Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λες;;;Το σκέφτηκα και αυτο..Πολύ φοβαμαι οτι το γαλα το βλέπει σαν ευκολη λύση και σαν χαλαρωτικό για τον υπνο..αλλα εκεινη την ώρα είναι τοσο νυσταγμένος που αλλη λύση δεν μποτρώ να σκεφτώ..Είπα και στην πεθερα μου να τον κοιμίζει κατα τις 11.30 ουτως ώστε στη μια που πάω εγώ να είναι ξεκουραστος, να ερθουμε σπίτι να ερθει ομπαμπας μας, να φαμε ολοι μαζί και κατα τις 3.30 να ξανακοιμηθεί, να κανω και εγώ τις δουλίτσες μου..Οποτε και 6 να σηκωθεί, τρωμε απογευματινο και συνεζίζει η μερα μας...

Τι να πώ..Δεν θελει να κοιμηθει μου λέει...

Stone στην ηλικία που είναι τα μικράκια μας δύσκολα να κοιμηθούν 2 φορές μέσα στη μέρα! Αν κοιμηθεί την ώρα που λες πιθανότατα το μεσημέρι δε θα θέλει με τίποτα! Εμενα πάντως αν κοιμηθεί έστω 30' στο σταθμό ό,τι ώρα κι αν γίνει αυτό δεν πρόκειται να ξανακοιμηθεί μέχρι το βράδυ! Βέβαια επειδή τον παίρνουμε 4.30 προτιμώ να κοιμάται εκεί! Του δίνουμε γάλα το πρωί, κατά τις 10 εκεί φρουτάκι, αυγουλάκι, ψωμάκι κλπ, στις 12 και κάτι τους δίνουν μεσημεριανό και όταν τον παίρνω εγώ του ξαναδίνω φαγάκι γιατί πεινάει, και στις 6 και κάτι τρώει συνήθως γιαουρτάκι με μπανάνα λιωμένη μέσα. Μετά στις 9 γάλα και νάνι! Βέβαια αυτό δε συμβαίνει τις τελευταίες μέρες που δεν είναι καλά και πολλές φορές τη βγάζει με γάλα μέσα στη μέρα γιατί δε θέλει με τίποτα να φάει και μπορεί να ξυπνήσει από το λαιμό του το βράδυ οπότε του ξαναδίνω γάλα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

πάντως βλέπω κάθε παιδάκι έχει τα δικά του!!!!

Εμείς πάλι τοπρωί 7-7.30 πίνουμε γάλα και από φρούτα όταν είναι στα καλά της τρώει ένα αχλαδάκι για δεκατιανό ή μια μπανάνα και αν όχι την φρουτόκρεμα που θα έτρωγε της την κάνω χυμό και πίνει το μισό σχεδόν μαζί με ένα αυγουλάκι μόνο το ασπράδι όμως τον κρόκο τον φτύνουμε και κατά τις 14.00 τρώμε φαγητό.Το απογευματάκι ή τρωει κρεμούλα φαριν λακτε ή γιαουρτάκι σπάνια γιατί τελευταία δεν το ήθελε καθόλου ή τοστάκι.Και το βράδυ κοιμισμένη πάντα πίνει το γαλατάκι της γιατί αν της το δώσεις ξύπνια δεν το πίνει όλο.

Το μόνο πρόβλημά μου είναι ο ύπνος το μεσσημέρι που πολλές φορές δεν κοιμάται και κατά τις 7.30 κουτουλάει όπως καλή ώρα σήμερα την πήρε ο ύπνος όρθια στον καναπέ.Το πρωί επειδή ξυπνάει 7-7.30 κατά της 10.00 κοιμάται για καμια ωρίτσα και μετά ............. δράμα η κατάσταση υπάρχουν μέρες που κοιμάται κατά της 5-5.30 αλλα τις περισσότερες όχι.Και είναι πολύ δύσκολο βρε παιδιά και αυτό.

Stone μου πάντως αυτό με το γάλα νομίζω και εγώ πρέπει να το κόψεις.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Μαρίνα πρεπει να είσαι πολύ ευχαριστημενη που ο Γιώργος ακολουθει ενα τετοιο πρόγραμμα..και καθεται τοσες ωρες στον σταθμο, ε;;

Ευα μαλλον θα το κοψω το γαλατακι του και θα το δινω σε εκακτες περιπτώσεις..

Απο αυριο κιολας θα ξεκινησει το καινουριο πρόγραμμα με μείωση στην ποσοτητα της φρουτοκρεμας και λίγο υπνακο κατα τις 11.30..

