Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Sofiiii είπε:

Καλησπέρα ενώ σας διαβάζω πολύ καιρό δεν έπαιρνα θάρρος να γράψω και να ρωτήσω καμιά φορά για τυχόν απορίες που έχω ,γιατί πέρα από τους γιατρούς πάντοτε πιστεύω ότι έχει μεγάλη σημασία και η εμπειρία αυτών που έχουν βιώσει όλα αυτά από πρώτο χέρι.Για μένα η εξωσωματική είναι κάτι πολύ άγνωστο και μη επιθυμητό και ο λόγος που ντρέπομαι να ρωτήσω κιόλας είναι η ηλικία μου.Μου έχει δωθεί ένα πρωτόκολλο το οποίο περιλαμβάνει για 5 μέρες clomiphene 2 την ημέρα και μια  ένεση mediofert 150 από προχτές που μου τα είπαν έπαθα κατάθλιψη και μεγάλη φοβία γιατί φοβάμαι πως θα επιδράσουν αυτά στο σύστημα μου γενικά ,δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό μέρος συγχωρέστε με για την μεγάλη ανάρτηση.

Να μην ανχωνεσε ότι απορία θες μπορείς να την ρωτήσεις. Δεν υπάρχει επίδραση στο σύστημα γενικότερα γι'αυτό να μην ανχωνεσε . Εγώ δεν έχω ακούσει κανέναν να έχει πάθει τίποτα . 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

α!μην ξεχνατε οτι η κουνιαδα μου μενει ακομη πειραια και ειναι βρεφονηπιοκομος.ψαχνει βεβαια να βρει δουλεια σε παιδικο(μακαρι) οποτε θα την εχω για νταντα:D:D

και δευτερον οι κουμπαροι μας μενουνε πειραια (συμπεριλαμβανονται και οι οικογενειες τους που μας λατρευουνε) οποτε να μια βοηθεια επιπλεον σε οτι χρειαστω

και τριτον οι κολλητοι μας ειναι πειραια (παιδικοι φιλοι του αντρα μου) που ηδη μου εχουν ετοιμη δουλειαααααααααααα.

μετα δεν τρελενεσαι?

και επισης θαλασσα ο πειραιας εχει ,ετσι για αλλαγη το λεω!

:D:D:D

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλα Λαζαρενια ξεφυγες παλι...βρε δεν ειπαμε χθες να μην το σκεφτεσαι αυτο?

Να ζησεις στο νησι για οσο μεινεις οσο καλυτερα γινεται?

Βγαλε απο το μυαλο σου ολα τα υπολοιπα και κοιτα να χαλαρωσεις ακι να κανεις την καθημερινοτητα σας οσο πιο καλη γινεται!

Αρχισε εσυ τα μπανακια σου και ασε εμας να ψηθουμε μεχρι τον Αυγουστο και να βλπουμε τη θαλασσα με τα κυαλια...χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Eίπα να σας πω ένα γεια και εγώ πριν τη κάνω για το σπίτι μου.

Ιωαννίτσα σε νιώθω 100% αλλά μην αγχώνεσαι , να θυμάσαι αυτά που έλεγες πριν καιρό και σε μένα, όλα καλά θα πάνε και περιμένουμε τα ευχάριστα απο τον γιατρό.

Μαρινάκι βλέπω στις βολτούλες λέμε ναι:P:p, λοιπόν για παραλιακά μέρη είμαι και εγώ μέσα , τι λέτε και για ΠορτοΡάφτη , Αγ. Μαρίνα , Σαρωνίδα (Παν Μαρ εγώ απο αυτά τα μέρη είμαι) πάτε καθόλου απο κει ; ωραία θα ήταν για καφεδάκι πάντως. Όποτε είναι πείτε και σε μας πάντως και αν μπορέσω θα έρθουμε και εμείς , θα ρωτήσω και εγώ τον σωφέρ γιατί μετά την αποκόλληση δεν με αφήνει να πολυοδηγώ και θα σας πω.

Ηλιάνα δες αν αυτό που έχει ο σύζυγος είναι μεταδοτικό (η περιποίηση και το μαγείρεμα) και αν είναι να έρθουμε και εμείς απο 'κει μπας και κολλήσουμε τίποτσ γιατί εμείς τη βγάζουμε μόνο με άλλες ιώσεις (γαστρεντερίτιδα κλπ).

