Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βικάκι μου αφού σου αρέσει τόσο πολύ η γαριδομακαρονάδα γιατί δεν την κάνεις με κρέμα γάλακτος για να μην έχεις και φαγούρα μετά; Γίνετε τέλεια κι έτσι...

Ελενάκη μου να τον πας στον γιατρό...μην το αφήνεις!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μόλις έβαλα το φαγάκι μου στο φούρνο και πάω στον κήπο να παίξω με το παιδάκι μου και το σκυλάκι μου!

Σήμερα το μενού έχει ψαράκι. Γαύρο.

Πανμαρ κι εσένα έκπληξη σε περίμενε όμως χιχιχι. Η καινούργια του μηχανή!!!! Αντε βρε για να μετράτε τα χρόνια της μαζί με τη μικρή σας! Αλήθεια κάνατε και στη μηχανή γενέθλια????

Εννοείτε! Της πήραμε καινούριες ζάντες και πλαστικά! Τώρα από ασημένια έγινε μαύρη με λίγο πορτοκαλί! Κούκλα σου λέω! (λες και με τα προηγούμενα είχε πρόβλημα...)

mrdIp3.png

Ελενάκη μου να τον πας στον γιατρό...μην το αφήνεις!

Ναι ναι τώρα μίλησα μαζί της. 3-3:30 μας περιμένει! Μεσημεριάτικο ραντεβού!

Γιατί δεν κρατάς συνδιασμό των δυο ονομάτων?

Alessandra στιγμές ονείρου? Η είναι too much λες? Απλά για να διαφέρει από το σκέτο!

Από τα σεμινάρια κανένα νέο????

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Εννοείτε! Της πήραμε καινούριες ζάντες και πλαστικά! Τώρα από ασημένια έγινε μαύρη με λίγο πορτοκαλί! Κούκλα σου λέω! (λες και με τα προηγούμενα είχε πρόβλημα...)

Δηλ φαντάζομαι ότι πηγαίνει μαζί με το tickeraki της Σοφίας ;) 2 years and 1 week old!!!! Αντε μεγειές μεγειές!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Εδώ είμαι και εγώ...

Λοιπόν και εγώ στο κλαμπ του αρακά σήμερα και τον εκανα αναγκαστικα γιατι δεν ειχα κουραγιο να κανω κατι αλλο.

Νατάσα μου περαστικα σας.Πάντως και η Ανδρεάννα με πυρετό και διαρροια ηταν και να ξερεις οτι εχει επιδημια γαστρεντεριτιδας αλλα με ηπια συμπτωματα.

Ελενη μου περαστικα στον Γρηγορακη.

Διαφημίσεις

καλησπερα κουκλες:D:D:D:D

τι κανετε????:):)

λαζαρενια πως ειναι η μικρη? ξεχασα πιο αλλα μικρουλη ειναι αρρωστούλικο? αααα η Ανδρεανα και ο Κωσταντινος?? καλα τα λεω? τι κανουν τα παιδακια??

εχασα 1 κιλο ...μηπως το βρηκατε???:rolleyes::confused::D

καπου θα παραεπεσε...μαλλον γιατι δεν θυμαμαι να ηθελε να φυγει απο κοντα μου:tongue::tongue: ... λετε να κανει δουλεια η γυμναστικη? ... και τοσο καιρο εγω ειχα αγνοια??

maeleni μου περαστικά σας!

Εμείς είμαστε καλά απο χθες χωρίς σιρόπι.

Σούλα μου η μικρή μια χαρα απο χθες ε?

Φωτεινη μου σε μένα ηρθε το κιλό σου. Είμαι +12 και μόλις μπηκα στον 7ο μηνα:rolleyes:.

πανμαρ ψαρακι ε? Θέλω κ εγω.... μηπως να ερθω να φαω σε σένα? Στη Μεταμόρφωση μένω.:mrgreen:

Σήμερα στο σχολείο μας δωσαν τους φακελους των παιδιων με τις ζωγραφιες και τις χειροτεχνιες της χρονιας. Μας είπαν καλό καλοκαιρι και τέλος! Ακόμα αυριο θα τα πάμε σχολειο και απο Δευτερα μάλλον κλειστα. Εχουμε μια συνάντηση σημερα το απογευμα να μας πουν αναλυτικά τι θα γίνει. Οι δασκάλες είπαν οτι θα κρατησουν ανοιχτα τα νηπιαγωγία και παιδικους-βρεφικους τους κλεινουν.:cry: Απο την μια λέω ευτυχώς που είμαι εγκυος και εχω άδεια και απο άλλη μάλλον θα ζοριστω λιγάκι.

Ας δούμε το στο καλό είναι πάλι κι αυτό!

Ευχαριστούμε για τις ευχές σας κοριτσάκια.

Θα σας χαιρετήσω γιατί έχουμε και δρόμο για τη γιατρό μας!

Καλό μεσημέρι!

