Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

πανμαρ σου στελνω πμ.

λες να γνωριζονται οι αντρες μας?κερατσινι μεγαλωσε και ο δικος μου.

ρε συ μαρακι λες να μην τα ξερω ολα αυτα?δες ομως τι μου λειπει και συγκρινε τα.

ελα αν θες να ανταλαξουμε.νομιζεις οτι εμενα μου αρεσει να ζω σε ζουγκλα και να τρεχω μεσα στο κυκλοφοριακο?

αλλα ετσι μεγαλωσα και δεν μου κακοφαινεται.

σε πολη μεγαλη γενηθηκα και το σπιτι μου ηταν πανω στους πιο κεντρικους δρομους.φασαρια και κακο.

και το καλυτερο?δεν ειχαμε θαλασσα αλλα την λατρευω την πολη μουυυυυυυυυυ!!ηλιανα πες τα βρε!δεν ειναι τελεια η λαρισα???

επισης νομιζεις οτι εδω εχουμε πεζοδρομια?χαχαχα δεν μπορεις να φανταστεις τι γινεται.απο θαυμα ζεις αν δεν σε πατησει μηχανακι!μην νομιζετε οτι ειναι νησι με ασπαρ σπιτακια κι εδω που μενω δεν διαφερει απο ενα διαμερισμα της αθηνας.

δεν βλεπω τιποτα γυρω παρα μονο σπιτια.το λεω αυτο γιατι πολλοι νομιζουν οτι εχω θεα θαλασσα(ονειρα)

φιλακι που εισαι καλε?για σωσε την κατασταση για τον πειραια!για πες δεν ειναι ομορφα?

ααα με ρωτησες μαρια πριν για τα ματακια της μικρης.ναι δυστυχως ειναι καταμαυρα απο κατω αφου σκεφτηκα να της παρω γυαλακια.θα νομιζουν οτι το δειραμε το παιδι!αχ πονα η καρδια μου αλλα θα περασει........

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ηλιανα μου τωρα παω βολτα την μικρη.το βραδακυ που θα κατσω θα σου τα στειλω αναλυτικα γιατι η προυπηρεσια μου ειναι μεγαααλη!!!

σε ευχαριστω πολυ μαναρακι μου.

φιλια πολλα σε ολες κουκλες!

1654096yn4fep17z7.gif

!ηλιανα πες τα βρε!δεν ειναι τελεια η λαρισα???

.....

ΧΑΑΑΑΑ ΕΓΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΛΙΟ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΗ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ

Άντε και το καραούλι και τα στερναρια καλά ήταν φιλιααααααααααα περιμενω να μου στείλεις

:tongue::tongue:

Πανμαρ εσύ θα μάθεις τα κορίτσια και τον τόπο κατοικίας καλύτερα από κάθε άλλη!!!!!

Αντε Ιωάννα! Βρήκες και συνοδηγό για τις συναντήσεις ;)

/QUOTE]

Το παλεύω Ελένη μου! Ακολουθώ τη συμβουλή σου! Κι αφού ξεχωρίσω τις αθηναίες, θα προσπαθήσω να βγάλω άκρη και με τις υπόλοιπες! Πρέπει να μάθω και ονόματα, τα παιδιά που έχει η καθεμία, ποιες είναι οι εγκυμονούσες...

Πολλά ακόμη!

Περαστικά στον μικρούλη σου

Α για τα ονόματα και τα επερχόμενα μωράκια θα κοιτάς τα tickerakia. Στα περισσότερα αναφέρεται και το όνομα και η εβδομάδα κύησης ;) Είδες πόσο εξυπηρετικά είναι?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια. Χαίρομαι που είστε όλες καλά. Χτες δεν πρόλαβα να σας γράψω γιατί έμπλεξα με δουλειές και ψώνια. Στο γραφείο έχει απίστευτη δουλειά και πραγματικά έχω πελαγώσει. Θα πάω και αύριο......δυστυχώς :mad::mad::mad::mad:

Βίκυ να σας ζήσει το νέο μέλος. Να είναι πάντα τυχερή στη ζωή της.

Λαζαρένια μου προσπάθησε να δεις τα πράγματα λίγο πιο αισιόδοξα και θα είσαι και εσύ καλύτερα. Σε καταλαβαίνω τι λες και τι περνάς.

Ξέχασα να πω ότι έφτιαξα τις φακές της Πανμάρ και είναι τέλειες. Ούτε φακίτσα δεν έμεινε.

Δεν θυμάμαι τίποτα άλλο.......

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

ΧΑΑΑΑΑ ΕΓΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΛΙΟ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΗ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ

Άντε και το καραούλι και τα στερναρια καλά ήταν φιλιααααααααααα περιμενω να μου στείλεις

xaxaxaxaxaxaxaxaxax και το πιο τελειο?ο γκισλας!!!χαχαχαχαχααχ

νομιζετε οτι πηγαμε βολτα?χα!την κυνηγαω και δεν καθεται.........:evil:

Τώρα η Κουντουράτου απαγγέλει Ελύτη. Κι η Μαρίζα σιδερώνει...

φοβερηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Mη μου πειτε οτι μεχρι να σας διαβασω γραψατε αλλα τοοοσα θα τρελαθω!!!!Νοιωθω σαν να εχω διαβασει βιβλίο ή μαλλον οτι βλέπω το LOST (που ανέφερε κι η Νατασα) γιατι με τις αναδρομες της Μαριζας μονο ετσι μπορει κανεις να το παρομοιασει χαχα (για τους λατρεις του Lost!!)

Πολυ στενοχωριεμαι που πηζω αυτες τις μερες -και μεχρι τελος Ιουνιου - και δεν μπορω να συμμετεχω και να συνομιλουμε γμτ

Τελικα θα κατσω στη δουλεια μεχρι τελος Ιουνιου ομως απο την Δευτερα 7/6 θα πηγαινω μονο 2 μερες..

Ο συζ. της κοπελας που θα με αντικαταστησει επαθε εμφραγμα και ελειψε για 2 εβδομαδες, θα τελειωσω ολες τις δικες μου εκκρεμοτητες γιατι την βλέπω οτι εχει πελαγωσει τόοοσο πολύ που δεν θα με αφησουν σε ησυχια..Μεχρι και το κιν του συζ. μου ζητησε για να μπορει ανα πασα ωρα και στιγμη να με βρισκει...τι να πω!!

Ελένη πως ειναι ο Γρηγορης;;;Τα εξανθηματα πως τα βλέπεις, με την αλοιφουλα εχουν ηρεμησει καθολου;;;

Μιλησα και με την συναδελφο που σας ειπα και θα ερθω σε λίγο να σας πω τι μου ειπε...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πετρούλα μου καλησπέρα!

Τα εξανθήματα σαν καλύτερα να είναι. Ελπίζω κάτι να κάναμε, θα φανεί. Πήγαμε και δώσαμε και ούρα και αιματάκι και περιμένουμε Δευτέρα τα αποτελέσματα.

Εσείς τι κάνετε? Δεν έχει βολτίτσα σήμερα?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ελένη μολις ηρθαμε απο την μαμα μου

Αυτη την εβδομαδα τον ειχε αυτη γιατι η πεθερα μου επρεπε να παει στο μαγαζι για δικες τις πρωινές δουλειες που προέκυψαν..

Τωρα περιμενουμε τον μπαμπα μας για να πάμε στο πανηγυρι και να τον κουνησουμε..Για μετα δεν ξερω τι θα ακολουθησει

Καλα αποτελέσματα στις εξετασεις, ολα θα ειναι καλά!!!

Διαφημίσεις

Λοιπόν τωρα που ο μικρος είναι εξω στον κήπο με τον μπαμπα του θα σας πω εν ταχει τι συζητησαμε με την κοπέλα που είναι κοινωνικη λειτουργός και συνανταει καθημερινα διαφορετικές περιπτωσεις..

έχοντας τη γνωση και την εμπειρια μου ειπε ότι σε καμια περιπτωση το παιδι μου δεν είναι επιθετικό με 3-4 περιστατικα που της περιεγραψα και με αποκορυφωμα το προχθεσινο δάγκωμα της μικρης μου βαφτιστηρας..Μου περιεγραψε χαρακτηριστικα και περιπτωσεις επιθετικών παιδιών που με την πρωτη επαφη τους με αλλα παιδια εχουν σκοπό να τα βλάψουν και να τους προκαλέσουν πόνο και θλίψη

Αρχικα μου ειπε ότι η συμπεριφορα του αυτή σε συναρτηση με την ηλικια του και το φυλο του είναι απολύτως φυσιολογικη δεδομενης και της ενεργεις αλλα και του χαρακτηρα που εχει..Αυτη η συμπεριφορα κορυφωνεται στα στα δυο και είναι συνεπεια της αναπτυξης του…Επίσης στα αγορια είναι πιο εντονο και από τα 3 ή 4 αρχιζει να μειωνετα.Εμφανιζεται ξανα στο σχολειο με τη μορφη «λεκτικης» επιθετικοτητας στους συνομιληκους τους και στο περιβαλλον τους.Αυτη είναι η φυσιολογικη κατασταση και αποτελει σταδιο αναπτυξης στη νηπιακη ηλικια και αργοτερα στην παιδικη και είναι απόλυτα υγιης γιατι στην ηλικια των δυο ετων τα παιδια που δεν μιλούν θελουν να επικοινωνησουν με αυτό τον τρόπο και να δηλώσουν την ενσταση τους απέναντι σε κτ (στη δικη μας περίπτωση σε οσα παιδακια εδωσε χαστουκακι ή τραβηξε μαλλι ειχε προηγηθει δικη μου αγκαλια και παιχνιδι σε αυτά τα παιδια) και δεν περιεχουν την εννοια του μισους όπως νομιζουμε