Μαρίνα ο δικος μου κοιμαται 3ωρο το μεσημερι..Δεν με πειραζει να κοιμηθεί 45 λεπτα στην πεθερα μου και να κοιμηθει στο σπίτι κατα τις 3.30 για 2 ωρες..Στο κατω-κατω αυτη είναι η ωρα που ψιλοαραζω και εγώ για καμια ωριτσα..Το θεμα είναι να "δουλεψει" αυτη η τακτική..Για να δουμε..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Στονε μου εμείς το πρωί τον πίνουμε τον χυμό μας...όταν δηλ. τσιμπίσει λίγο τοστ ή κουλούρι π.χ. από μένα πίνει και 2 πορτοκάλια σε χυμό. Το απόγευμα θα φάει κάτι όπως σου είπε και πιο πάνω και σίγουρα και κανα 2 μανταρίνια π.χ.!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εύα μου όπως είπαμε κι άλλη φορά θα ήταν καλύτερα να έκοβε τον πρωινό ύπνο και να κοιμόταν μιά και καλή το μεσημέρι.

Κι εμείς έτσι είμασταν και σιγά σιγά το κόψαμε!

m57Zp2.png

Εγω δεν καταλαβα..stone τωρα δεν τον κοιμιζουν το πρωι και κοιμαται το μεσημερι και θες εσυ να ξεκινησουν να σου τον κοιμιζουν το πρωι?λογικο ειναι να μην θελει..εσυ αν εχεις κοιμηθει 11 ωρες θα θες να ξανακοιμηθεις μετα απο 3 ωρες εστω και για λιγο?

Νομιζω θα κανεις λαθος..οχι μονο θα σου παει ο μεσημεριανος υπνος πιο μετα αλλα μπορει και να στον κοψει.

Στην ηλικια που ειναι εστω και ενα μισαωρο το πρωι τους δινει ωθηση να αντεξουν για πολλες ωρες μετα.

Εμενα οταν κοιμοταν πριν τον χρονο εστω και μιση ωρα υπνακι το πρωι μετα για τον βαλω για υπνο το μεσημερι μου εβγαινε η πιστη και φυσικα μετα κουραζοταν νωρις και αρχιζε η γκρινια και αν τον εβαζα αργοτερα το απογευμα δεν κοιμοταν μετα το βραδυ καλα και παει λεγοντας φαυλος κυκλος..

Δεν ειναι οτι δε σου τρωει επειδη ειναι κουρασμενος αλλα επειδη δεν πειναει..

Ευα εγω στο εχω ξαναπει νομιζω οτι αυτο φταιει για το αστατο προγραμμα το πρωινο υπνακι..δοκιμασε 2-3 μερες να μην στην κοιμισουν και θα δεις διαφρορα.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρε κορίτσια δεν λέω το δοκίμασαν οι άνθρωποι και αν δενκοιμηθεί όρθια στον καναπέ θα κοιμηθεί γύρω στις 12.30 που είναι χειρότερα.Το κακό στην όλη ιστορία είναι που ξυπνάει νωρίς το πρωί.... αν ξυπνούσε κατά τις 9.30 όπως άλλα παιδάκια θα ήταν διαφορετικά!!!!!!Αλλά....

PdBSp3.png ck1Cp3.png

θέλει πολύ υπομονή Εύα μου για να αλλάξει το πρόγραμμα...κάθε μέρα ένα μισάωρο αργότερα και σε λίγο καιρό θα συνηθίσει.

Κι ο δικός μου νωρίς ξυπνάει αλλά σιγά σιγά και με πολύ παιχνίδι την ώρα που τον έπιανε υπνηλία τα καταφέραμε να το αλλάξουμε το ωράριο!

m57Zp2.png

Oxi Ευα νομιζω δεν ειναι ετσι..θα μας πουν και οι αλλες

Οταν του το εκοψα εγω το πρωινο μου ξυπνουσε γυρω στις 7 εξαιτιας ολης αυτης την αναστατωσης και ηταν και πολυ μικροτερος.ΑλΛα δεν του το πηγα κατευθειαν το μεσημεριανο στις 2-2μιση αλλα το ξεκινησα απο τη 1 και σιγα σιγα μερα με τη μερα το τραβηξα εκε που ηθελα.Οταν εστρωσε το προγραμμα εφτιαξε και το πρωινο ξυπνημα.

Το λογικο ναι ειναι αφου ετσι εχει συνηθισει να νυσταζει το πρωι παρα πολυ και να μην αντεχει τις πρωτες μερες εκει θελει πολυ απασχοληση για 3 μερες μεχρι να καθιερωθει.

