Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sofiiii είπε:

Για να μην κάνω παράθεση συνέχεια πως μπορώ να απαντάω σε μια κοπέλα με αναφορά στο όνομα;🤭

Με το @ και το όνομα της κοπέλας που θέλει πχ @Makelen καλέ πριν ξέχασα να γράψω συγχαρητήρια κοριτσάκι μου!!! Να πάνε όλα καλά μέχρι τέλος και να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα σας κορίτσια!

Αχ Κωνκων μου εγώ αγχώθηκα που θα κλείσει ο σταθμός σας!

Kiko μου ωραίο το ανεκδοτάκι σου ;)

Βικυ μου να σας ζήσει το νέο μωρό! Και τι μωρό!!!!

Σούλα δεν μας είπες πως είναι η μικρή?

Sardelaki τα εξανθήματα?

Πετρούλα μου χάθηκες. Ολα καλά?

Lazarenia μου καλώς ή κακώς ένα τέτοιο μέρος δεν παύει να είναι μια κλειστή κοινωνία, που δύσκολα βάζει μέσα της νέο κόσμο. Ο νέος αυτός κόσμος για να γίνει αποδεκτός θα πρέπει να έχει κάτι να τους προσφέρει, πχ να τους προσκαλεί συχνά για καφέ, αντίστοιχα να πηγαίνει κι αυτός, να κάνουν χουλιαρμά, μέχρι και να βρουν κάποιον άλλον κοινό να θάβουν. Προφανώς εσύ δεν είσαι τέτοια βρε κοπελιά μου, γι' αυτό και δεν σε βάζουν στον κύκλο τους.

Τώρα για τις άλλες κοπέλες που ανέφερες, νομίζω πως σε επηρρέασαν λιγάκι αρνητικά.

Μα δεν υπάρχει ένας Ανθρωπος βρε παιδί μου εκεί να σου σταθεί λιγάκι?

Μήπως όμως κι εσύ με την ιδέα ότι θα φύγετε κάποια στιγμή δεν αφήνεις λίγο τον εαυτό σου να χαλαρώσει?

Γμτ μου φαίνεται αδιανόητο να είσαι άρρωστη και να ζητάς μια βοήθεια, ένα σιρόπι, μια εξυπηρέτηση και να μην υπάρχει κανένας!

Δε μου λες, αλήθεια σκέφτηκες κάτι που πρότεινε η Φωτεινή?

Δεν υπάρχει κάποιος πολιτιστικός σύλλογος ή συνεταιρισμός να πας για να τους βοηθήσεις σε αυτά που φτιάχνουν ή να συμμετέχεις σε κάποιες δραστηριότητες? Δεν μπορεί, κάποιο κοινό στοιχείο θα βρεις με κάποιον άνθρωπο!

Ας πούμε και τα δικά μας τώρα. Λοιπόν ο μικρός έχει κάτι σαν αλλεργία από κάτι που έφαγε ή από κάτι που ακούμπησε. Βάζουμε κι εμείς Fenistil και ελπίζουμε να περάσουν σύντομα. Απλά δεν ξέρω την αιτία που μας προκάλεσε αυτά τα εξανθήματα. Δεν έφαγε κάτι καινούργιο και δεν νομίζω να έπιασε τίποτα χόρτα ή λουλούδια. Αν ήταν λέει από το φάρμακο που πήρε, θα ήταν πιο γενικευμένο και θα είχε πρηστεί κιόλας.

Α κι επειδή κάναμε κ γενική αίματος, ο αιματοκρίτης μας είναι 36 (είναι καλό αυτό???) και περιμένουμε σήμερα και κάποια extra αποτελέσματα για αλλεργία.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαελενη με βαση τις τιμες ενηλικων το 36 ειναι μετριο....