Μετα να μη σας τα πολυλογω μου περιεγραψε παθολογικες καταστασεις επιθετικοτητας στις οποιες τα παιδια εμπλέκονται σε συνεχομενα σκηνικα ξυλοδαρμών, αυτοτραυματιζονται, ακομη και στα ζωα εκδηλώνουν την επιθετικότητα τους αλλά και σε αγαπημενα αντικειμενα γονιών και φιλων και φυσικα αυτή η συμπεριφορα συνδεεται με ψυχοκοινωνικους παραγοντες (κακοποιηση γονεων, παραμεληση παιδιών, υπερβολικα αυστηροι, επικριτικοι ή παραχωρητικοι γονεις κλπ)

Επίσης της ειπα ότι τον βαζω τιμωρια να καθεται μονος του και μηπως δεν πρεπει και από την άλλη εδώ και καποιο καιρο που το εφαρμοζω δεν βλέπω και σημαντικα αποτελέσματα..Μου ειπε ότι καλή είναι και η τιμωρια με τη μορφη στερησης προνομίων και περιορισμό σε καποιο χωρο μεχρι να ηρεμησει, αυτοπρεπει να είναι αμεσο και όχι για πάνω από 5 λεπτα για να συνδεει τοπαιδι πως αυτή η τιμωρια είναι απορροια της πραξης του και όχι γιατι δεν τα αγαπάμε..Οποτε τα βαζουμε τιμωρια αφου εχουμε εξηγησει τη λάθος συμπεριφορα και με ψυχραιμη και αποφασιστικη σταση

Η εφαρμογη αυτης της μεθοδου όπως και της εξηγησης γιατι δεν πρεπει νακανουμε καποια πραγματα εχει αποτελεσμα σε βαθος χρονου καθως με τη συνηθεια θα μαθουν ότι όταν χτυπάμε βγαινουμε από το παιχνιδι ή στερουμαστε αγαπημενη ασχολια

Επίσης μου ειπε ότι καλό θα είναι σε μερικες περιπτωσεις να παραβλέπω και να αγνοώ τις ηπιες αντιδρασεις (πχ σπάσιμο παιχνιδιου, ή σπρωξιμοπάνω στο παιχνίδι) γιατι τα πολλά μη και πρεπει σε αυτή την ηλικια πολλές φορες φερνουν τα αντιθετα αποτελέσματα

Ποτε σωματικη τιμωρια (ξυλο) γιατι του επιβεβαιωνουμε την ιδεα ότι μονο η βια και το ξυλο φερνει αποτελεσμα και αποτελει μεσο εξουσιας και δυναμης

Ελπίζω να μη σας ζαλισα αλλα εμενα αυτή η κουβεντα με ανακουφισε πολύ και ηταν και εκεινη τοσο ηρεμη όπως τα εξηγουσε που μετα η συζητηση επεκταθηκε σε άλλες περιπτωσεις με περιστατικα που μου περιεγραψε και καταλαβα ότι ο δικος μου είναι αγγελουδι…

Τι ειπα θα σας τα πω εν ταχει;;;;Κικη θα σου πάρω τον τιτλο!!!χαχα

Πετρούλα ακριβώς αυτά που σου είπε η Κοινωνική Λειτουργός μας έχει πει και εμάς η ψυχολόγος στις συζητήσεις που έχουμε στο Σταθμό. Γι΄αυτό σου είχα πει και εγώ ότι η τιμωρία δεν πρέπει να είναι πάνω από 5 λεπτά. Πάει ανάλογα με την ηλικία. 1 χρονό 1 λεπτό, 2 χρονών 2 λεπτά κ.ο.κ........Βεβαία εγώ κάποιες φορές που με φέρνει στον αμήν τις έχω δώσει 1-2 ξυλιές στα χέρια. :(:(:(:(:(:(

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

γεια σας!!!

απαπα οργιασατε καλε σημερα!!!

εγω απο το πρωι γυρναω πηγαμε βολτα με τα παιδια και το απογευμα πηγα κομμωτηριο επιτελους!!!!

ναι εκανα αλλαγη κοντο καρε και καστανο αλλος ανθροπως εγινα χαχα μολις με ειδε ο αντρας μου λεει τι την εκανες την γυναικα μου;

ο πεθερος μου δεν με γνωρισε καθολου χαχαχα!

ελπιζω να εισαστε ολες καλα και τα παιδακια σας!

σας φιλω!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Βατραχακι με γεια το μαλλί,αλλαξε η διαθεση και η ψυχολογια ε;;

Ιωάννα τι κανεις εσυ;;Σας εχασα γμτ και εσυ μπαινεις μονο απόγευμα την ωρα που εγω βγαίνω..

Η μικρη τι κανει;;Διαβασα και αυριο δουλεια εχεις ε;;Καλο κουραγιο!!

Για τις ξυλιές τις αποφευγω κι εγω οσο μπορω, κανω δλδ μεγαλη προσπάθεια αλλά ολο καμια στον κωλο και λιγο μαλλι θα τραβηξω..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...