Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Γεια σας κορίτσια.. έκανα τον υπέρηχο. 6η εβδομάδα. Τελικα έχουμε ένα μωράκι. Μια χαρά, ψηλά στη μητρα, με καρδιακή λειτουργία.❤️

Τα όμορφα νέα της ημέρας!Πολλά συγχαρητήρια κοριτσάκι μου!💜💜

πρίν από 1 λεπτό , Supergirl87 είπε:

Αγαπημένες ελπίζω να είστε όλες καλά!Αύριο έχω επανάληψη της χοριακής κ η τρελή πήγα κ έκανα δυο τεστ πριν λίγο,για να δω κ εγώ μια φορα αυτές τις 2 πολυπόθητες γραμμές!Θετικό το πρώτο εννοείται κ το δεύτερο το ψηφιακό με έβγαλε 1-2 εβδομάδες!Κανονικά δεν θα έπρεπε παραπανω;Μήπως γι αυτο ήταν χαμηλή η χοριακή;Καθυστερημένη σύλληψη εννοώ…

πρίν από 10 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Αγαπημένες ελπίζω να είστε όλες καλά!Αύριο έχω επανάληψη της χοριακής κ η τρελή πήγα κ έκανα δυο τεστ πριν λίγο,για να δω κ εγώ μια φορα αυτές τις 2 πολυπόθητες γραμμές!Θετικό το πρώτο εννοείται κ το δεύτερο το ψηφιακό με έβγαλε 1-2 εβδομάδες!Κανονικά δεν θα έπρεπε παραπανω;Μήπως γι αυτο ήταν χαμηλή η χοριακή;Καθυστερημένη σύλληψη εννοώ…

Τις ανέβασα να τις δείτε κιόλας.Μιλάει η παράνοια τώρα….

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ριτα νομιζω τελη του μηνα ειχαν πει οτι θα βγει αλλα δεν ηταν και σιγουρο γιατι λογο κρισης παιζοταν αν θα ισχυε τελικα νομιζω ειπαν οτι θα μειωθουν οι μερες κι εμεις περυσι ετσι πηγαμε

χαχα καλε οχι ετσι ξηστα μου περασε η ιδεα και την εδιωξα γρηγορα γρηγορα!!!!

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Αυτές οι ιδέες μας κάναν συζύγους και νοικοκυρές αυτέ που πέρνανε ξυστά ξυστά γιατί άμα το καλό σκαφτόμαστε δεν θα είχαμε κάνει το λάθος κούκλα

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

λαζαρένια μου η σχέση σου γενικότερα με τους γονείς σου και με τα πεθερικά πως είναι; Ρωτάω γιατι βλέπω ότι κι από την πλευρά των γονιών σου δεν έρχεται κανείς...οι δικοί μου θα τρέχανε να βοηθήσουν σε κάθε περίπτωση και σίγουρα και τα πεθερικά μου. Που να νοσηλευόμουν κιόλας α πα πα πα πα τρέχοντας θα ερχόταν. Όσο για το ότι ζαλίζονται για μένα δεν είναι δικαιολογία...ας πάρουν χάπια που είναι ειδικά για τέτοιες περιπτώσεις , έλεος. Σόρρυ , αν μπήκα σε πολύ προσωπικό σου θέμα αλλά συγχήστικα κιόλας.

m57Zp2.png

Ηλιανα οχι του κοινωνικου τουρισμου....το προγραμμα τουρισμος για ολους ειναι αλλο.Για δικαιουχους τεβε κτλ

Αντε να δουμε βατραχακι αν θα βγει φετος πολυ θα με βολευε διοτι θα κανουμε και διακοπες διαρκειας χαχα λεμε τωρα...εγω λεω δλδ...χαχα

Α γιαυτο δεν γνωρίζω για τεβε συγγνώμη

Αλλά μόλις μάθω θα σε ενημερώσω αμέσως

Διαφημίσεις

Ηλιανα βρε στειλε μου το τηλ σε πμ γιατι χαλασε το κιν μου και δεν το εχω!

