Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ποια με κάρφωσε ?

ποια είπε ότι είμαι η η σκλεναρικοβα?

ποια πες όνομα τώρα ?:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αν και έχω δυο στο μυαλό μου

αλά πες εσύ να είμαι σίγουρη χιχιχ :tongue::tongue:

Προσπαθούσα αν το κρατήσω κρυφό αλά τι σου είναι η διασημότης,,,,,,

λιπών μπουμπου πάω να κάνω και ένα πίλινγκ στο σώμα να βάλω πολύ μα παρά πολύ ενυδατική να κάνω μακιγιάζ γιατί 6 30 θα πρέπει αν είμαι έτοιμη φιλιαααααααααααα

καλή ξεκούραση

όσο για φωτογραφίας σα στέλνω απλά δεν έχω πρόσφατες ήθελα [πολύ αν σας δήξω και τα φετινά γενέθλια αλά δεν τα κατάφερα από πέρσι έχω όμως θετε από τα περσινά γενέθλια ?

:tongue::tongue:

Καλησπέρα κοριτσάκια.

Πήγα σήμερα στο γραφείο πρωί - πρώι και έβγαλα όλη μου την εκκρεμότητα. Τώρα νιώθω ανάλαφρη!!!!!! Το πρωί είχε πολύ καλή μέρα, αλλά τώρα χάλασε ρε γμτ. Ελπίζω να μην βρέξει και μας χαλάσει τη βάφτιση. Έχω μεγάλη περιέργεια να δω πώς θα αντιδράσει το παιδί. :confused::confused::confused:

Το πρωί έκανα και κάτι ψωνάκια και πήρα ένα μονικίνι στην κόρη μου όλα τα λεφτά. Χακί με ροζ φρουφρού και φωσφοριζέ φρούτα :):):):)

Βατραχάκι πρόσφατα δεν κάνατε το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς ή δεν θυμάμαι καλά;; Αν το έχετε κάνει 7-21 μέρες πριν τότε τα σπυθουράκια του Τίμου είναι από αυτό. Δεν είναι απαραίτητο να σου κάνει πυρετό. Μπορέι βέβαια και να έκανε δεκατάκια και να μην τον κατάλαβες. Με υγεία και το μαλλί. Και εγώ θέλω αλλαγή αλλά δεν ξέρω τι να κάνω......;;;;;

Ρίτα ο Αλτσχάιμερ δεν σου χτύπησε απλά την πόρτα, μπήκε και έκατσε κιόλας. Μα να είστε καλεσμένοι και να το ξεχάσετε;;;; :P:p:p:p:p

Άρμα μην ανησυχείς για τις μυξούλες. Είναι ακόμα και ο καιρός μία έτσι και μία γιουβέτσι. Μια χαρά είναι η Ευούλα.

Πετρούλα θα βρεις άκρη με τον παιδικό μην αγχώνεσαι. Στην τελική αφού τους ξέρεις και τόσα χρόνια συνεργάζεστε 'γλείφτους' και λίγο. ;);););) Διπλωματία χρειάζεται.

Μαμάλευτεράκι χρειάζομαι καινούρια κομμώτρια. Με αναλαμβάνεις; Αν δεις μαλλι που είχα στη βάφτιση της κόρης μου θα με λυπηθείς :(:(:(:( Ένα χτένισμα που θύμιζε τη Τζέλα Δελαφράγκα στο 'Κλάμα βγήκε από τον Παράδεισο'. Χααααααάλιιιιιιιιιι.

Λοιπόν, λεπτομέρειες από τη βάφτιση θα σας πω αύριο γιατί το βράδυ είμαστε καλεσμένοι σε Βραδιά Eurovision

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπέρα σε όλες!

Απ'ότι βλέπω βέβαια καμία δεν είναι εδώ!

Θα μου πείτε Σάββατο βράδυ, ο φυσιολογικός κόσμος κάτι κάνει. Εγώ είμαι μόνη μου οπότε μπήκα λίγο να σας διαβάσω!