Φωτεινή εγώ το μάζεψα το κιλό!!!!! Εδώ είναι, σε καλά χέρια μην ανησυχείς :P

καλησπερα κουκλες:D:D:D:D

τι κανετε????:):)

λαζαρενια πως ειναι η μικρη? ξεχασα πιο αλλα μικρουλη ειναι αρρωστούλικο? αααα η Ανδρεανα και ο Κωσταντινος?? καλα τα λεω? τι κανουν τα παιδακια??

εχασα 1 κιλο ...μηπως το βρηκατε???:rolleyes::confused::D

καπου θα παραεπεσε...μαλλον γιατι δεν θυμαμαι να ηθελε να φυγει απο κοντα μου:tongue::tongue: ... λετε να κανει δουλεια η γυμναστικη? ... και τοσο καιρο εγω ειχα αγνοια??

Φωτεινή μου εγώ το βρήκα !!!Τι κερδίζω???

Αχ αντε να δω ποτε θα αρχισω διαιτα!!!!!!!!

κοριτσια εγραψα τοσα και δεν καταχωρηθηκανε.

λοιπον να σας πω οτι σημερα το πρηξιμο υποχωρησε αλλα τα ματια της ειναι ακομη πιο μαυρισμενα.την κοιταζω και ποναω.......

πηρα τηλ την παιδιατρο και της ειπα αν ειναι να παω για ακτινα και μου ειπε οτι ''ειναι φυσιολογικο να μαυριζουνε τα ματακια της αφου το χτυπημα ηταν εντονο και ειναι αντιδραση του δερματος.''

αν εκανε εμετο κλπ μονο τοτε να την πηγαινα αλλα δεν εκανε τιποτα ευτυχως .ηταν ευδιαθετη απο το πρωτο λεπτο!

οσο για τον αντρα μου δεν ειναι οτυπος φωνακλας.αντιθετως........

κι αν μου την πει θα το κανει μονο και μονο επειδη του το κανω εγω.δηλαδη τον μαλωνω οταν του πεφτει η μικρη.

αρα με το δικιο του να μου την πει!!!

εσεις ολα καλα?

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

κοριτσια νιωθω πολυ ασχημα οταν δεν σας απανταω.

πιστεψτε με δεν εχω τον χρονο,αληθεια σας λεω.

\

Λαζαρενια μου μπηκα να ριξω μια ματια πριν παω για υπνο και ηθελα να σου πω οτι και του Γρηγορη τα ματακια ειχαν κανει μαυρους κυκλους μετα το χτυπημα..για αυτα σας ελεγα οτι το παιδι ηταν χαλια.Δε βλεποταν.

Και εγω ημουν πολυ χαλια δε μιλουσα σε ανθρωπο...

Δεν ειναι τιποτα ομως σιγα σιγα φευγει.Απο οτι ειδα το διαβασες κιολας...ετσι μας το ειχαν εξηγησει και εμας.

Παει περασε μην αγχωνεσαι αλλο!!!

πωπω βρε ριτα!ακριβως ετσι νιωθω κι εγω.εκανε καιρο ναπερασει?οι ακτινες ειχαν βγει καθαρες ε?

καλημερααααααα

ξυπνηστε καλε

λαζαρανια μου και εγω θα σου το ελεγα.απλωνεται η μελανια μεχρι που θα εξαφανιστει.μετα θα κιτρινισει.

αν ο αντρας σου καταλαβει οτι εχει χτυπημα πες του"α ναι επεσε προχθες,δεν ειναι τιποτα θα περασει,ουτε που εκλαψε"

αχχχχ βικυ μου ,ελα εσυ να το πεις!!!μακαρι να περασει γρηγορα!

Καλημεραααααααααααααα

Αντε αλλη μια μερα και εφτασε το ΣΚ!!

Λαζαρενια μου , το μαυρισμα ειναι απολυτα φυσιολογικο μην αγχωνεσαι ...μην το τρεχεις το παιδι για ακτινογραφιες ..εγω θα εκανα το εξης , θα το πηγαινα στην παιδιατρο και θα επρατα αναλογα με το τι θα μου πει αυτη ..Περαστικα και παλι στην κουκλιτσα μας..

ναι ιωαννα μου την πηρα τηλ και μου ειπε αυτα που σας εγραψα πιο πανω.εσυ πως εισαι?

Καλημέρα και από μένα.

Η μικρή μου είναι πολύ καλύτερα .Χθες εκανε μόνο 37,5 το απόγευμα και τιποτα αλλο.Βέβαια εχει λίγη διαροια οπότε ο παιδίατρος που μου ειπε για ιωση γαστρεντεριτιδας ειχε δίκιο αλλα ευτυχως ειναι πολύ ελαφρυα.

Lazarenia οταν ειχε ρίξει η πεθερα μου τη μικρή από το καρότσι και την πήγα στο νοσοκομείο παρόλο που είχε χτυπήσει πάνω από το φρύδι μου είχαν πει οτι μπορεί να μελανιάσει και από κατω το ματι.Οπότε είναι φυσιολογικό και υποχωρεί γρήγορα.

