Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάρες τι κάνετε;;;

Βατραχάκι να σου ζήσει ο παίδαρος!!!Αργησα αλλά επιτέλους σου ευχήθηκα!!!

Τζοβάννα δεν σε ξεχνάω...κάποια στιγμή θα σου στείλω πμ...

Πετρούλα τι κάνει τ αγόρι;;;Το σποράκι το είδαμε;;;

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τζοβάννα δεν σε ξεχνάω...κάποια στιγμή θα σου στείλω πμ...

Τι κάνεις βρε κορίτσι; Πού χάθηκες εσύ; Όλα καλά;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλώς τη Φελια μας!!!Τι κανετε βρε κοριτσι, σε χασαμε...

Ο Γιωργος πως ειναι;;Ημπουμπου;;;

Κι εμεις καλά ειμαστε , το σπορακι το ειδαμε και ειναι πάλι σπόρος!!!χαχα Ο σπόρος!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ιωάννα τι κανεις εσυ;;Σας εχασα γμτ και εσυ μπαινεις μονο απόγευμα την ωρα που εγω βγαίνω..

Η μικρη τι κανει;;Διαβασα και αυριο δουλεια εχεις ε;;Καλο κουραγιο!!

Για τις ξυλιές τις αποφευγω κι εγω οσο μπορω, κανω δλδ μεγαλη προσπάθεια αλλά ολο καμια στον κωλο και λιγο μαλλι θα τραβηξω..

Όλα καλά. Η Αλεξάνδρα μια χαρά......ευτυχώς. Ξέρεις Καλοκαιριάζει και σουρτουκεύουμε :P:p:p:p Δεν προλαβαίνω να μπαίνω συχνά. Ναι αύριο θα πάω στη δουλειά γιατί τις απεργίες και τις αργίες τις πληρώσαμε ακριβά......το ήξερα εγώ ότι θα γινόταν αυτό. Τεσπά.. Εσύ βρήκες άκρη με τον παιδικό;

Ρίτα ο Γρηγόρης σου αρνήθηκε να αποχτήσει αδερφάκι αλλά η Αλεξάνδρα σε αντίστοιχη ερώτηση του μπαμπά της ζήτησε 'και μπέμπη και μπέμπα' :confused::confused::confused:

Κορίτσια να κουκουβαγίσω λίγο;;;;; Της διάβαζα σήμερα παραμύθι και κάποια στιγμή αφαιρέθηκα και γυρίζει και μου λέει 'πες παρακάτω μαμά'.

Αχ το κοριτσι μου!!!

Αντε μαμα, γιατι σταματησες;;;

Δεν επικοινωνησα ξανα με τον παιδικο..Θα ρωτησω και άλλα 2-3 κοριτσια που γνωριζω τι σκοπεύουν να κανουν και θα αποφασισω..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Πετρουλα μου φανταστικά τα όσα σου είπε η κοινωνική λειτουργός να εφαρμόσεις την μέθοδο της τιμωρίας θα δεις μεγάλη διάφορα στην συμπεριφορά του παιδιού σου επίσης τα δυο λεπτά που μένει στην τιμωρία σου δίνουν τον χρόνο να ξεθυμάνεις και εσύ… καλή αρχή να έχετε

Βατραχακι μου με γεια το μαλλί κούκλα θα είσαι μέσα στο καστανό οι ματαρες σου θα είναι ποιο έντονες

:tongue::tongue:

Αχ το κοριτσι μου!!!

Αντε μαμα, γιατι σταματησες;;;

Δεν επικοινωνησα ξανα με τον παιδικο..Θα ρωτησω και άλλα 2-3 κοριτσια που γνωριζω τι σκοπεύουν να κανουν και θα αποφασισω..