σαρδελινα μου η μανουλα σου εδω ειναι ακομη;

Χα θα το στείλω σε όλες να με παίρνετε τα βράδια που είμαι μονή μου χιχιχι

ριτα τελικα βγηκε αλλα μειωθηκαν οι μερες απο 8 γιναν 6 ακομη ομως δεν ανακοινωθηκαν τα καταλυματα δες http://www.koinonikostourismos.gr/kataltoyrgoloys.aspx

Τελικά βγήκαν μα εγώ δεν δίνω ποτε λάθος πληροφορίες έχω καλούς κατασκόπους είπα και εγω αφού μου είπαν βγήκαν για όλους μπα σε καλό σας καλές διακοπες με έπιασε η βλακείαααααααααααααα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Άντε βρε Κίκο μου φοβήθηκε ο καλός σου! Πάντως εγώ τη δικιά μου παιδίατρο που την είχα ρωτήσει (το συζητάγαμε θυμάσαι Πικουλίνα?) μου είχε πει ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα κι ας μην την είχα περάσει!

Εϊδες Λαζαρένια μου που αγχωνοσουνα? Τίποτα δεν είπε ο καλός σου, σίγουρα κατάλαβε πόσο άσχημα ένιωσες!

Λαζαρένια μου γίνεται να παραμείνετε εκεί για πάντα? Αν είναι δυνατόν να γίνει αυτό νομίζω ότι είναι πολύ καλή λύση γιατί άλλο να μετακινείσαι διαρκώς κι άλλο να χτίζεις τη ζωή σου σε ένα μέρος και ας είναι και ξένο!

Όσο για εμβόλια εμείς τα έχουμε κάνει όλα, σε κανένα χρόνο νομίζω είναι το επόμενο!

Πόπο Πετρούλα έχετε κι εσείς τρεχάματα με το σταθμό ε? Αντέχει η πεθερά σου να τον κρατήσει 1 χρόνο ακόμα? Εξάλλου θα είσαι κι εσύ σπίτι, από Γενάρη μέχρι Απρίλη σκέψου ότι ούτε εγώ τον έστειλα παρόλο που πληρωνόταν κανονικά ο σταθμός γιατί φοβόμουν τις ιώσεις για τη μπουμπού!

Πάντως για να είμαι ειλικρινής δε συμφωνώ και πολύ με αυτά που λέτε στη Λαζαρένια, o.k. δεν έχεις ιδιαίτερη βοήθεια αν είσαι σε μια μεγαλούπολη αλλά όταν υπάρξει ανάγκη όλο και κάποιος θα έρθει, επίσης δεν είναι το ίδιο με το να είναι ένας από τους δύο από το μέρος που μένεις γιατί έστω κι έτσι κάποιοι γνωστοί θα υπάρχουν κι ας μη χρειαστεί ποτε η βοήθειά τους!Πάντως αν είναι για μόνιμα, θα ξέρεις και θα δεθείς κι εσύ κουκλα μου αλλιώς με τους ανθρώπους! Πάντως συμφωνώ με τη Σαρδελίνα, οι δικοί μας άνθρωποι και στην άκρη του κόσμου προσπαθουν και έρχονται νομίζω!

Βατραχάκι κι εγώ θα πάω σε διαιτολόγο την Πέμπτη γιατί μόνη μου....χμμμμ άστο καλύτερα! Εσύ όμως βρε κοπέλα μου γέννησες πιο αδύνατη από ότι ήσουν πριν μείνεις εγκυος!

Φεύγω το παιδάκι μου και με τα δικια του θα με χαστουκίσει στο τέλος! Εϊμαστε μόνοι σήμερα θα πάρω τα παιδιά με τα καρότσια και τη νονά της μπουμπούς και θα ψάξουμε για βαφτιστικά πάλι!

mGKop3.png60Jvp3.png

ΜΠΗΚΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ γιατι στις 6 εχω σεμιναριο.συνεχιζω μονη μου μαζι της και μιλαμε.

μου κανει καλο!

ριτα αυτα που μου λες τα λεω κι εγω.πειτε τα να τα ακουω ομως.