Επιτέλους έκατσα! Κοίμησα νωρίς νωρίς το παιδάκι μου(από τις 8.10), τάισα το σκυλάκι μου, άπλωσα ένα πλυντήριο, παρήγγειλα και τα σουβλάκια μου και περιμένω την eurovision.

Σήμερα είχαμε μια πολύ γεμάτη μέρα! Από τις 10 το πρωί είμασταν στους δρόμους και μαζευτήκαμε στις 7.10 το απόγευμα! Η μικρή βεβαίως δεν κοιμήθηκε για μεσημέρι, οπότε έπεσε ξερή για ύπνο! (Λαζαρένια, το πρωί πήγαμε και στο ΙΚΕΑ!!! Χα!Χα!Χα! Μη με βρίσεις...)

Ρε κορίτσια (εσείς που είστε το ίδιο "κουκουβάγιες" με τα παιδάκια σας όσο είμαι κι εγώ με το δικό μου), ώρες ώρες τρελένομαι μ'αυτό το πλασματάκι... Τα λογάκια της, τα χάδια της, τα τραγούδια της, τώρα μου λέει και παραμύθια, ιστοριούλες... Θυμάται απίστευτα πράγματα! Λίγο πριν κοιμηθεί με παίρνει αγκαλίτσα και μου λέει "Σ'αγαπάω μαμάκα..." κι εγώ λιώνω... Αχ το σουτζουκάκι μου...

Αντε, μην σας ζαλίζω Σαββατιάτικα!

Πολλά φιλιά σε όλες!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου σας διαβάζω και τελειωμό δεν έχετε... είμαι ακόμα στα χτεσινομεσιμεριανά σας! Τώρα βλέπω eurovision κι ως τώρα μου αρέσε μόνο η Σερβία. Σήμερα ήμασταν όλοι μέρα θάλασσα, κυριολεκτικά, μετά τις 8 μπήκαμε σπίτι, πήγαμε κατευθείαν να πάρουμε το μπάνιο μας, και στρωθήκαμε για eurovision. Θα πάμε κι αύριο!!! Είδαμε και δελφίνι, κολυμπούσε πολύ κοντά και πολλοί λουόμενοι προσπαθούσαν να πλησιάσουν! Στο Πόρτο Γερμανό ήμασταν. Αχ, καλοκαιράκιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

τι κανετε κουκλες, βλεπετε eurovision?

πως σας φανηκε ο Αλκαιος? καλουλης δεν ηταν?

βλεπω τωρα την ισλανδια.... πω πω πω η καημενουλα ειναι χοντρουλα σαν αλεξιπτωτο ειναι ..may the best man win:)

σημερα εκανε αρκετη ζεστη, πριν λιγο εβρεξε, εριξε και κανα δυο βροντες αλλα τωρα ολα οκ... μου αρεσε η ρουμανια στην eurovision, απο τα λιγα που ειδα

καληνυχτα μανουλες και παιδακια ονειρα γλυκα

εδω είμαι και εγω, μολις κοιμισα τον γιο μου και αφου εκανα το ντουζακι μου εκατσα να δω τη συνεχεια της eurovision

Φωτεινη τον Αλκαιο τον πέτυχα ακριβως την ωρα που τον παρουσιαζε η Βαγιανη, όλως παραδοξως μας αρεσε αφου και ο Αναστασης φωναζε συνεχεια ΩΠΑΑΑΑΑ και προσπαθουσε να χορεψει στους ρυθμους του τραγουδιου, επεφτε σηκωνε χερια ψηλα και γενικα έκανε οτι του ερχοταν..Το ευχαριστηθηκε πάντως!!!!

Εδω εριξε καρεκλοποδαρα και προηγηθηκαν αστραπες και βροντες, καταιγιδα με τα ολα της

Ο μικρος εχει μυξουλες και ενα περιστασιακο βηχαλακι..

Το τραγουδι της Ρωσιας πάντως -που ακουγεται τωρα- είναι για να σε πάρει ο υπνος...οτι πρεπει για μενα:wink::wink:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

μην ξεχνατε οτι εφυγα απο εδω αρων αρων να γεννησω κατω γιατι δεν ερχοταν κανεις ναμε βοηθησει οταν θα γεννουσα.

