Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Κορίτσια σας παρακολουθώ σχετικά με το ζάχαρο και την καμπύλη ινσουλίνης… πρώτη φορά από εσάς βλέπω πόσο σημαντικό είναι και αυτό το θέμα. Επειδή δεν έχω πραγματικά ιδέα μπορείτε να μου πείτε πότε πρέπει να ελέγχουμε το ζάχαρο και ποια είναι η σωστή στρατηγική για την εμβρυομεταφορά; Επίσης τί σημαίνει παράθυρο εμφύτευσης; Το ελέγχουν ή παίζει να χαθούν τα έμβρυα; Τον άλλο μήνα θα κάνω ετ και λόγω ηλικίας έχω λίγες πιθανότητες… Ο ΔΜΣ μου είναι 30… πρέπει να χάσω άμεσα κιλά; Ή δεν κάνει;

Εχεις κάνει καμπύλη ζαχαρου ; Θα σου έλεγα να επισκεφτείς ένα ενδοκρινολόγο αν δε το έχεις κάνει ήδη. Εγω με ΔΜΣ 21 έχω αύξηση στη καμπύλη την πρώτη και τη δεύτερη ώρα και ερχόμενη αντίσταση στην ινσουλίνη και ξεκίνησα χάπι. Μου είπε η ενδοκρινολόγος πως σε ένα μήνα θα έχει ρυθμιστεί αλλά πρέπει να προσπαθήσω να το υποστηρίξω και με διατροφή.

1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Δυστυχώς δεν δίνουν βάση στο ζάχαρο. Ενας καλός ενδοκρινολόγος θα σε ξεψαχνίσει σωστά για ορμόνες και ζάχαρο. 

Και τσάμπα συνδέουν κιλά με ζάχαρο. Απλα έχεις περισσότερες πιθανότητες. Εχω και εγώ θέμα και είμαι 58 κιλά 1.77

Ακριβώς και εγώ 1,60 και 53 κιλά, ελάχιστες αυξομειώσεις κ το σάκχαρο μου είναι 20 μονάδες πάνω από το όριο σε κάθε μέτρηση.

2 ώρες πρίν, teti83 είπε:

4/2 - 1η χοριακη 103, 6/2 - 2η χοριακη 267. Και 14/2 ξεκίνησε απίστευτη αιμοραγια η οποια την επομενη μερα σταματησε . 17/2 πήγα για να δούμε τι θα δούμε και είδε μόνο έναν σάκο , χωρίς εμβρυικα στοιχεία. Έκανα χοριακη η οποία εδειξε 632. Παλλινδρομη λογικά αλλά αύριο θέλει να πάω για έναν υπέρηχο. Θέλω να πιστεύω ότι θα αποφύγω την αποξεση . 

Κορίτσι μου κουράγιο. Σε νιωθω. Μια αγκαλιά από εμένα. 

Σε άλλα νέα να πω πως με πήρε ο γιατρός τηλ να συζητήσουμε για την αποτυχία. Εξακολουθεί και πιστεύει σε εμένα. Μου λέει συνεχίζεις προσπάθεια , έχω περιπτώσεις 15 χρόνια μεγαλύτερές σου που κατάφεραν με φυσικούς. Σηκώνεις μανίκια και προσπαθείς μου λέει.. Προτείνει PRP στον επόμενο κύκλο γιατί πιστεύει πως θα μου ταιριάξει. Δεν έχω κάτι να χάσω. Μου είπε να μη βάζω χρονοδιάγραμμα, απλά να συνεχίσω όσο αντέχω κ είναι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε. Τι να πω βρε κορίτσια. Θέλω να τον πιστέψω αλλά δε βλέπω ένα μικρό παράθυρο βελτίωσης.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα μανούλες όμορφες πολλά γράψατε που να πάρω τώρα άκρη να σχολιάσω .???????????????/

Θα σας πω τα δικά μας .:tongue::tongue::tongue:.

Σήμερα πήγαμε στον παιδικό κάναμε την δηλώσει –αίτηση

για την εγράφη

αλά εκκρεμή η μεταδημότευση μου

ευτυχώς η διευθύντρια είναι γνωστήδεχτικέ την αίτηση

και να τις πάω την μεταδημότευση αργότερα .

Ο μικρός ξετρελάθηκε και σήμερα στον παιδικό

όση ώρα ήμουν στο γραφείο την διευθύντριας

τον έβαλαν σε μια αίθουσα να παίξει με τα υπόλοιπα παιδάκια

ήταν ώρα του μεσημεριανού (12 .30 νωρίς τα ταΐζουν :?:?)