η αθηνα εμενα με τρομαζει..αν βγει μεταθεση οκ δεν μπορω να κανω αλλιως ,ειναι αποφαση αλλα πρεπει να σταματησουμε ολοι να γκρινιαζουμε και να λεμε ποτε θα φυγουμε απο δω και ποτε θα φυγουμε!

οκ περασαμε πολυ δυσκολα δεν λεω,αποκλειστηκαμε ειδικα με το παιδι!

ειδικα τον τελευταιο χρονο ηταν το αποκορυφωμα.

πριν πο δουλευα την ειχα δεχτει την φαση!

σαρδελινα μη ζητας συγνωμη.τα χω πει κι εγω πολλες φορες αυτα!

οτανεκανα παιδι ειπα οκ θα ρθει καποιος δεν μπορει.κι ομως.κανενας.τα περασα ολαμονη γιατι μη ξεχνας τις μερες που λειπει ο συζ μου.

η πεθερα μου ειπε ''μονο ζωης και θανατου''

συγνωμη αλλα εγω δεν παιζω με τετοια.....ας ειναι γερη η οικογενεια μου κι ας μεινω εδω για παντα!

οταν ηρθε εδω ο αντρας μου,μετα απο λιγο ηρθα κι εγω με ενα καραβι πραγματα.περιμενα καποιος να ερθει μαζι μου να με βοηθησει στην μετακομιση....περιμενα απλως!δεν πειραζει ,γυριζει ο τροχος!

σας φιλω φευγωωωωω

1654096yn4fep17z7.gif

Βατραχάκι κι εγώ θα πάω σε διαιτολόγο την Πέμπτη γιατί μόνη μου....χμμμμ άστο καλύτερα! Εσύ όμως βρε κοπέλα μου γέννησες πιο αδύνατη από ότι ήσουν πριν μείνεις εγκυος!

ναι βρε Μαρινακι μου αλλα εχω αυτα τα 10 παραπανισια που τα εχω απο την εγκυμοσυνη του τιμου και πρεπει να τα χασω οπωσηποτε το πηρα αποφαση!

εχεις πμ το ειδες;

καλη βολτα φιλια!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Μανούλες πάω να πλύνω λίγο βεράντα

μέχρι αν ξυπνήσει ο ταρζαν μου

σήμερα κάλεσα τους από πάνω για καφέ αχ έχω μια αγωνιά

σας γλυκοφιλώ όλες

Λαζαρενια μάλλιασε η γλωσσά μου να λέω

θα στο πω και όπως το λένε στο χωριό μας.....

ΦΤΑΝΣ ΝΑ ΞΤΗΣ ….??

ΞΗΣ …!!!!

ΑΜΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΣ……….!!!!

ΚΑΛΟΣ ΙΝΙ ΚΙ η ΤΟΙΧΟΣ

Η ΒΡΕΣ ΛΟΥΜΑΚΙ ΝΑ ΞΤΗΣ ΜΑΝΑΧΙΑΣ …….!!!!

Δεν πιστεύω να θες μετάφραση . .!!!! χιιχιιχχχχιχχιχιχιχιχ:tongue::tongue::tongue::tongue:

.

Μαρινα δεν καταλαβα ακριβως που διαφωνεις?

Εχω φιλους στην Αθηνα που δεν εχουν κανεναν.Μονο καποιους συγγενεις που κανουν τις περισσοτερες φορες τους κινεζους.όποτε χρειαστηκαν τα παιδια κατι ηρθαν σε εμας και σε αλλους φιλους και φυσικα οπου μπορεσαμε τρεξαμε.

Θεωρω οτι καλοι φιλοι και καλες συναναστροφες μπορουν να βρεθουν οπουδηποτε φτανει να το επιδιωξεις.Σκαρτοι επισης υπαρχουν παντου.

Με λιγα λογια ηθελα να δειξω στη Λαζαρενια οτι το να φυγει απο το νησι και να ερθει φεριππην Αθηνα περα απο το ψυχολογικο κομματι στην ουσια ισως να μην την βοηθησει πουθενα.Ισα ισα που νομιζω οτι οντας κατοικος εκει 6 χρονια σιγουρα εχει δημιουργησει τον κυκλο της και τις γνωριμιες της.

