Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , dimi.tra είπε:

Δεν το βλέπατε με την καλλιέργεια ή δεν κάνατε καλλιέργεια καθόλου; Αυτής της κατηγορίας οι μικροοργανισμοί είναι λίγο 🤬

Είχαμε κάνει καλλιέργεια πριν 3 χρόνια και βγήκε καθαρή. Αλλά όλο και χειροτέρευε. Ξανακάναμε και στην αρχή βρέθηκαν κάποια άλλα και όταν καταπολεμήθηκαν, εμφανίστηκε και το E. coli 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

συμπεθερα μου μαλλον εγινε καλα ο γαμπρος μου.ολο το βραδυ χωρις βηχα.το σιροπι δεν το δινουν συστηματικα καθε καποιες για καποιες μερες?εγω ετσι νομιζα.

οσο για την φωτεινη μας κατουρησε στην ακρη του κρεββατιου της και επεσαν στο πατωμα.ουτε το ποδι να σηκωνε στην γωνια σαν τον μπετοβεν δεν θα εβρεχε τοσο πολυ.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημέρα σε όλες!

Πάλι έχετε γράψει χιλιάδες σελίδες... Θα τα διαβάζω σιγά σιγά κι ότι προλάβω!

Πώς είναι τα παιδάκια σας? Εσείς?

λεω να την παω αυριο.δεν εκανε ουτε εμετο ουτε τιποτα.

ευδιαθετη απο την πρωτη στιγμη ευτυχως!

2ο 24ωρο αυριο κλεινει.

επεσε με το μετωπο στο μαρμαρο του σπιτιου μας,απο το καροτσι σε υψος πανω απο 1 μετρο.

ουτε χερια για να προστατευθει!

αστα ........καρδιακη προσβολη.αλλα ανησυχω πολυ!

Λαζαρένια μου, όταν η μικρή μου ήταν περίπου 7 μηνών, μου είχε πέσει από το καρεκλάκι του φαγητού της. (Την είχα δέσει στο καρεκλάκι, αλλά είχα ξεχάσει πως δεν είχα δέσει το καρεκλάκι στην καρέκλα!) Έφαγε μία αντίστοιχη τούμπα, πάνω από ένα μέτρο ψηλά, έσκασε με το μέτωπο στο πλακάκι της κουζίνας, έκανε ένα τεράστιο καρούμπαλο στο δόξα πατρί και μετά από μια μέρα απέκτησε και μια μελανιά στο αριστερό μάτι (σαν πυγμάχος ήταν).

Μην ανησυχείς και δεν παθαίνουν τίποτα! Όπως λέει και ο μπαμπάς μου, αν το παιδί δεν πέσει, δεν μεγαλώνει! Όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

αρχικά έλεγα να κάνω έναν συνδιασμό από Αστέρης+Αλεξάνδρα αλλά δεν μου έβγαινε κάτι καλό...

σαν 2η επιλογή είχα το "Αξέχαστα Ενθύμια" και

σαν 3η επιλογή το όνομα μου στα ιταλικά "Alessandra" αυτά....

Σαρδελάκι, αν σ'ενδιαφέρει μια γνώμη ακόμα, κι εγώ ψηφίζω "Alessandra". Μέχρι στιγμής μ'αρέσει πιο πολύ απ'όλα!

mrdIp3.png

Δε γελαω ρε συ!!! Απαπα!!! :lol::lol::lol::lol:

Εγω πηγα στο μαιευτηριο στη 1 τη νυχτα. Ηρθε μαζι ο αντρας μου, η μαμα μου, η αδερφη μου, δυο φιλες μου και ενας φιλος του αντρα μου... Τον μπαμπα μου τον αφησαμε σπιτι να κοιμηθει (αλλο που δεν ηθελε)... Κατα τις 3 εφυγαν ολοι εκτος απο τον αντρα μου και ξαναηρθαν κατα τις 9 το πρωι, φρεσκαδουρες! Γεννησα στις 6 το απογευμα, ποσο να περιμενανε???

Τι να πω κι εγώ η έρημη! Μπήκα στο μαιευτήριο Δευτέρα πρωί και γέννησα Τρίτη στις 15.50! Ποιος να κάτσει μαζί μου τόσες ώρες? Το καλύτερο όμως δεν σας το είπα! Φεύγουμε από το σπίτι και οδηγεί ο άντρας μου. Στη μέση της διαδρομής όμως (από την αγωνία του), δεν μπορούσε να οδηγήσει, σταματάει το αυτοκίνητο στην άκρη, κάνει εμετό και μετά οδήγησα εγώ για να "τον πάω να γεννήσει"! Με το που φτάνουμε έξω από το μαιευτήριο, του λέω "θες να κατέβεις να πάω να παρκάρω?"

mrdIp3.png

Κωνκων μου μπραβο το αγορι μας ...Ολα να πανε καλα ..Με τον παιδικο τι θα κανεις Ντινακι τωρα ??

