Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Κορίτσια σας παρακολουθώ σχετικά με το ζάχαρο και την καμπύλη ινσουλίνης… πρώτη φορά από εσάς βλέπω πόσο σημαντικό είναι και αυτό το θέμα. Επειδή δεν έχω πραγματικά ιδέα μπορείτε να μου πείτε πότε πρέπει να ελέγχουμε το ζάχαρο και ποια είναι η σωστή στρατηγική για την εμβρυομεταφορά; Επίσης τί σημαίνει παράθυρο εμφύτευσης; Το ελέγχουν ή παίζει να χαθούν τα έμβρυα; Τον άλλο μήνα θα κάνω ετ και λόγω ηλικίας έχω λίγες πιθανότητες… Ο ΔΜΣ μου είναι 30… πρέπει να χάσω άμεσα κιλά; Ή δεν κάνει;

Εχεις κάνει καμπύλη ζαχαρου ; Θα σου έλεγα να επισκεφτείς ένα ενδοκρινολόγο αν δε το έχεις κάνει ήδη. Εγω με ΔΜΣ 21 έχω αύξηση στη καμπύλη την πρώτη και τη δεύτερη ώρα και ερχόμενη αντίσταση στην ινσουλίνη και ξεκίνησα χάπι. Μου είπε η ενδοκρινολόγος πως σε ένα μήνα θα έχει ρυθμιστεί αλλά πρέπει να προσπαθήσω να το υποστηρίξω και με διατροφή.

1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Δυστυχώς δεν δίνουν βάση στο ζάχαρο. Ενας καλός ενδοκρινολόγος θα σε ξεψαχνίσει σωστά για ορμόνες και ζάχαρο. 

Και τσάμπα συνδέουν κιλά με ζάχαρο. Απλα έχεις περισσότερες πιθανότητες. Εχω και εγώ θέμα και είμαι 58 κιλά 1.77

Ακριβώς και εγώ 1,60 και 53 κιλά, ελάχιστες αυξομειώσεις κ το σάκχαρο μου είναι 20 μονάδες πάνω από το όριο σε κάθε μέτρηση.

2 ώρες πρίν, teti83 είπε:

4/2 - 1η χοριακη 103, 6/2 - 2η χοριακη 267. Και 14/2 ξεκίνησε απίστευτη αιμοραγια η οποια την επομενη μερα σταματησε . 17/2 πήγα για να δούμε τι θα δούμε και είδε μόνο έναν σάκο , χωρίς εμβρυικα στοιχεία. Έκανα χοριακη η οποία εδειξε 632. Παλλινδρομη λογικά αλλά αύριο θέλει να πάω για έναν υπέρηχο. Θέλω να πιστεύω ότι θα αποφύγω την αποξεση . 

Κορίτσι μου κουράγιο. Σε νιωθω. Μια αγκαλιά από εμένα. 

Σε άλλα νέα να πω πως με πήρε ο γιατρός τηλ να συζητήσουμε για την αποτυχία. Εξακολουθεί και πιστεύει σε εμένα. Μου λέει συνεχίζεις προσπάθεια , έχω περιπτώσεις 15 χρόνια μεγαλύτερές σου που κατάφεραν με φυσικούς. Σηκώνεις μανίκια και προσπαθείς μου λέει.. Προτείνει PRP στον επόμενο κύκλο γιατί πιστεύει πως θα μου ταιριάξει. Δεν έχω κάτι να χάσω. Μου είπε να μη βάζω χρονοδιάγραμμα, απλά να συνεχίσω όσο αντέχω κ είναι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε. Τι να πω βρε κορίτσια. Θέλω να τον πιστέψω αλλά δε βλέπω ένα μικρό παράθυρο βελτίωσης.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ εισαι γκουρου εσυ καλε!!!

Το αιμα ηταν κανονικο κοκκινο. Αυτο πως συνδυαζεται με τον πυρετο?

Οσο για την ανακουφιση, δεν ξερω... Ακομα δεν εχει γινει κατι, δε μου εχει φυγει καποιο βαρος...

Α, και μετα ειδα οτι δεν ειχα γαλα να θηλασω γιατι ο γυναικολογος μου εδωσε κατι φαρμακα που κοβουν τον θηλασμο κι εγω δεν το ηξερα... Καλα αυτο ασχετο ειναι, δε νομιζω οτι υπαρχει εξηγηση...:?

