Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρίτα μου διαφωνώ στο ότι όταν είσαι λίγο καιρό σε ένα μέρος δεν προλαβαίνεις και δεν αφήνεις τον εαυτό σου να δεθεί με τους ανθρώπους! Αυτά τα πράγματα θέλουν χρόνο, στο λέω επειδή έχουμε ήδη 4 μεταθέσεις στο ενεργητικό μας και τώρα που είμαστε Αθήνα που και πάλι ήρθα 18 χρονών ήρθα, δεν είναι ο τόπος μου, και δε βρίσκομαι με φίλους συχνά γιατί είναι σε τελείως άλλη φάση νιώθω πολύ διαφορετικά! Ειδικά όταν είσαι σε νησί (έχουμε κάνει 2 φορές) είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα! Από ιατρική περίθαλψη, απότο ότι όλοι σε βλάπουν σαν ξένο και από το ότι δεν μπορείς να είσαι με τους δικούς σου όταν θες! Είναι μεγάλη συζήτηση πάντως!

Κικο όπως τα λένε οι κοπέλες για το σίδηρο συνδύασε το με πορτοκάλι και φάε και λίγο μοσχαράκι!

Βατραχάκι έχεις πμ!

Από βαφτιστικά τζίφος όλο πριγκίπισσες και μπαλαρίνες και σκεφτόμουν κάτι σε γατούλα ή πεταλούδα αλλά τέτοιες μπομπό δε βρήκα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι μωρε Μαρινα μοιυ δε διαφωνω εξαλλου δε νομιζω οτι υπαρχει ανθρωπος που να εχει σε μεγαλυτερη υποληψη την Αθηνα απο μενα :tongue:

Σιγουρα οι δυσκολιες σε νησι ειναι πολλες, δεν αμφιβαλλω καθολου.Οσο για τις σχεσεις πιστευω οτι ειναι και στον ανθρωπο ,στη νοοτροπια που υπαρχει και γενικοτερα ισως ειναι απλα θεμα τυχης.Αν ειναι να βρεις αξιολογους ανθρωπους θα τους βρεις ειτε μεινεις 1 χρονο ειτε μεινεις 10.

Απλα εγω λεω οτι αν καποιος εχει μεγαλωσει σε επαρχιακη πολη οπως η Λαζαρενια αρα και ειναι εξοικιωμενος με τα καλα και τα κακα της περφερειας (σε αντιθεση για παραδειγμα με μενα που δεν εχω ιδεα) και μετα βρεθει σε ενα νησι και ποσο μαλλον αν ζησει καποια χρονια σιγουρα προσαρμοζεται πολυ πιο ευκολα απο το να βρεθει χωρις καμμια βοηθεια στην Αθηνα.Απο οτι εχω συζητησει με γνωστους και βλεπω και εγω, στις μεγαλες πολεις αν δεν εχεις αμεσους συγγενεις(γονεις,αδερφια)ειναι ακομα πιο δυσκολα τα πραγματα.Απο αποψη σχεσεων να το παρεις?Οικονομικα?,ψυχολογικα?,πρακτικα?Οπως και να το δεις ειναι δυσκολο.Εχω πολλα παραδειγματα απο το κοντινο μου περιβαλλον που ειχαν στοχο την Αθηνα και στο τελος τα μαζεψαν και γυρισαν πισω.

Φιλοι μου ας πουμε απο την Κεφαλλονια ηρθαν Αθηνα και σε εξι μηνες εφυγαν.Ελεγαν τι ρυθμοι ειναι αυτοι?Πως ειναι δυνατον να μη βγαινεται ολη τη βδομαδα?Ποσο δυσκολες ειναι οι μετακινησεις,μαυρα ματια κανουμε να σας δουμε ,τι ακριβεια(γκαρσονιερα 380 ευρω) κτλ

Ε, ειχαν μαθει το απογευμα τους να στολιζονται,σε 5 λεπτα να κατεβαινουν στην πλατεια(χειμωνα καλοκαιρι)και να πινουν το καφεδακι τους με 2 ευρω μιλωντας με γνωστους και αγνωστους χωρις να χρειαζεται να κανουν διαβουλευσεις για το που θα βρεθουν...

