Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Να σας πως κ εγώ πως κατέληξα σε εξωσωματικη.

Το 2024 έμεινα 3 φορές εγκυος, 3 αποβολές.

Ιανουάριος η 1η, στην 6η εβδομαδα,

Ιούνιος η 2η στην 8η εβδομαδα, ενώ ακούσαμε καρδιά ξαφνικα σταμάτησε και είχα αιμορραγία , αποβληθηκε τελεια μονο του. 

Η 3η και τελευταία τον Νοέμβριο , 9 εβδομάδων,  σταμάτησε η καρδιά και ήταν κ η μόνη αποβολη που χρειάστηκε να κάνω αποξεση, οπότε κάναμε καρυωτυπο εμβρυου κ ήταν τρισωμια στο χρωμόσωμα 9. Τυχαίο γεγονός είπαν.

Πήραμε την απόφαση για εξωσωματικη, κυρίως για τον προεμφυτευτικο έλεγχο.

Ένα σωρό εξετάσεις κ στον σύζυγο, ολα φυσιολογικα . Μονο θρομβοφιλια έχω και έκανα στις 2 τελευταίες εγκυμοσύνες αντιπηκτικες ενέσεις.

Είμαι 40 ετών με ορμονικές , αμη κτλ φυσιολογικές. Σπερματογραφημα και εξετασεις ο συζυγος εξαιρετικα.Παθολογικα και ανατομικα τελεια, ωοθηλακια τον προηγουμενο μηνα στον ελεγχο ειχα 10 μεγαλα, ενδομητριο μετα απο αποξεση τελειο.. Οπότε έχουμε καταλήξει με τους γιατρούς στην κακή ποιότητα ωαρίων, αλλά όχι με κακή Αμη, λογικά ήμουν άτυχη...

Οπότε είπαμε να προχωρήσουμε σίγουρα με προεμφυτευτικο με βλαστοκυστες εννοείται.

Πως σας ακούγεται αυτό? Γιατί δεν έχω ιδέα από εξωσωματικές. Η μάνα μου έχει 5 παιδιά , οι αδερφές μου από 2 παιδιά κ πότε δεν φανταζόμουν πως θα δυσκολευτώ τόσο για να έχω ψαχτεί για εξωσωματικη. Πάω λίγο στα τυφλά (ακολουθώντας τους οδηγους-γιατρους) και δεν έχω ιδέα τι μου γίνεται.

Συγνώμη για το σεντόνι, δεν ξέρω με ποιον να τα συζητήσω γιατί εννοείται πως δεν το λέμε όλο αυτό πουθενά για να αποφύγουμε τα γιατί και πως...

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λοιπον μαργαριτα την επομενη εβδομαδα ειμαι κλεισμενη ..την αμεσως επομενη ειμαι οοοοολη δικη σου!!!!

Και αμα μπορειτε να ανεβετε και προς Κηφισια θα ειναι σουπερ!!!Σου εχω και ωραια παιδικη χαρα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ωραια βαλε με στο προγραμμα χαχα.

Θα ανεβουμε εμεις.Εκτος απροοπτου φυσικα.

Κορίτσια, θέλετε και δύο καινούριες στην παρέα σας? Την Σοφία με την μαμά της την Μαρία.

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Παντα εκτος απροοπτου γιατι μην ξεχναμε οτι ειμαι και εγκυος γυναικα ...χαχαχαχα(ακομη δεν το εχω πιστεψει ...)

Το ξεχνας ε?χαχα

Ποτε πας γιατρο?Τη δευτερα?Ουαουου θα ακουσετε και καρδουλα!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Για συναντηση λετε ...εγω την αλλη εβδομαδα ειμαι σουπερ πηγμενη αλλα και παλι μιας και δεν οδηγω δυσκολα να φτασω τοσο μακρυα με το παιδι...Αλλα πιστευω οτι καποια στιγμη θα καταφερω να σας δω...

