Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και απο μένα...!!!!

Δεν προλαβαίνω καθόλου αυτές τις μέρες να σας "δω" και πολύ μου λείπετε....:D:D:D:D

Πετρούλα πολύ ανακουφίστηκα με αυτά που έγραψες μιας και χθες είχαμε και άλλο "περιστατικό"...χτύπησε ένα κοριτσάκι που παίζανε μαζί!!!:?:???::? Εγώ δεν ημουνα εκεί ήταν η μαμά μου και μου είπε ότι τις άφησε μόνες για λίγο και ξαφνικά ακούει το άλλο κοριτσάκι να κλαίει (τρεις μήνες μικρότερο μας είναι)...τρέχει και τι να δει... την Αναστασία να το χτυπάει με γροθίτσες στο κεφαλάκι του:shock::shock::shock::shock: αμέσως τη μάλωσε η μαμά μου και πήρε αγκαλιά το κορίτσάκι αλλά η δική μας ατάραχη έλεγε "τυπησα΄Λίνα, έκανα ντα"!!!!! Τι να πω στεναχωρέθηκα πάρα πολύ... Της μίλησα το βράδυ στο σπίτι...μόλις τη ρώτησα τι έκανε το απόγευμα μου είπε ¨τύπησα Λίνα και έκλαιγε"...Της είπα ότι δεν χτυπάμε τα άλλα παιδάκια, η μαμά στεναχωριέται πολύ όταν κάνεις κάτι τέτοιο και ζήτησε συγνώμη απο μόνη της χωρίς να της το πω εγώ (:shock::shock::shock:) και μετά πριν κοιμηθεί την άκουγα που μονολογούσε "όχι τυπάμε Λίνα, ούτε μαμά, ούτε μπαμπα...Σισία (Αναστασία) ακούει μαμά, καλό παιδί είναι"... λέτε να κατάλαβε;;;:?

Ελένη περαστικά σας... και εγώ έχω τέτοια εξανθήματα εδώ κα πολύ καιρό και δεν έχω καταλάβει ακόμα απο που προέρχονται...:roll::roll::roll:

Σαρδελέκι πως είστε;;; Είπα ότι ψηφίζω και εγώ το Alessandra;;; Αν και το "Αστεράκι" κάτι μου κάνει...;)

Πετρούλα το ίδιο πρόβλημα έχω με την εγγραφή της μικρής...άλλοι λένε ότι πρέπει απο τώρα και στον παιδικό μου λέε όταν κλείσει τα 2,5...:roll:

Ξύπνησε η μικρή, την κάνω...:roll:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Armaki μου καλημέρα. Η αφαγία μια έτσι μια αλλιώς, αλλά η γιατρός συνεχίζει το τροπάριο ότι το παιδί είναι χοντρό και να το προσέξουμε. Χτες το είπε στον άντρα μου πάλι. Αχ δεν ξέρω τι να κάνω!!!!

Με τα εξανθήματα καλύτερα και για τις εξετάσεις μου είπε η μικροβιολόγος πως αν δει κάτι ανησυχητικό θα μου τηλ Δευτέρα στις 9 να μου πει. Αν δεν δει απλά θα πάω να πάρω τα αποτελέσματα. Ευελπιστούμε για το καλύτερο.

Ο πεθερός σου φάινεται σε βλέπει αδυνατούλα και προσφέρεται να σε παχύνει λιγάκι με καθημερινό γλυκάκι!!!! Αντε βρε είδες πόσο σε αγαπάει ο άνθρωπος ;)

Ο συγκεκριμενος δεν είναι που ήθελε να βάλει και τη στολή? Καλά δεν θυμάμαι????

Φιλιά στο Ευάκι σου και οι μυξούλες σας να φύγουν γρήγορα!

