Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , dimi.tra είπε:

Δεν το βλέπατε με την καλλιέργεια ή δεν κάνατε καλλιέργεια καθόλου; Αυτής της κατηγορίας οι μικροοργανισμοί είναι λίγο 🤬

Είχαμε κάνει καλλιέργεια πριν 3 χρόνια και βγήκε καθαρή. Αλλά όλο και χειροτέρευε. Ξανακάναμε και στην αρχή βρέθηκαν κάποια άλλα και όταν καταπολεμήθηκαν, εμφανίστηκε και το E. coli 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν το συζητώ! Σε ένα τεταρτάκι είσαι σπίτι μου! Γαυράκι λεμονάτο με ρίγανη, λαδάκι, σκόρδο και λίγο ουζάκι για το άρωμα.

Μαρία μου μου τρεχουν τα σάλια και μολις εφαγα τον αρακά μου:mad:.

Λαζαρενια μου καλα είμαι αλλά έχω αγχωθει με το θεμα του βρεφικου που κλεινει... Για 4 ωρες τον πηγαινα, αλλά με ξεκουραζε παρα πολύ! Αντε τωρα να τρεχω σε παιδικες χαρες με τη κοιλια στο στομα... Μη στεναχωριεσαι για τη μικρή μια χαρα είναι. Περαστικα να είναι όλα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λαζαρενια μου και εγω θεωρω τον εαυτο μου υπευθυνο γαι τα ραμματα του Παναγιωτη. Δεν επρεπε να τον αφησω να παιζει πανω απο τη σιδερενια ομπρελα. Το κακο ομως δεν αργει να γινει. Την ωρα που τον εραβαν και φωναζε ποναω ηθελα να χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο. Το παιδακι μου υπεφερε γιατι εγω τον ειχα αφησει να παιζει εκει. Ο Ανδρας μου βεβαια φωναζε διαρκως οτι αυτο θα μπορουσε να το κανει ο καθενας!!!

Εισαι τοσες ωρες μονη σου με το παιδι που ειναι λογικο καποια στιγμη να ξεφυγει απο τον ελεγχο σου!!!! Καμμια μανουλα δε θελει να χτυπαει το παιδακι της.Περαστικα σας!!!

Ετσι ακριβως ημουν κ εγω με το κολαρο που φορεσε ο Κωνσταντίνος....Ακομα το σκεφτομαι....

Και ξέχασα να σου πω ότι τον έχω και φιλεταρισμένο! Του βγάζω το κόκκαλο για να το τρώει πιο εύκολα η μικρή.

mrdIp3.png

Και ξέχασα να σου πω ότι τον έχω και φιλεταρισμένο! Του βγάζω το κόκκαλο για να το τρώει πιο εύκολα η μικρή.

Ελεοοοοοοοοοος! Ποσο να αντεξω γκαστρωμενη γυναικα!

Χμ μέχρι αυριο που θα πάω να πάρω γαυρο!:D

Διαφημίσεις

Ελεοοοοοοοοοος! Ποσο να αντεξω γκαστρωμενη γυναικα!

Χμ μέχρι αυριο που θα πάω να πάρω γαυρο!:D

Καλά! Συγνώμη! Μην φωνάζεις! Στην κατάστασή σου... Να σου φέρω εγώ ένα ταπεράκι... Κι όλο το πυρέξ άμα θέλεις, αρκεί να είναι καλά το παιδί!

mrdIp3.png

Μια γλυκιά καλησπέρα και από ΄μένα. Έχει λίγο τρέξιμο αυτές τις μέρες και δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω , μετά στο σπίτι γίνεται πανικός και έτσι χάνω κάποια επεισόδιά σας.

Δεν έχω προλάβει να διαβάσω πολλά από τα σημερινά μόνο την τελευταία σελίδα, Σουλίτσα και Κωνκωνάκι πως είναι τα παιδάκια σας;

Νατασούλα απ’ότι είδα και ο Σωτηράκης παιδεύεται λίγο. Ότι και να είναι πάντως μακάρι να περάσει σύντομα.

Πήγαμε και εμείς χθες στον παιδίατρο για να κάνουμε το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς (varivax) και είχαμε περιπέτειες.