Θα μου πεις ρουτινα...(ας πουμε ο ανδρας μου σαν παιδι που εχει μεγαλωσει στην επαρχια αυτο δεν το αντεχε) για αλλους ομως αυτη ειναι πραγματικοτητα τους και δεν διανοουνται οτι οι ρυθμοι μας ειναι διαφορετικοι

Οντως μεγαλη συζητηση...

Τεσπα παω να κανω καμμια δουλεια διοτι οι βολτες με εχουν βγαλει off.

Φιλακια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κ. Φωτεινή κι εγώ το βρήκα(το κιλό!)! Παρακαλώ περάστε γρήγορα να το πάρετε, δεν το θέλω καθόλου, μπορείτε να το πάτε στο Αρμάκι ή στην Πετρουλα που τους λείπει! Μην την ακουτε την Κωνκων δεν το βρήκε αυτη ψέματα λέει, πετσι και κόκκαλο είναι!

αμ πριτσ που θα το παρω πισω....επιστροφής δεν δεχομαι:):):)

λαζαρενια τωρα που ερχετε καλοκαιρι να το δεις το θεμα θετικα...εχεις την θαλασσα διπλα σου, βαζεις το παιδι στο αυτοκινητο και με καμια φιλη σου βουρ για μπανιο

Καλησπέρααα!!!!

Βρε κορίτσια μη μαλώνετε για το κιλό...στείλτε το απο δω που το'χω και ανάγκη...;):tongue::tongue: (βέβαια στείλτε και κανένα φαγώσιμο μαζί,εεε;;;;)

Περιττό να σας πω ότι σας διαβάζω με διακοπές απο το πρωί και δεν θυμάμαι τιποτα!!!!:oops::oops::oops::oops:

Εμείς πάντως είμαστε καλύτερα, ο μπεμπουλης μάλλον αλλάζει το προγραμμά του και τρώει λιγότερες φορές...απλά το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι δεν τρώει περισσότερα μλ.. Τεσπά θα δω λίγες μέρες πως θα πάει, πάντως είναι μες στα χαμόγελα!!!:D:D:D Τον καημενούλη εντωμεταξύ τον δάγκωσε η Αναστασία και πλάνταξε στο κλάμα...:cry::cry::cry: άρχισαν τα όργανα μάλλον!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Πάντως η Αναστασία παρουσιάζει μεγάλη πρόοδο στην ομιλία...κάθεται και προσπαθεί να μου εξιστορήσει όλη τη μέρα της!!!!:D:D:D

Αυτά απο εμάς φιλενάδες, πάω να "αρμεχτώ"....:tongue::tongue::tongue::tongue:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Ωχ Deleni μου σε ξέχασα εσένα! Αμέσως κοριτσάκι σου στέλνω 4 κιλάκια με όοοολη μου την καρδιά, αν θες κι άλλα, μην αγχώνεσαι έχω εγώ περίσσευμα, να φάνε και οι κότες! Σου στέλνω και μια τούρτα από τα fresh Που νομίζω έχουν και χωρίς γάλα, αλλά πρώτα να δω τα κιλά να φεύγουν και μετά έ-έ-έρχεται κι η τούρτα! Πόσες φορές έφαγε τελικά ο μικρούλης σου σήμερα? Σταθερά 150? Βέβαια εμένα καλά μου φαίνονται αν αναλογιστώ ότι και τα 130 που μπορεί να πιει η δικιά μου, μετά απο αυτά που περάσαμε μου φαίνεται λες και κατάβασε 2 σουβλάκια!:D Που τον πέτυχε καλέ η σουσουράδα και τον δάγκωσε? Ωχ, το βλέπω να έρχεται και σε μας αν και προς το παρόν όλο αγάπες είναι στην αδερφή του, αφού δε σας είπα κορίτσια αλλά όταν γυρίσαμε από τα Γιάννενα που είχε 3 μέρες να με δει τον πήρα αγκαλιά, τον φιλούσα κλπ και αυτός ήθελε να κατέβει και χώθηκε μέσα στο καρότσι να φιλήσει την αδερφή του!!!! Έλιωσα λέμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μου οντως μεγαλη κουβεντα θελει αυτο το θεμα.εγω θα πιαστω απο μια κουβεντα της κικο που ειπε''εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λεμε''.