Σαρδελάκι ούτε και εμένα μου αρέσει το έκφραση Αγάπης ομολογώ, τείνω περισσότερο στο όνομά σου.

Καλησπέρα Φιλάκι , τι κάνει η ζουζούνα σου;

Πάντως καλή η πρόταση να συναντηθούμε με τα πιτσιρίκια να ευχαριστηθούν και αυτά. Τώρα για ημερομηνία θα βρούμε μωρέ. Πικουλινάκι με το που τελείωσετε τη βάφτιση κατευθείαν παίρνεις τα παιδιά και έρχεσαι στη συνάντηση , όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα.:eek::-o

Ριτάκι έγραψα τα υλικά για να προσπαθήσω να κάνω το παγωτάκι σου.

θα προσπαθήσω να επανέλθω απο το σπίτι. φιλάκια

Σχολείο πήγαινα στο 37ο. Εγώ έμενα στην αρχή της Φορμίωνος στο Βρυσάκι. Το σπίτι όμως του πατέρα μου (που πήγαινα συνέχεια γιατί εκεί έμενε η γιαγιά μου και η θεία μου μέχρι να πεθάνουν) είναι στην Νικηφορίδη οπότε και στην Ανάληψη έχω κάνει πολλές φορές Ανάσταση!!! Την παιδική χαρά βέβαια, δεν ξέρω πως την έχουν κάνει...

χαχα θα τρελαθω...δε ξερεις για ποσο κοντα μιλαμε...διπλα μενω.1 σταση απο το βρυσακι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλα Λαζαρενια γελαω μονη μου...

Σε μενα βρε λες τα καλα της Αθηνας?Εγω που φαινομαι σαν εξωγηινη σε ολους τους γνωστους που δηθεν θελουν να κανουν την αποκεντρωση και θα πηγαιναν ευχαριστως εκτος Αθηνας να μεινουν?

Εγω που ουτε μεχρι το Λουτρακι δεν πηγαινα για μονιμα?

Λατρευω την πολη μου.

.

χαχαχαχαχα ουτε στο λουτρακι?εγω ανετα εμενα εκει.

σου ειπα στερια κιοτι ναναι αρκει να εχω διπλα μου τα παντα κι ας ειναι μια ωρα δρομος!

οσο για την εκδρομη στο ικεα?

αχ μου αρκει αληθεια σου λεω.κι εγω δεν θα πηγαινα για ψωνια αλλα ετσι μια εκδρομη για ενα καφεδακι!

εδω βαρεθηκα να πηγαινω βολτα στο αεροδρομιο και παλι πισω:shock:

που αλλου ν πας?ειδικα χειμωνααααααααα απαπαπαπα

η αδερφη μου που μενει λαρισα με περνει τηλ και μου λεει ''καθε τριτη παμε ικεα.εχει τζαμπα καφε.μετα παμε εμπορικο και παιζει η μικρη μεσα αφοβα''

ε τρελενεσαι ρε κοριτσια!

εδω θα ερχομουν να ζησω ανετα στα 60 μου.αν επερνα συνταξη δηλ.(ανεβηκε το συνταξιοδοτικο????)

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Kαλα Λαζαρενια ξεφυγες παλι...βρε δεν ειπαμε χθες να μην το σκεφτεσαι αυτο?

Να ζησεις στο νησι για οσο μεινεις οσο καλυτερα γινεται?

Βγαλε απο το μυαλο σου ολα τα υπολοιπα και κοιτα να χαλαρωσεις ακι να κανεις την καθημερινοτητα σας οσο πιο καλη γινεται!

Αρχισε εσυ τα μπανακια σου και ασε εμας να ψηθουμε μεχρι τον Αυγουστο και να βλπουμε τη θαλασσα με τα κυαλια...χαχα

σωστα σωστα λες!αλλα ασε με να ονειρευομαι κι εγω η κακομοιρα.........

969356n04i0j45gk.gif969356n04i0j45gk.gif

1654096yn4fep17z7.gif

Ωραια μιας και συμφωνει και η κικο ας το πιασουμε απο την αρχη.

Μια γενικη συνατηση με τα παιδακια μας ποτε θα σας βολευε?

Το αλλο σκ ποιες μπορειτε?