Και οσο για τον αντρα σου πες του να την κρατήσει μόνος του για ενα 24ωρο , να παει να ψωνίσει , να μαγειρεψει να συμαζεψει και να καναει οτι κανεις εσυ συνηθως για να καταλάβει αν φταις ή όχι!!!

Συμπεθέρα το Αλεξάνδρα και στις δύο εκδοχες μου αρέσει παρα πολύ.

Ρε κορίτσια εμενα για τον παιδικο μου ειπανε να παω να την γράψω την περίοδο που θα παει και όχι νωρίτερα.Φυσικά υπάρχει πρόβλημα με τις θέσεις αλλα συνηθως δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα οι μαμαδες που δουλευουν.

Μαλλον θα το ξαναψαξω.

σουλιτσα περαστικα στην ανδρεανα μας.της δινεις αντιβιωση?

δεν χρειαζεται να τα πω σουίτσα μου.οκ τα ξερει.απλα κι εγω δεν πρεπει να του ριχνω φταιξιματα.

για τον παιδικο σουλα πρεπει απο τωρα να κανεις αιτηση για να καταχωρησεις θεση!

καλημέρα ζουζουνίτσες...

μου φαίνεται στο τέλος στο Alessandra θα καταλήξω...

συμπεθερούλα μου χαίρομαι που είναι καλύτερα η μικρή...

εμείς συνεχίζουμε με φενιστιλ, αν δεν περάσει σε 3 μέρες μου είπε να το συνεχίσω για μία εβδομάδα και μετά βλέπουμε αν πάλι δεν περάσει.

Λαζαρένια μου αν νομίζεις πως θα σε ησυχάσει , άρπαξε το παιδί και πήγαινε στον γιατρό. Ίσως αυτό σε ηρεμήσει κι εσένα :wink:

το alessandra ειναι τελειο!

σαρδελακι θα την ξαναπαω να την δει η παιδιατρος.

Καλημερα!

Αποψε ο μικρός δεν έβηξε καθολου τη νύχτα και δεν του είχα δωσει σιροπακι. Ελπίζω να τελειωσε ο βηχας!

Σούλα μου στην επαρχεια συνηθως δεν υπάρχει προβλημα και με τον παιδικό και τα παιρνουν αμέσως στα 2 1/2 χρόνια όποτε και να το πας.

Ιωάννα μου ελπίζω να τη γλιτωσετε την ίωση.

Λαζαρενια μου μια χαρα θα είναι η μικρή. Λίγο υπομονη μεχρι να φύγει η μελανιά.

Μαράκι μου το τσιμπησες το δωράκι σου! Τυχερούλα!

sardelaki μου το "στιγμες ονειρου" και "wedding star" που είπε η Μαρία είναι super!

Βικάκι μου αφου δεν τα έκανε η Φωτεινούλα σε κανα πλακακι να πατησει και πέσει, πάλι καλά! Τη γλύτωσε ο σκύλος ε?:lol:

κωνκων ευχαριστω.εσυ πως εισαι?

1654096yn4fep17z7.gif

Φωτεινή μου, αυτό το κιλό τελικά έχει πάει σε πολλές! Ή το μοιραστήκαμε κι έχουμε πάρει από 200γρ η κάθεμία ή έχεις χάσει παραπάνω! Πάντως εδώ γύρω είναι. Στην "οικογένεια" έμεινε.

πανμαρ ψαρακι ε? Θέλω κ εγω.... μηπως να ερθω να φαω σε σένα? Στη Μεταμόρφωση μένω.:mrgreen:

Δεν το συζητώ! Σε ένα τεταρτάκι είσαι σπίτι μου! Γαυράκι λεμονάτο με ρίγανη, λαδάκι, σκόρδο και λίγο ουζάκι για το άρωμα.

Από σαλάτα έχω ντομάτα ή πρασινάδες. Η κόρη μου βέβαια το τρώει με καρότα, αλλά για τη Σοφία το καρότο είναι ότι είναι για άλλους το ψωμί!

mrdIp3.png

Μόλις έβαλα το φαγάκι μου στο φούρνο και πάω στον κήπο να παίξω με το παιδάκι μου και το σκυλάκι μου!

παν μαρ τι σκυλακι εχεις?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Λαζαρενια μου και εγω θεωρω τον εαυτο μου υπευθυνο γαι τα ραμματα του Παναγιωτη. Δεν επρεπε να τον αφησω να παιζει πανω απο τη σιδερενια ομπρελα. Το κακο ομως δεν αργει να γινει. Την ωρα που τον εραβαν και φωναζε ποναω ηθελα να χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο. Το παιδακι μου υπεφερε γιατι εγω τον ειχα αφησει να παιζει εκει. Ο Ανδρας μου βεβαια φωναζε διαρκως οτι αυτο θα μπορουσε να το κανει ο καθενας!!!

Εισαι τοσες ωρες μονη σου με το παιδι που ειναι λογικο καποια στιγμη να ξεφυγει απο τον ελεγχο σου!!!! Καμμια μανουλα δε θελει να χτυπαει το παιδακι της.Περαστικα σας!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...