Ελένη μου προφανώς οι εξετάσεις του είναι μια χαρά! Τώρα σ'αυτό που λέει η παιδίατρος ότι πρέπει δηλαδή να σταθεροποιηθεί στα κιλά του έχει δίκιο, αλλά από την άλλη δεν γίνεται να μην τρώει καθόλου. Τα ανήψια μου που ήταν πάρα πολύ παχουλά εκτός καμπυλών αλλά εκεί στην ηλικία των δικών μας σταθεροποιήθηκαν μείωσαν τις ποσότητες του φαγητού και τώρα είναι όλα αδύνατα. Όμως το ένα έκοψε τελείως το φαγητό και αντιμετώπισαν πρόβλημα. Αυτό που θα σου έλεγα εγώ από αυτά που έχω δει είναι πως αν οι εξετάσεις του είναι εντάξει σε καμία περίπτωση μην τον ζορίσεις και σε καμία περίπτωση μην του δίνεις τροφές δελεαστικές γιατί θα μάθει να τρώει μόνο τέτοια. Να του δίνεις το κανονικό φαγάκι, το γαλατάκι του κανα φρουτάκι και τέλος. Κάντο λίγες εβδομαδες και πιστεύω ότι θα στρώσει. Πάνω απ'όλα ηρεμία γιατί το άγχος το ''μυρίζονται'' και τους γυρνάει αντίθετα. Ο ανηψιός μου πλέον που σας έχω ξαναπει πόσο κακόφαγος είναι, από όλη αυτή την πίεση ακουει τη λέξη φαγητό και είναι έτοιμος να βάλει τα κλάματα..:-( Του έμεινε ψυχολογικό...

Όσο για τον πεθερό μου ναι, καλά θυμάσαι εκείνος ήθελε να βάλει την στολή. όσο για τα γλυκά ξέρει την αδυναμία μου στη σοκολάτα! Τόσα χρόνια πάντα 2-3 φορές την εβδομάδα περνάει από το σπίτι να μου αφήσει μια σοκολάτα. Ο άντρας μου μου λέει πως αυτά δεν τα έχει κάνει ποτέ για εκείνον και τις αδερφές του.:lol: (αμ πως ίσα κι όμοια είμαστε? :lol: ) Το έχω ξαναπεί δεν έχω κανένα παράπονο από τα πεθερικά μου, φτου φτου! Με εχουν σαν παιδι τους!

Καλημέρα και απο μένα...!!!!

"όχι τυπάμε Λίνα, ούτε μαμά, ούτε μπαμπα...Σισία (Αναστασία) ακούει μαμά, καλό παιδί είναι"... λέτε να κατάλαβε;;;:?

Αχ μωρέ! Σίγουρα το κατάλαβε ότι ήταν λάθος! Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα το ξανακάνει αλλά τουλάχιστον καταλαβαίνει ότι είναι λάθος. Είναι μία καλή αρχή. Εσύ έκανες το καλύτερο που είχες να κάνεις;)

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

κοριτσαρες μου καλημερα!

ηθελα να σας απαντησω πολλα ,μισο να θυμηθω.

μαρακι φοβερος ο πεθερος σου.σοκολατιτσα καθε μερα ε??εμενα μια φορα μου πηρε καραμελες στην εγκυμοσυνη και μου το κοπανησε κιολας!

εγω δεν ετρωγα στην εγκυμοσυνη.ηθελα αλμυρα πολλα.γι αυτο λετε να της αρεσουν τωρα τα γλυκα?

για δουλεια μαρακι τιποτα αλλα απο σεπτεμβρη δεν πρεπει να κινηθω πιο πολυ?για να βολεψω και την μικρη!

πετρουλα μου γιατι δεν τον γραφεις σε βρεφονηπιακο που ειναι κατω των 2,5 ετων?

γιατι μεχρι τον δεκεμβρη θα καλυφθουνε οι θεσεις ενω τωρα θα στον παρουν αμεσως.

εγω το σκεφτηκα να το κανω κι αυτο.

οσο για αυτα που σου ειπε η κοινωνικη λειτουργος ,πολυ σωστα.

εγω την βαζω τιμωρια μες το παρκο(οχι κουνια της για να μην φοβηθει και δεν θελει να κοιμαται μετα) και ειδα οτι πιανει.

ριτα χρονια πολλα στον κουμπαρο σας κατ αρχην και παλι καλα που προλαβατε!

καταλαβε κατι?

deleni σιγουρα το καταλαβε η αναστασια αυτα που της ειπες.ειμαι σιγουρη αφου μετα τα επαναλαβε!

πανεξυπνη!!!

γιοβανα δουλευεις και σημερα λογω αργιων?η αλεξανδρα καλα ετσι?

κα φωτεινη σας ευχαριστω για την ευχη σας...

κωνκων τι ειναι αυτα που διαβαζω?κλεισανε τους παιδικους?και ολα υατ τα παιδια τι κανουνε τωρα?και γιατι ολο αυτο ?αν ειναι δυνατον!!!

