Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Κορίτσια σας παρακολουθώ σχετικά με το ζάχαρο και την καμπύλη ινσουλίνης… πρώτη φορά από εσάς βλέπω πόσο σημαντικό είναι και αυτό το θέμα. Επειδή δεν έχω πραγματικά ιδέα μπορείτε να μου πείτε πότε πρέπει να ελέγχουμε το ζάχαρο και ποια είναι η σωστή στρατηγική για την εμβρυομεταφορά; Επίσης τί σημαίνει παράθυρο εμφύτευσης; Το ελέγχουν ή παίζει να χαθούν τα έμβρυα; Τον άλλο μήνα θα κάνω ετ και λόγω ηλικίας έχω λίγες πιθανότητες… Ο ΔΜΣ μου είναι 30… πρέπει να χάσω άμεσα κιλά; Ή δεν κάνει;

Εχεις κάνει καμπύλη ζαχαρου ; Θα σου έλεγα να επισκεφτείς ένα ενδοκρινολόγο αν δε το έχεις κάνει ήδη. Εγω με ΔΜΣ 21 έχω αύξηση στη καμπύλη την πρώτη και τη δεύτερη ώρα και ερχόμενη αντίσταση στην ινσουλίνη και ξεκίνησα χάπι. Μου είπε η ενδοκρινολόγος πως σε ένα μήνα θα έχει ρυθμιστεί αλλά πρέπει να προσπαθήσω να το υποστηρίξω και με διατροφή.

1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Δυστυχώς δεν δίνουν βάση στο ζάχαρο. Ενας καλός ενδοκρινολόγος θα σε ξεψαχνίσει σωστά για ορμόνες και ζάχαρο. 

Και τσάμπα συνδέουν κιλά με ζάχαρο. Απλα έχεις περισσότερες πιθανότητες. Εχω και εγώ θέμα και είμαι 58 κιλά 1.77

Ακριβώς και εγώ 1,60 και 53 κιλά, ελάχιστες αυξομειώσεις κ το σάκχαρο μου είναι 20 μονάδες πάνω από το όριο σε κάθε μέτρηση.

2 ώρες πρίν, teti83 είπε:

4/2 - 1η χοριακη 103, 6/2 - 2η χοριακη 267. Και 14/2 ξεκίνησε απίστευτη αιμοραγια η οποια την επομενη μερα σταματησε . 17/2 πήγα για να δούμε τι θα δούμε και είδε μόνο έναν σάκο , χωρίς εμβρυικα στοιχεία. Έκανα χοριακη η οποία εδειξε 632. Παλλινδρομη λογικά αλλά αύριο θέλει να πάω για έναν υπέρηχο. Θέλω να πιστεύω ότι θα αποφύγω την αποξεση . 

Κορίτσι μου κουράγιο. Σε νιωθω. Μια αγκαλιά από εμένα. 

Σε άλλα νέα να πω πως με πήρε ο γιατρός τηλ να συζητήσουμε για την αποτυχία. Εξακολουθεί και πιστεύει σε εμένα. Μου λέει συνεχίζεις προσπάθεια , έχω περιπτώσεις 15 χρόνια μεγαλύτερές σου που κατάφεραν με φυσικούς. Σηκώνεις μανίκια και προσπαθείς μου λέει.. Προτείνει PRP στον επόμενο κύκλο γιατί πιστεύει πως θα μου ταιριάξει. Δεν έχω κάτι να χάσω. Μου είπε να μη βάζω χρονοδιάγραμμα, απλά να συνεχίσω όσο αντέχω κ είναι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε. Τι να πω βρε κορίτσια. Θέλω να τον πιστέψω αλλά δε βλέπω ένα μικρό παράθυρο βελτίωσης.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

19η μερα του κυκλου ...μπα μαλλον τοτε το 28ή 29/4 ..

Λοιπον στο μαμαδες Ιανουαριου 2010 -δεν γραφω αλλα διαβαζω- εβαλε μια κοπελα μια σελιδα ..βαζεις ηλικια και ποτε εγινε συλληψη και σου λεει τι θα ειναι το μωρο ,εμενα μου βγαινει κοριτσι ειτε Απριλιο ειτε Μαιο ..Λες να κανω την κορη ??

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βικάκι μου με το καλό να υποδεχτειτε το νεο μελος στο σόι σας.

