Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Γεια σας κορίτσια.. έκανα τον υπέρηχο. 6η εβδομάδα. Τελικα έχουμε ένα μωράκι. Μια χαρά, ψηλά στη μητρα, με καρδιακή λειτουργία.❤️

Τα όμορφα νέα της ημέρας!Πολλά συγχαρητήρια κοριτσάκι μου!💜💜

πρίν από 1 λεπτό , Supergirl87 είπε:

Τα όμορφα νέα της ημέρας!Πολλά συγχαρητήρια κοριτσάκι μου!💜💜

Αγαπημένες ελπίζω να είστε όλες καλά!Αύριο έχω επανάληψη της χοριακής κ η τρελή πήγα κ έκανα δυο τεστ πριν λίγο,για να δω κ εγώ μια φορα αυτές τις 2 πολυπόθητες γραμμές!Θετικό το πρώτο εννοείται κ το δεύτερο το ψηφιακό με έβγαλε 1-2 εβδομάδες!Κανονικά δεν θα έπρεπε παραπανω;Μήπως γι αυτο ήταν χαμηλή η χοριακή;Καθυστερημένη σύλληψη εννοώ…

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!

Εμείς σήμερα τελευταια μερα στο σχολείο. Τελικα ο δημαρχος χθες μας είπε οτι θα κλεισουν για 2 βδομαδες μονο μεχρι να τακτοποιηθουν οι συμβάσεις και πάλι, αλλα τα μασουσε. Φυσικά εγινε ένας χαμος γιατι λύση δεν βρεθηκε και ολοι πιστευουν οτι θα παραμεινουν κλειστα μεχρι τον Σεπτεμβρη.

Αυριο ερχετε η πεθερα μου για κανα μηνα, να μας βοηθησει με το παιδί και με βαψιμο του σπιτιου..

Κωνκωνάκι επειδή δεν θυμάμαι , ο παιδικός που πηγαίνει ο Κωνσταντίνος είναι δημόσιος; και για ποιο λόγο υπάρχει θέμα με τις συμβάσεις;

τουλάχιστον θα έχεις βοήθεια απο τη μανούλα σου , κάτι είναι και αυτό βρε κοπέλα μου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μια ακόμα κούκλα ήρθε στην οικογένεια μας.3600 κ 52 εκ,είναι πολύ όμορφη.τελικά γέννησε με καισαρική στις 8.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Ένα ανεκδοτάκι για να ευθυμήσουμε πρωί πρωί.

Σε κάποιο σημείο η εγκληματικότητα στην Αθήνα είχε φτάσει σε επίπεδα Νέας

Υόρκης και Λος Άντζελες,με αποτέλεσμα να βγει ανακοίνωση ότι όποιοι

κυκλοφορούν μόνοι τους το βράδυ,είναι υπ'ευθύνη τους.

Μία νεαρή καθηγήτρια,διορθώνοντας τα γραπτά στο φροντιστήριο, ξεχάστηκε και

με τρόμο διαπίστωσε ότι η ώρα πήγε έντεκα (το βράδυ). Μπαίνει σε ένα

λεωφορέιο,όπου μέσα ήταν μόνο ο οδηγός του και πάει και κάθεται ακριβώς στο

κάθισμα από πίσω του,για να νιώθει περισότερη ασφάλεια. Όμως, στην πρώτη

στάση,ο οδηγός γυρνά και την κοιτά και της λέει με ψυχρή φωνή " . . . . .

-Ηλίθια !"

Η γυναίκα τρομοκρατείται,σηκώνεται και πατάει το κουμπί για την επόμενη

στάση, προκειμένου να γλιτώσει από τον οδηγό. Αυτός συνεχίζει την πορεία,την

κοιτάζει ταυτόχρονα από τον καθρέφτη με άγριο βλέμμα, η γυναίκα νιώθει τον

τρόμο να την πλημμυρίζει. Μέχρι που στην επόμενη στάση,ο οδηγός γυρνά,της

ρίχνει ακόμη ένα εγκληματικό βλέμμα και αναφωνεί :

Πατήθια !!!"

Βικάκι να σας ζήσει η πριγκιπέσσα.:P:p

Διαφημίσεις

καλημέρα όμορφες

ΛΑΖΑΡΕΝΙΑ μου σε πείρε από κάτω προχθές που λες βρήκα μια φωτογραφία μας από την Πάρο

πάω στον άντρα μου και του λέω να εστί ήσουν του λέω κεφάτος και ροδαλός πάντα γιατί δεν είσαι εστί ?