(Επιμερους συναντησουλες μπορουμε να κανονιζουμε μεταξυ μας αλλα ας οργανωθουμε για κατι μαζικο)

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

α!μην ξεχνατε οτι η κουνιαδα μου μενει ακομη πειραια και ειναι βρεφονηπιοκομος.ψαχνει βεβαια να βρει δουλεια σε παιδικο(μακαρι) οποτε θα την εχω για νταντα:D:D

και δευτερον οι κουμπαροι μας μενουνε πειραια (συμπεριλαμβανονται και οι οικογενειες τους που μας λατρευουνε) οποτε να μια βοηθεια επιπλεον σε οτι χρειαστω

και τριτον οι κολλητοι μας ειναι πειραια (παιδικοι φιλοι του αντρα μου) που ηδη μου εχουν ετοιμη δουλειαααααααααααα.

μετα δεν τρελενεσαι?

και επισης θαλασσα ο πειραιας εχει ,ετσι για αλλαγη το λεω!

:D:D:D

Λαζαρένια μου, για να σε προσγειώσω λίγο δεν είναι όλα τόσα τέλεια στον Πειραιά! Κι ο άντρας μου Πειραιώτης είναι (γεννήθηκε στη Νίκαια και μεγάλωσε στην Αγ.Σοφία στα Μανιάτικα) κι όλοι του οι φίλοι στον Πειραιά είναι, αλλά έψαχνε την παραμικρή ευκαιρία να σηκωθεί να φύγει από εκεί! Για χάρη του μετακομίσαμε εδώ πάνω στο "χωριό" μας. Και όσους φίλους έχουμε με παιδάκια στον Πειραιά, γκρινιάζουν γιατί δεν έχουν ούτε παιδική χαρά να τα πάνε, ούτε πεζοδρόμια να κυκλοφορήσουν με καρότσι... Μην τα εξιδανικεύεις γιατί θα απογοητευτείς...

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

σωστα σωστα λες!αλλα ασε με να ονειρευομαι κι εγω η κακομοιρα.........

969356n04i0j45gk.gif969356n04i0j45gk.gif

Λαζαρενια!!!!!! δεν εισαι εξορια σε νησι της Ελλαδος εισαι και ερχεται καλοκαιρακι...τι ερχεται δλδ εφτασε!!!!

Για να ανεβαινουμε λιγο!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=oScVIzFs-DE

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Λαζαρένια μου, για να σε προσγειώσω λίγο δεν είναι όλα τόσα τέλεια στον Πειραιά! Κι ο άντρας μου Πειραιώτης είναι (γεννήθηκε στη Νίκαια και μεγάλωσε στην Αγ.Σοφία στα Μανιάτικα) κι όλοι του οι φίλοι στον Πειραιά είναι, αλλά έψαχνε την παραμικρή ευκαιρία να σηκωθεί να φύγει από εκεί! Για χάρη του μετακομίσαμε εδώ πάνω στο "χωριό" μας. Και όσους φίλους έχουμε με παιδάκια στον Πειραιά, γκρινιάζουν γιατί δεν έχουν ούτε παιδική χαρά να τα πάνε, ούτε πεζοδρόμια να κυκλοφορήσουν με καρότσι... Μην τα εξιδανικεύεις γιατί θα απογοητευτείς...

Ε αυτα λεω και εγω απο χθες και δε με πιανει...

Εγω λοιπον που ειμαι τοσο ανενδοτη οπως προειπα η μονη περιοδος που σκεφτηκα αχ να εμενα καπου αλλου ηταν οταν πρωτογεννησα...πνιγομουν.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σχετικά με το ταξίδι του συζύγου που θα φύγει Νατασούλα δες τη θετική πλευρά του βρε , θα κοιμάσαι ήρεμη:tongue: και για μια βδομαδούλα να ξεσαλώσεις , όσο για το παιδί θα ξεχαστεί με αρκετό παιχνίδι. Δουλειά να υπάρχει και υγεία , τίποτε άλλο.

Οπως τα λες!!! Ειδικα αυτο το θα κοιμαμαι ηρεμη!!!:tongue: Απο τις 11 θα κατεβαζω ρολα! Εχω και dvd με τα καινουρια επεισοδια του lost, θα ειναι και η αδερφη μου εδω μεχρι την Τεταρτη, ε δε θα κακοπερασω κιολας!:D Αλλα θα βαρεθω απο ενα σημειο και μετα... Εκει το αλλο σκ, με βλεπω να βαραω ενεσεις!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...