Τα φίδια σε όνειρο τί είναι

κατι σε σεχουαλικο αποθυμενο με κανει το φιδι στο ονειρο... μην γελατε :):) και εξαρτατε πως το βλεπεις στο ονειρο

λαζαρενια μην διαβασω αλλη φορα να γραφεις οτι εισαι αχρηστη μανα ΕΝΤΑΞΗ, εισαι 24 ωρες το 24ωρο σχεδον μονη με ενα μικρο παιδακι τελεια τα καταφερνεις, θα μπορουσε να συμβει σε καθε μια απο εμας ... και δεν ειναι αναγκη να πεις πως το επαθε το παιδι, κρυψε και κατι αφου πιστευεις οτι θα γινει χαμος;) υπαρχει κανενας συνεταιρισμος εκει που θα μπορουσες να πιασεις δουλεια φτιαχνοντας κατι σπιτικο? λεω τωρα εγω

ενα θα πω για το batchelor party της Βικυς ... η Καλλη ηταν σχεδον 2 μερες μεθυσμενει και στον κοσμο της:)

σαρδελακι μου αρεσει το ονομα ¨αξεχαστα ενθυμια¨

τμηματικα σας απανταω καθως σας διαβαζω ... αλλα τωρα παω να κοιμηθω αν μπορεσω γιατι ειμαι σαν μπαγιατικο ληψανο απο την νηστα :tongue::tongue:

481580lys5o6fr6c.gif

κωνκων για σενα

Αν ονειρευτείς ένα μεγάλο φίδι, σημαίνει πως πρέπει να προσέχεις, γιατί όσο και αν προσπαθήσεις δεν θα καταφέρεις να εξουδετερώσεις τον αντίπαλό σου. Αν δεις φίδι να σε πλησιάζει, σημαίνει πως είναι πιθανό ο σύντροφος σου να είναι ψεύτης και να σε ξεγελάει.

Αν το κρατάς στην αγκαλιά σου ή βλέπεις πως τυλίγεται γύρω σου, προμηνύει πως κάποιος από το στενό σου περιβάλλον θα σε πληγώσει και θα σου προκαλέσει ζημιά. Αν δεις πως σε δαγκώνει φίδι, προμηνύονται προβλήματα με τους ανταγωνιστές σου λόγω της δικής σου αδιαφορίας και απροσεξίας, ενώ αν σκοτώνεις φίδι, θα καταφέρεις να νικήσεις τους αντιπάλους σου.

Αν ονειρευτείς πως ένα φίδι μπήκε μέσα στο σπίτι σου, σημαίνει πως έχεις υποκύψει σε κάποιες κακές επιρροές και προμηνύονται μπελάδες. Αν δεις πολλά φίδια μαζί, προμηνύονται αναποδιές και δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα και αν ακούς το σφύριγμα του χωρίς να το βλέπεις, είναι πιθανό να υποφέρεις από την πανουργία των αντιπάλων σου ή από κάποια γυναίκα που προσπαθεί να σε ταπεινώσει.

Σε κάποια άλλη εκδοχή το φίδι συμβολίζει τον φίλο. Ότι δεις στον ύπνο σου να κάνει το φίδι, περίμενε να στο κάνει ένας φίλος!

εγω το σεχουαλικο που το διαβασα??? γιατι το διαβασα καπου:evil:

Νατασα για σενα

Το αίμα σε γενικές γραμμές σημαίνει ότι κάτι που περιμένεις, θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Αν δεις ότι τρέχει αίμα, γρήγορα θα συμβεί κάτι και θα λάβεις καλές ειδήσεις. Αν τρέχει αίμα από την μύτη σου, να ξέρεις ότι κάποιο μυστικό σου θα κοινοποιηθεί. Αν το βγάζεις από τα πνευμόνια σου, θ΄ανακουφιστείς από προβλήματα που έχεις. Αν το κάνεις εμετό, σε περιμένουν κέρδη κι επιτυχίες όπως δημιουργία οικογένειας και παιδιών κι αν το βγάζεις με τα ούρα σου τότε θ΄απαλλαγείς από ανεπιθύμητους ανθρώπους. Αν φτύνεις αίμα σημαίνει υγεία για σένα και για ανθρώπους που αγαπάς, ενώ αν τρέχει αίμα από το δάχτυλό σου τότε πρόσεξε μην παρεξηγηθείς με φίλους σου. Αν πάλι τρέχει αίμα από τα πόδια ή την πλάτη σου, θα πρέπει να προσέχεις ανθρώπους από το περιβάλλον σου που σε σκέφτονται με κακεντρέχεια και έχουν δόλο. Αν τώρα το αίμα δεν είναι κόκκινο, αλλά μαύρο, τότε θα παρουσιαστούν δυσκολίες και προβλήματα υγείας.

