Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Απλά συνήθως το ecoli είναι ένα βακτήριο που μπορεί να εμφανίζεται και να φαίνεται εξαφανισμένο πολύ εύκολα. Δημιουργεί μικροσκοπικές ανθεκτικές δομές και μπορεί να παραμείνει ανενεργό για χρόνια και άλλα τέτοια ωραία πραγματάκια. Με έχει βασανίσει το συγκεκριμένο βακτήριο στη δουλειά μου για εντελώς άλλο λόγο βέβαια, να είμαι ειλικρινής ούτε που θέλω να το βλέπω μπροστά μου 😂

Εμείς κάναμε 3 χρόνια να το ανακαλύψουμε!!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μηπως ειναι βρεφικος Ηλιανα???

Έχει και προνήπια

χτεσ που πήγαμε ήταν παιδάκια

που όπως άκουσα του χρόνου θα πάνε σε άλλο σχολειό υποχρεωτικά νήπια

Βασικά είναι βρεφονηπιακός σταθμός

αυτός που είναι για την ηλικία του παιδιού μου

εγώ πήγα στην δημαρχία και ρώτησα που υπάγομε.

μου έδωσαν μια λίστα μου υπογράμμισαν 3-4 σταθμούς

μετα πήγα σε αυτόν που ήταν ποιο κοντά στο σπίτι μου

κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισα μου δωσαν την εγκύκλιο διάβασα συγκέντρωσα τα χαρτιά

έκανα μεταδημότευση μιας και ήταν πρωταρχική απαίτηση

και έκανα την αίτηση μου

περιμένω αποτελέσματα :P:p:p

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ριτα ο παγιος αριθμος νηπίων ειναι αντιστοιχος του τακτικου προσωπικού

Αν ο αριθμος των ενδιαφερομενων νηπιων ξεπεραστει και το δειχνουν οι αιτησεις που κατατιθενται πριν την εναρξη της σχολικης χρονιας (ετσι ισχυε μεχρι περισυ) κανουν προγραμματισμο προσλήψεων εκτακτου προσωπικού..

Αυτοι με το να με παραπέμπουν τον επομενο χρονο σημαινει οτι δεν σκοπευουν να κανουν προσλήψεις εκτακτου προσωπικου (για το εκτακτο προσωπικο οταν αφορα σε τετοιους τομεις σπανια απορριπτουν αιτηματα) γιατι πολύ απλά ειναι αδιαφορη διοικηση.. Τι να σου λέω τωρα, αστα!!Καθε μερα τους λουζομαι...

Εχουμε μελλον ακομη και θα δουμε τοτε τι θα γινει...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ωραια σε καταλαβα,αλλα εδω τουλαχιστον ισχυει οτι οι θεσεις οριζονται και με βαση τις εγκαταστασεις και με βαση το προσωπικο.

Ο καθενας μας δε μπορει να ξερει τι αριθμο παιδιων νομιμοποιουνται να παρουν γιατι δε γνωριζουμε ολες τις παραμετρους.

Ψαξε βρες την ακρη τωρα...αν το κυνηγησεις παντως θα στον παρουν μην αγχωνεσαι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αντε να αλλαξω θεμα γιατι θα φαω τα ρουχα μου...

Μαρινα τι ωραια φαση αυτη ε;;;

Μακαρι να ειμασταν κοντα και θα σου καναμε ενα catering...κουκλα σαν την κορη σου!!!!

Καλο ψαξιμο και κανε και κανενα παζαρι στις τιμες..χαχα

Εγω το κιλο της Φωτεινης δεν τολμω να διαπιστωσω αν το τσιμπησα .....Στις 10/6 που θα παω για β' επιπεδου (ουφφφ) θα σας πω το κοστουμακι...

Διαφημίσεις

Ηλιανα αν ειναι και βρεφονηπιακος τα παιρνουν απο 6 μηνων, οπως ο Κωνσταντινος μας νομιζω πηγαινει σε τετοιον...