Πάντως να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια και εμένα λογικό μου φαίνεται να μη δεχονται την αίτηση αν δεν έχει γίνει 2,5 το παιδί. Ιδιωτικό δεν έχετε κοντά σας έτσι;

Άσχετο, αύριο έχουμε να πάμε σε μια βάφτιση που η μικρή είναι 27 μηνών. Είναι συμμαθήτρια της Αλεξάνδρας στον παιδικό και όταν μας ήρθε πρόσκληση και έιδα ότι είναι αβάφτιστη έπαθα πλάκα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Πάντως να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια και εμένα λογικό μου φαίνεται να μη δεχονται την αίτηση αν δεν έχει γίνει 2,5 το παιδί. Ιδιωτικό δεν έχετε κοντά σας έτσι;

Άσχετο, αύριο έχουμε να πάμε σε μια βάφτιση που η μικρή είναι 27 μηνών. Είναι συμμαθήτρια της Αλεξάνδρας στον παιδικό και όταν μας ήρθε πρόσκληση και έιδα ότι είναι αβάφτιστη έπαθα πλάκα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

πλακά κανείς τώρα αυτό θα ντρέπεται

αχ τι άλλο θα ακούσω θεέ μου:shock::shock::shock:

πως πήγαν οι εξετάσεις όλα καλά ?

:tongue::tongue:

Γεια σας τι κανετε?

Να σας πω τι παθαμε...ηρθε ο ανδρας μου κατα τις 8μιση και ειπαμε να βγαλουμε λιγο βολτα τον μικρο.Εκει που ημασταν εξω χτυπαει το τηλεφωνο και ηταν ο νονος του Γρηγορη και κολλητος μας.Μας λεει αντε που ειστε?

Παιδια ειχε γενεθλια, μας ειχε καλεσει και δεν το θυμοταν κανεις μας...

Εγω με τη φορμα...αρων αρων γυρισαμε σπιτι να αλλαξω και πηγαμε...

Πω πω ενιωσα τοσο ασχημα....πηραμε και τον μικρο μαζι και τωρα μαζευτηκαμε.

Πετρουλα ωραια στα ειπε.Μην αγχωνεσαι καθε παιδακι εχει τις αντιδρασεις του.

Γιοβαννα και μπεμπης και μπεμπα ε?Χμμ...αντε με το καλο το διδυμοσετ βρε!!!χαχαχα

Βατραχακι μεγεια το μαλλι!Σε θαυμαζω εγω δεν ειμαι καθολου των αλλαγων...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κωνκων γράφουν και στο "τρωκτικό" για σας!

"Εδω και δυο μηνες στο Δημο Μεταμορφωσης παιζεται το θεατρο του παραλογου, και μαζι με αυτο παιζουν και με τα νευρα χιλιαδων δημοτων..οι παιδικοι και βρεφικοι σταθμοι λειτουργουν αποκλειστικα με συμβασιουχους των οποιων η συμβαση ληγει αυριο..Ενω λοιπον ενω τους ειχαν για περιπου ενα μηνα στη πριζα λεγοντας τους μια θα την ανανεωσουμε και...

μια οχι,και μαζι με αυτους επαιζαν και με τα νευρα εκατονταδων γονεων που μη γνωριζοντας αν την επομενη θα υπαρχει παιδικος σταθμος για να πανε τα παιδια τους ωστε να πανε και αυτοι στις δουλειες τους, τελικα πριν εικοσι περιπου μερες τους ανακοινωθηκε οτι οι συμβασεις τους ανανεωθηκαν...Χαρας Ευαγγελια και για τους εργαζομενους που τελικα δεν θα μεινουν χωρις δουλεια, αλλα και για τους γονεις αφου πλεον θα μπορουν να πηγαινουν στις δουλειες τους χωρις το αγχος του που θα αφησουν τα παιδακια τους..Ωσπου σημερα πηγαινοντας το μεσημερι να παρουμε τα παιδια, ειδαμε δασκαλες και νηπιαγωγους να μας λενε κλαιγοντας, οτι τους κοροιδεψαν και αυριο ολοι οι παιδικοι του Δημου κλεινουν οριστικα..φανταστειτε αυτους τους ανθρωπους και ολους τους γονεις σε τι αδιεξοδο βρισκονται ξαφνικα..Ντροπη ρε!! δεν υπαρχει κρατος?? δεν υπαρχουν υπευθυνοι για τιποτα τελος παντων?? που ειναι ο Δημος? που ειναι το Υπουργειο Παιδειας?? Που ειναι ο Υπουργος Εργασιας?? τον κοσμακη δεν το σκεφτεστε ρε αρχιλαμογια?? δημοσιευσε το ρε Trokrike σε παρακαλω μπας και ακουσει κανενας καρεκλοκενταυρος και βρεθει μια λυση εστω την τελευταια στιγμη..Ευχαριστω..."