Και Λαζαρενια μου να σου πω και κατι αλλο...και εγω που γεννηθηκα και μεγαλωσα εδω και εχω αμετρητους συγγενεις ,πολλους φιλους και αρκετους γνωστους και πανω απο ολα τους δικους μου να βοηθουν και εγω παρακλειστηκα οπως και εσυ με το παιδι(οχι στον ιδιο βαθμο βεβαια).

Λογικο δεν ειναι?Ειναι οι ρυθμοι τετοιοι ,ειτε εδω, ειτε αλλου που δε μας επιτρεπουν να κανουμε τη ζωη που καναμε ποσο μαλλον εφοσον αποφασισαμε να κανουμε παιδι.

Και στο λεω εγω αυτο που στην προ Γρηγορη εποχη,δουλευα μεχρι αργα(δεν εμεινα χωρις δουλεια ουτε για μια μερα επι 10 χρονια) και παρολα αυτα ημουν ικανη να πηγαινω απο καφετερια σε καφετερια στον ελευθερο χρονο μου για να τους δω ολους.

Αλλαζουν τα πραγματα και θα ξαναλλαξουν στο μελλον.Τα παιδακια μας ειναι μολις 2 ετων εχουμε ολο το χρονο μπροστα μας να τα κανουμε ολα στο μελλον και να τα βαλουμε σε σειρα.

Σιγα σιγα ολα θα γινουν!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Βρήκα την ευκαιρία να μπω λίγο να διαβάσω και τα δικά σας γιατί δεν πρόλαβα από τη δουλειά.

Σχετικά με το χθεσινό συμβάν ότι και να σας πω είναι λίγο (Νατάσα δεν μπορεί να το φτάσει η φαντασία σου σου λέω ) σε αντίθεση με αυτό που ζήσαμε οικογενειακώς. Θεωρώ πως όταν έρθει η ώρα να μας ξαναδεί ο παιδίατρος θα πάθει το κατιτίς.

Μαρίνα μου και εγώ που είχα ρωτήσει τον γυναικολό μου σχετικά με τα εμβόλια μου είχε πει να μην ανησυχώ ο συγκεκριμένος δεν ξέρω γιατί μου είπε ότι είναι ρίσκο και όχι τίποτε άλλο αλλά αυτά δεν είναι να τα λες ούτε για αστείο μπροστά στον άντρα μου.

Λαζαρένια μου απ’ότι κατάλαβα μετά το ατυχές συμβάν με το χτύπημα της μικρούλας μαύρισε το ματάκι της , το είχε πάθει αυτό και ο αδερφός μου αυτό μικρός που είχε πέσει από ένα γαϊδουράκι μικρός που ήτανε και ενώ στην αρχή είχε μόνο το καρούμπαλο την επομένη τα μάτια του γίναμε μαύρα και τούμπανο αλλά μετά από λίγες μέρες έφυγε σιγά σιγά η μαυρίλα , κιτρίνιζε και μετά πάπαλα. Μη στεναχωριέσαι όπως βλέπεις όλες έχουμε αντίστοιχες ιστορίες να εξιστορίσουμε λίγο πολύ με τέτοια περιστατικά και αυτό γιατί όταν υπάρχουν μικρά παιδιά στη στιγμή γίνεται το ατύχημα όσο και κοντά να είναι κάποιος. Σχετικά τώρα με την ξενιτιά σας , δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα γιατί είμαι της άποψης πως απ’έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέμε , όταν όμως ζεις ο ίδιος μια κατάσταση τι βιώνεις πολύ διαφορετικά. Έχω μια ξαδέρφη που ο άντρας είναι στρατιωτικός και όσες φορές έχουμε συζητήσει είναι μέσα στην βαθεία θλίψη για τις μετακομίσεις που έχει κάνει και για την αβεβαιότητα που νιώθει, όσο για παιδί εκείνη δεν θέλει να το σκέφτεται αν δεν οριστικοποιηθεί κάτι. Το μόνο που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι να κοιτάς να είσαστε υγιείς οικογενειακώς και πάνω απ΄’όλα να υπάρχει συνεννοήση και αγάπη μεταξύ εσένα και του άντρα σου για να αντιμετωπίζονται όλες οι δυσκολίες. Ο να σκέφτεσαι ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό και μπορεί από όλο αυτό την ιστορία η κατάληψη να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που ονειρευόσουνα.