αν δεν ζησεις μια κατασταση δεν μπορεις να ξερεις πως ειναι.

εγω θεωρω οτι δεν ημουνα κι απο τις τυχερες αλλα ουτε και ο κυκλος που γνωρισα νιωθουνε καλα εδω.ολες ειναι μεσ την θλιψη οποτε δεν ειναι μονο δικο μου προβλημα.

ας σας πω ενα παραδειγμα.οταν πρωτοηρθαμε εγω ημουν μες το χαμογελο ,ενα κοριτσι με ονειρα και αισιοδοξια.

εκανα παρεα με μια κοπελα που απο το πρωι μεχρι το βραδυ κλαιγοταν και γκρινιαζε για την ζωη της εδω κι ας ειχε μολις ενα χρονο!κατεβασε ρολα και δεν δεχοταν κουβεντα.

ματαια προσπαθουσα να της αλλαξω γνωμη και να της δειξω τα θετικα του νησιου.

μια αλλη κοπελα τα ιδια.εχε δυο μωρα κιολας και ολη μερα εβριζε το νησι και την τυχη της εδω.για καλη της τυχη εφυγε γιατι δεν την εβλεπα καλα....

θελω νασας πω με αυτο οτι εκανα προσπαθειες και δεχτηκα το μερος και ολη την κατασταση αλλα νομιζω οτι το νησι δεν με δεχτηκε κι εμενα αλλα και πολλους αλλους που ειναι στην ιδια φαση!

πχ να βρω δουλεια οπως σας ειπα.ειμαι ξενη,γυναικα στρατιωτικου(απαπαπα) θελουμε ντοπια!

επειτα κοιταζα σεμιναρια.μου δηλωσανε στον οαεδ καθετα οτι θα παρουνε μονο ντοπιες!!!με λιγα λογια θελω να σας πω οτι δεν ηταν κι εδω καλοδεχουμενοι παρ ολο που θα πρεπε να μας εκτιμανε περισσοτερο διοτι εμεις αφηνουμε το χρημα.

και ολα αυτα και πολλα αλλα που μας συνεβησαν τα δεχτηκαμε οσο ημασταν χωρις παιδι αλλα εφτασα στα ορια μου οταν ειδα οτι ειχα και χειροτερη αντιμετωπιση σαν μανα!

με γιατρους?με τους ενοικους της πολυκατοικιας?με την δουλεια του συζ?

μη ξεχνας ριτα οτι εκτος απο μονη σε ενα νησι ειμαι συχνα μονη λογω υπηρεσιων του συζ.και τυχαινει κατι στο παιδι και δεν τον αφηνουν ελευθερο υπηρεσιας.ειναι δυσκολη η δουλεια του ,μη γελιομαστε.

θυμασαι με τον ιο της γριπης ?κι εγω και η μικρη αρρωστες και μονες κλεισμενες μεσα.να παρακαλαω τους ''φιλους '' εδω να μου φερουν ενα σιροπι και κανεις δεν ηρθε!

κατι τετοιες στιγμες κλαιω την στιγμη που ηρθα εδω,γιατι δεν μου επιτρεπεται ουτε να αρρωστησω.εγω πλεον δεν εχω δικαιωμα να πω οτι δεν αισθανομαι καλα αλλα ουτε και να πω οτι νιωθω κουρασμενη,γιατι δεν εχω ουτε τον αντρα μου κοντα!

οποτε εκει λεω ας παω κι αθηνα αρκει να ειμαι στερια.γιατι χτυπα ξυλο καποιος θα ερθει σε ωρα αναγκης.καπου θα τρεξω.κατι θα κανω.....

εδω πως θα φυγω?θα κολυμπησω?

εμενα η αθηνα δεν μου αρεσει καθολου.τρελενομαι μονο με την ιδεα και ειδικα με την ιδεα οτι θα φοβαμαι και να κοιμηθω μη γινει κατι.

αλλα αν ερθουμε θα μεινουμε πειραια και οχι αθηνα.