φελια καλα εισαι?πως ειναι τα μωρα?

θα προσπαθησω να σας ξαναδιαβασω για να σας απαντησω

1654096yn4fep17z7.gif

γεια σας!!!

σας ευχαριστω για το μεγεια μου αρεσε τελικα το καστανο και λεω να το κρατησω παντως σου ανεβαζει την ψυχολογια ενα καινουριο λουκ!

φελια μου σ'ευχαριστω για τις ευχες!που χαθηκες εσυ;τα παιδακια σου τι κανουν;

deleni μου τσαμπουκας η μικρη ε;εμενα ευτυχως δεν χτυπαει το μονο που κανει στον μπεμπη παει και του τραβαει τα ποδαρακια και του φωναζει ''κηκω κηκω''(σηκω σηκω) για να παιξουνε!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Μάλλον δεν θα κατεβάσουμε τη πεθερά μου αυριο γιατι έχει χτυπήσει το πόδι της. Βέβαια μας είπε οτι αν είναι αναγκη οτι θα ερθει. Οποτε τη Δευτερα που έχω δουλεια θα πάρει άδεια ο καλός μου και μάλλον θα της πουμε για το επομενο ΣΚ.

Μαράκι μου super ο πεθερος με τα γλυκάκια του. Κ εμένα κάθε φορα που ερχετε κάποιος απο το χωριο να μας δεί, οι υπολοιποι στελνουν για χαιρετισματα διάφορα, απο σοκολατίτσες μέχρι ευρουλάκια;).

Λαζαρενια μου άστα.... ελπίζω να βρουνε σύντομα μια λύση για το σχολείο γιατι δύσκολα τα πράγματα. Και πάλι λέω ευτυχώς που είμαι σε άδεια κυησεως και δεν δουλευω.

deleni μου μια χαρα το καταλαβε η Αναστασία.

maeleni μου η βάφλα ήταν τέλεια και έχασα και 1 κιλο απο χθες το πρωί:shock:. Λες να φταιει η βάφλα?:mrgreen: Καλα αποτελέσματα στις εξετάσεις σας, θα στρωσει και ο μικρός σιγα σιγά. Καλα τοσο πολύ ανησυχεί η γιατρος για τα κιλά του? Αφου είναι μια χαρα το παιδί. Τεσπα... μπορείς απλά να κοψεις τα πολλα σνακ κ γλυκάκια, (αν τρωει) και να δινεις φρουτάκια στα ενδιάμμεσα γευματα.

κωνκων μου ευχαριστω ο μπεμπης με γνωρισε ο τιμος με κοιτουσε καπως κι ολο ερχοταν και μου ελεγε με γλυκα μαμα μαμα και τον ρωτουσα τι εγινε η μαμα; και μου ελεγε κουκα (κουκλα) χαχα

την δευτερα θα παω για μαγνιτικη δεν ξερω αν θα με βαλουν ολοκληρη αλλα ξερω οτι δεν κανει να κουνηθω καθολου!!

εσεις πως πατε;ο βηχας του μικρου;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

vatraxaki μου να πει κουκλα και δικός μου και να τα κάνω πάνω μου:mrgreen:. Φοβερός ο Τίμος! Τα σπυράκια λες να είναι απο τη ζέστη ή καμια αλλεργία? Ο βηχας μας έχει σταματησει εδω και 2 μερες.

Διαφημίσεις

Kαλησπερα κοριτσακια μου!!!

Σημερα γυρνοβολαμε απο το πρωί, ψωνια, βολτες κτ δωρακια γιατι αυριο ειμαστε καλεσμενοι σε σπίτι φιλων και πήγα και μια ωριτσα για καφε αφου πρωτα πέρασα αφησα τον μικρο στον μπαμπα του

Λαζαρενια δεν εχουμε βρεφονηπιακο σταθμό εδω και το ζητουμενο μου δεν ειναι να τον στείλω απο τωρα γιατι υπάρχει η πεθερα μου που τον κραταει και εγω θα δουλευω μεχρι τελος Ιουνιου μετα σταματαω και θα τον εχω εγω..

Αυτο που θελω ειναι οταν θα αποφασισω να τον στειλω να μην μας καθυστερησουν κανενα μηνα ή και παραπάνω γιατι δεν θα υπαρχει κενη θεση..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

νοιωθω οτι τρεχω και δες φτανω.εσεις ειστε λαγοι και εγω χελωνα...