σαν κύριο πήρε την πετσέτα του διπλανού παιδιού και στρώθηκε στο φαί

ένα κομμάτι πίτα έφαγε και μισό γιαουρτάκι

αυτά στο σπίτι για να τα φάει έπρεπε να κάνω μετάνοιες

να τον κυνηγώ Κανά δίωρο :oops::oops::oops:

αχ μακάρι να συνερίζετε τα άλλα παιδάκια να αρχίσει αν τρώει

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηλιανα με το καλό το μαθητουδι σου!!!

Πήρα και εγω σημερα τηλ. στον παιδικο του Δημου μας αλλα η διευθυντρια ειχε αδεια και θα επικοινωνησω αυριο για την καταθεση της αίτησης..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Άντε πετρούλα να σου τον πάρουν και εσένα ο δικός μου τρελάθηκε δεν ήθελε να φύγουμε να ξέρεις όμως ότι οι αιτήσεις είναι εως 30 του μηνά

μάζεψε εσύ τα χαρτιά σιγά σιγά αν θες σου λέω ποια είναι ;)

Κατά τα αλλά πως είσαι με την εγκυμοσύνη ?

εγώ δεν νιώθω

τιποταααααααααααααααααααααααα μα τίποτα οργανικά εννοώ

κάτι γαργαλητά νιώθω το βραδύ στην κοιλία μου αχ άρχισε να δίνει το παρών το ψυχακι μου .:):):)

Η αιματολογικές- ουρολογικές μου βγήκαν σουπερ καλύτερες από τις προηγούμενες την Κυριακή έχω γιατρό να τον δούμε πάλι τον παίδαρο μας

Κι εγω μια χαρα ειμαι Ηλιανα μου, τι να πώ...αυτη η εγκυμοσυνη ηταν δωρο Θεου πραγματικα!!!

Κατι πονοκεφαλους αραια και που αλλα κατα τα αλλα σουπερ!!

Εν τω μεταξυ ειχα ξεχαστει τελειως για τις αιτησεις και σημερα το πρωί μου ηρθε flash λέω "τι περιμενω;;" και να θελω να τον στειλω απο Γεναρη θα μου πουν ειναι συμπληρωμενα τα τμηματα..βεβαια εγω επι 5 χρονια εκανα τη διοικητικη υποστηριξη στον Παιδικο (πριν την εγκυμοσυνη) και εχω συνεργαστει αψογα με την διευθυντρια αλλα καλύτερα να ειμαι τυπικη για να μην εχω προβλημα με αριθμό πρωτοκολλου αίτησης κλπ..

Γεια σας φολενάδες! Θα το πω κι ΕΓΩ!ΛΥΣΣΑΞΑΤΕ ΠΑΛΙ! :lol:

Περαστικά στα αρρωστούλικά μας, και η Εύα μου σήμερα έχει μύξες..:-(

Αστο καλυτερα Πετρουλα μη το ψαχνεις!!! Εχω θα εχω μονο γαμπρο γιατι τον Παναγιωτακη μου δεν θα τον παντρεψω!!!!!!!

Κοπελιά άστα αυτά. Ο γιος σου φίλησε στο στόμα την κόρη μου..! την έχει εκθέσει και ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ!

Επανέρχομαι γιατί φωνάζει..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Και εγώ κάπως εστί σκέφτηκα εφόσον οι αιτήσεις γίνονται τώρα τι να περιμένω έως το Ιανουάριο μετά γεννώ μέσα Οκτώβριου θα πάει 1 ½ μηνά το παιδί και μόλις γεννήσω τον κρατώ σπίτι για κανένα 2 μηνώ και τον ξαναστέλνω μετά σε ιδιωτικό ήταν πολύ περισσότερα τα χρήματα και εφόσον βρέθηκε άκρη εδώ στην γειτονιά μου γιατί όχι

εμεις δεν εχουμε ιδιωτικο εδω αρα η μονη επιλογη ειναι ο δημοτικος και επειδη εχω παρακολουθησει απο πολύ κοντα τη λειτουργια του και τη δουλεια που γινεται και ιδιωτικό να ειχαμε πάλι εκει θα τον εστελνα..

Τροφεία θα πληρωνεις στον δημοτικο;;Εδω νομιζω το μεγιστο ειναι 80 ευρω μηνιαίως

Άστα Μαράκι η Ευούλα μονο τον Τέλη θέλει!!!χι.χι.χι!

Πάντως εγώ βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι η συμπεθέρα μου έχει κόρη, θα μου το θυμηθείτε!!!