επισης να τονισω οτι δεν με πειραζει που κλειστηκα μες στο σπιτι για να μεγαλωσω την μικρη.και την μανα μου να ειχα κοντα δεν θα την ηθελα και μεσ τα ποδια μου.δεν ειμαι καλομαθημενη ισα ισα το αντιθετο!με πειραζει που σε κατι πολυ δυσκολες στιγμες δεν ειχα κανεναν παρα μονο εσας .και σας ευχαριστω γι αυτο!

ολα αυτα τα σκεφτομαι και γινονται τουρλου στο κεφαλι μου ,αλλα κουραστηκα πια και ειπα οτι γινει ας γινει για καλο!

μαρινα δεν ηξερα οτι εχεις κανει μεταθεσεις.εσυ μπορεις να με καταλαβεις πως νιωθω.μια ανασφαλεια ,μια αβεβαιοτητα για το αυριο!

δωξα τω θεω ναλεμε σιγουρα.μην ειμαστε κι αχαριστοι!

ηλιανα το καταλαβα εννοειτε το πατριωτικο μας χαχαχα!:D:D:D

σαρδελινα μου εγω δεν μπορω να διανοηθω οτι το παιδι μου θα με χρειαστει και θα του αρνηθω.!!!γιατι κοριτσια νομιζω οτι σε αυτον τον κοσμο δεν ηρθαμε μοναχοι!γι αυτο εχουμε τους συγγενεις και φιλους για να μας στηριζουνε στα δυσκολα!!! κανω λαθος?

1654096yn4fep17z7.gif

ξερεις δεν με πειραζει που δεν ειμαι στον τοπο μου αλλα μου χουν χωσει βαθια στο μυαλο μου οτι αν παω στερια θα χω βοηθεια.οτι εδω ειμαι αποκλεισμενη.

Σιγουρα Λαζαρενια μου δε μιλαμε μεσα απο το χορο αλλα εξω.Εσυ ξερεις καλυτερα απο ολους μας.

Αλλα βρε κοριτσι μου πρεπει για σενα πανω απο ολα να ηρεμησεις.

Εγω απλα σταθηκα στην παραπανω φραση σου και για αυτο στα ειπα ολα αυτα.Δεν ειχα προθεση να ανακατευτω αλλά ειναι κριμα να σε στρεσασρουν για κατι που δεν ειναι στο χερι σου.Αντιθετως ηταν στο χερι των αλλων να βοηθουσαν οταν το χρειαστηκατε....

Εν ολιγοις ηθελα να πω οτι αν πας αποκλειστικα στον τοπο σου τα πραγματα θα ειναι ισως διαφορετικα απο αποψη βοηθειας οπουδηποτε αλλου ομως οι δυσκολιες θα υπαρχουν.

Οποτε ζυγιστε τα πραγματα και βλεπετε τι ειναι καλυτερο για εσας και τη μικρη.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημέρα φιλεναδούλες...

άντε Βικάκι με το καλό να γεννήσει η ξαδέρφη σου !

Λαζαρένια μου όπως το λές κι εσύ σαρδελινα μου εγω δεν μπορω να διανοηθω οτι το παιδι μου θα με χρειαστει και θα του αρνηθω.!!!γιατι κοριτσια νομιζω οτι σε αυτον τον κοσμο δεν ηρθαμε μοναχοι!γι αυτο εχουμε τους συγγενεις και φιλους για να μας στηριζουνε στα δυσκολα!!! κανω λαθος?

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο'μένα.

Βικάκι με το καλό να πάνε όλα και με ένα πόνο η ξαδερφούλα σου.

Πρωινή πρωινή σήμερα , γιατί ευτυχώς έχουν άδεια τα αφεντικά και θα μπορώ να αλωνίζω μαζί σας αρκετές φορές.

Ντελενάκι , τον έπιασε απροετοίμαστο η μικρή μου φαίνεται το μπέμπη και γι'αυτό του έριξε τη δαγκωνιά. Εγώ επειδή είχα φάει πολύ ξύλο μικρή απο τον αδερφό μου το μεγάλο μου άχτι ήταν να κάνω το πρώτο παιδί κορίτσι και μετά αγόρι για να του ρίξει όλο το ξύλο που έχω φάει και να με αποζημιώσει.:tongue::tongue:, αυτό είναι που λέμε παιδικά απωθημένα.:tongue::tongue:. Πλάκα κάνω μωρέ αλλά τι να κάνεις παιδάκια είναι θα έχουν και αυτές τις εκρήξεις ζήλιας όπως και να το κάνουμε.