Αμα θες μπορούμε να κανονίσουμε να περάσω να σε πάρω από κάπου!

Πέντε λεπτά μας χωρίζουν!

mrdIp3.png

αχ αληθεια γειτονισσα!!!μου ανοιξες νεες προοπτικες ..

την δευτερα παω γιατρο ριτακι ..ελπιζω ολα να πανε καλα..

Μαρια να μου στειλεις το τηλ σου..προχθες ειμασταν θρακομακεδονες παιδικη χαρα και δεν ειχα το τηλ. σου να ερχοδασταν να σας δουμε !!!θα γνωριζες και 2 αντρακια (τον χρηστο και τον σωτηρη -ο γιος της φιλης μου )

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Nα΄μαι και εγώ πάλι.

Ωχ μωρέ Κωνκωνάκι στεναχωρήθηκα σχετικά με τον παιδικό και ελπίζω να βρεθεί λύση σύντομα λύση , ευτυχώς που θα βοηθήσουν όμως και οι γονείς τώρα λίγο γιατί και εσύ στην κατάστασή σου δεν μπορείς να κάνεις πολλά.Με έφτιαξες όμως τρελά με την ανακοίνωση του ΙΑΣΩ, αλλά δεν αναφέρει για τα 6κλινα παρά μόνο για τα 4κλινα , αυτό σημαίνει ότι και αυτά είναι μέσα ή όχι; πάντως όπως και να έχει κάνανε τρομερή μείωση τιμών και είναι λογικό με όλη αυτή την κρίση που επικρατεί.

ΜαΕλενίτσα είχαμε περάσει και εμείς κάτι αντίστοιχο με τα ψιλά σπυράκια που είχε βγάλει ο μικρός στο παρελθόν και κατά τον παιδίατρο μάλλον απο κάποιο δέντρο , χώματα ή λόγω της εποχής πρέπει να δημιουργήθηκε αυτή η αλλεργία. Όπως και να έχει μη σε ανησυχεί με κάποια κρεμούλα θα σβήσουν πολύ σύντομα. Τώρα σχετικά με τον αιματοκρίτη και εγώ δεν έχω ιδέα για τα παιδιά τι ισχύει γιατί ακόμα δεν έχουμε κάνει γενικές αλλά να ακολουθείς ότι σου λέει ο παιδίατρος και εφόσον σου είπε ότι είναι καλές τότε μην ανησυχείς.

Ριτάκι τέλεια τα παγωτάκια και να σου πω την αλήθεια το σκεφτόμαι σοβαρά απο αυτές τις βλακείες που του δίνω καμιά φορά να τρώει ο μικρός , ήθελα να σε ρωτήσω και για τα ξυλάκια αλλά με κάλυψες με το ΙΚΕΑ, συγχαρητήρια και πάλι.

Σουλίτσα και Νατάσο μπράβο που αναρρώνουν τα ζουζούνια σας και παίρνουν τα πάνω τους , άντε πια να μπουν για τα καλά οι ζέστες να κάνουμε και μπάνιο.

Σχετικά με το ταξίδι του συζύγου που θα φύγει Νατασούλα δες τη θετική πλευρά του βρε , θα κοιμάσαι ήρεμη:tongue: και για μια βδομαδούλα να ξεσαλώσεις , όσο για το παιδί θα ξεχαστεί με αρκετό παιχνίδι. Δουλειά να υπάρχει και υγεία , τίποτε άλλο.

Πετρούλα την αυχενική πότε την κάνεις με το καλό.

Ιωαννίτσα δεν μας έχεις πει , έχεις ανακατωσούρες , πείνα κτλ ή όλα καλά μέχρι στιγμής;

Παν Μαρ εσύ σε ποια περιοχή μένεις καλή μου;

πάω να φάω , έχω σπανακόρυζο και έχω λυσσάξει της πείνας. Ξεκίνησα δίαιτα απο χθες σας το είπα . τέρμα η μάσα η αλλοπρόσαλη τώρα θα τρώει συνέχεια αλλά όχι άλλα ντι άλλων.:tongue::tongue:

Την αλλη Τεταρτη λες ε?Ναι αμε!!!

