ στο σαλόνι εδώ και 2-3 μυρίζει ο χώρος "τζακίλα", το κλείσαμε το τζάκι αλλά συνεχίζει, ξέρετε τί μπορεί να είναι;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλημέρα κ από μένα.

Φιλάκι μήπως δεν το κλείσατε καλά κ μυρίζει από τον αέρα;

Δύσκολη μέρα στο φαγητό σήμερα.αλλά δεν περνάει το δικό της.όσο πεισμώνει τόσο περισσότερο κ εγώ κ τρώει με το ζόρι.δεν ξέρω αν έχει αντίθετα αποτελέσματα αργότερα.Μπορεί κιόλας.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Ε, τί να πω... δεν είναι κι ειδυλιακά... κι ειδικά η γειτονιά που μένω.... την ξέρεις εσύ lazarenia..., δεν την αγάπησα ποτέ...., κατά βάθος είμαι Κορυδαλλιώτισα, άλλο ειδυλιακό τοπίο εκεί..., τέλος πάντων εδώ μεγάλωσα (Κορυδαλλό-Νίκαια) κι αδυνατώ να ξεκολλήσω. Φτιάχνω το σπίτι μου με φωτάκια και κεράκια για να γουστάρω και το μπαλκόνι μου όπως μπορώ κι αφήνω τη γειτονιά απέξω. Όσο για κουνιες κτλ. κάθε μέρα πηγαίνουμε αλλά όχι εδώ στην πλατεία που είχατε πάει κι εσεις lazarenia, σπάνια πηγαίνουμε εκεί, παίρνω το αμάξι και πάμε συνήθως Κορυδαλλό, στο Polo, ή σε μια άλλη πλατεία, ή όπου μας έρθει!

ωραια η γειτονια σας φιλακι απλα πολυ ανηφορα βρε παιδι μου.αντε εσυ τρωγεσαι ,οι κουμπαροι ομως......πωπωωωω πολυ κουραστικο!καπως ετσι ειμαι κι εγω εδω που μενω.

σιγουρα το πατρικο σου το αγαπας και θα χεις τις πιο ωραιες αναμνησεις.

κι εγω εκει που μεγαλωσα ηταν φανταστικα κι ακομα ειναι.

μπορει να εμενα στο πιο κεντρικο δρομο και ο ηχος των αυτοκινητων για μενα να ηταν νανουρισμα ,αλλα ειχα τα παντα στα ποδια μου.

ανοιγω την πορτα του σπιτιου μου και εχω κουνιες,τραπεζες,σουπερ,φουρνο,μαναβικα,μαγαζια με ρουχα ,καφετεριες τα παντα.δεν χρειαζοταν να παω κεντρο .ειχα μια αγορα διπλα μου.

οσο για τα παιδικα χρονια?τελεια!!!πολυ παιχνιδι στις γειτονιες και ημασταν πολλα παιδια.τωρα ερημωσανε ρε γμτ!

αυτο σκεφτομαι καμια φορα.οι γονεις μας μας αφηνανε να παιζουμε εξω.υπαρχει περιπτωση να αφησω εγω την μικρη μονη της στο μελλον???απαπαπαπα

(υπαρχει περιπτωση να ερθουμε την αλλη βδομαδα.να με εχεις υποψιν)

Καλημέρα κι από εμάς!

Ξυπνήσαμε πρωί πρωί (στις 6.30) κι αφού χουζουρέψαμε και κάναμε αγκαλίτσες και παιχνιδάκια για κανά δίωρο τώρα τρώμε τα πορτοκάλια μας!

Αφού "φάγαμε" τούρτα για εκατοστή φορά από την προηγούμενη Κυριακή! (Για την Σοφία, η οποία δεν τρώει καθόλου γλυκά, το να φάμε τούρτα σημαίνει να πούμε το τραγουδάκι για να σβήσει τα κεράκια της! Οπότε το κάνουμε περίπου πέντε φορές την μέρα!)

Το πρόγραμμα σήμερα δεν λέει τίποτα! Μπορεί να την πάω καμιά βόλτα στις ξαδερφούλες του άντρα μου (Φιλάκι θα κατεβούμε στην γειτονιά σας μάλλον), αλλιώς θα της γεμίσω την πισίνα της (ολυμπιακών διαστάσεων) και θα την αφήσω να πλατσουρίζει στον κήπο! Δεν έχω αποφασίσει ακόμα...

