Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , dimi.tra είπε:

Δεν το βλέπατε με την καλλιέργεια ή δεν κάνατε καλλιέργεια καθόλου; Αυτής της κατηγορίας οι μικροοργανισμοί είναι λίγο 🤬

Είχαμε κάνει καλλιέργεια πριν 3 χρόνια και βγήκε καθαρή. Αλλά όλο και χειροτέρευε. Ξανακάναμε και στην αρχή βρέθηκαν κάποια άλλα και όταν καταπολεμήθηκαν, εμφανίστηκε και το E. coli 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες δεν θα καθίσω να μιλούσε

ούτε προλαβαίνω να σας διαβάσω

τραγουδάκια μπήκα να βάλω

και να σιδερώσω αμάν αυτό το σίδερο :evil::evil::evil:

σήμερα είχαμε και ένα ατύχημα

μετά από πολλές μέρες ο μικρόσ μου

:(:(:(:( έκανα ΚΑΚΑ μπιαχ στο βρακάκι

είναι το γειτονάκι εδώ και παίζουν

ίσως να ξεχάστηκε ο φοκουρας

αλά λίγες φόρες μου τα ζητά συνήθως τον ρωτώ

αχ έχω δουλεία ακόμη μπροστά μου :?:?:?

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και την Τρίτη το πρωί μου ήρθε στο μαιευτήριο με καινούρια μηχανή (δώρο στον εαυτό του) για την κόρη που έκανε! Και είναι και χαρούμενος γιατί η ημερομηνία στην άδεια της μηχανής είναι ίδια με την ημερομηνία που γεννήθηκε η κόρη του!

χαχαχαχα ωραίος ο μπαμπάς σας! Τοσο ζορι τράβηξε στη γέννα, να μη κάνει ενα δωράκι στον ευατό του?

Βρε Βικάκι μου αυτο το "asterada" εμένα πάλι σε θαλλασινό με πάει "varkada" "astakomakaronada":lol:. χιχιχιχι μάλλον εχω ορεξη για ψαρικά η γκαστρωμένη:oops:.

χαχαχαχα ωραίος ο μπαμπάς σας! Τοσο ζορι τράβηξε στη γέννα, να μη κάνει ενα δωράκι στον ευατό του?

Βρε Βικάκι μου αυτο το "asterada" εμένα πάλι σε θαλλασινό με πάει "varkada" "astakomakaronada":lol:. χιχιχιχι μάλλον εχω ορεξη για ψαρικά η γκαστρωμένη:oops:.

μάλλον ζουζουνίτσα...πω πω αστακομακαρονάδα ε; Μου άνοιξε κι εμένα η όρεξη ...σήμερα το μενού μας έχει αρακά!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

μάλλον ζουζουνίτσα...πω πω αστακομακαρονάδα ε; Μου άνοιξε κι εμένα η όρεξη ...σήμερα το μενού μας έχει αρακά!

Και εμείς αρακα.... Είμαστε και μακρυα ρε γμτ να παρατουμε τον αρακά και να πηγαιναμε για αστακομακαροναδα.:tongue:

Διαφημίσεις

κωνκωνακι πότε έχεις ΠΗΤ;

10 Αυγουστου, εκτος αν είναι κ αυτη βιαστική όπως ο Κωνσταντίνος.

vatraxaki μου περαστικά σου! Αν θυμάμαι καλα και στην εγκυμοσύνη είχες πει οτι σε πονουσε.

αρακα???καποτε μου αρεζε τωρα δεν πεταω και την σκουφια μου.

ενα φαγητο που κανω συχνα και ο αντρας μου λεει οτι δεν υπαρχει καλυτερο ειναι η γαριδομακαροναδα.κανω συχνα.τελειο ειναι μονο που εχω αλλεργια στη ντοματα στο ζουμι ζηλαδη και μετα εχω τρομερη φαγουρα στα χερια

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημέρα σε όλες.

Πολύ τρέξιμο και σήμερα.

Sardelaki νομίζω παρόμοια εξανθήματα βγάλαμε κι εμείς και θέλουμε να τον πάμε στη γιατρό. Ούτε και τον δικό μου τον ενοχλούν, απλά παρατηρώ ότι πολύ γρήγορα απλώνονται :(

Ποιά παιδάκια είναι αρρωστούλικα?

Σούλα διάβασα καλύτερα η μικρή.

Κωνκων κι εσένα ο δικός σου με το σιροπάκι.

Αντε βρε παιδιά σε λίγο θα ξεκινήσουμε τα μπάνια κι ακόμα ιώσεις κυκλοφορούν! Πού θα πάει αυτό το κακό!

Βίκυ τι να σχολιάσω για τη μικρή Φωτεινούλα σου! Χαχαχα έτσι βολεύτηκε έτσι ξελάφρωσε το παιδί, στην άκρη του κρεββατιού!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλημερααααααααααααααα

Τι κανετε κοριτσια??? Εμεις ετσι κι ετσι... Ο Σωτηρης συνεχιζει με πυρετο που ομως δεν ανεβαινει πανω απο 37,8, με διαρροιες και μυξουλες. Εγω συνεχιζω να πιστευω οτι ειναι το εμβολιο, εκτος και αν ειχε καποια μικροιωσουλα απο πριν το εμβολιο και ειναι συνδυασμος...

Μαρακι τι φανταστικη εκπληξη σου εκανε ο αντρας σου??? Τελειος!!! Ζηλεψα τωρα, θελω κι εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ριτακι μια χαρα ο Γρηγορης, αρχηγος! Ολα καλα θα πανε, θα συνηθισει μια χαρα!

Σαρδελακι κι εγω το Alesandra ψηφιζω! Αντε και καλες δουλειες!!!

πανμαρ δεν εχω λογια για τον αντρα σου! Πολυ γελιο! Ετσι ειναι και ο δικος μου... Αφου να φανταστεις οταν με πηγαινε στο μαιευτηριο (εγω ειχα τρελαθει απο τον φοβο μου), μου ειχε βαλει μουσικη τυπου venue, να βαραει στη διαπασων... Και να του λεω να την κλεισει, και να μου λεει οτι τον χαλαρωνει! Λες κι εκεινος επρεπε να χαλαρωσει στην προκειμενη φαση, οχι εγω... Επειτα ολη τη νυχτα που εμεινε μαζι μου στο μαιευτηριο τρελαθηκε στη διαρροια... Που τον εχανα, που τον εβρισκα στην τουαλετα ηταν. Ειχε αγχος λεει! Τα νευρα μου!

Περαστικα σε ολα τα αρρωστουλικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επανερχομαι!!!

t7fQp3.png

Αχ τώρα διάβασα για την έκπληξη ρολογάκι στην υπέροχη μανουλίτσα arma!!! Τι ωραίες που είναι οι εκπλήξεις!!!

Πανμαρ κι εσένα έκπληξη σε περίμενε όμως χιχιχι. Η καινούργια του μηχανή!!!! Αντε βρε για να μετράτε τα χρόνια της μαζί με τη μικρή σας! Αλήθεια κάνατε και στη μηχανή γενέθλια????

Νατάσα μου περαστικά και σε σας!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...