Πρωτα ο Θεος να εμαστε καλα και θα παμε οκ?

Θα μιλησουμε!!!

Το σκ αμα ερθουμε προς τα κατω να σε παρω?

Πού κάτω???Πες κι εμάαααας! Θέλει καμιά να βρεθούμε Σκ? Σκέφτομαι απρος θάλασσα μάλλον Σάββατο!

Ακόμα δεν είπα γεια σας το μυαλο μου στις βόλτες! Οικογένεια Παπαδοπούλου να χαίρεστε το νέο μέλος! Καλέ τι κοπελάρα έκανε? Αν πάρει λίγο από το νάζι της Φωτεινουλας, τρέμετε γαμπροί!

Πετρούλα μου όπως το σκεφτόμουν και πριν γεννήσω τελικά στη δική μας περίπτωση επιβεβαιώθηκα! Δηλαδή καλό είναι να υπάρχει ένας άνθρωπος να παίρνει το μεγαλυτερο παιδί καμιά βόλτα γιατί αλλιώς δεν είναι και ό,τι καλύτερο να βλέπει τη μαμά διαρκώς αγκαλιά με ένα "ξένο" ανθρωπάκι! Δε λέω να είναι συνέχεια μακρυά, αλλά μια βολτα είναι απαραίτητη!

Λαζαρένια πες αλεύρι...σημερινές πληροφορίες αναφέρουν ότι έγιναν πολλές αναφορές ώστε να φύγουν από τη μετάθεση που είναι χωρίς έξοδα μεταθέσεως!!! Φαντάσου πού φτάσαμε!

Κωνκωνάκι άσπροι καναπέδες? Δεν κάνουν τέτοια λάθη κοπελιά!!! Δεν πειράζει φρόντισε ο Κωνσταντινούλης να δώσει λίγο χρώμα!

Νατάσα δύσκολη εβδομάδα σε περιμένει κι εσένα! Άντε να περάσει γρήγορα!

Επιτέλους συμπεθέρα πού είναι αυτές οι κούνιες δίπλα στο mall?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Στο Φλοίσβο πάντως στις κούνιες χλωμό το βλέπω για συνάντηση! Θα γίνεται χαμός και θα τρέχουμε προς αντίθετες κατευθύνσεις να προλάβουμε τα βλαστάρια μας!!!

Κι εδώ στη Φιλαδέλφεια μια χαρά είναι στο άλσος! Χι,χι,χι! (Είναι δίπλα μου!) Πλάκα κάνω όπου πάτε λογικά θα έρθουμε αλλά κι εμείς με το μπαμπά μας γιατί αλλιώς δεν παλεύεται!

πάω να πάρω το γιο μου, τα λέμε μετά!

mGKop3.png60Jvp3.png

αχ αληθεια γειτονισσα!!!μου ανοιξες νεες προοπτικες ..

την δευτερα παω γιατρο ριτακι ..ελπιζω ολα να πανε καλα..

Μαρια να μου στειλεις το τηλ σου..προχθες ειμασταν θρακομακεδονες παιδικη χαρα και δεν ειχα το τηλ. σου να ερχοδασταν να σας δουμε !!!θα γνωριζες και 2 αντρακια (τον χρηστο και τον σωτηρη -ο γιος της φιλης μου )

Με μεγάλη μου χαρά! ουτως ή άλλως εγώ δεν δουλεύω. Οπότε εκτός από τρίτη απόγευμα που έχουμε το ωδείο και Παρασκευές συνήθως που κατεβαίνω στην μαμά μου, όλες τις άλλες ημέρες είμαι ελεύθερη!

Μόλις βάλω την μικρή για ύπνο θα σου το στείλω.

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...