. με πείρε αγκαλιά και μου λέει για κόiτα καλά την φωτογραφία εμένα μονό βλέπεις διαφορετικό ?

εσένα που πετάς δεν το βλέπεις που πήγε η Ηλιανα μου μου λέει το τρελοκομείο μου που χάθηκε ?

σώπασα

γέμισα ενοχές

νόμισα πως μονό εκείνος άλλαξε όχι κεγω μαζί του :confused::confused::confused:

Πλέων ένα σορό προβλήματα κατακλύζουν την καθημερινότητα μας

με αποτέλεσμα να χάνουμε ο ένας τον άλλων

δεν μπορούμε να είμαστε πλέων όσα πάνε και οσα έρθουν

Νιώθω πως είναι να νιώθεις ξένος το γνωρίζω από την δουλεία του πατερά μου μια εδώ και μια εκεί ήμασταν

ίσως γιαυτο παντού το νιώθω πατρίδα πλέων

Καλό μου ζήσε με τον άντρα σου απολαυσε το παιδάκι σου και μην σκάφτεσαι αν ήμουν κοντά στους συγγενής θα είχα βοήθεια

μπορεί και αν μην είχες όπως δεν έχω εγώ

μόνη μου μεγαλώσω αυτό το παιδί άλλαξα όλοι μου την ζωή

εγκλωβισμένη στην ιδία πόλη

παντού με τον Λευτέρη πάω παντού έχω κάνει το καρότσι αεροπλάνο

Και εγώ έφτασα να κλαίω μέρες να τρέχω σε ψυχολόγο

μην φτάσεις σε αυτό το σημείο καρδούλα μου πάλεψε μονή σου

ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ .. !!!

ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΣΟ ΠΟΙΟ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Υγ. συγγνώμη για την πολυλογία μου

αλά δεν μπορούσα να μην απαντήσω είναι κάτι που έζησα και ζω

ΛΑΖΑΡΕΝΙΑ ΞΕΡΕΙΣ εσύ μπορεί να ένιωσες άσχημα που έναν φίλος 3-4 χρόνων δεν σε νοιάστηκε για σκέψου πως θα ένιωθες αν έναν παιδικός φίλος Η ΕΝΑΣ ΣΥΓΓΕΝΣ

δεν σε νοιαζόταν ?

πόση απογοήτευση θα έπαιρνες ?

:tongue::tongue:

καλημερα κοριτσια .... :D:D αχ τι ωραια οταν συναισθημα οταν γεννιεται ενα μωρακι και ειδικα μεσα στην οικογεννεια....αχ ετιτελους θα εχω παρεα στην βολτα:D[/

αχ να σας ζήσει τώρα είδα ότι γέννησε η κοπέλα έμεινα στην διαστολή εγώ ιιχιχιχ συγχαρητήρια κοπέλα μου δώσε της ευχές μας και βοήθησε την να θηλάσει

:tongue::tongue:

ΛΑΖΑΡΕΝΙΑ ΞΕΡΕΙΣ εσύ μπορεί να ένιωσες άσχημα που έναν φίλος 3-4 χρόνων δεν σε νοιάστηκε για σκέψου πως θα ένιωθες αν έναν παιδικός φίλος Η ΕΝΑΣ ΣΥΓΓΕΝΣ

δεν σε νοιαζόταν ?

πόση απογοήτευση θα έπαιρνες ?

σε διαβασα προσεχτικα ηλιανα μου αλλα σταθηκα πιο πολυ σε αυτο......

αυτη ειναι η μεγαλυτερη μου απογοητευση ηλιανα!οτι ουτε οι γονεις μας δεν νοιαζονται!

οτι ηρθαμε εδω μικρα σαν ερμεα παρατημενα κι απο κει και περα ολοι βολευτηκανε!

αν ζουμε ?αν πεθαινουμε?ποιος ξερει?

αφου ουτε το τηλεφωνο δεν χτυπα!

τι αλλο να σου πω?να σου πω τον πονο της ψυχης μου για ολο αυτο?

την λεξη ΑΠΟΡΙΨΗ την γνωριζεις?