φοβερα μαρακι!κι εμεις ξυπνησαμε και πηγαμε εκκλησια σημερα.κοινωνησαμε κιολας.ευτυχως τρελενεται να κοινωνει καιπαει πρωτη πρωτη και ανοιγει το στομα.κι εμεις θαλασσα θα παμε σημερα ανα κι εγω δεν κανω μπανιο αλλα θα παμε για την μικρουλα μας.

;)

Καλημέρα κ από μένα.

Φιλάκι μήπως δεν το κλείσατε καλά κ μυρίζει από τον αέρα;

Δύσκολη μέρα στο φαγητό σήμερα.αλλά δεν περνάει το δικό της.όσο πεισμώνει τόσο περισσότερο κ εγώ κ τρώει με το ζόρι.δεν ξέρω αν έχει αντίθετα αποτελέσματα αργότερα.Μπορεί κιόλας.

αχ βικακι δυσκολο το θεμα φαγητου.τι να σου πω?εγω παλι δεν την πιεζω.ειναι και στο παιδι.πχ η δικια μου ειναι ζορικος χαρακτηρας και αν δεν θελει κατι δεν πρεπει να την πιεσεις.οταν την πιεζα ειχα αντιθετα αποτελεσματα οποτε την αφησα χαλαρη.τι να σου πω απλα μην την πιεζεις παρα πολυ.

Κορίτσια μου καλημέρα! Ακόμα στις 28/05 το πρωί είμαι... τί να κάνω θέλω να τα διαβάσω και να τα ξέρω όλα, χιχι!!! Εμείς τώρα ξυπνήσαμε οικογενειακώς κι η Ναταλία μας φτιάχνει τα καφεδάκια μας! Ο άντρας μου θέλει να πάμε ξανά για μπάνιο. Έχω περίοδο και χτες τα ίδια κι απλά πάω για παρέα και ζηλεύωωωωωω. Να πάμε και σήμερα;... δεν ξέρω αν θα το αντέξω το βάσανο... Η Ναταλία χτες δεν μπήκε καθόλου μόνο έξω έξω καθόταν με τα παιχνίδια της, πρέπει να της φαινόταν πολύ κρύα κι όντως ήταν. Βρε κορίτσια εδώ στο σαλόνι εδώ και 2-3 μυρίζει ο χώρος "τζακίλα", το κλείσαμε το τζάκι αλλά συνεχίζει, ξέρετε τί μπορεί να είναι;

να πατε να πατε για μπανακι.σημερα εχει και πολυ ζεστουλα,οποτε ειναι καταλληλη μερα.

οσο για το τζακι δεν ξερω,δεν εχω τζακι αλλα κι εμενα ρε γμτ κατα τις 7 μυριζει το σπιτι κατι σαν ψοφιμι.τι να ναι παλι αυτο?

καφεδακι σας κανει το ναταλακι?χιχιχιχ κι εμας το ιδιο κανει.

1654096yn4fep17z7.gif

Εμας μας εχουν φαει τα κουνπουπια, ειναι ο καημενος με 4 τσιμπήματα και ολη μερα μου τα δειχνει και μου λέει "μαμα φακοφ"

Το φακοφ δεν ειναι αυτο που νομιζετε, αυτο μου'λειπε τωρα χαχα εννοει φαρμακο

να του βαζεις μια αλοιφηειδικη που ειναι για κουνουπια.κι εμεις εδω υποφερουμε!

Ώρες-ώρες νομίζω ότι ζω για να σιδερώνω-να απλώνω τα ρούχα-να μαγειρεύω. Τη μισή μέρα, γιατί την άλλη μισή είμαι στο γραφείο...

καλα αυτο το νιωθω κι εγω.ολη μερα σταχτοπουτα!

ειναι μερικες γυναικες που ειναι γεννημενες γι αυτο και δεν το κατηγορω,ισα ισα ειναι αξιεπαινες.

εγω δεν ειμαι μονο για το σπιτι.θελω να δουλευω και να ειμαι σε επαφη με κοσμο.ετσι μεγαλωσα ,ετσι μ'αρεσει.

ναι μεν μου αρεσει η οικογενεια αλλα δεν μπορω να με φανταστω μια ζωη μεσα στο σπιτι!

με πιανει τρελα!

κι επειδη δουλευω απο τα 15 μου και παντα ημουν αυτονομη γι αυτο τρελενομαι τωρα!

αλλα ολα θα φτιαξουν.ειμαι σιγουρη.....

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...