Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Sofiiii είπε:

Γεια σου κορίτσι μου ,όλες οι εμπειρίες βοηθάνε ,ξέρω είναι λίγο άδικο που έχω σοκαριστεί τόσο πολύ γιατί οι περισσότερες κοπέλες έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά εγώ ζοριστηκα τώρα για πρώτη φορά που μπήκα σε αυτήν την διαδικασία της κανονικής ιατρικής γιατί ακολουθώ άλλες μεθόδους δεν έχω πάρει φάρμακα δεν παίρνω ούτε παυσίπονο,αλλά αυτό που με τρομοκρατεί πιο πολύ είναι το θέμα των αποθεμάτων δεν έχω γνώση καθόλου αν δηλαδή κάνουμε αυτό το πρωτόκολλο και μετά τελος

Καλησπέρα! Η γιατρός εμένα από μόνη της μου είπε ότι δεν επηρεάζονται τα αποθέματα μας από τις διεγέρσεις οπότε μην. ανησυχείς καθόλου.Αν έχεις χαμηλή αμη έτσι κ αλλιώς έχεις λίγα αποθέματα τα οποία ομως δεν "τελειώνουν" επειδή αναγκάζουμε τις ωοθήκες να παράξουν παραπάνω με τη διέγερση.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εμενα μου αρεσε το αλσος στη Φιλαδελφεια αλλα για βολτα η παιδικη χαρα δεν μου αρεσε...ισως επειδη εφαγα τη φρικη με τη τσουληθρα που ιπταται....χαχα

Μαρινα εννουσα προς νοτια προαστια,φλοισβο,βουλα κτλ.δε νομιζω να εννοεις θαλασσα για μπανιο?Α πα πα απο τωρα δεν παω.

Θα σε παρω τηλεφωνο αν ειναι να παμε προς τα εκει και εσεις αν ειναι να πατε σιγουρα παρε με να βρεθουμε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κικο τα παγωτακι εγιναν πολυ καλα και ξετρελαθηκε.Ο παππους του ειχε ξεκινησει παγωτο απο το περιπτερο και δεν ηθελα να τρωει συνεχεια τετοια.Αλλο μια φορα και αλλο συνεχεια...οποτε βρηκα τη λυση χαχα

Ιωαννα στο γιατρο ολα θα πανε τελεια!

Αντε κανονισε με την παν μαρ να ερθετε μαζι σε καμμια συναντηση.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

μαρινα μου που το διαβασες αυτο?γιατι κι εγω το ακουσα αλλα μονο σε θεωρια.

υπαρχει καποια αναφορα?λογω οικονομικης κρισης κοβουνε και τα εξοδα τωρα ε?

καλα..........μπηκαμε μεσα!

κωνκων αν ειναι δυνατον να κλεινει ο σταθμος ετσι απροειδοποιητα κιολας?ευτυχως που θα ερθει η πεθερα σου !να κατι τετοια ακουω και τρελενομαι.

εαν ημουνα εγω στην θεση σου τωρα ξερεις τι θα μου λεγανε χωρις λογια?κοψε τον λαιμο σου.

παλι κανεις δεν θα ερχοταν για βοηθεια!τι να πω μετα????

να χαιρομαι που ειμαι εδω?

ριτα μη νομιζεις οτι εδω ειναι πιο φθηνα.τα ενοικια ειναι σαν της αθηνας (500ε και 600ε)και ολα παλιοσπιτα.

επισης τα σουπερ πανακριβα γιατι ειναι 3 μονο και βαρανε.

λαικες δεν υπαρχουν ουτε παζαρια αρα εισαι αναγκασμενος μονο απο σουπερ γιατι τα μαναβικα ειναι πανακριβα.

επισης καταστηματα και αλυσιδες καταστηματων μετρημενα.

ο καφες εδω μπορει να μην εχει 5ε αλλλα εχει 3,80 και 4ε.