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Ξέχασα να πω ότι έφτιαξα τις φακές της Πανμάρ και είναι τέλειες. Ούτε φακίτσα δεν έμεινε.

Πολύ χαίρομαι που σου άρεσαν!

Giovanna είσαι τρελοΚερκυραία στην καταγωγή ή απλά ζεις στη Κέρκυρα?

mrdIp3.png

Καλημερα!

Απο σήμερα κομμενα τα παχυντικά... Εφαγα χθες μια βαφλα με σοκολάτα και βογγουσα όλη νύχτα. Το ξέκανα το νινάκι μου με την πολύ σοκολάτα. Πρέπει να συγκρατηθω λιγάκι.

Σημερα μάλλον θα έχουμε αρκετη ζέστη!

Τελικα ποτε λετε για συνάτηση? Αυριο τί κάνετε απογευματάκι?

Μαρίνα μου θα πάτε καμια βολτα στο αλσος το απογευμα?

πανμαρ σ'ευχαριστω για το κειμενάκι απο το τρωκτικό.

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε? Εμείς είμαστε καλά, η Εύα έχει λίγη μυξούλα ακόμα αλλά είναι πολύ καλύτερα. Τρέχω πανικόβλητη αλλά περνάμε ωραία!:D Στο γραφείο είναι σούπερ! Το φοβομουν λίγο μήπως πάνω στο τρέξιμο της δουλειάς γίνει κανα σκηνικό με τα πεθερκά μου αλλά τα πάμε σούπερ. Ο δε πεθερός μου όταν είμαι εγώ είναι μες την τρελλή χαρά. Επίσης κάθε μέρα μου φέρνει γλυκά! :lol:

Βικάκι να σας ζήσει το νέο μέλος! Πως είναι μαμά και κόρη?

Πετρούλα μου πολύ ενδιαφέροντα αυτά που έγραψες. Πάντως θεωρώ ότι πρέπει να κόψεις τελείως τις ξυλιές και το τράβηγμα των μαλλιών. Δεν έχει σημασία αν είναι απαλές κα λίγες φορές, σημασία έχει η κίνηση που αποτυπώνεται στο μυαλό του. Είναι δύσκολο να κρατηθεις ορισμένες φορές, μόλις σου έρθει απομακρύνσου, πες του ότι θύμωσες πολύ και βάλτον τιμωρία αλλά μην απλώνεις καθόλου χέρι. Το νινάκι στην κοιλια τι κάνει?

Νατασούλα μονάχη ε? Άντε καλά να περάσεις! :lol: :lol: :lol: Περαστικά και στον Σωτηράκη! Όσο για το πρεβενάρ το παλιό κάνατε, το καινούριο ακόμα το περιμένουμε.Εμείς ήταν αν το κάνουμε Γενάρη-Φλεβάρη αλλά η παιδίατρος θέλει να κάνουμε το καινούριο κατευθείαν. Μου είπε επειδή είναι 3η δόση δεν υπάρχει θέμα.

Κίκο μου τι κάνεις? Ο Αναστάσης?

Κωνκωνακι μου τίποτα δεν παθαίνει το νινάκι με τις σοκολάτες. Το πολύ πολύ να τις σιχαθεί όπως η Εύα. Το τι σοκολάτα είχα φάει δεν λέγεται. Μάλλον γι'αυτό το κοριτσάκι μου τώρα δεν την πλησιάζει :lol:

Αν κανονίσετε συνάντηση πάρτε κανα τηλ. μήπως είμαστε κάπου κοντά και έρθουμε.

giovanna και ο ανηψιός του άντρα μου σε τέτοια ηλικία βαφτίστηκε και είχε πολύ πλάκα(όχι για εκείνον φυσικά..) γιατί φώναζε ''όχι αυτός με τα μούσιααααα, δεν το θέλω.....μαμά πάρε με!'' Όπως και να χει καλά να περάσετε! Η Αλεξάνδρα αστέρι! Είμαι φαν! Και πρόσεξε να μην ξαναχαζέψεις την ώρα του παραμυθιού!:tongue:

Ρίτα όπως βλέπω ο Γερμανός(Αλτσχάιμερ) σου κατσικώθηκε ε?:mrgreen: Πάλι καλά που σε πήρε τηλέφωνο ο άνθρωπος! To ξενοδοχείο που σου ελεγα http://www.holidaysinevia.gr/resort_gr.htm

Βατραχάκι μεγειά το μαλλί! Μπράβο σου που ανανεώθηκες!