Ποτε να προλαβει να σας διαβασει, μια ερμη μανα με δυο μωρα και μια δουλεια;;;;;

Καταρχας περαστικα στο Σωτηρακη στην Ανδρεαννα και στη Lazarenia μας!!!

Sardelaki μου ειχε κανει εντυπωση το παραμυθι να αρχινισει .... και μου αρεσε παρα πολυ!!!

Βικυ με το καλο η ξαδελφουλασου!!! Ο Παναγιωτης παιρνει ακομα τα βιβλια σου και φωναζει Βικυ φιλη μαμας!!!

Κωνκων και σε εσας περαστικουλια για το βηχα!!!

Joa τι ψαχνεις βρε;;; ποτε εγινε το θαυματακι;;;;

Νατασα καλα τα κοτοπουλακια τελεια!!! Φαντασου ξετρελαθηκε ακομα και ο προπαπους και η προγιαγια μου!!!! Ακομα και ο Παναγιωτης τα τσακισε!!!

Πολλα φιλια σε ολες σας μα περισσοτερα στις εγκυουλες και στις κοιλιτσες τους!!!

Διαφημίσεις

Καλές μου τι προλάβατε και γράψατε πάλι?????

Sardelaki μου πάνε τα ωραία ονοματάκια μας???? Μας πρόλαβαν άλλοι? Ασε κι εγώ χτες έβλεπα την ταινία "Η Νήσος" και είδα εκεί το όνομα της εταιρείας που εργάζομαι!!! Με άλλο αντικείμενο ευτυχώς, αλλά το έχω ξαναδεί το όνομα και στο internet με το ίδιο αντικείμενο.

Σκέφτηκα καναδυό κι εγώ, αλλά να σου πω θα ήθελα το κάτι παραπάνω.

Θα τα πω όμως μήπως και κάτι γίνει.

1.Ονειρόσκονη, 2. Ευτυχία με φαντασία, 3.Ονειρεμένες στιγμές.

Σούλα τελικά η μικρή ξανανέβασε πυρετό?

Αχ Νατάσα μου ξέφυγες πριν από τα σχόλια! Καλά τι πάθατε όλοι χτες βράδυ βρε παιδιά?

Lazarenia μου οκ να προσέχουμε πιο πολύ, αλλά ορισμένες φορές δεν τα προλαβαίνεις με τίποτα γλυκιά μου. Μην ρίχνεις το φταίξιμο σε σένα. Οποιαδήποτε στιγμή κάτι, χτύπα ξύλο, μπορεί να συμβεί. Αυτά είναι διαολάκια σ' αυτή την ηλικία! Κι εμένα μου έπεσε από τον καναπέ παραμονές Χριστουγέννων πέρσι! Τα παιδάκια μας έλεγαν τα κάλαντα κι εμείς κλαίγαμε από το ντουπ!

Κοριτσάκια σήμερα είχα πολύ δουλίτσα και θα με πάει έτσι και το απόγευμα απ' ότι βλέπω. Πρέπει να κάνω και τη δήλωση για την εφορία, μιας και Πετρούλα μου που το συζητούσαμε, λογιστή κοντινό δεν βρήκα. Θα κάνω μια απόπειρα αύριο να την πάω και ο Θεός βοηθός! Δύσκολη μέρα η αυριανή και ευχηθείτε μου καλή τύχη!

Αχ τι άλλο ήθελα να σχολιάσω........τι για όνειρα διάβασα, τι για φαγητά, τί για νέα στοιχήματα για εγκυμοσύνες, τι για ωορηξίες, τι για Αλκαίους χαχαχα ΩΠΑ!!!

Σας χαιρετώ για την ώρα, μιας και το κλείνω το μαγαζί!!!! Καλό μεσημέρι!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

19η μερα του κυκλου ...μπα μαλλον τοτε το 28ή 29/4 ..

Λοιπον στο μαμαδες Ιανουαριου 2010 -δεν γραφω αλλα διαβαζω- εβαλε μια κοπελα μια σελιδα ..βαζεις ηλικια και ποτε εγινε συλληψη και σου λεει τι θα ειναι το μωρο ,εμενα μου βγαινει κοριτσι ειτε Απριλιο ειτε Μαιο ..Λες να κανω την κορη ??