Εγω ημουν σε τρελη εγρηγορση εκεινες τις μερες εκανα οτι ξερω οτι δεν θα τον κοιμιζε με τιποτα τον ειχα εξω ,τον αφηνα να κανει πραγματα που υπο κανονικες συνθηκες θα απεφευγα μονο και μονο για να αντεξει.Εσυ ξερεις τι ειναι αυτο.Θα εχει λιγη γκρινια αλλα μολις στρωσει θα ειναι πολυ καλυτερα.

Εχω παρατηρησει οταν κατι επαναλαμβανεται 3-4 μερες συνεχομενες μετα καθιερωνετε.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Χαχαχα ολο μαζι γραφουμε σαρδελακι και λεμε τα ιδια..

Να και κατι που ολα τα μωρακια σχεδον μοιαζουν.

Στο θεμα αυτο παντως με οσες φιλες το εχω συζητησει ολα εχουν την ιδια συμπεριφορα και οσα διατηρουν το πρωινο υπνακι εχουν κοψει τον μεσημεριανο υπνο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σιγουρα αυτο ειναι δεν εχουν την υπομονη..τους βολευει το πρωινο υπνακι.

Δοκιμασε το εσυ το σκ και πες τους μολις το δεις στην πραξη να μη σου ξανακοιμισουν το παιδι το πρωι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Όντως Εύα ο Γωγούλης ευτυχώς έχει καλό πρόγραμμα ύπνου και φαγητού αλλά κουραστήκαμε κι εμείς πολυ για να μπούμε σε σειρά! Βέβαια ακόμα και σήμερα παρόλο που φαίνεται να τρώει αρκετά παραμένει από τα αδύνατα παιδάκια! Δεν κάθεται και σε χλωρό κλαρί βέβαια! Όπως τα λέει η Ρίτα πάντως, από όταν κόψαμε τον πρωινό υπνάκο κοιμάται μία φορά μέσα στη μέρα πανεύκολα απλά αγκαλιά τη πυτζάμα μου και κούνια αλλά κάμποση ώρα! Η αλήθεια είναι και 1 ώρα να κοιμηθεί για να μην κουτουλάει δεν με πειράζει γιατί προτιμώ να μη χαλάσει το βραδινό ύπνο νωρίς οπότε μαζεύω κι εγώ λίγο και ξεκουράζομαι χαζεύοντας νετ (καλή ώρα!) και προλαβαίνει και ο μπαμπάς του να διαβάζει λίγο!

Πάντως και στις 12.30 να καταφέρετε για αρχή να την κοιμίζεται καλά είναι γιατί θα κοιμηθεί κάμποσο και θα αντέξει μέχρι το βράδυ να κοιμηθεί νωρίς! Μετά αν το συνηθίσει σταδιακά όπως σου λένε τα κορίτσια θα καταφέρετε να το πάτε και λίγο πιο αργά! Εμένα π.χ. σήμερα τον κοίμισαν στο σταθμό 1-3 (πήγε ίσα-ίσα για μάμ και ύπνο κι ας μην είναι καλά αφού η μαμά μου έπρεπε να πάει στη δουλειά κι εγώ δεν έχω άδεια:confused:) και πριν κανένα 20' ξεράθηκε! Ελπίζω να περάσουμε καλό βράδυ και να ξυπνήσει απύρετος!

Όσο για τα φρουτάκια κοριτσάκια και η διαιτολόγος μου και η παιδίατρος αλλά και από το σταθμό επιμένουν ότι όσο περισσότερα τρώνε τόσο καλύτερα. Είναι ότι πιο αγνό υπάρχει! Αν τα τρώνε είτε σε φρουτόκρεμα είτε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο μην τους τα περιορίσετε γιατί μετά και να θέλουμε δύσκολα τα ξανασυνηθίζουν! καλύτερα λιγότερο μεσημεριανό κι ας έχουν φάει το φτουτάκι τους! Α, ναι σήμερα μου ήρθε χαρτί από το σταθμό ότι συνεργάζονται και πάλι με το διαιτολόγο που ξεχνάω το όνομά του αλλά πηγαίνει συχνά στη Μενεγάκη (καλέ ξεκούτιανα τελείως) και γράφει απαραιτήτως φρουτάκι στο πρωινό τους!

mGKop3.png60Jvp3.png

Α σιγουρα τα φρουτακια ειναι οτι καλυτερο απλα σε περιπτωση λεμε που δεν τα τρωνε εστω και ενα φρουτο ειναι αρκετο.

Αυτο μου εχε πει εμενα προφανως για να μην τρελαινομαι και τον πιεζω οταν δεν τα τρωει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...