Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Vatraxaki πολύ ωραια νεα μας φερνεις..Εγραψες τον υπερηχο σε dvd;;

Εγω θα πάρω ενα μελομακαρονο..Να μπουμε και σε κανενα ρουχαλακι μιας και την Κυριακή θα βαφτισω μια μικρη μπουμπου...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λαζαρενια ξυπναει 8.οο και του δινει ο μπαμπας του το γαλα κατα τις 8.30, τον πηγαινει στη μαμα του η οποία γυρω στις 11.00 του δινει 3 φρουτα και καπακι χυμό πορτοακλιού..Το μεσημερι στη μια που τον παιρνω εγώ αν δεν μου κοιμηθεί στο αμαξι τον κραταω 5 λεπτα με τα χιλια ζορια γιατι κοιμαται ορθιος..Δεν θελει να φαει φαγητο αλλά μολις του δωσω γαλα το πίνει πολύ ευχαριστα και πεφτει την ιδια στιγμη για υπνο..Οποτε καταληγουμε κατα τις 6 - όπως σημερα- να τρωμε το μεσημεριανο φαγητο...

καλα ξυπναει το πρωι...

και κοιμαται κ στο ενδιαμεσο?δηλ κατα τις 11.30?

αν τα φρουτα τα φαει πιο πριν?δηλ κατα τις 10 ειναι καλα κ οσο φαει ωστε να πειναει κατα τις 1.30.

1654096yn4fep17z7.gif

Μπραβο σου Λαζαρενια!!Η μικρη εκανε μεγαλη πρόοδο μεσα σε 2 μερες!!

Ρίτα και οι υπόλοιπες, είστε της γνωμης να μην κοιμαται εστω και μιση ώρα το πρωί γιατι πιθανόν δεν θα κοιμαται κατα τις 3;;Μα γιατί..Αλλιώς στη μια που είναι νυσταγμενος και δε θελει τπτ αλλο παρα αγκαλιτσα και..μαλλί για υπνο πως να τον συνεφερω για να φαει;;Ισως με τον πρωινο υπνακο να πάει ο υπνος κανενα δυωρακι αργότερα αλλά ίσως και να μην ξανακοιμηθει..ε;;;

Εγω σου ειπα τι βλεπω με αυτο το πρωινο nap δε θα κερδισεις τιποτα ισα ισα νομιζω θα μπουρδουκλωθεις χειροτερα.

Δες και τι γραψαμε στην Ευα που το ζει.Νομιζω αυτο καλυτερα να το αποφυγεις δε μου φαινεται σωστο να του το αρχισεις εσυ απο τη στιγμη που το παιδι το εχει κοψει.

Ασε που νομιζω δε θα θελει κιολας...μετα αν τελικα γινει αντε να του το αλλαξεις..

Εγω σου λεω δοκιμασε πρωτα να μειωσεις το δεκατιανο φαγητο που ειναι και πιο ανωδυνο και αν δεις αποτελεσμα εχει καλως αλλιως βλεπεις..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Δεν κοιμαται στο ενδιαμεσο..Αυτη την συζητηση είχαμε και εγω σκέφτηκα- ήδη είπα στην πεθερα μου- να του δινει ενα φρουτο μεγαλο ή 2 μικρα και να τον κοιμίζει κατα τις 11.00, ουτως ωστε να πειναει γυρω στις 2... μου είπε οτι θα το κανει αλλά για τον υπνο το εχει προσπαθησει πολλές φορες και είναι αδυνατο..Δεν τα καταφερνει γιατι εκεινη την ώρα ο δικος μου τα δινει ολα και μετα οταν πάω εγώ να τον πάρω αρχιζει και νυσταζει..τον ζαλισει και το αυτοκινητο και οταν ερχομαστε είναι σαν κοτοπουλο..αντε να φαει με τετοια νυστα..

Α ιδεα !!!το καλυτερο θα ηταν(εγω αυτο θα εκανα)να τον ταιζες στην πεθερα σου(εχωντας μειωσει κατα πολυ το δεκατιανο) πριν μπει στο αυτοκινητο και αν το παιδι καθ οδον νυσταξει ας κοιμηθει...

Καλο?χιχιχιιχ

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Το εχω σκεφτει και αυτό Ρίτα μου..Αλλά τι να της πώ;;Μαγειρεψε για τον μικρό;;Πρεπει να περνάω απο το σπίτιι να παιρνω το φαγητό ή εκτος αν το στελνω το πρωί με το συζ. και τον ταϊζει εκεινη..Αλλα να τρωει στη μια δεν είναι νωρίς;; ααααχχ.......καλά ντε μη βαρατε!!!

Ασε που δεν τη βλέπω και πολύ πρόθυμη να καθυστερει αλλη μιση ώρα για να φαει ο Αναστασης..Μολις τον παίρνω φευγει και εκεινη για δουλειά...

