Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Sofiiii είπε:

Καλησπέρα ενώ σας διαβάζω πολύ καιρό δεν έπαιρνα θάρρος να γράψω και να ρωτήσω καμιά φορά για τυχόν απορίες που έχω ,γιατί πέρα από τους γιατρούς πάντοτε πιστεύω ότι έχει μεγάλη σημασία και η εμπειρία αυτών που έχουν βιώσει όλα αυτά από πρώτο χέρι.Για μένα η εξωσωματική είναι κάτι πολύ άγνωστο και μη επιθυμητό και ο λόγος που ντρέπομαι να ρωτήσω κιόλας είναι η ηλικία μου.Μου έχει δωθεί ένα πρωτόκολλο το οποίο περιλαμβάνει για 5 μέρες clomiphene 2 την ημέρα και μια  ένεση mediofert 150 από προχτές που μου τα είπαν έπαθα κατάθλιψη και μεγάλη φοβία γιατί φοβάμαι πως θα επιδράσουν αυτά στο σύστημα μου γενικά ,δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό μέρος συγχωρέστε με για την μεγάλη ανάρτηση.

Να μην ανχωνεσε ότι απορία θες μπορείς να την ρωτήσεις. Δεν υπάρχει επίδραση στο σύστημα γενικότερα γι'αυτό να μην ανχωνεσε . Εγώ δεν έχω ακούσει κανέναν να έχει πάθει τίποτα . 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βικάκι μου αφου δεν τα έκανε η Φωτεινούλα σε κανα πλακακι να πατησει και πέσει, πάλι καλά! Τη γλύτωσε ο σκύλος ε?:lol:
Τό χε πάθει πέρσι η Ναταλία μου αυτό... κι εκεί που χόρευε γυμνούλι κι έκανε χαρούλες, κι εμείς την καμαρώναμε και γελάγαμε, ντόιοιοιοιοινγκ.... πάρτη κάτω... είχε κάνει πιπί κι είχε φάει τρελή γλίστρα........ ε ρε κλάμα... Έχω ρίξει πολύ γέλιο τώρα με το Σ΄αγαπώ μ' αγαπάς, που δείχνει η Δήμητρα στο Θοδωρή τί λαμπάδες πήρε για το Πάσχα!!!!!!!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Λαζαρενια!!!!!! δεν εισαι εξορια σε νησι της Ελλαδος εισαι και ερχεται καλοκαιρακι...τι ερχεται δλδ εφτασε!!!!

Για να ανεβαινουμε λιγο!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=oScVIzFs-DE

Αχ τρελά αχ και εγώ σφουγγαρίζω πολυλογούδες δεν με αφήνετε να κάνω δουλείες κόλλημα είναι ετούτε το καφέ κισς ότι προλαβαίνω διαβάζω

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Ωραια μιας και συμφωνει και η κικο ας το πιασουμε απο την αρχη.

Μια γενικη συνατηση με τα παιδακια μας ποτε θα σας βολευε?

Το αλλο σκ ποιες μπορειτε?

(Επιμερους συναντησουλες μπορουμε να κανονιζουμε μεταξυ μας αλλα ας οργανωθουμε για κατι μαζικο)

Εμείς μπορούμε αυτό το Σ/Κ και το άλλο μόνο Σάββατο όχι Κυριακή. Απλά θα πρότεινα να μην πάμε Φλοίσβο γιατί τώρα που καλοκαίριασε στη Ποσειδώνος θα γίνεται πανικός (ειδικά Σ/Κ)! Αλλά αν η πλειοψηφία βολεύεται, εμείς ακολουθούμε!

mrdIp3.png

Λαζαρενια θέλω και την εργασιακή σου εμπειρία σε μήνες

Οκ περιμένω άντε φιλία τώρα μου ήρθε αναλαμπή η σε είπα αν μου μέτρηση ένσημα ? επίσης σε τι αντικείμενο είναι η εμπειρία σου

:tongue::tongue:

Το καλύτερο όμως δεν σας το είπα! Φεύγουμε από το σπίτι και οδηγεί ο άντρας μου. Στη μέση της διαδρομής όμως (από την αγωνία του), δεν μπορούσε να οδηγήσει, σταματάει το αυτοκίνητο στην άκρη, κάνει εμετό και μετά οδήγησα εγώ για να "τον πάω να γεννήσει"! Με το που φτάνουμε έξω από το μαιευτήριο, του λέω "θες να κατέβεις να πάω να παρκάρω?"
Τί να πω, όντως το καλύτερο!!! Να σας πω κι εγώ: 9 το πρωί ξύπνησα κι ύστερα κατάλαβα ένα πονάκι κι από εκεί και πέρα άρχισα να έχω το νου μου. Για το μαιευτήριο ξεκινήσαμε στις 3 το πρωί που είχα φτάσει κάτι λιγότερο από 5λεπτο να πονάω. 8.45 το πρωί τη γέννησα κι από εκείνη τη στιγμή ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συνεχίζω να γελάω μόνη μου με τη Δήμητρα που λέει ότι θέλει να υιοθετήσει μια μαιμού!!!!!!!!!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Τουλάχιστον είχε έυκολη γέννα ο καλός σου ???(χα χα)

Τι να πεις βρε κοριτσι μου οι αντρες καμμια φορά τρελαινονται!

Ο δικός μου στην εγκυμοσύνη μου εβαλε τα διπλα κιλά από μενα , καποιες φορές είχε καούρες , συχνουρία και πόνο στη μέση???????????????????

Αυτό που λες με τον άντρα σου είναι λένε φυσιολογικό, γιατί συμπάσχουν, χαχαχαχα. Ο δικός μου μόλις του είπε η μαία, στις ωδίνες ακόμα, έλα να δεις το κεφάλι, έγινε μπουχός, δεν τον ξαναείδαμε.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

εδω θα ερχομουν να ζησω ανετα στα 60 μου.αν επερνα συνταξη δηλ.(ανεβηκε το συνταξιοδοτικο????)

σας διαβαζω τοση ωρα ... εχετε πιασει κουβεντουλα ... Λαζαρενια μου σε καταλαβαίνω αλλα αν ενωεις να μείνεις στο νησι στα γεραματα:):) δεν θα το ελεγα οτι ειναι οτι καλυτερο .. γιατι τοτε ειναι που θελεις τα παντα γυρο σου, απο γιατρους, νοσοκομειο, σουπερ, φιλους για κουβεντουλα και παρεα, και πολλα αλλα. κανε υπομονη κουκλα μου δεν εχω τι αλλο να σου πω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...