Εγώ να σας πω πάντα ήθελα κοριτσάκια, πιο πολύ γιατί ζήλευα τα κοριτσίστικα πραγματακια και γιατί μεγαλώνοντας είναι νομίζω πιο ανεξάρτητα τα αγόρια (είτε παντρευτούν είτε όχι Πικουλίνα μου) και απομακρύνονται περισσότερο από την οικογένεια, φαντάσου τι εγωιστικά σκέφτομαι!!! Βέβαια σε αυτή τη φάση καθόλου δεν τα ξεχωρίζω βάση του φύλου τους και τη μπουμπού συνήθως τη φωνάζω παληκάρι μου :tongue:!Χι,χι,χι! Αυτό που δε θέλω με τίποτα είναι να τους φέρομαι διαφορετικά βάση φύλου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Να σας ρωτήσω όλες ...

πήγα σήμερα στο λαρου εν μερλι πήρα υλικά και σύνεργα για να βάψουμε το σπίτι

και βρήκα και ένα πολύ ωραίο φωτιστικό κρεβατοκάμαρες μονό 60 ευρώ το πήρα και πλήρωσα μονό 95 στο ταμείο.

δεν μου έκανε εντύπωση μιας και γκρίνιαζε και ο μικρός γνώριζα και την ταμία παλιά μου φίλη Και μιλούσαμε στο ταμείο

έφυγα βιαστικά έφτασα σπίτι

έδηξα στον άντρα μου τη πήρα και πόσο πλήρωσα

και μου λέει για φέρε λίγο την απόδειξη και διαπιστώνουμε ότι η κοπέλα δεν είχε χτυπήσειτο φωτιστικό δηλ 60 ευρώ :shock::shock::shock:

Τι να κάνω να πάω αύριο να πω για το λάθος ?

και αν χάσει η κοπέλα την δουλεία της ?

δεν ξέρω τι να κάνω με χει φαί η αγωνιά

να πάω να της το πω στη ιδία ?

Διαφημίσεις

Βρε Ηλιανα να την παρεις τηλ. να της το πεις αρχικα και να τη ρωτησεις αν εχει αυτη καμια επίπτωση (που δεν νομιζω) γιατι αν πάς εκει με το φωτιστικο και δει κανενας προϊσταμενος να το περναει απο το ταμειο ενω το εχεις φερει εσυ θα εχει μεγαλύτερα μπλεξιματα..

Μετα την απομακρυνση του ταμειου ουδεν λαθος αναγνωριζεται..Αν ηταν η αποδειξη αξιας πχ 100 ευρω και απο λαθος της εδινες 50 και δεν το καταλάβαινε τοτε ναι θα ειχε πρόβλημα αλλα τωρα δεν θα καταλάβει κανεις το λάθος..δεν θα μπουν μεσα και τα LEROY μην αγχωνεσαι

μαρίνα μου εγώ πάλι δεν πιστεύω ότι είναι θέμα φύλλου η ανεξαρτησία 4 αδέρφες είμαστε καμία μας δεν είναι με την μαμά μου όλεσ φύγαμε από πολύ μικρές από το σπίτι και πήραμε τον δρόμο μας ;)

και εγω πιστευω οτι η ανεξαρτησια ειναι στον ανθρωπο και στη φυση του..Εγω ας πουμε απο τοτε που εφυγα για σπουδες δεν ηθελα με τπτ να γυρισω και αν δεν ειχα τη σχεση μου δεν θα γυρνουσα πίσω..Επίσης εχει περασει και ολοκληρη εβδομαδα που δεν εχω επισκεφτει τους δικους μου..

Αντιθετως η αδερφη μου αν περασει μερα και δεν περασει απο τη μαμα μου θα αρρωστησει..

Ξερω απο την αλλη παραδείγματα αγοριων που ειναι στα 30 τους και δεν λένε να ανεξαρτητοποιηθουν απο το σπίτι και την οικογενεια (κακο μεν και υποπτο αλλα συμβαινει...)

Καλε Μαρινα και εσυ για μενα κορη ελεγες!!!Ελπίζω στην Ιωαννα τουλάχιστον να πέσεις μεσα...χαχα

Ισχύει κι αυτό που λες Ηλιάννα μου αλλά μεγαλώνοντας απ' ότι έχω δει και στον περίγυρό μου από οικογένειες που έχουν παιδιά διαφορετικού φύλου συνήθως αν και η φαγωμάρα είναι μεγαλύτερη με τις κόρες, έχουν άλλο δέσιμο με τη μάνα και εκείνη σε εκείνες θα πει τα παράπονά της κτλ κτλ, άλλο που συνήθως η αδυναμία τους είναι οι γιοί! Τελικά με τίποτα δεν είμαστε ευχαριστημένες εμείς οι γυναίκες!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...