Δεν ξέρω δεν είδα μωράκια πουθενά μέσα στον σταθμό ούτε μικρές κούνιες κρεβατάκια γιατί τον γύρισα όλων τι να σου πω δεν έχω ιδέα

εσύ πετρούλα έχεις ένσημα κανονικά δεσ λιγάκι εδώ για τα επιδοτούμενα προγράμματα ίσως γίνει κάτι μέσο εδώ σε ιδιωτικό με χορηγία

http://www.oee.gr/genikes-plirofories-brefonipiakoi-stathmoi-21.html

Αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της αγωγής των παιδιών στα πρώτα χρόνια της ζωής τους, ο Οργανισμός Εργατικής Εστίας λειτουργεί σε ιδιόκτητα κτίρια πρότυπους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς. Με τη δωρεάν φιλοξενία βρεφών και νηπίων ηλικίας από 8 μηνών κατά την υποβολή της αίτησης, μέχρι της εγγραφής τους στο σχολείο, παράλληλα με την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στα παιδιά της προσχολικής ηλικίας, παρέχεται ουσιαστική στήριξη στην εργαζόμενη μητέρα, και διασφαλίζεται η ευρύτερη συμμετοχή της στην κοινωνική, οικονομική, πολιτική ζωή της χώρας.

Σε όλη τη χώρα λειτουργούν 23 Βρεφονηπιακοί Σταθμοί στους οποίους φιλοξενούνται περίπου 1.200 βρέφη - νήπια. Στόχος του ΟΕΕ είναι να υπάρχει ένας βρεφονηπιακός σταθμός σε κάθε πρωτεύουσα νομού της χώρας. Οι εγγραφές των παιδιών πραγματοποιούνται κάθε χρόνο το χρονικό διάστημα από 1-30 Ιουνίου.

Δικαιολογητικά:

• Αίτηση Εγγραφής (χορηγείται από την Υπηρεσία).
  • Ληξιαρχική πράξη ή πιστοποιητικό γέννησης.
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
  • Επικυρωμένη φωτοτυπία ασφαλιστικών βιβλιαρίων.
  • Εκκαθαριστικό σημείωμα εφορίας ή επικυρωμένη φωτοτυπία του ή βεβαίωση της εφορίας ότι δεν υποβάλλεται δήλωση.
  • Επικυρωμένη φωτοτυπία του βιβλιαρίου υγείας των παιδιών (η σελίδα με τα στοιχεία του παιδιού και η σελίδα με τα εμβόλια).
  • Βεβαίωση που να πιστοποιεί την εργασία της μητέρας (π.χ. από δημόσιο, από ΤΕΒΕ, από άλλο κρατικό φορέα) σε περίπτωση που η μητέρα δεν είναι δικαιούχος των παροχών του Οργανισμού. Δεν γίνονται δεκτές απλές βεβαιώσεις από επιχειρήσεις εάν δεν είναι επικυρωμένες από το ΙΚΑ.

Ριτα αυτο ειναι το καλό στην περιπτωση της πολης..εχεις τοσες επιλογες που δεν θα κατσεις να σκασεις αν δεν στο παρουν στο Α' παιδικο του δημου και στο παρουν στον Β'

Εδω ουτε ιδιωτικος, ουτε Α ουτε Β, οποτε πάντα εκαναν μια μικρη απογραφη τετοια περιοδο με την καταθεση των αιτησεων και φροντιζαν για την προσληψη του καταλληλου εκτακτου προσωπικου για να μη μεινει δυσαρεστημενος και ακαλυπτος κανεις καθολη τη διαρκεια της χρονιας..Τοκαταφερναν ως τωρα, τωρα μαλλον επειδη οι προβλέψεις ειναι δυσοιωνες εχουν αφησει τα πραγματα στην τυχη τους (μιλαω για τους διοικουντες γιατι αυτοι κανονιζουν και τη λειτουργια)

ουφ εχω ευκαιρια να κοιμηθω και δεν με περνει ο υπνος πως γινεται παντα αυτο μου λετε;

να σας πω και τα νεα μου πηγαμε στον γιατρο οικογενειακως μολις μας ειδε γελασε και λεει ποιος ειναι ο ασθενης :D

με εξετασε και μου ειπε μαλλον ο μυνισκος μου ειναι μου εγραψε μαγνητικη και δευτερα παω να κανω πως θα κλειστω μια ωρα εκει μεσα;

πηγα και σε διαιτολογο τερμα τα ψεματα απο δευτερα ξεκιναω και διαιτα γιατι ετσι οπως σαβουριαζω θα βαλω και τα κιλα που εχασα!