Κορίτσια εμείς τον επόμενο μήνα είναι να κάνουμε την τελευταία δόση του prevenar αλλά αντί για το prevenar μας έγραψε το synflorix που είναι αντίστοιχο αλλά άλλης εταιρείας, εκκρεμεί της ηπατίτιδας που ενώ η 1η παιδίατρος μας είχε ότι γίνεται στον παιδικό σταθμό , ο νέος παιδίατρος είπε ότι τώρα το κάνουν μέχρι τα 2/12. Εσείς το γνωρίζετε αυτό;

Κυρία Φωτεινή δεν θέλω να σας στεναχωρήσω αλλά το κιλό που ψάχνετε το έχω εδώ και καιρό εγώ καλά φυλαγμένο και όπως πάει καλό είναι να προσέχετε γιατί θα κάνω και άλλο ντου και θα σας κλέψω κι’άλλα τώρα που έχω πάρει φόρα.

Κωνκωνάκι δεν κατάλαβα καλά αλλά θα κλείσει ο παιδικός που πάει ο Κωνσταντίνος και αν ναι γιατί;

Οι υπόλοιπες μανούλες δεν γνωρίζω να σας πω για δικαιολογιτικά παιδικού γιατί εγώ ακόμα καθυστερώ μέχρι του χρόνου το Σεπτέμβριο. Τώρα όμως που θα τα μάθετε εσείς θα με ερμηνεύσετε και σε εμένα αργότερα.

Βατραχάκι τη δίαιτα κράτησέ την γιατί θα την χρειαστώ οπωσδήποτε σε λιγότερο από χρόνο.

Εγώ έκανα χθες γενικές και ο αιματοκρίτης μου έπεσε στα 32 , ο γυναικολόγος μου είπε πως δεν το πίνω σωστά και δεν γίνεται σωστή απορρόφηση.

Βρε κορίτσια εσείς πριν το φαγητό το παίρνατε ή μετά;

Φιλιά σε όλες….

Καλησπέρα Kiko μου. Για το σίδηρο ρωτάς έτσι. Λοιπόν θέλει να το πάρεις και μετά 2 ώρες να φας και μάλιστα όχι γάλακτοκομικά. Τουλάχιστον έτσι ήταν με το δικό μου που ήταν αναβράζοντα δισκία. Ξέρω, δύσκολο αυτό το 2ωρο. Κι εγώ με το ρολόι καθόμουν. Για καλύτερη απορρόφηση θέλει φυσικό χυμό πορτοκάλι.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

καλε κικο τι διαιτα εσυ εισαι αδυνατουλα μολις γεννησεις θα φυγουν τα κιλακια αλλα εγω θα την εχω την διαιτα καλου κακου ;)

οσο για το σιδερο δεν ειμαι η καταληλη να σου πω γιατι εγω τον επαιρνα οποτε το θυμομουν μεσα στη μερα δεν κρατουσα ωραρια ουτε χυμο επινα πως γεννησα με 36 αιματοκριτη δεν ξερω οποτε ας σου πουν τα αλλα κοριτσια αν κι απ'οτι θυμαμαι τον περνεις 1-2 ωρες προ φαγητου και με χυμο πορτοκαλι για καλυτερη απορροφηση.

κοριτσια πειτε πιο εμβολιο mmr κανατε γιατι τωρα που θα παμε για τον μπεμπη θα κανει κι ο τιμος αυτα που αφησαμε το mmr και τον αλλο μηνα της ανεμοβλογιας.

αν και το infarix hexa για τον μπεμπη ειναι σε ελληψη και ειμαστε σε λιστα αναμονης :rolleyes:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...