μην νομιζεις οτι εδω ζουμε οικονομικα αντιθετως μας ρουφηξανε το αιμα.

να σου πω τα θετικα που βλεπω στην αθηνα και συγκεκριμενα πειραια?

ή μιας πολης τελος παντων που μεγαλωσα εγω ,γιατι η πολη μου δεν ειναι χωριο τα εχει ολα και με το παραπανω.ειναι μια μικρη αθηνα....

λοιπον εχετε πλεονεκτηματα αγορας οπως τζαμπο,ικεα,καρφουρ,μαρινοπουλο κλπ.πολυ πιο οικονομικα.

λαικες,παζαρια που βρισκεις τα παντα!

οτι θελεις τα παντα στα ποδια σου.

το πιο σημαντικο?????

ολα τα νοσοκομεια,γιατρους,ιατρικη περιθαλψη και πανω απο ολα για τα παιδια μας!

την μικρη της φοραγα ναρθηκα για τα ισχια κι εδω δεν ξερανε τι ειναι αυτο???????αναγκαζομαι να ερχομαι αθηνα για γιατρους και να πληρωνω ενα καρο λεφτα!

τι αλλο να σου πω?απο ψυχαγωγια?απο διασκεδαση?

πας ενα θεατρο στο παιδι σου,ενα σινεμα ή τελος παντων πας στο φλοισβο μια βολτα (τελεια)

πας αν θες σε ενα παρκο της γειτονιας σου με αν φραππε στο σεικερ(δεν με χαλα καθολου)

εδω εχουμε ενα παρκο που ειναι μακρυα και περιμενω στην ουρα να κανει κουνια το παιδι μου!!!:shock:

τι αλλο να σου πω βρε ριτα?

ειναι πολλα που βλεπω θετικα.μην νομιζετε οτι εδω δεν εχει κινηση και φασαρια.

καθε αλλο.

οποιος θελει να ερθει τον φιλοξενω ευχαριστως κι αν δεν φυγει την επομενη μη με λενε οπωε με λενε!!!

ερχομαι σε λιγο.παω να ετοιμασω τραπεζι!:)

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Ιωάννα μου λογικό το άγχος σου, όλες οι εγκυούλες έτσι είναι, θα δεις που ομως θα είναι όλα καλά με το σποράκι σου!

Ριτάκι επειδή είμαι θεότρελη δεν κολλάω να βουτήξω από τώρα αλλά για τα παιδιά χμμμ! Αν και πέρυσι πρέπει να ήταν 10-15 Μαίου που κάναμε το 1ο μας μπάνιο μαζί με το Γιωργάκη το θυμάμαι γιατί ακολούθησε ουζάκι μιας και δεν ήξερα ότι ήμουν εγκυος! Πάντως τώρα εννοούσα αν είναι παραλία για να παίξουν με την άμμο ή καμια παιδική προς Φλοίσβο! Αν έρθουμε προς τα εκεί, Φλοίσβο, Βούλα κτλ θα σε πάρω σίγουρα! Όσο για το άλσος αν το κανονίσουμε θα πάμε στις κούνιες ξεκινώντας όμως από κάτω προς τα πάνω που είναι πιο μικρές οι τσουλήθρες! χι,χι,χι! Πάντως και για βόλτα μια χαρά είναι γύρω από το σιντριβάνι! Άντε καλέ, ελάτε και προς τα εδώ!

mGKop3.png60Jvp3.png

μη με λενε οπωε με λενε!!!

!:)

Πολύ μου άρεσε αυτό! :D:D:D

Δεν το διάβασα αυτό που λες, το άκουσα από συναδέλφους τους που το έκαναν οι ίδιοι! Δεν τους υποχρέωσε κανείς, αλλά προκειμένου να φύγουν βάζουν και τα έξοδα από τη τσέπη του και μιλάμε για 1300 ευράκια τουλάχιστον για να μετακομίσεις ένα ολόκληρο σπίτι! Τέσπα, θα δούμε τι θα γίνει!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Εγω προτεινω συναντηση με παιδια. Να γνωριστουν κι αυτα μεταξυ τους, θα γελασουμε παααααρα πολυ! Στον Φλοισβο ας πουμε, το αλλο σκ! Τι λετε???:D

οχι το αλλο ρε Νατασα . Βαφτιζουμε τη μπουμπου!!!