Την ώρα που βγάζει ο γιατρός τη σύριγγα να κάνει το εμβόλιο του’ρθε του άντρα μου να ρωτήσει αν υπάρχει πρόβλημα τώρα που είμαι εγώ έγκυος. Ο παιδίατρος είπε ότι αν την έχω περάσει δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα , αν όμως όχι είναι λίγο ρίσκο μη τυχόν και κολλήσω. Να είσασταν απο μια μεριά να βλέπατε τον άντρα μου , κόκκινησε , θεωρώ ότι η πίεση πρέπει να είχε φτάσει εκείνη τη στιγμή στο κατακόρυφο και προσπαθούσε να βρει τη μητέρα μου στο κινητό να ρωτήσει αν την έχω περάσει. Ο μικρός να χτυπιέται στο κλάμα που είδε τη σύριγγα , οι γονείς να μην απαντάνε στα τηλέφωνα , ο σύζυγος να κρατάει του γιατρού το χέρι να μη κάνει το εμβόλιο μέχρι να πάρουμε απάντηση, τα πιτσιρίκια απ’έξω να ορίονται γιατί η ώρα πέρναγε και είχαν φρικάρει, ο γιατρός να έχει τσιτώσει άσχημα και εγώ ατάραχη να γελάω σαν υστερική. Μετά από λίγο κατάφερε και βρήκε τη μητέρα μου και αφού του επιβεβαίωσε ότι την έχω περάσει ήθελε να του φέρει και το βιβλιάριο να το δει κι’όλας αλλιώς εμβόλιο δεν είχε. Τέσπα να μη τα πολυλογώ το εμβόλιο το κάναμε τελικά, είμαστε 13800 και 90 πόντους και υπάρχει περίπτωση μετά από 10-15 μέρες να βγάλει εξάνθημα ο μικρός, σας μιλάω για στιγμές απείρου κάλλους. Ρίτα αυτό είναι το εμβόλιο που κάνατε και εσείς και έπαθε την αλλεργία ο Γρηγοράκης ή όχι;

Σαρδελάκι δεν σε έχω ξεχάσει αλλά ομολογώ πως υστερώ από φαντασία για να βρω και εγώ κάτι εξίσου καλό για τη νέα επιχείρησή σου. Δεν σου κρύβω όμως πως μου αρέσει το Alesandra που άκουσα από τα κορίτσια.

Θα προσπαθήσω να επανέλθω με τα υπόλοιπα.

Φιλιά σε όλες.

... Να σου φέρω εγώ ένα ταπεράκι... Κι όλο το πυρέξ άμα θέλεις, αρκεί να είναι καλά το παιδί!

χιχιχιχι ας φαει λιγο η Σοφια και το υπολοιπο φερτο κατα δω!:D

κικο μου επισοδειακη επισκεψη είχατε χθες. Ο μικρός πάντως θηρίο και σε βαρος και σε υψος!

Λαζαρενια μου και εγω θεωρω τον εαυτο μου υπευθυνο γαι τα ραμματα του Παναγιωτη. Δεν επρεπε να τον αφησω να παιζει πανω απο τη σιδερενια ομπρελα. Το κακο ομως δεν αργει να γινει. Την ωρα που τον εραβαν και φωναζε ποναω ηθελα να χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο. Το παιδακι μου υπεφερε γιατι εγω τον ειχα αφησει να παιζει εκει. Ο Ανδρας μου βεβαια φωναζε διαρκως οτι αυτο θα μπορουσε να το κανει ο καθενας!!!

Εισαι τοσες ωρες μονη σου με το παιδι που ειναι λογικο καποια στιγμη να ξεφυγει απο τον ελεγχο σου!!!! Καμμια μανουλα δε θελει να χτυπαει το παιδακι της.Περαστικα σας!!!

εχεις δικιο πικουλινι.τωρα σοκαριστηκα με την περιγραφη σου.

νομιζω οτι καθε μανουλα θα ενιωθε ετσι,οπως εγω ,εσυ,η ριτα η κωνκων ,ολες μας!

δεν μπορουμε να ειμαστε αταραχες ειδικα σε χοντρα πεσιματα.

γερα να ειναι πραγματικα.

παρεπιμπτοντως η φωτογραφια σου με τα αγγελουσια σου ειναι ολα τα λεφτα!!!

Λαζαρενια μου καλα είμαι αλλά έχω αγχωθει με το θεμα του βρεφικου που κλεινει... Για 4 ωρες τον πηγαινα, αλλά με ξεκουραζε παρα πολύ! Αντε τωρα να τρεχω σε παιδικες χαρες με τη κοιλια στο στομα... Μη στεναχωριεσαι για τη μικρή μια χαρα είναι. Περαστικα να είναι όλα!