δεν μπορεσα να διαβασω και πολλα.

η ειρηνη ειναι πολυ καλα.πηγε η μαμα μου το πρωι και εμεις θα παμε το απογευμα.και η μπουμπουκα σκετη γλυκα ειναι.

επειδη εγραφα απο το κιν δεν μπορεσα να σας βαλω το λινκ των ευχων.δεν πειραζει το κανω τωρα http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=1501

μη ξεχασετε το παρτυ μας την τεταρτη.σημερα μιλησα με την νικη και θα ερθουν.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Βατραχακι θα κλεισεις τα ματια σου και θα φανταστεις οτι κανεις ηλιοθεραπεια σε καποια παραλια..Δεν θα καταλάβεις τπτ, νομιζω ομως οτι το κεφαλι σου θα ειναι απ'έξω ή κανω λάθος...

Κωνκων περαστικα και στην πεθερα σου, αλλαγη σχεδιων ε;;

Μολις αισθανθει καλύετρα φανταζομαι θα ερθει με την πρωτη ευκαιρία..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

γεια σας!!!

σας ευχαριστω για το μεγεια μου αρεσε τελικα το καστανο και λεω να το κρατησω παντως σου ανεβαζει την ψυχολογια ενα καινουριο λουκ!

φελια μου σ'ευχαριστω για τις ευχες!που χαθηκες εσυ;τα παιδακια σου τι κανουν;

deleni μου τσαμπουκας η μικρη ε;εμενα ευτυχως δεν χτυπαει το μονο που κανει στον μπεμπη παει και του τραβαει τα ποδαρακια και του φωναζει ''κηκω κηκω''(σηκω σηκω) για να παιξουνε!

μεγεια βατραχινα μεγεια.οντως σου αλλαζει την διαθεση ενα νεο λουκ.λετε να γινω ξανθια????:roll::roll::roll:

οσο για τον τιμο γελω μονο με την ιδεα που φωναζει στον μπεμπη σηκω να παιξουμε!!:-D:-D:-D

ξεχασα να σας πω κι ο τιμος εβγαλε κοκκινα σπυρακια στα ποδια και στα χερια και λιγα στο στηθος τι ειναι παλι αυτα;

λες να ειναι απο ιδρωτα?παρατηρησες κατι αλλο?

Kαλησπερα κοριτσακια μου!!!

Σημερα γυρνοβολαμε απο το πρωί, ψωνια, βολτες κτ δωρακια γιατι αυριο ειμαστε καλεσμενοι σε σπίτι φιλων και πήγα και μια ωριτσα για καφε αφου πρωτα πέρασα αφησα τον μικρο στον μπαμπα του

Λαζαρενια δεν εχουμε βρεφονηπιακο σταθμό εδω και το ζητουμενο μου δεν ειναι να τον στείλω απο τωρα γιατι υπάρχει η πεθερα μου που τον κραταει και εγω θα δουλευω μεχρι τελος Ιουνιου μετα σταματαω και θα τον εχω εγω..

Αυτο που θελω ειναι οταν θα αποφασισω να τον στειλω να μην μας καθυστερησουν κανενα μηνα ή και παραπάνω γιατι δεν θα υπαρχει κενη θεση..

ωχ!ναι καταλαβα πετρουλα.εσυ θες απο σεπτεμβρη να τον βολεψεις?για θυμησε μου ποτε γεννας?μπορει η πεθερα σου να τον κρατησει μεχρι να βρεθει κενη θεση?

εμεις κοριτσια ετοιμαζομαστε για το πρωτο μπανακι σημερα.ελπιζω η παραλια να ναι καθαρη γιατι πολυ φυκι εδω οι παραλιες.

μην νομιζετε επειδη ειναι νησι οτι ειναι καθαρες(αντιθετως)

1654096yn4fep17z7.gif

εμεις κοριτσια ετοιμαζομαστε για το πρωτο μπανακι σημερα.ελπιζω η παραλια να ναι καθαρη γιατι πολυ φυκι εδω οι παραλιες.

Καλές βουτιες!:D

Πετρουλα μου δεν είναι σοβαρό το χτύπημα ευτυχώς και μας είπε η γυναίκα αν θέλουμε έρχετε και τωρα. Απλά επειδή δεν είναι πια και τοσο μεγάλη ανάγκη θα το αφησουμε για αργοτερα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...