αυτην εφαγα στην μαπα μου!

οσο για τους ''φιλους'' εδω ,το αναφερα για το αν εχω κανει κυκλο εδω.

και συνεχιζω με το πρωτο που εγραψες κι επαθα πλακα!

ημασταν μαζι στην παρο εκδρομη με την δεσποινα??????:shock::shock::shock:

ηλιανα μου δεν το θυμομουνα καθολου!!!χαχαχαχαχα πρεπει να βρω το αλμπουμ να θυμηθω στιγμες!!!τι ωραια που ειχαμε περασει ε?

(σε ευχαριστω για την απαντηση)

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Κωνκων, τί να μαγειρέψω σήμερα?

Δεν ξερω για σένα εγω έψαξα για γαυρο σήμερα αλλά δεν βρηκα. Οπότε πηρα γαρίδες και μόλις τελειωσα την γαριδομακαροναδα με κρέμα γαλακτος!:D

Βικάκι μου να σας ζήσει η μπεμπα! Και τί μπέμπα.....βαρβάτη!

κικο μου ο μικρός πάει σε δημόσιο σταθμο και οσες συμβασεις ληγουν δεν ανανεωνονται. Φευγει σχεδον το μισο προωπικό και αποφάσισαν να κλεισουν οι 3 βρεφικοί του δήμου και να κρατησουν ανοιχτα τους παιδικους και τα νηπιαγωγία. Οσο για βοηθεια τωρα είναι η σειρά της πεθεράς μου και μετά θα έρθει η μανουλα μου εναλλαξ. Απλά η πεθερά μου μπορεί να κάτσει και μήνα ενω η μαμα μου μεχρι 2 βδομαδες το πολύ.

Καλημερα κοριτσακια!!!

Βικυ και Φωτεινη να σας ζήσει το μωρακι σας!!!Να ειναι γερη και καλότυχη!!!!

Πόπο Πετρούλα έχετε κι εσείς τρεχάματα με το σταθμό ε? Αντέχει η πεθερά σου να τον κρατήσει 1 χρόνο ακόμα? Εξάλλου θα είσαι κι εσύ σπίτι, από Γενάρη μέχρι Απρίλη σκέψου ότι ούτε εγώ τον έστειλα παρόλο που πληρωνόταν κανονικά ο σταθμός γιατί φοβόμουν τις ιώσεις για τη μπουμπού!

Αχ ρε Μαρινακι ειναι λίγο δυσκολο να κατσει και η πεθερα μου ενω δεν θα δουλευω και εγω, θα παρουμε απο ενα παιδι;;;

Εκεινη βεβαια μου το εχει προτεινει να κραταει για ενα διαστημα τον Ανασταση αλλά δεν θελω να τα χωρισω, θελω να ειναι και τα δυο μαζί..

Οσο για τον παιδικο λέω να τον στειλω απο Μαρτη-Απριλη αν δω ομως οτι δεν τα καταφερνω και με τα δυο μαζι ίσως τον στειλω απο Γεναρη (θα δουμε καιμε τις ιωσεις τι θα επικρατει..) πάντως θελω σε καθε περιτωση οταν θελησω να παει να μου τον παρουν αμεσα..θελω πολλά;;;;:cool::cool:

Τον καημενούλη εντωμεταξύ τον δάγκωσε η Αναστασία και πλάνταξε στο κλάμα...:cry::cry::cry: άρχισαν τα όργανα μάλλον!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αχ ρε Ελένη το παθσμε και εμεις προχτες που πηγαμε στη βαφτιστηρα μου..Ενω τα μεγαλα επαιζαν ομορφα και ωραια στον κηπο, εγω πήρα λιγο την μικρη αγκαλια μεχρι να κοιμηθει...Ε μετα απο μιση ωρα ξυπνησε η μικρη και πήγαν τα μεγαλα να την παιξουν στο καροτσι, εκει που καθομασταν λοιπόν ακουμε το μωρο που εβγαλε μια τσιριδα και αρχισε να κλαίει σπαρακτικα το γιαβρακι, την δαγκωσε ο δικος μου στο ποδαρακι της...Της εβγαλε παπουτσι , καλτσα και βουρ στο ψαχνό..

Στενοχωρεθηκα τοσο που το ειδα ετσι, ειναι τοσο ησυχο μωρο...

