Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

γεια σας φιλες μου.τι κανετε?εγω οπως παντα τις μεγαλες ωρες!

λοιπον επειδη δεν προλαβα να σας διαβασω ολες γιατι ολη μερα γραψατε πολλα να πω κι εγω με την σειρα μου

τα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην σουλιτσα μας!

να χαιρεσαι το κοριτσακι σου και να το δεις οπως επιθυμεις!

πικουλινακι κοριτσι μου μαλλον αρχισανε οι κολικοι!ευχομαι να μην κρατησουνε πολυ.

βατραχουλινα συγχαρητηρια γλυκεια μου!θα παρω κερασμα.μμμμμ

με το καλο το μωρακι σου!

περαστικα στις αρρωστες μανουλες κ στα αρρωστα μωρακια μας!πως ειστε σημερα?

κοριτσια μου εμεις ειναι η 3η μερα σημερα που κοιμομσατε στο κρεββατακι μας!ετα απο σκεψη βαθια κ περιλογισμου με οα ειπωθηκαν αυτες τις μερες ,σκεφτηκα οτι και του χρονου δεν θα εχω θερμανση στο σπιτι και θα ειναι αργα μετα!οποτε τι θα γινει ?θα κοιμαται μαζι μας?

το πρωτο βραδυ την πηγα κοιμισμενη.εβαλα στρωμα στο δωματιο της κ ολο το βραδυ ειχαμε κλαματα.

το δευτερο βραδυ ηταν καπς καλυτερα.ξυπνησε παλι και με πηρε αγκαλια.

το τριτο βραδυ και σημερινο της το εξηγησα πολλες φορες.αλλαξα τακτικη.

το γαλα της το ηπιε στην κουνια της και το δεχτηκε ομορφα.

καναμε ολα τα βηματα που κανουμε καθε βραδυ.

δηλ μπανακι-δοντια-προσευχη και φιλι στις εικονες -γαλα αυτη την φορα στην κουνια-νανουρισμα και κοιμηθηκε χωρις κλαματα.

ευχομαι να συνεχισει ετσι αν καθα χαλασει παλι λογω διακοπων που θα κανουμε τα χριστουγεννα.δεν πειραζει αλλα θελω να συνηθισει το δωματιο της.

για την διατροφη που λετε και για τον πρωινο υπνο εγω δεν την κοιμιζω μετα το δεκατιανο γιατι μετα δεν κοιμαται μεσημερι.τηνπαιζω -την κουραζω .πχ σημερα μου κοιμηθηκε 10λεπτα στο αυτοκινητο και μετα δεν κοιμηθηκε στην ωρα της.προσπαθω το προγραμμα της να μην χαλαει.

το πρωι στις 7 γαλα

10 πμ αυγο καθε μερα πια και ενα χυμο πορτοκαλι.

φρουτα δεν τρωμε πια αλλα της κοβω κ τα γλυφει ειδικα τα μανταρινια.

πολλες φορες τρωει κα κορνφλεικς ολικης απο μενα ή κοκοτσοπς ολικης με τον μπαμπα της.αυτη η στιγμη με τρελενει που ειμαστε και οι 3 μαζι.(οποτε ειμαστε)

μετα την αφηνω νηστικη τουλαχιστον ενα δυωρο για να φαει το μεσμεριανο της που εναι στις 1.30 και στις 2 νανι.αν δεν φαει καθολου της δινω γαλα αλλα οχι παντα.

ο μεσημεριανος της υπνος δεν ειναι στανταρ.δηλ μπορει να κοιμηθει ποτε 1 ωρα ποτε 2 και σπανια 3ωρες.

στις 6 το απογευμα της δινω γιαουρτι ολυμπος στραγγιστο(το τρωει καλυτερα απο το βιολογικο) ή κρεμα ανθος αραβοσιτου με φρεσκο γαλα ή καμια φαριν λακτε που κ που ΄η φαγητο απο το μεσημερι!

μεχρι να κοιμηθει 9 με βαρια 10(αναλογα τι ωρα ξυπναει το απογευμα)

θα της δωσω λιγο σπιτικο κεικ καροτο ή κεικ σταφιδας που φτιαχνω ,τσουρεκι ή ψωμακι με κασερακι το οποιο σπανια να φαει.

δαμασκηνα ξερα στο χερι ή κανενα κρακερ ολικης.κα πολλα.

χυμο ποτε το απογευμα γιατι φερνει υπερδιεγερση.

παντως οπωσ βλεπετε τα παιδια δεν ειναι ιδια.οπως οι διατροφικες τους συνηθειες ειναι διαφορετικες ετσι κ ο χαρακτηρας τους.