Οχι στη μια κατα τη μια και κατι ειναι μια χαρα ομως!Και εγω συνηθως 1μιση τον ταιζωεκτος και καθυστερησουμε αν ειμαστε εξω(σου ξαναλεω δεδομενου οτι εχει μειωσει το δεκατιανο κατα πολυ).

Ε θα στελνεις το φαγακι μαζι με το παιδι και θα το δινεις εσυ μολις πας απλα θα φευγεις απο εκει μιση ωρα αργοτερα..

Σου λεω εγω ετσι θα εκανα μαλλον.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κοριτσαρες μου ευχαριστώ παρα πολύ..με βοηθησατε !!

Αυριο θα σας πω τι καταφεραμε (στον μεσημεριανο καφε κατα τις 3..)

Πάω τωρα για νανι γιατι το πρωί εγερτηριο στις 6.30..:-(

Φιλακια και καλό Βραδυ!!!!

α κοριτσια ξεχασα...

Για οσες ενδιαφερεστε για το γιο-γιο ριξτε μια ματια σε αυτο το θεμα

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=26248&page=11

αναφερομαι στο μηνυμα #324 στη σελιδα 11 μιας μητερας!

Ειναι εντυπωσιακα τα οσα λεει!

(Μαρινακι σαν και εσενα απο νωρις!Διαβασε το θα σου αρεσει!!)

Καληνυχτα!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημέρα φιλεναδούλες...ξύπνησα με τρομερό πονοκέφαλο σήμερα

Μπράβο λαζαρένια μου πολλές λεξούλες λέει το κοριτσάκι σου...

κι εμείς λέμε "καλελελα" για καληνύχτα και "ον καλα" για ονειρα γλυκά χαχα...το καλημέρα δεν διαφέρει και πολύ το λέει "καμελελα"...αλλά όπως λες κι εσύ έτσι κι ο δικός μου είναι παπαγάλος...ό,τι λέω λεει όπως λέει και το τραγούδι τον μαζου!

1820709xyftky80g6.gif

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα φιλενάδες!!!

z4b14baf1efdaa.gif

1489289j91hopr5wa.gif

Βατραχάκι μου πολύ χάρηκα με τα νέα σου! Μπράβο!!! Τσάκισα τα σοκολατένια τσουρεκάκια γιατί τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες δεν μ'αρέσουν! :lol:

Λαζαρένια μου η κόρη σου αστέρι! Πολλές κουβέντες! Όσο για τον ύπνο και για όλα γενικά στο ξεναλέω. όσο θα είσαι εσύ ήρεμη και καλά με τον καλό σου, τόσο θα μπορείς να κάνεις πράγματα που θα έχουν αποτέλεσμα ;)

Σαρδελάκι μου ελπίζω να περάσει γρήγορα ο πονοκέφαλος!

stone κι εμένα η λύση της Ρίτας μου φαίνεται η πιο εύκολη. Εκτός βέβαια αν θες να κοιμαται στις 3-3.30 που είναι η ώρα που θες να χαλαρώσεις κι εσύ.

Ευα μου όπως σου είπαν τα κορίτσια για να κόψει τον ενδιάμεσο πρέπει να γίνει σταδιακά. Η Εύα όταν άρχιζε να κόβει τον υπνάκο που έκανε κατά τις 11 νύσταζε μετά κατά τις 12.30. Έτσι την κρατούσα κάθε μέρα και πιο πολύ, στην αρχή ήταν δύσκολο, μέχρι που την έπαιρνε ο ύπνος με το κουτάλι του μεσημεριανού στο στόμα. :lol:. Σιγά σιγα όμως το συνήθισε.

Ρίτα μου όντως εντυπωσιακό αλλά γενικά εγώ είμαι λίγο επιφυλακτική με αυτά που γράφονται. Δηλαδή μωρό 4 μηνών να τα κάνει στο γιο γιο θα το πίστευα 100% ΜΟΝΟ αν το έβλεπα με τα ίδια μου τα μάτια..Σαν τρόπος σκέψης είναι καλός, αλλά από την σκέψη μέχρι την πράξη..:rolleyes:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Κορίτσια καλημέρα. Δεν έχω διαβάσει ακόμα τα νέα σας. Δείτε το σπιτάκι μου στολισμένο και τα λέμε σε λίγο.

http://img682.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=dsc01005s.jpg

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ρίτα μου όντως εντυπωσιακό αλλά γενικά εγώ είμαι λίγο επιφυλακτική με αυτά που γράφονται. Δηλαδή μωρό 4 μηνών να τα κάνει στο γιο γιο θα το πίστευα 100% ΜΟΝΟ αν το έβλεπα με τα ίδια μου τα μάτια..Σαν τρόπος σκέψης είναι καλός, αλλά από την σκέψη μέχρι την πράξη..:rolleyes:

συμφωνώ απόλυτα...γενικά κάτω από τον χρόνο μου είναι αδύνατον να το πιστέψω αν δεν το δω...κι ειδικά ένα μωράκι 4 μηνών που ακόμη δεν κάθεται δηλ. δεν στηρίζει την μέση του! :confused:

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...