Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , dimi.tra είπε:

Δεν το βλέπατε με την καλλιέργεια ή δεν κάνατε καλλιέργεια καθόλου; Αυτής της κατηγορίας οι μικροοργανισμοί είναι λίγο 🤬

Είχαμε κάνει καλλιέργεια πριν 3 χρόνια και βγήκε καθαρή. Αλλά όλο και χειροτέρευε. Ξανακάναμε και στην αρχή βρέθηκαν κάποια άλλα και όταν καταπολεμήθηκαν, εμφανίστηκε και το E. coli 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

αρχικά έλεγα να κάνω έναν συνδιασμό από Αστέρης+Αλεξάνδρα αλλά δεν μου έβγαινε κάτι καλό...

σαν 2η επιλογή είχα το "Αξέχαστα Ενθύμια" και

σαν 3η επιλογή το όνομα μου στα ιταλικά "Alessandra" αυτά....

m57Zp2.png

ΑΑΑΑΑΑ..Και το Alessαndra ακούγεται πολύ όμορφο!

Έκατσα λίγο γιατί το Ευάκι μου κάθεται με τον μπαμπάκα της. Ήρθε πριν λίγο και τον ήθελε η καλή μου..Γενικά είναι πολύ κεφάτη αλλά η μύτη της τρέχει ποτάμι και το μάτι της επίσης..

Να σας πω τι μου έκανε σήμερα ο καλός μου? Είχε βγει για εξωτερικές δουλειές και μετά πήγα και εγώ να τον βρω για να γυρίσουμε σπίτι. Την ώρα που βρεθήκαμε κρατούσε ένα δώρο. ''Τι είναι αυτό λέω?'' Ένας πελάτης το έφερε για τη μαμά μου μου λέει...

Γυρίζουμε σπίτι, και όταν ξαπλώσαμε, τσουπ! το δώρο! Τι έκανες του λέω? Είναι δικό μου???

Και μου λέει: Αυτό το δώρο ήθελα πολύ καιρό να στο κάνω για να σου πω ''ευχαριστώ'' για όλα αυτά που έχεις κάνει για την Εύα..που είσαι τόσο καλή μαμά, που της μαθαίνεις τόσα πράγματα, που..που..που..'' Τρελλάθηκα κορίτσια! Και ήταν ένα τέλειο ρολόι!!!!!!! Το γλυκό μου! Με κατασυγκίνησε πάλι!

Σουλίτσα και Νατάσα πως είναι τα παιδάκια σας?

Ρίτα τι διάβασα??? Κρεβατάκι? Πως το πήρε τελικά?

Αχ ρε κορίτσια σας χάνω με τη δουλειά..και μου λείπετε! Το απόγευμα έχω να μαγειρέψω για την επόμενη, να συμμαζέψω και θέλω και να περνάω τον χρόνο μου με την Εύα γιατί τώρα με την δουλειά νιώθω ότι ο χρόνος μου μαζί της είναι πολύ λίγος..αχ! είστε και πολυλογούδες..:lol: :lol: :lol: Διαβάζω τμηματικά στα κλεφτά και μόλις κάθομαι γράφω ότι πρωτοθυμηθώ..

Έφτιαξα και την μαγιονέζα της κωνκων. Απίστευτη!

Α, Βίκυ με το καλό να έρθει το μωράκι!

Βατραχάκι, Μαρίνα, deleni, Πετρούλα giovanna joa Φωτεινή φιλάκι κικο Ηλιανα και όποια άλλη ξεχνάω τα φιλιά μου!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Και εγω σας εχασα εντελως .

Ολη μερα στη γυρα με τον μικρο(πηγα και λιγο γραφειο σημερα)τωρα μαζευτηκαμε.

Αργει και ο μπαμπας μας πολυ και γυρναμε γιαιτ δεν κρατιεται μεσα.

Ο μικρος με το κρεβατι τα πηγε φυσικα οπως αναμενοταν.

Ενθουσιαστηκε απο τη μια ,αλλά.. ανεβοκατεβηκε χιλιες φορες,εκανε 2 ωρες να αποκομηθει,τον κυνηγουσα μεσα στο σπιτι,και τη νυχτα ηρθε 2-3 φορες στο κρεβατι μας.

Τις 2 φορες για τουαλετα και 1 φορα ετσι για να κοψει βολτα...

Κατι ηξερα εγω που το καθυστερουσα.

Ελπιζω να ξαναστρωσει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

μαράκι μου περαστικά στο κοριτσάκι μας... όσο για τον άνδρα σου τί να πω; Διαμάντι έχεις δίπλα σου , όχι άντρα!

κι εμείς ξεκινήσαμε με το φενιστιλ σήμερα το βράδυ...

ααααααααααααααα με το Alessandra έχω ήδη δυο ενθουσιασμένες (ρίτα & μαρία) χεχε

Συμπεθέρα πώς είναι η μικρούλα;

m57Zp2.png

μαράκι μου περαστικά στο κοριτσάκι μας... όσο για τον άνδρα σου τί να πω; Διαμάντι έχεις δίπλα σου , όχι άντρα!

κι εμείς ξεκινήσαμε με το φενιστιλ σήμερα το βράδυ...

ααααααααααααααα με το Alessandra έχω ήδη δυο ενθουσιασμένες (ρίτα & μαρία) χεχε

Συμπεθέρα πώς είναι η μικρούλα;

εσυ τι κανεις εδω???για πανε στον καναπε.αρχιζει παρα 5

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

βγαλτο αστεραδα.συνδυαζει υπεροχα το αστερης και το αλεξανδρα

να δω ποτε θα με παρεξηγησεις και θα σταματησεις να μου μιλας.

μαρακι περαστικα στην ευουλα και σε ολα τα μωρακια μας(σαν πολλα δεν εχουμε για τετοια εποχη?)

η φωτεινη παει να κανει μυξες αλλα δεν κανει.ρουθουνιζει στον υπνο.

το μεσημερι δεν κοιμηθηκε λεπτο και ξεβρακωθηκε και κατουρησε ολο το συμπαν.μολις τα πατησα κυνηγουσα τον μπετοβεν αλλα ευτυχως πριν "τις φαει"ειδα σεντονια παπλωμα και στρωμα μουσκεμα οποτε ηταν δουλεια της φωτεινης.

πικουλινα πολυ χαιρομαι με τα βιβλια σας.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

να βαλω στην τουρτα μου τουλι απο εξω?εχω και μια μεγαλουτσικη πεταλουδα και δεν ξερω που να την βολεψω.εφτασε η μερα και ακομα το σκεφτομαι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...