1654096yn4fep17z7.gif

κοριτσια μου εμεις ειναι η 3η μερα σημερα που κοιμομσατε στο κρεββατακι μας!ετα απο σκεψη βαθια κ περιλογισμου με οα ειπωθηκαν αυτες τις μερες ,σκεφτηκα οτι και του χρονου δεν θα εχω θερμανση στο σπιτι και θα ειναι αργα μετα!οποτε τι θα γινει ?θα κοιμαται μαζι μας?

το πρωτο βραδυ την πηγα κοιμισμενη.εβαλα στρωμα στο δωματιο της κ ολο το βραδυ ειχαμε κλαματα.

το δευτερο βραδυ ηταν καπς καλυτερα.ξυπνησε παλι και με πηρε αγκαλια.

το τριτο βραδυ και σημερινο της το εξηγησα πολλες φορες.αλλαξα τακτικη.

το γαλα της το ηπιε στην κουνια της και το δεχτηκε ομορφα.

καναμε ολα τα βηματα που κανουμε καθε βραδυ.

δηλ μπανακι-δοντια-προσευχη και φιλι στις εικονες -γαλα αυτη την φορα στην κουνια-νανουρισμα και κοιμηθηκε χωρις κλαματα.

Μπραβο συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!

Κι ομως βλεπεις οτι τελικα ειναι αποφαση δικη μας?

Αν εμεις το θελουμε και τα καθοδηγησουμε ολα γινοται ή σχεδον ολα τελοσπαντων!

Πολυ χαιρομαι που βγηκε κατι καλο απο αυτη τη συζητηση!!

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ναι ριτα ειναι δικη μας αποφαση αλα σιγουρα να βοηθανε και οι συνθηκες και η ψυχολογια.

εγω σιγουρα δεν ειχα-εχω την καλυτερη αλλα προσπαθω.

δεν το βαζω κατω ευκολα!

ναι πηρα και περνω πολλα απο εσας!και μου αρεσει να ακουω γνωμες.δεν ειμαι ξεροκεφαλη και αν καλο για το παιδι μου γιατι οχι να ην το δοκιμασω?

επισης οντως παρατηρησα οτι εχει ανασφαλεια αλλα νομιζω επειδη δεν εχει πολλες επαφες με τριτους.(παπουδογιαγιαδες,συγγενεις,φιλους)

τωρα καταλαβα οτι μπορει να ευθυνεται κ ο υπνος .

αυτες τις 3 μερες δεν τσιριζει τοσο πολυ και οταν το κανει της μιλαω συνεχως.

επισης οταν κανει ξεσπασματα θυμου πχ χτυπαει το τραπεζι?χαιδευω το τραπεζι κ του μιλαω γλυκα.

εκρυψα την μυγοσκοτωστρα και δεν με τραβαει τα μαλλια μου οπως πριν .κανω οτι ψευτοκλαιω.

πιστευω οτι αν το συνεχισω ετσι θα δω μεγαλα αποτελεσματα αρκει να εχω την ψυχικη δυναμη.γιατι πανω απο ολα η ψυχικη υγεια κοριτσια!

1654096yn4fep17z7.gif

να προσθεσω οτι τωρα ειναι και ο μπαμπας της εδω με αδεια οποτε σιγουρα ειναι πιο ηρεμη.

οταν φευγει κοριτσια γινεται αλλο μωρο!

εκει δεν μπορω να κανω κατι.ειναι αναποφευκτο.

ελπιζω να αντεξω να κοιμαμαι μονη μου οταν θα λειπει ο συζυγος...

1654096yn4fep17z7.gif

Μια χαρα θα τα πας!!!

Ειμαι σιγουρη απλα ολη μερα θα πρεπει να της μιλας και να της εξηγεις οσα νομιζεις οτι την επηρεαζουν και ας νομιζεις οτι δε σε ακουει εκεινη τη στιγμη.Καταγραφουν απιστευτα!

Ας πουμε(παραδειγμα φερνω)θα της λες πως ο μπαμπας παει στη δουλεια για να φερει λεφτα να αγορασετε μια μεγαααλη dora ή οτι θα πατε τα Χριστουγεννα στους νονους της και θα κοιμαται σε ενα φανταστικο σουπερ ντουπερ κρεβατι και ο νονος θα της λεει μπραβο..οχιμονο θα τα ακουει αλλα αν την ρωτησεις μετα θα σου απανταει κιολας..τι θα μας φερει ο μπαμπας?doraaaaa που εχει παει?δουλειααααααα χαχαχα

Καπως ετσι γινονται ολα με συνεχη προσπαθεια διαφορετικα απο μονα τους τα παιδακια ποτε δε θα ειναι ετοιμα.

Ξερω πολυ καλα την καθημερινη σου κουραση καλη μου,σε νιωθω, αλλα ετσι πρεπει και θα δεις και εσυ ποσο καλυτερα θα νιωθεις οταν το παιδι σου συνεργαζεται!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

ναι ναι το κανω και πραγματικα μου απανταει.απλα οταν δεν ειμαι εγω καλα κατεβαζω ρολα!