Για παιδια ομως ισως ειναι χαμηλο?Δε ξερω με βεβαιοτητα να σου πω ο Γρηγορης μου εχει 41 ή 42 θα το κοιταξω οταν παω σπιτι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ο Θεός βοηθός για τον βρεφικό τωρα. Ολοι οι γονεις που τα στελνουν εκει δουλευουν και οι 2....

πανμαρ είναι προς Μενίδι μεριά το ξέρω, δεν έχω ψωνησει ποτε απο εκει.

Κοριτσια μου είπαν τωρα για το ΙΑΣΩ οτι μειωσαν τις τιμες και καταργησαν τα 6κλινα και 4κλινα.

http://www.iaso.gr/gr/Group/PressDetails.aspx?PCID=180

Μιλάμε πετάω απο την χαρά μου! Εκει που υπολογιζα 3600 τωρα θα δωσω 2150:shock::D.

ελα????

Αληθεια?μου το ειχε πει ο γιατρος μου αλλα εγω καθετη του ελεγα στο επομενο θα μου εχεις βρει λυση δεν ηθελα Ιασω με τιποτα.Μου ειχε πει για το καινουργιο το Ρεα... ξερετε αν ανοιξε?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ελα????

Αληθεια?μου το ειχε πει ο γιατρος μου αλλα εγω καθετη του ελεγα στο επομενο θα μου εχεις βρει λυση δεν ηθελα Ιασω με τιποτα.Μου ειχε πει για το καινουργιο το Ρεα... ξερετε αν ανοιξε?

Εγώ το μόνο καινούριο που ξέρω να άνοιξε είναι το "Γαία", που είναι μέσα στο Ερ.Ντυνάν και ανήκει στον όμιλο του Ιατρικού Κέντρου (του Αποστολόπουλου). Λένε ότι είναι πολύ πιο οικονομικό απ'όλα τ'άλλα ιδιωτικά, αλλά δεν έχω κάποια γνωστή που να γέννησε εκεί, οπότε δεν ξέρω τιμές.

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Μαελενη με βαση τις τιμες ενηλικων το 36 ειναι μετριο....

Για παιδια ομως ισως ειναι χαμηλο?Δε ξερω με βεβαιοτητα να σου πω ο Γρηγορης μου εχει 41 ή 42 θα το κοιταξω οταν παω σπιτι.

Τώρα πάντως που μίλησα μαζί της μου είπε να μην ανησυχώ, καλό είναι. Κι εγώ δεν ξέρω για παιδιά. Θα ψάξω τώρα στο internet μήπως βρω κάτι κι αν θέλεις όταν μπορέσει μου λες και για το δικό σας.

Ας το συνεχίσω. Πήρα λοιπόν και τη μικροβιολόγο και μου είπε ότι είναι καλός. Πάνω από 32-34 είναι καλός. Κάτω από 32 αρχίζουμε και ψάχνουμε για αναιμία και τα σχετικά.

Οπότε τώρα θα πρέπει να κάνω και τα ούρα. Ελπίζω να τα καταφέρω το απόγευμα!

Παρεπιτόντως η κοπέλα, η μικροβιολόγος, έλειπε γιατί γέννησε!!!! Φαντάσου πόσο καιρό είχα να πάω από εκεί.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Εγώ το μόνο καινούριο που ξέρω να άνοιξε είναι το "Γαία", που είναι μέσα στο Ερ.Ντυνάν και ανήκει στον όμιλο του Ιατρικού Κέντρου (του Αποστολόπουλου). Λένε ότι είναι πολύ πιο οικονομικό απ'όλα τ'άλλα ιδιωτικά, αλλά δεν έχω κάποια γνωστή που να γέννησε εκεί, οπότε δεν ξέρω τιμές.

Ναι καλα το Γαια το ξερω...το Ρεα ειναι άλλο.Θα ειναι στο Φαληρο στη Συγγορυ.Το ιασω των νοτιων προαστιων και καλα....