Φυγαμε κατευθειαν και του εξηγουσα στο δρομο οτι αυτο που εκανε δεν ηταν σωστο κλπ..

Οταν πήγαμε στο σπίτι, χωρι πολλά πολλά τον εκανα ντουζ, ηπιε γαλα και τον εβαλα για υπνο

Μεχρι λοιπόν να τον παρει ο υπνος (δεν τολμησε να κλάψει) ελεγε συνεχεια "νινι ποντι γκακ"

Το πρωί οπως ηρθα στη δουλεια συναντησα μια συναδελφο κοινωνικη λειτουργο και ειπαμε να πιουμε καφεδακι κατα τις 12, θα την ρωτησω για τη συμπεριφορα του γιατι πολύ με εχει προβληματισει...

Παρασκευη σημερα, τι ωραια!!!

Λοιπόν φοραω ενα μπλουζακι που το επλυνα χτες με απορρυπαντικο proderm που εχω να χρησιμοποιήσω τουλάχιστον 1,5 χρόνο και μυριζω σαν μωρακι..Θυμηθηκα που ηταν ο Αναστασουλης μου βρεφακι και μυριζε ετσι...

Βικυ προχωρατε;;;Αντε να μας λές!!!Ευχομαι μεχρι το μεσημερι να ερθει η μπεμπα σας!!!

Κατα τα αλλα πολύ τρεξιμο και σημερα...αυτο το μνμ το εχω ξενικησει απο τις 7.30 το πρωί και sorry αν ξεχναω καμια

Φιλακια σε ολες σας!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερα!!!

Βρε κων κων τι μανικι ειναι αυτο τωρα ξαφνικα με το σταθμο?Ελπιζω να ανοιξουν γρηγορα.Μα δε λογαριαζουν οτι ο κοσμος για να στελνει τα παιδια του τους εχει αναγκη?Τι νομιζουν οτι τα στελνουν για πλακα?Τι να πω...

Βικυ να σας ζησει ο κοριτσαρος!!!!!Γερο και δυνατο να ειναι!

Σουλιτσα πως ειναι η μικρη?

Νατασσα ο Σωτος?

Κικο πως εισαι?Διαβασα το σκηνικο χθες και εσκασα στα γελια...βελακια θα σας πεταει τις ενεσεις απο εδω και στο εξης ο γιατρος για να προλαβει αντιδρασεις...χαχα

Αρμακι μου που εισαι?Τι κανει η ζουζουνα?Επηξα και δε σε πηρα καθολου.

Deleni δαγκωματια ε?Αρχισαν τα οργανα...

Λοιπον τοσο καιρο που ρωτουσαμε το Γρηγορη αν θελει αλλο παιδακι σπιτι μας ελεγε ''ναι!!!ενα κοριτσακι ή ενα αγορακι'' κτλ

Εχθες του λεει ο μπαμπας του αν θελει να κανει η μαμα καποια στιγμη ενα μωρο και απανταει κοφτα ''Οχι εχουμε νινι νινου'':shock:

Του λεει αυτο δεν ειναι δικο μας και απανταει ''ναι μπαμπακα...νινι νονου μενει μαμα του.Μαμα Ριτα μονο Γορης''

χμμμμμ.....:confused:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Παρτε και ενα παιδικο παγωτακι ο μικρος τα τσακιζει

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4620&Itemid=49

Εχθες τσακισε ενα μπωλ καρπουζι,φραουλες και σταφυλι.

Ολη νυχτα τσισα ηθελε...κατουρηθηκε και 1 φορα....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Δεν ξερω για σένα εγω έψαξα για γαυρο σήμερα αλλά δεν βρηκα. Οπότε πηρα γαρίδες και μόλις τελειωσα την γαριδομακαροναδα με κρέμα γαλακτος!:D

Δεν με βοήθησες καθόλου! Γαρίδες και γενικότερα θαλασσινά και οστρακοειδή δεν τα τρώω... Γενικώς για ψάρια (αν δεν βαριέσαι και πολύ) δοκίμασε να πηγαίνεις στο ψαράδικο γωνία Δεκελείας κ' Καραμανλή (δεν ξέρω αν εκεί είναι Μεταμόρφωση ή Μενίδι). Έχει πάντα σχεδόν τα πάντα! (αρκεί να είναι η εποχή τους). Στα καθαρίζουν κιόλας!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...