Δεν ξερω βρε Ιωάννα μου...έχω πελαγωσει. Μεσα στη βδομαδα θα ξερουμε λεπτομερειες. Υπάρχει περιπτωση να κρατησουν ανοιχτους μονο τους νηπιακους και τους βρεφικους να τους κλεισουν. Για το καλοκαιρι θα μπορουσα να τον πάω και σε ιδιωτικό μεχρι να ανοιξουν πάλι τον Σεπτέμβρη, αλλά δεν θέλω να ξαναπεράσει προσαρμογη πάλι με νεο χωρο, αλλα παιδάκια και δασκάλες. Θα δουμε...

Σας ευχαριστω για τα περαστικά σας και ελπίζω να ηρεμησουμε λιγάκι για καλοκαιρι...

Τι να πω κι εγώ η έρημη! Μπήκα στο μαιευτήριο Δευτέρα πρωί και γέννησα Τρίτη στις 15.50! Ποιος να κάτσει μαζί μου τόσες ώρες? Το καλύτερο όμως δεν σας το είπα! Φεύγουμε από το σπίτι και οδηγεί ο άντρας μου. Στη μέση της διαδρομής όμως (από την αγωνία του), δεν μπορούσε να οδηγήσει, σταματάει το αυτοκίνητο στην άκρη, κάνει εμετό και μετά οδήγησα εγώ για να "τον πάω να γεννήσει"! Με το που φτάνουμε έξω από το μαιευτήριο, του λέω "θες να κατέβεις να πάω να παρκάρω?"

Τουλάχιστον είχε έυκολη γέννα ο καλός σου ???(χα χα)

Τι να πεις βρε κοριτσι μου οι αντρες καμμια φορά τρελαινονται!

Ο δικός μου στην εγκυμοσύνη μου εβαλε τα διπλα κιλά από μενα , καποιες φορές είχε καούρες , συχνουρία και πόνο στη μέση???????????????????

Διαφημίσεις

Βουλα μενω... Στην αλλη ακρη του κοσμου! Ταξιδι θελω για να φτασω σ'εσενα!!!:P

Τωρα που το θυμηθηκα... Με ειχες ρωτησει για την αδερφη μου και το παιδικο μουσειο. Λοιπον η αδερφη μου δουλευε εκει το 2004, για ενα εξαμηνο περιπου, 2 φορες την εβδομαδα και αυτο εθελοντικα. Λες να γνωριζονταν με την αδερφη σου???

Όχι μωρέ! Γιατί το λες αυτό. Δίπλα είμαστε! Μια πηδηξιά στον χάρτη! Πιο γρήγορα πάω στο Λουτράκι, παρά στην Βούλα!

Τώρα για τις αδερφές μας το πιο πιθανό είναι να ξέρει η αδερφή σου την δική μου (σαν όνομα τουλάχιστον). Για να την ξέρει και η δική μου, θα πρέπει η αδερφή σου να ήταν από τις εθελόντριες που είχαν άμεση συνεργασία με την δική μου! Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις, γιατί ο κόσμος είναι πολύ μικρός!

mrdIp3.png

φαγώθηκες με το "asterada" ...λες να κάνουμε την έκπληξη μ΄αυτό και να πλουτίνω;;; χαχαχα...για τα χαζά που μου λες σας κατούρησε η κόρη σου να ξέρεις :lol:

κι εγώ όσο πιο πολύ το σκέφτομαι τόσο πιο πολύ τήνω πρός το Alessandra...αλλά είμαι σίγουρη ότι θα υπάρχει ήδη σαν όνομα...θα το ψάξω!

m57Zp2.png

συμπεθέρα οι κοκκινίλες του Αστέρη ήταν κάπως παράξενες...οι πρώτη που έβγαλε στην κοιλίτσα του ήταν στρογγυλή και φουσκωτή σαν τσίμπημα κουνουπιού...μετά τα υπόλοιπα ήταν πάλι σαν τσίμπημα, όχι στρογγυλά αλλά απλωμένα. Μου είπε ο γιατρός καμιά κνύδωση ή ίσως και ελαφριά δερματίτιδα...θα δούμε στην πορεία. Πάντως δεν τον ενοχλούν καθόλου

m57Zp2.png

Τουλάχιστον είχε έυκολη γέννα ο καλός σου ???(χα χα)

Τι να πεις βρε κοριτσι μου οι αντρες καμμια φορά τρελαινονται!

Ο δικός μου στην εγκυμοσύνη μου εβαλε τα διπλα κιλά από μενα , καποιες φορές είχε καούρες , συχνουρία και πόνο στη μέση???????????????????

Και την Τρίτη το πρωί μου ήρθε στο μαιευτήριο με καινούρια μηχανή (δώρο στον εαυτό του) για την κόρη που έκανε! Και είναι και χαρούμενος γιατί η ημερομηνία στην άδεια της μηχανής είναι ίδια με την ημερομηνία που γεννήθηκε η κόρη του!

mrdIp3.png

Και την Τρίτη το πρωί μου ήρθε στο μαιευτήριο με καινούρια μηχανή (δώρο στον εαυτό του) για την κόρη που έκανε! Και είναι και χαρούμενος γιατί η ημερομηνία στην άδεια της μηχανής είναι ίδια με την ημερομηνία που γεννήθηκε η κόρη του!

:rolleyes::rolleyes: αυτά κάνουν οι μπαμπάδες!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...