Ολοκαινουργιο λεει και υπερσυγχρονο.Πιο οικονομικο και πιο καλο απο οτι λενε...

Θα δειξει....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ναι καλα το Γαια το ξερω...το Ρεα ειναι άλλο.Θα ειναι στο Φαληρο στη Συγγορυ.Το ιασω των νοτιων προαστιων και καλα....

Ολοκαινουργιο λεει και υπερσυγχρονο.Πιο οικονομικο και πιο καλο απο οτι λενε...

Θα δειξει....

Δεν ξέρω... Δεν το έχω ακούσει καθόλου! Εγώ πάντως στο Αρεταίειο γέννησα! Και εκεί έχω σκοπό να ξαναπάω (αν κάνω κι άλλο παιδί).

mrdIp3.png

αχ κοριτσια προσπαθω να σας απαντησω μια μια αλλα ματαιο.......

θελω να σας πω εξ αρχης οτι δεν παρεξηγιεμαι καθολου και ειμαι ανοιχτη σε καθε συζητηση.

εδω ειμαστε για να συζηταμε και γιατι οχι να δινουμε και ιδεες και λυσεις.

και επειδη νιωθω οτι σας κουρασα (κι εγω κουραστηκα)γι αυτο ειπα αη στο καλο!οτι γινει ας γινει!ας καθησουμε εδω και για παντα!αμαν πια!

απλα να σας δωσω να κατλαβετε λιγακι την φαση εδω ειναι ,οτι ολοι ειναι ετσι και χειροτερα!!!:shock:

επισης εχω κανει κυκλο αλλα σας τα χω ξαναπει οτι προ παιδιου το τηλ μου δεν σταματαγε να χτυπα γιατι εδω το καλο και αοητο κοριτσακι ετρεχε για ολους,μολις ομως εκανα παιδακι ...επ που πηγανε ολοι?????????

τεσπα ας μην σας ζαλιζω αλλο......

η λαζαρενια ξεπρηζεται αλλα μαυριζει περισσοτερο.

σας διαβασα ολες για τα ατυχηματα σας .ολες λιγο πολυ το περασατε.εγω πρωτη φορα ειδα τετοιο χτυπημα.δεν ηξερα οτι μαυριζει μετα.

μαελενι πρηστηκε πολυ το παιδι?τι τον τσιμπησε?

κωνκων πολυ καλο αυτο με το ιασω.θα το πω και σε μια φιλη μου που γεννατε μαζι(λες να γνωριστειτε?)να χαρει!

καλα ριτακι εφαγε τοσα φρουτακια?αχ λιγο να του μοιαζε η λαζαρενια ............

απαπαπαπαπα θα τρελαθωωωωωωωωωω εβαψε το χαλι με μαρκαδορο!!!!!!!!!:evil::evil::evil::evil:

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Αμα εχεις καλο γιατρο εκει, καλα θα κανεις.

Εγω απλα δεν τον αλλαζω με τιποτα το γιατρο μου και ειναι μονο σε ιδιωτικα δυστηχως...

Καταλαβαίνω... Εμένα είναι και στο Μητέρα, αλλά εξαρχής μου είχε πει, ότι αν δεν με ενδιαφέρει η ξενοδοχειακή πολυτέλεια του Μητέρα, εκείνος μου συστήνει το Αρεταίειο γιατί στα δύσκολα (που ποτέ να μην έρθουν) είναι καλύτερο.

mrdIp3.png

Μπα δεν τα ετρωγε και εμενα Λαζαρενια οτι επινε στο ποτηρι μονο...απλα του τα εκοψα εχθες σε μικρα κομματακια καθισε στο τραπεζακι του,τα λιβανισε λιγη ωρα και μετα αρχισε να τα τρωει με το πηρουνακι.

Ξετρελαθηκε με το καρπουζι και του γεμισα 3 φορες το πιατο .