Μαρίνα μου τι κάνετε εσεις?

Deleni πως πάει ο μικρός? Ξαναείδες αίμα στα κακά του?

Μαελένη μπράβο που είστε καλύτερα με τα εξανθήματα! Καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σας! Η αφαγία συνεχίζετε?

Λαζαρένια μου είχες κανα νέο από δουλειά?

joa καλά αποτελέσματα στον γιατρό!

Φιλάκι πολύ χαίρομαι που σε ''βλέπω'' ξανά στην παρέα! Το Ναταλάκι καλά?

Σταματάω γιατί βλέπω τον θρόνο της Κίκο να τρίζει...:lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα σας μανούλες και παιδάκια.

Κωνκωνάκι μου πολύ πρωινή σε βλέπω. Φταίει η βάφλα! Θα ήταν και νόστιμη ε? Μμμμμ τώρα που το λες ;)

Giovanna πολύ μεγάλο το παιδάκι. Πωπω! Ποιός ξέρει τι θα έτυχε στους ανθρώπους για να το καθυστερήσουν τόσο πολύ, αλλά και πάλι μάλλον θα υπάρξει πρόβλημα! Εδώ ο δικός μου πέρσι που δεν περπατούσε και μέσα στην κολυμπήθρα δεν κάθησε. Ορθιος βαφτίστηκε. Οχι ολόκληρο κοριτσάκι τώρα. Αντε να πάτε και να μας πεις τα νέα.

Sardelaki ξέρω δεν είσαι εδώ, αλλά πως πάνε τα δικά σας εξανθήματα? Εφυγαν?

Ana πέρασε ο πυρετός? Ο δικός σας ο βήχας Κωνκων, όλο ξεχνάω να ρωτήσω.

Κι εδώ έχει πάρα πολύ ζέστη για τέτοια ώρα. Πρέπει να βρω πιο καλοκαιρινά για τον Γρηγόρη. Χτες που πήγαμε παραλία την έιχε τη δροσούλα του, αλλά αυτός ξεσάλωσε κι έτρεχε μέσα στον κόσμο κι έγινε μούσκεμα.

Παιδιά τρέχει τρέχει και δεν γυρνάει να δει, είναι κανένας πίσω μου? πού είναι ο μπαμπάς και η μαμά? τίποτα. Θα τον χάσουμε καμιά φορά και θα το φυσάμε και δεν θα κρυώνει. Μιλάμε για τρέξιμο όμως. Με γρήγορο περπατημα δεν τον προλαβαίνεις.

Αντε κοριτσάκια ξυπνήστε!!!!!! Κανονίστε τη συνάντησή σας.

Φιλιά σε όλες.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Armaki μου καλημέρα. Η αφαγία μια έτσι μια αλλιώς, αλλά η γιατρός συνεχίζει το τροπάριο ότι το παιδί είναι χοντρό και να το προσέξουμε. Χτες το είπε στον άντρα μου πάλι. Αχ δεν ξέρω τι να κάνω!!!!

Με τα εξανθήματα καλύτερα και για τις εξετάσεις μου είπε η μικροβιολόγος πως αν δει κάτι ανησυχητικό θα μου τηλ Δευτέρα στις 9 να μου πει. Αν δεν δει απλά θα πάω να πάρω τα αποτελέσματα. Ευελπιστούμε για το καλύτερο.

Ο πεθερός σου φάινεται σε βλέπει αδυνατούλα και προσφέρεται να σε παχύνει λιγάκι με καθημερινό γλυκάκι!!!! Αντε βρε είδες πόσο σε αγαπάει ο άνθρωπος ;)

Ο συγκεκριμενος δεν είναι που ήθελε να βάλει και τη στολή? Καλά δεν θυμάμαι????

Φιλιά στο Ευάκι σου και οι μυξούλες σας να φύγουν γρήγορα!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...