σημερα πχ της μιλαγα στο αυτοκινητο και της ελεγα οτι θα παμε σπιτι να πιουμε γαλατακι και να κανουμε νανι στο κρεβατακι της.γιατι τα παιδακια κοιμουνται στο κρεβατι τους και οχι με την μαμα κ τον μπαμπα.

και μετα μου απαντουσε.ειπαμε και το φεγγαρακι μου λαμπρο και γελαγαμε.

οντως τα καταλαβαινουνε ολα.

οταν πηγαμε για εμβολιο ειπα την παιδιατρο οτι δεν μου δινει το χερακι εξω και η παιδιατρος την κοιταξε στα ματια κ της ειπε.

''ποτε χωρις το χερακι στην μαμα.τα παιδακια παντα κρατνε το χερακι της μαμας και του μπαμπα!''

οταν πηγαμε να φυγουμε απο το ιατρειο μας εδωσε τα χερακια της και απο τοτε το κανει!

με εντυπωσιασε.

τελικα καταλαβα οτι πρεπει να βρουμε τροπους να τα ξεγελασουμε και ποτε με φωνες!εγω οσες φορες φωναξα δεν καταφερα τιποτα!

το καλοκαιρι ηταν πολυ συνεργασιμη και υπακουη.

οταν πατησε στους 18 μηνες ειδα μεγαλες διαφορες και φυσικα εφταιγε και η δικη μου ψυχολογια.

ριτα μου σε ευχαριστω που με κατανοεις οπως κ ολες οι κοπελες εδω μεσα.και εγω σας καταλαβαινω και σας νοιαζομαι.

ξερω οτι ολες κουραζεστε γιατι δουλευετε κιολας και ισως να ειναι πιο δυσκολο να κανετε καποια πραγματα σε σχεση με εμενα που εχω την πολυτελεια να μεγαλωνω εγω το παιδι μου!

χρειαζεται θετικη ενεργεια και εγω ειμαι θετικη σε πολλα ,απλα καμια φορα απελπιζομαι...

1654096yn4fep17z7.gif

να σας πω κατι ακομα και μετα θα σας αφησω με τα δικα μου.

κανουμε κανονικο διαλογο κοριτσια.

πως σε λενε ?ρωτα η μαμα

μου απανταει

ποσο χρονω εισαι?

δυο μου λεει

και τι τρως?

μπικοτο

και τι πινεις?

γαλα

ποσο χρονω ειναι ο μπαμπας?

τιαντα

και η μαμα?

δυο

και πως τον λενε τον μπαμπα?

τακη :D:D:D:D

επισης ξερει κ το ''κατω ''

δηλ να την κατεβασω κατω και ξερουμε και το καληνυχτα!

οταν της δινω κατι να φαει στο χερακι μου λεει ''μαμαααα πιατοοοο" δηλ να της δωσω πιατο

α!ξερουμε κ το μανταρινι χιχιχ

λεει παραααα πολλες λεξουλες και με επαναλαμβανει συνεχως!

:tongue::tongue::tongue::tongue:

1654096yn4fep17z7.gif

Μπραβο σου Λαζαρενια!!Η μικρη εκανε μεγαλη πρόοδο μεσα σε 2 μερες!!

Ρίτα και οι υπόλοιπες, είστε της γνωμης να μην κοιμαται εστω και μιση ώρα το πρωί γιατι πιθανόν δεν θα κοιμαται κατα τις 3;;Μα γιατί..Αλλιώς στη μια που είναι νυσταγμενος και δε θελει τπτ αλλο παρα αγκαλιτσα και..μαλλί για υπνο πως να τον συνεφερω για να φαει;;Ισως με τον πρωινο υπνακο να πάει ο υπνος κανενα δυωρακι αργότερα αλλά ίσως και να μην ξανακοιμηθει..ε;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Λαζαρενια ξυπναει 8.οο και του δινει ο μπαμπας του το γαλα κατα τις 8.30, τον πηγαινει στη μαμα του η οποία γυρω στις 11.00 του δινει 3 φρουτα και καπακι χυμό πορτοακλιού..Το μεσημερι στη μια που τον παιρνω εγώ αν δεν μου κοιμηθεί στο αμαξι τον κραταω 5 λεπτα με τα χιλια ζορια γιατι κοιμαται ορθιος..Δεν θελει να φαει φαγητο αλλά μολις του δωσω γαλα το πίνει πολύ ευχαριστα και πεφτει την ιδια στιγμη για υπνο..Οποτε καταληγουμε κατα τις 6 - όπως σημερα- να τρωμε το μεσημεριανο φαγητο...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...