εσεις τι λετε για παιδικους;

Μαρινα θα σου στειλω πμ

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ηλιανα σε ευχαριστω πολύ αλλα πραγματικα δεν ειναι καθολου εφικτο αυτο που προτεινεις

Αφενος γιατι δεν υπαρχει κτ αντιστοιχο σε ακτινα τουλάχιστον 50 χλμ και αφετερου δεν πληρουμε ουτε στο ελάχιστο τις προϋποθεσεις...

Διαφημίσεις

Ηλιανα σε ευχαριστω πολύ αλλα πραγματικα δεν ειναι καθολου εφικτο αυτο που προτεινεις

Αφενος γιατι δεν υπαρχει κτ αντιστοιχο σε ακτινα τουλάχιστον 50 χλμ και αφετερου δεν πληρουμε ουτε στο ελάχιστο τις προϋποθεσεις...

Αχ ελπίζω ΝΑ βρεθεί μια άκρη και για σένα πίστευα ότι κάτι θα γίνει μέσο οοε

άντε ας σχολιάσουμε την

ΒΑΤΡΑΧΟΜΑΝΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ

ΓΚΑΣΤΡΙΕΣ ΠΑΛΙ ,,,,,,,,,,,,,,,,,?????????????????????/

Φιλία κούκλα μου ξέρεις ότι σε αγαπώ

Ασχετο ξερει κανεις αν εχει βγει το προγραμμα του Εοτ τουρισμος για ολους?

Το ειχα χρησιμοποιησει προπερσι σε ξενοδοχειο πολυ καλο και με συνεφερε.

Έχουν ξεκινήσει τα όνομα αλφαβητικά και ανά περιοχή

μισώ να σου δώσω αντίστοιχο λινγ

μην απόρρητε που τα ξέρω όλα αυτά

δεν είμαι ξερόλας μην παρεξηγηθώ κιόλας

απλά με γυναίκες ανακατεύομαι όλοι μέρα

το κομμωτήριο είναι το μεγαλύτερο κουτσομπολιό του κόσμου χιχιχ

Ασχετο ξερει κανεις αν εχει βγει το προγραμμα του Εοτ τουρισμος για ολους?

Το ειχα χρησιμοποιησει προπερσι σε ξενοδοχειο πολυ καλο και με συνεφερε.

ριτα νομιζω τελη του μηνα ειχαν πει οτι θα βγει αλλα δεν ηταν και σιγουρο γιατι λογο κρισης παιζοταν αν θα ισχυε τελικα νομιζω ειπαν οτι θα μειωθουν οι μερες κι εμεις περυσι ετσι πηγαμε

άντε ας σχολιάσουμε την

ΒΑΤΡΑΧΟΜΑΝΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ

ΓΚΑΣΤΡΙΕΣ ΠΑΛΙ ,,,,,,,,,,,,,,,,,?????????????????????/

Φιλία κούκλα μου ξέρεις ότι σε αγαπώ

χαχα καλε οχι ετσι ξηστα μου περασε η ιδεα και την εδιωξα γρηγορα γρηγορα!!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ηλιανα οχι του κοινωνικου τουρισμου....το προγραμμα τουρισμος για ολους ειναι αλλο.Για δικαιουχους τεβε κτλ

Αντε να δουμε βατραχακι αν θα βγει φετος πολυ θα με βολευε διοτι θα κανουμε και διακοπες διαρκειας χαχα λεμε τωρα...εγω λεω δλδ...χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...