Βικυ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙΣ!!!!

μαρινα τωρα ρωτησα τον αντρα μου και μου ειπε πως ισχυει.λογω οικονομικης κρισης για 2 χρονα τουλαχιστον παγωμενα ολα.οποτε εχουμε ακομη ψωμι εδω:eek::-o:-o

πικουλινι με το καλο η βαφτιση σας.γερη να ειναι η μπουμπου και καλοφωτισμενη!

αααα κοριτσια με τον πονο μου παιζεται ε????δεν σας ξαναμιλω!!!!

τετοια διαβαζω και τρελενομαι εδω περα.

να θα σας πω κι εγω για να σκασετε.

απο αυριο θα αρχισουμε τα μπανακια :D:D:D (αδιαθετησα ομως ρε γμτ)

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Αυτό το Σκ γιατί το προσπερνάμε οέο? Έγραφε η Νατάσα ότι δε μπορεί γιατί μπλόκαρα και δε μπορώ να θυμηθώ! Είμαι γεια σου, αλλά η αυπνία φταίει!

Και αυτο εχουμε βαφτιση εμεις!!!!!

Αυτό το Σκ γιατί το προσπερνάμε οέο? Έγραφε η Νατάσα ότι δε μπορεί γιατί μπλόκαρα και δε μπορώ να θυμηθώ! Είμαι γεια σου, αλλά η αυπνία φταίει!

Κι εγώ έχω μπερδευτεί! Εμείς πάντως μπορούμε γιατί θα λείπει και ο μπαμπάς μας οπότε θα είμαστε μόνες μας!

mrdIp3.png

Ωχ Πικουλίνα ξέχασα ότι ολα του Σκ είχες πει ότι έχετε βάφτιση! Πότε είναι όμως Σάββατο ή Κυριακή?

Άντε με το καλό να βαφτιστείτε και περιμένω λεπτομέρειες για τη βάφτιση μπας και διαφωτιστώ κι εγώ γιατί οι άλλες δε με βοηθάνε...μπουαααα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μόλις κάθισα

Ηρθαααααααααα να ακούσω λίγα τραγούδια και να πλύνω πιάτα

μας μαγείρεψε ο άντρας μου σήμερα :P:p:p

σνίτσελ

πατατούλες

σαλάτα

και έκανε και σπιτική μαγιονέζα

να τον ρουφήξω μου ήρθε :tongue::tongue::tongue:

έβαψε και το παιδικό κρεβάτι 4 χέρια βγηκε ανοιχτο

δεν μου άρεσε αλά δεν είπα τίποτα

γιατί είχε κάνει το λιλιπούτειο γεύμα

θα τακτοποίησω σπίτι θα κοιμίσω μικρό και θα μπω να σας διαβάσω όμορφες kisssssssssssssssssssssssssssssssssssss

:tongue::tongue:

αναο8 κανε κουραγιο.θα περασουν οι μερες ευχαριστα.

εσυ που δουλευεις ουτε που θα το καταλαβεις.εχεις καποιον κοντα για παρεα?

σαρδελινα κατεληξες σε ονομα?

καλα κοριτσια πηγα σημερα στο κεπ και ρωτησα για δουλεια (καμια προκυρηξη) και δεν υπαρχει τιποτα!!!

τρομαξα πραγματικα!

μαελενι πως ειναι το παιδι?

ριτα εχει βγει το καρπουζι?

ωραια η συνταγη για παγωτο.μπορω και στην παγωτομηχανη ετσι?θα το κανω σιγουρα.

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...