ναι κωνκων μου δικιο εχεις!τι μπορεις τωρα να κανεις?θα ρεθι κανεις να σε βοηθησει?

ηρθε ο αντρουλης μου και ο καημενος ετοιμος να κλαψει ηταν!δεν μου πε τιποτα απλα με αγκαλιασε αφου εβαλα εγω τα κλαματα!

κατι τετοιες στιγμες μαλωνω τον εαυτο μου για την γκρινια μου!

1654096yn4fep17z7.gif

κικο μου εισαι απιστευτη!ψυχραιμη μαμα.....

νομιζω οτι το εμβολιο της ιλαρας ηταν που εκανε η ριτα και επαθε αλλεργια.

δεν θυμαμαι καλα!

της ανεμοβλογιας εμενα δεν επαθε τιποτα!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

ηρθε ο αντρουλης μου και ο καημενος ετοιμος να κλαψει ηταν!δεν μου πε τιποτα απλα με αγκαλιασε αφου εβαλα εγω τα κλαματα!

κατι τετοιες στιγμες μαλωνω τον εαυτο μου για την γκρινια μου!

Ελα μωρε.... είδες? Και μενα μου ηρθε να κλαψω με τη περιγραφη σου! Ολα θα πάνε καλα κοπέλα μου!

Αχ Λαζαρενια κακως ριχνεις το φτιαξιμο πανω σου ..δυστυχως αυτα μπορουν να συμβουν σε ολους μας ..τοτε που καηκε ο μικρος , δεν μπορεις να φανταστεις τι φταιξιμο μου εριχνα,η μαργαριτα νομιζω ειχε ακουσει το παραλυρειμα μου (και ακομη πολλες φορες τον κοιταω και θεωρω οτι φταιω )αλλα μερικες φορες δεν μπορεις να κανεις κατι ..Να μην σκεφτεσαι ΠΟΤΕ οτι δεν εισαι αξια μανα!!!

Ειδες τελικα ο συζυγος??κυριος...κακως φοβοσουν αντιδρασεις..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

παν μαρ τι σκυλακι εχεις?

εσυ κορη μου μην ακουσεις οτι καποιος εχει σκυλακι κατι σαν ηδονη σε πιανει χα χα χα.......

λοιπον ειστε ολες αχαρηστες :):) μιλανε ολοι μιλανε και η κο$%η ... :) καλε το κιλό μου δεν το βρηκατε εσεις μαελενη και σουλα μια χαρα κομψες και λεπτες ειστε ....η κωνκων το βρηκε ...οχι οτι ειναι παχια τα 12+ ειναι πολυ καλες μετρησεις για εγκυουλα μπραβο κοριτσι μου......... Αλεξανδρα και η κωνκων ειναι ψιλη αδυνατη και κομψη (αχωνευτη:tongue:) εγκυουλα σαν την Πετρουλα

τι σου κανει η αποχη απο τη ζαχαρη..μεγαλη υποθεση , ενα τετοιο γευστικο συστατικο να μπλοκαρει τον οργανισμο :confused: αχ τι θυσια κανω η καημενη:tongue:

δεν σας διαβασα ολες συγνωμη, :( θα παω στην αγορα σημερα, εχει ενα μαγαζι που πουλαει γυαλια ηλιου σε μιση τιμη παω να δω

λαζαρενια μηπως μπορεις να βαλεις καποια κρεμουλα που να διαλυει το αιματομα στο παιδι? ρωτησε τον γιατρο .... εγω ξερω μια αλλα δεν θα σου πω γιατι μπορει να μη κανει για το ματι

Κικη μου αφου δεν εκανε ο γιατρος το εμβολιο στον ανδρα σου τεχερος ητανε. Και εμενα το εκανε ο Παναγιωτης οταν ημουνα εγκυος στη μπεμπα. Την ανεμοβλογια δυσκολο ειναι να μη τη θυμουνται οι γονεις οταν την περνανε τα παιδια!!!! Οποτε δεν υπαρχει αμφιβολια. Ο Γρηγορης της ανεμοβλογιας ειχε κανει αλλα νομιζω οτι τα εξανθηματα δεν ειχαν σχεση με το εμβολιο.

Ειδες βρε λαζαρενια. Μαλλον καταλαβαινει και ο ανδρας σου τι περνας!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...