Μην τα πολυεμπιστεύσαι! Κι εμάς όλο το σύμπαν συνομωτούσε για κορίτσι, αλλά μας την έκανε από τη γωνία το αντράκι μας!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Μην τα πολυεμπιστεύσαι! Κι εμάς όλο το σύμπαν συνομωτούσε για κορίτσι, αλλά μας την έκανε από τη γωνία το αντράκι μας!

Τελικα η μονη που ηθελα αγορια ημουν εγω;;; Τωρα εννοειται οτι δεν την αλλαζω με τιποτα τη μπουμπουκα μου. Ακομα και πριν τον Παναγιωτη αγορι ελεγα οτι ηθελα!!! Καλα δε το συζυτω για μετα τον Παναγιωτη. Εννοειτε οτι και το δευτερο αγορι το ηθελα!!!

Ελα ρε Ντινα, αγορια ε;;;

Μου θυμιζεις την ξαδερφη μου που με εχοντας ηδη ενα αγορι οταν πήγε για αυχενικη στη δευτερη εγκυμοσυνη και της ειπε ξανα αγορι πεταξε απο χαρα και την επομενη που ειδαν κοριτσι του ελεγε "γιατρε αλλα μου ελεγες!!!μη μου τα αλλάζεις..."

Μας το εχει περασει η παλιοκοινωνία (χαχα) μετα απο ενα αγορι να αποκτησουμε σωνει και καλά κοριτσι!!!Αϊ στο καλό!!!

Το φυλο εξαρταται απο τον ανδρα, να το ξερετε...

Εγω πάντως οσο το σκεφτομαι τοσο πιο πολύ γουσταρω με δυο αγορακια και τον καλό μου..συμμαχο ομως θελω γιατι αν και ο δευτερος μου βγει μπαμπακιας, την εκατσα!!!!Που θα βρισκω παρηγορια, οεο??????????

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Πετρουλα μου το δευτερο ως δευτερο θα ειναι πιο ανεξαρτητο οποτε δεν θα ειναι κολημενο με κανεναν. Αλλα οσο μεγαλωνει νομιζω οτι θα τα καταφερεις να τον κολησεις μαζι σου!!! Οταν μαθαμε οτι ηταν κοριτσι το δευτερο χαρηκαμε πολυ δε λεω , αλλα εγω νομιζα οτι ειμαι αγορομανα!!

Το μονο κακο στα αγορια ειναι οτι θα εχεις δυο νυφες!!!!!!!!!

Επειδη καποιες στιγμες ελεγα και καμια κουβεντα παραπανω για τη πεθερα μου, η μαμα μου ευχοταν να κανω γιους για να εχω δυο νυφες. Οταν μαθαμε για τη μπεμπα πηρα τη μαμα μου, τηλ. και της λεω ΄΄ τη πατησες θα εχω μια νυφη και εναν γαμπρο΄΄

και τωρα που μου ηρθε οιστρος..

Επιλογες ευτυχίας

Στιγμές Ονείρου

Πολυτιμες ή μοναδικες δημιουργίες

Δημιουργιες με Στυλ & Φαντασια

Ευ δημιουργειν

Στιγμες ονειρου Sardelaki!!!!!!!!!!!

Ναι κι αυτο πάλι με τις νυφες (μακρινο μεν αλλα θα ερθει κι αυτο καποια στιγμη με το καλό!) αλλα το πιο δυσκολο ειναι να εχεις νυφη και κορη εκει γινεται το μπέρδεμα... με δυο γιους και δυο νυφες (κι αν πάμε για τριτο ας πω απο τωρα τρεις νυφες για να μπαινω στην ψυχολογια..χαχα) θα κατσω στα αυγα μου οσο και να λυσσάω..Το βλέπω γενικα, αυτες με νυφες (χωρις κορη) ειναι πιο μαζεμενες..αχ και δεν μπορω το τουμπεκι ρε γμτ!!!χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αστο καλυτερα Πετρουλα μη το ψαχνεις!!! Εχω θα εχω μονο γαμπρο γιατι τον Παναγιωτακη μου δεν θα τον παντρεψω!!!!!!!

Παω να ντυθω να φυγω για δουλεια!!! Σημερα ειμαι αριστοκρατισα δουλευω 5-9

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...