Λαζαρένια προσπάθησε να παραμείνεις αισιόδοξη , όπως ακριβώς ήσουν και όταν πρωτοπήγες στο νησί γιατί έχεις ένα λόγο παραπάνω τώρα , την κόρη σου που θέλει να σε βλέπει χαρούμενη και πλάκα πλάκα εγώ έχω καταλάβει πως όσο προσπαθώ να είμαι μπροστά στο παιδί καλά και ότι προβλήματα δεν υπάρχουν όταν είμαι μαζί του (γιατί όπως και να το κάνουμε δεν υπάρχει περίπτωση να είμαστε πάντα μέσα στην τρελή χαρά) ασυναίσθητα τα ξεχνάω όλα και όντως μαζί του περνάει η ώρα τέλεια.:P:p

Πολλά χαιρετίσματα να δώσετε και στην Εύα , είναι καλά με το νέο της μπεμπέ; έχει μιλήσει καμία μαζί της;

Καλημερα κοριτσια!

Εμείς σήμερα τελευταια μερα στο σχολείο. Τελικα ο δημαρχος χθες μας είπε οτι θα κλεισουν για 2 βδομαδες μονο μεχρι να τακτοποιηθουν οι συμβάσεις και πάλι, αλλα τα μασουσε. Φυσικά εγινε ένας χαμος γιατι λύση δεν βρεθηκε και ολοι πιστευουν οτι θα παραμεινουν κλειστα μεχρι τον Σεπτεμβρη.

Αυριο ερχετε η πεθερα μου για κανα μηνα, να μας βοηθησει με το παιδί και με βαψιμο του σπιτιου.

Μαρίνα μου την Δευτερα βγαίνω σε άδεια κυησεως και εχω λιγο τρεξιμο με τα χαρτια μου.

Για τις μεταθεσεις που λετε εχω κανει κ εγω σε νησι (Κρητη) και αισθανομουν ακομα πιο μόνη και αποκλεισμένη. Και είμασταν χωρις παιδια τότε. Οι γονεις μας και τα αδερφια μας πάντως ερχοντουσαν να μας δουνε (απο Αριδαία στα Χανια...).

Εδω Αθηνα απο οταν ηρθαμε στη Μεταμορφωση δεν έχω καταλάβει τιποτα απο πολη, κινηση, φανάρια.... Μόνο οταν δουλευα Πειραιά είχα φρικάρει λιγάκι.

Λαζαρενια μου ευχομαι να πάνε όλα καλα όποια αποφαση και να πάρετε.

Καλημέρα σε όλες!

Λαζαρένια μου, στο θέμα σου δεν μπορώ να έχω άποψη γιατί ούτε στην επαρχία έχω ζήσει, ούτε εμπειρία (έστω και φιλική) έχω από παρόμοιες καταστάσεις. Απλά είμαι της γνώμης ότι το θέμα είναι να τα έχεις εσύ καλά με τον εαυτό σου και τον άντρα σου, να προσπαθήσεις να εκμεταλλευτείς όλα τα θετικά του νησιού, να χαίρεσαι κάθε στιγμή της κορούλας σου και να μην σκέφτεσαι ούτε αρνητικά ούτε πώς θα ήταν αν έμενα εδώ ή εκεί. Σε σχέση όμως με κάτι άλλο που έγραψες και για το οποίο μπορώ να έχω 100% άποψη είναι ότι όταν έρθετε εδώ, δεν θα μένετε στην Αθήνα αλλά στον Πειραιά. Αυτό το σκέφτεσαι για καλό? Ή πιστεύεις ότι έχει καμία διαφορά?

Βλέπε στα πράγματα την άσπρη τους πλευρά κι όχι τη μαύρη κι όλα θα γίνουν καλύτερα.

(Ελπίζω να μην σε κούρασα)

Μαρία

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...