οπως και δεν ηρθε κανεις οταν νοσηλευτηκα εγγυος στο νοσοκομειο!

μηπως πρεπει να τους γυρισω λιγο πλατουλα?

μηπως να βαλω ωτοασπιδες στα αυτακια μας και να μην τους ακουμε αλλο?

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

lazarenia μου... ξέρεις πόσο σε έχω στην καρδιά μου. Μην τα παίρνεις προσωπικά όλα τα παραπάνω. Να σου πω κι εγώ τη γνώμη μου: εκεί που είσαι ζήσε για το σήμερα, κάνε τη διαμονή σου όσο πιο ευχάριστη γίνεται για το καλό της οικογενεια σου, άσε τους άλλους, τώρα είστε εσύ, ο άντρας σου κι η μικρή σου. Το να έρθουν οι συγκενείς σας είναι όντως ένα δύσκολο ταξίδι... Εσύ, εκεί έζησες τον έρωτα σου με τον άντρα σου και κάνατε αυτό το πλασματάκι, κι αυτό το πλασματάκι μεγαλώνει τώρα εκεί. Περνάει εκεί τα πρώτα χρόνια της ζωής του, εκεί περπάτησε εκεί μίλησε, εκεί σας τρελαίνει μέρα με τη μέρα με τα καμώματα του. Κάποτε θα σου λείπουν αυτά τα χρόνια κοριτσάκι... Έστω και για όλα τα παραπάνω, όλα αυτά που, καλά να είστε, κάποτε θα τα βλέπετε σε φωτογραφίες, αυτό το μέρος είναι μια μικρούλα πατρίδα σου. Άσε το πότε θα φύγεις και ζήσε για το σήμερα, λίγο κλισέ η συμβουλή μου το ξέρω. Για δουλίτσα προσπάθησε το, να θυμάσαι ότι η ανεργία θερίζει παντού, αν το θέλεις πολύ, μην απελπιστείς και συνέχισε να επιμένεις να ψάχνεις. Αυτά, αν θυμιθώ κάτι θα στο πω μετά. Σε φιλώ γλυκά μωρό μου.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

ξαναλεω ειναι οι ρυθμοι και η καθημερινοτητα πολυ δυσκολη.
Ώρες-ώρες νομίζω ότι ζω για να σιδερώνω-να απλώνω τα ρούχα-να μαγειρεύω. Τη μισή μέρα, γιατί την άλλη μισή είμαι στο γραφείο...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Λαζαρενια μου άδικα κουράζεις το μυαλό σου

έχεις τον άντρα σου που σε λατρεύει και ένα θαυμάσιο παιδι

είναι αυτήν η οικογένεια σου πλέων

κόψε τον ομφάλιο λώρο που σε ενώνει με τα εδώ

και ξεκινά ζωή εκεί αλλού όπου είναι η οικογένεια σου

Ειλικρινά με τον άντρα μου και τα παιδια μου πάω και στην κόλαση

και ασ μην έχω κανέναν κοντά μου

θα βρω την άκρη

έξαλλου και εδώ που είμαι μακριά μου είναι όλοι

μονοί μας κάναμε αρχή

μονοί μας κάνουμε κουμάντο

τι νομίζεις επειδή σε χωρίζει λίγη θήλασα είσαι διαφορετικά?

απλά ζήσε την κάθε στιγμή

και σταμάτα να σκάφτεσαι τους άλλους

Σε αποπήρα αλά θέλεις λίγο ταρακούνημα φιλενάδα σε γλυκοφιλώ :P:p:p

μαμαλευτερακι τα ίδια γράψαμε στη φίλη μας!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

α και δεν σας ειπα ειδα στον δρομο μια εγκυουλα περιπου 5 μηνων και ζηλεψα χαχα ναι μπορειτε να με βρισετε δεν παω καθολου καλα!!!!!!
Σε καταλαβαίνω πώς θα ένιωσες συμπεθερούλα μου, μεγάλο πράγμα αυτή η περίοδος που τα έχουμε μέσα μας. 'Αντε και στα δικά μου να το ξανανιώσω και στα δικά σου όμως αν θα το θελησεις!!!!!!!!!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...