Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Losr είπε:

Στην πρώτη εξωσωματική με πήγαν χωρίς κανέναν έλεγχο. Ήμουν 38 στα 39 και έβγαλα 18 ωάρια από τα οποία φτάσανε τα 10 βλαστοκυστες και βάσει των εμβρυολογων τα 6 που ήταν καλή και άριστη ποιότητα θα μπορούσαν να δώσουν εγκυμοσύνη. Τα υπόλοιπα μου είπαν δεν θα τα κρατήσουν. Δεν ξέρω αν ήταν σωστό αυτό. Μπορεί και να ήταν αλλά με όσα έχω ακούσει και διαβάσει Έχω και αρκετές αμφιβολίες αλλά ας πούμε ότι ήταν. Έβαλα τις πρώτες δύο και παλινδρομησε την 6η εβδομάδα. Έβαλα και τις άλλες δύο μετά από 3 μήνες και ήταν βιοχημική. Ξαναλέω δεν είχε γίνει κάμοια εξέταση πέρα από τα πολύ βασικά. Μετά πήρα εγώ αναποδες και ψαχτικα πριν βάλω τις τελευταίες και βρήκα ότι έχω αντίσταση στην ινσουλίνη αρυθμιστη και μια ήπια μορφή αυτοάνοσου. Επισης βρήκαμε ότι ο συζ έχει μικρό κατακερματισμό στο dna 20%. Αλλά και η τρίτη εμβρυομεταφορα ήταν βιοχημική. Τώρα έκανα την Τετάρτη εμβρυομεταφορα από την δεύτερη εξωσωματική. Τα είχα βάλει κατάψυξη γιατί μετά την ωολληψια κόλλησα κοβιντ.

Ίσως να ευθύνεται η αντίσταση στις παλινδρομες άρα τώρα που είναι ρυθμισμένοι έχεις τις πιθανότητες με το μέρος σου !!! Πολύ καλή επιτυχία με χορταστική χορταστική χοριακη ❤️

• Ευχή 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

κωνκων μου κι εγω τα εκανα πανω μου οταν το ελεγε χαχαχα!!!

στονε μου ειδατε καλο καιρο και βγηκατε ε;ωραια!

λαζαρενια μου αν νομιζεις οτι μια αλλαγη θα σου κανει καλο γινε ξανθια!!!

οσο για τα σπυρακια δεν νομιζω οτι ειναι απο τον ιδρωτα κατι σαν αλλεργια ειναι δεν ξερω θα δω πως θα παει αν δω οτι βγαζει κι αλλα θα παρω τήλ την γιατρο.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι καταλαβα πετρουλα.εσυ θες απο σεπτεμβρη να τον βολεψεις?για θυμησε μου ποτε γεννας?μπορει η πεθερα σου να τον κρατησει μεχρι να βρεθει κενη θεση?

Λαζαρενια αυτη μπορει , εγω δεν θελω..χαχα σας μπέρδεψα ε;;;;

Λοιπόν, εγω τωρα μεσα Ιουνιου θα πάρω την κανονικη μου αδεια και κατι μερες που ειχα μειωμενο απο τον Ανασταση για να σταματησω απο τωρα ενω κανονικα σταματουσα τον Αυγουστο

Αυτο το κανω αρχικα γιατι θελω να μεινω με το παιδι και κατα δευτερον γιατι και η πεθερα μου καταλαβαινω οτι χρειαζεται κι εκεινη στο μαγαζι (θα ξεκινησουν και οι καλοκαιρινες αδειες των υπαλλήλων και σιγουρα χρειαζεται περισσότερο απο ποτε)..Εκεινη μου εχει προτεινει να εχει τον Ανασταση απο τη στιγμη που θα γεννηθει το μικρο και μεχρι Μαρτη-Απριλη για να πάει τοτε στον παιδικο, εγω ομως δεν θελω να λειπει το παιδι απο τις 9 ως τις 2 απο το σπίτι (σαν να δουλευα δηλαδη) πρωτον γιατι δεν θελω να τον παρκαρω και θελω να το παλεψω αρχικα μονη μου και δευτερον ειναι και εκεινη απαραιτητη στην δουλεια της και δεν θελω να τους βγαζω απο τα νερα τους...Εκεινη βεβαια πολλες φορες μου εχει τονισει οτι για αυτην ειναι πολύ πιο ξεκουραστο να καθεται με τον μικρο γιατι στη δουλεια ολοι εκεινη ζητουν και δεν μπορει να ησυχασει λεπτό, με τον μικρο δεν κανει τπτ αλλο απο το να παιζουν (μαγειρεμα κανει η πεθερα της)

Απο την αλλη αν δω οτι ειναι ακατορθωτο ισως της ζητησω 2 μερες τη βδομαδα να τον εχει.

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

κάθισα και εγώ έκανα Μαλί σήμερα έχω γάμο το απόγευμα έκανα και νυχάκια σε νυχου ιχιχ πως είστε ?

ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ ΜΟΥ τι να είναι αυτά τα σπυράκια μήπως ανεμοβλογιά είναι η εποχή της

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

κάθισα και εγώ έκανα Μαλί σήμερα έχω γάμο το απόγευμα έκανα και νυχάκια σε νυχου ιχιχ πως είστε ?

ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ ΜΟΥ τι να είναι αυτά τα σπυράκια μήπως ανεμοβλογιά είναι η εποχή της

μπα δεν νομιζω δεχ εχει παντου και ειναι ψιλα μικρα σαν αλλεργικα

στονε μου μια χαρα θα τα καταφερεις και με τα δυο οι πρωτες μερες ειναι δυσκολες ιδιως αν θηλαζεις μετα ολα στρωνουν απλα καλα ειναι οποιος μπορει να τον βγαζει λιγο εξω να ξεσκαει

ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ αν εχεις βοηθεια '' εκμεταλευσου την''.ειδικα με το νεο μωρακι θα χρειαστεις βοηθεια και ξεκουραση.καταλαβαινω τι εννοεις και πως νιωθεις.

αν θελει η πεθερα σου να βοηθησει και δεν θες εσυ ,στειλε την προς τα δω οκ?:-D:-D:-D

ριτα ναι πολυ ζεστη σημερα.κι αυριο τα ιδια ακουσα.καλοκαιρακιιιι

βατραχινα το ξανθο σιγουρα δεν μου παει αλλα ενα κοκκινο της φωτιας θα το κανα.

τι λενε τα σπυρακια?τον φαγουριζουνε?εχουν μυτουλα ή απλα σαν εξανθηματα ειναι?

1654096yn4fep17z7.gif

Δυσκολη η αρχη με δυο παιδια σιγουρα....θα τους βρειτε ομως τους ρυθμους σας σιγα σιγα μην αγχωνεσαι Πετρουλα.Και το να τον κρατησεις ενα διαστημα μαζι σου νομιζω οτι θα ηταν πολυ καλο για το παιδι.Αφενος για να μη νιωσει παραμελημενο και αρχισουν οι ζηλειες και αφαιτερου για να συνηθισετε την νεα πραγματικοτητα ολοι πιο γρηγορα.

Ασε που δε μπορεις με το που θα ερθει το μωρο να στειλεις και τον μικρο ξαφνικα σχολειο.Περα απο τις ιωσεις πως θα του φαινοταν?

Την καλυτερη αποφαση εχεις παρει.Και εγω ετσι σκεφτομαι, οταν με το καλο κανω το δευτερο λεω να τον κρατησω τον Γρηγορη ενα διαστημα σπιτι...καλα βλεπωντας και κανωντας...χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Για αρχη δεν το συζητω οτι θα χρειαστω βοηθεια..Θα πάρει η μαμα μου αδεια και απο τωρα την μαζεύει η καημενη, εκεινη ειναι αλλιως δεν λέω και η πεθερα μου ειναι καλή αλλα της πεθερας μου δως της παιχνιδια και παραμυθια να λέει στα παιδια και να τα απασχολει ετσι..Μην της πεις να μαγειρεψει ή να σιδερωσει χαχα

Απο την άλλη η μαμα μου ειναι ικανη να μαγειρεψει, να σιδερωσει, να πλύνει μπαλκονια και αυλές και να φερει βολτα και τρια παιδια (το κανει πολλες φορες με τον δικο μου και τα ανιψια μου) αρα και οι δυο αρχικα θα μου χρειαστουν, η καθε μια για αυτο που ξερει και κανει καλύτερα!!!!

Bατραχακι πατα το δερμα με το δαχτυλο σου να δεις αφηνει ασπρα δαχτυλακια και μετα επανερχεται?

ριτα μου τωρα κοιματε γιατι τι συμαινει αυτο;

ε τοτε κανε ενα κοκκινο που φετος λεει θα ειναι στη μοδα!!

τα σπυρακια ειναι ροζ-κοκκινα και δεν εχουν μυτουλα ουτε του φαγουριζουν τιποτα.

Ηλιανα με γεια το λουκ!!!!Ενα ρετουσαρισμα και εγω το θελω..το μαλλι ειναι το μονο που δεν αφηνω

Εχω νυχι στα προθυρα ..γερακιου χαχα και θελω και καθαρισμο προσωπου..Μπορω να κανω καθαρισμο ε;;;

ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ αν εχεις βοηθεια '' εκμεταλευσου την''.ειδικα με το νεο μωρακι θα χρειαστεις βοηθεια και ξεκουραση.καταλαβαινω τι εννοεις και πως νιωθεις.

αν θελει η πεθερα σου να βοηθησει και δεν θες εσυ ,στειλε την προς τα δω οκ?:-D:-D:-D

ριτα ναι πολυ ζεστη σημερα.κι αυριο τα ιδια ακουσα.καλοκαιρακιιιι

Κάνε ανταύγειες ανοιχτές με σκούρα βάση κούκλα θα είσαι είσαι και μελανούρι μια χαρά θα σου πάνε όχι όλοι ξανθιά και κόκκινο μπιχ για καλοκαίρι

:tongue::tongue:

Για αρχη δεν το συζητω οτι θα χρειαστω βοηθεια..Θα πάρει η μαμα μου αδεια και απο τωρα την μαζεύει η καημενη, εκεινη ειναι αλλιως δεν λέω και η πεθερα μου ειναι καλή αλλα της πεθερας μου δως της παιχνιδια και παραμυθια να λέει στα παιδια και να τα απασχολει ετσι..Μην της πεις να μαγειρεψει ή να σιδερωσει χαχα

Απο την άλλη η μαμα μου ειναι ικανη να μαγειρεψει, να σιδερωσει, να πλύνει μπαλκονια και αυλές και να φερει βολτα και τρια παιδια (το κανει πολλες φορες με τον δικο μου και τα ανιψια μου) αρα και οι δυο αρχικα θα μου χρειαστουν, η καθε μια για αυτο που ξερει και κανει καλύτερα!!!!

στονε μου ετσι ειναι και η μαμα μου προλαβαινει και κανει τα παντα και παιζει και με τον τιμο και η πεθερα μου ομως δεν μπορω να πω ειναι πολυ γρηγορη μεχρι και γενικη σου κανει σε μια μερα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...