Θα το καθιερωσω καθε μερα μεχρι να το βαρεθει χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κικίτσα το ανεκδοτάκι σουπερ.(ναι πρόλαβα να το διαβασω)!!!Αλλα η περιπέτεια σας στο γιατρό απαιχτη!!!!!!!

Ελενάκι μου περαστικά στον Γρηγοράκη.

Ελένη (deleni) ευχομαι να μην ξανασυμβεί βρε κουκλίτσα μου.Τι να πω?

ΜΑργαρίτα η μικρή μου είναι καλύτερα.Δεν εχει ξανακανει πυρετό αλλα οπως ηταν φυσικό εκοψε το φαγητό και ειναι πολύ κομένη.Η διαρροια συνεχίζεται αλλα σε πολύ μικρό βαθμό.

Καλημεραααααααααααααα

Ο Σωτος μου ειναι πολυ καλυτερα! Πυρετο εκανε χθες μεχρι 37 και επεσε μονος του, δεν του εδωσα κατι. Οι μυξουλες ειναι πολυ light, ουτε που τον ενοχλουν και κακα δεν εχει ξανακανει απο χθες το απογευμα. Εφαγε βεβαια και το μεσημερι και το βραδυ λαπα με κοτοπουλακι βραστο με μπολικο λεμονι και φαινεται οτι εσφιξε για τα καλα! Εκστασιαστηκε με αυτο το φαγητο... Απορω με τα γουστα του παιδιου μου ωρες ωρες... Πλεον ειμαι σιγουρη οτι ολο αυτο ηταν απο το εμβολιο. Κι ας λεει ο,τι θελει ο παιδιατρος!

Εμεις χθες πηγαμε για φαγητο και εφτασε 2 για να κοιμηθω... Να μη σας πω ποσο κουτουλαω σημερα...:rolleyes:

Επισης φευγει παλι ο αντρας μου ταξιδακι επαγγελματικο και αυτη τη φορα θα λειψει 8 μερες... Φευγει την Κυριακη και επιστρεφει την επομενη Δευτερα! Πολλες μερες ρε γμτ...

Ριτακι επειδη μαλλον την Τεταρτη θα εχω αυτοκινητο (το εχω στειλει για φτιαξιμο μετα το τρακαρισμα), λεω να ερθουμε με τον Σωτο το απογευμα στον παιδοτοπο... Σκεψου το και πες μου!

Επανερχομαι με τα δικα σας!!!

t7fQp3.png

μαελενι πρηστηκε πολυ το παιδι?τι τον τσιμπησε?

Lazarenia μου δεν πρήστηκε. Κάτι εξανθήματα έβγαλε αλλεργικά. Απλά ξεκίνησαν από το ένα χεράκι, λίγα στην αρχή και προχώρησαν από τον αγκώνα μέχρι τα δάχτυλα και τώρα έχει και στο άλλο χεράκι, πάλι ξεκινώντας από τον αγκώνα.

Δοκίμασε με μωρομάντηλο να κάνεις το χαλί. Τα μωρομάντηλα είναι μαγικά μερικές φορές. Εγώ έβγαλα μαρκαδόρο από την ταπετσαρία του σαλονιού με μωρομάντηλο.

Οσο για τους "φίλους" που χάθηκαν μετά το παιδί μη σκας. Μάλλον δεν άξιζαν και μη λυπάσαι γι' αυτο'υς. Βρες τρόπο να αποκτήσεις κάποιους νέους που θα αντέξουν στο χρόνο, ακόμα κι αν φύγετε από εκεί. Δεν μπορεί κάπου θα υπάρχει ένας άνθρωπος!

Και δεν μας έπρηξες! Μην το ξαναπείς αυτό!!!!!! Φαντάζομαι ότι όλες σε νοιώθουμε και θέλουμε πολύ να σε βοηθήσουμε.

Ana & Σούλα μπράβο στα παιδάκια σας. Αντε να είναι γρήγορα περαστικά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...