τελικα δινω αλλη εξηγηση.θες να μεινεις εγκυος αλλα το σκεφτεσαι.

μ'αρεσει που το αιμα ηταν κοκκινο.

καλε αμα ηταν μπλε θα ηταν μελανι :):):).

αν ηταν καθαρο , σκουρο , ανοιχτο τι?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ παιδια δεν θυμαμαι ....λοιπον θυμαμαι οτι ωορηξια ειχα στο παρτυ της Μαργαριτας 1/5 αλλα ειχαμε το παιδι με πυρετο αλλα και τον συζυγο αρρωστο ..πιστευω οτι 28/4 με 29/4 συλληψη..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Βικάκι μου με το καλό να υποδεχτειτε το νεο μελος στο σόι σας.

Τα φίδια σε όνειρο τί είναι?

τα φιδια ειναι εχθροι συμπεθερα μου,προσεχε τους γυρω σου.

σας ευχαριστουμε ολες κοριτσακια μου

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Ιωαννα και Stone κανονιστε να με ζαλισετε τωρα!!! Αχ τι το θελα!!!

Βικυ το αιμα ειχε αποχρωσεις... Ηταν κοκκινο της φωτιας σε ενα σημειο, αλλα και πιο σκουρο (οπως της περιοδου) σε αλλο σημειο... Sorry για την περιγραφη κοριτσια!

Μαρινακι τι ωραιος καλε??? 50+ ειναι, αλλα καλοκρατιεται! Μεχρι εκει ομως...

t7fQp3.png

και εγω σπάω το κεφαλι μου να θυμηθω ποτε..Την ΤΕΡ τη θυμαμαι γιατι την ειχα αναφερει και εδω αλλα το φικι-φικι μαλλον εγινε 9η με 10η μερα ενω στον Ανασταση 5/10 ΤΕΡ και 18/10 εγινε το ευτυχες.... πυροβολημα χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

δεν προλαβαίνω με τίποτε να διαβάσω 2 σελίδες που γράψατε...κορίτσια όπως θα είδατε τα ελληνικά ονόματα που έχουμε δεν μας κάνουν..μας πρόλαβαν άλλοι. Ευχαριστώ πετρούλα!

το απόγευμα θα πάω τον μικρό στον γιατρό γιατι έχει βγάλει κάτι παράξενα κοκκινάδια!

m57Zp2.png

και εγω σπάω το κεφαλι μου να θυμηθω ποτε..Την ΤΕΡ τη θυμαμαι γιατι την ειχα αναφερει και εδω αλλα το φικι-φικι μαλλον εγινε 9η με 10η μερα ενω στον Ανασταση 5/10 ΤΕΡ και 18/10 εγινε το ευτυχες.... πυροβολημα χαχα

α πα πα πα πα :tongue:

m57Zp2.png

Βικακι με ενα πονο η ξαδελφουλα σου ..να ειναι ενα γερο και τυχερο μωρο ..

Εγω με καισαιρικη θα γεννησω παλι ..

Πετρουλα μου στο πρωτο το θυμομουν γιατι ηταν 15/5 και ολο το προηγουμενο διαστημα ελειπα στην λαμια πηγα αθηνα 2 μερες και εφυγα για αρτα , οποτε θυμομουν ποτε εβγαλα τα ματια μου ..τωρα στην δευτερη δεν θυμαμαι ειμαστε και αχαλινωτο ζευγαρι .....χαχαχαχα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Πάω να φυγω γιατι θα πώ κι αλλα η αθυροστομη!!!

Καλο μεσημερι και πάμε προς αναζητηση νεων ονοματων σαρδελοεπιχειρησης!!

Ιωαννα τωρα μπαινουν τα χαλιναρια..χαχα

Ξεχνα τα πολυφωτα και τους πολυελαιους!!!!Απαλα-απαλα, σαν χαιδεμα φτερου τωρα......

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Οσο για τη eurovision δεν είμαι fun. Τόσα λεφτά δίνει ο έλληνας φορολογουμενος και για εκεί. Μας έχουν κοψει τοσα και τόσα, εχουμε χρεωκοπησει σχεδόν και εμείς ακομα τραγουδαμε. Ελπίζω να μη πάρουμε καμια πρωτιά και πληρωνουμε κ άλλα του χρόνου.

ΑΥΤΟ ΛΕΩ Κ ΕΓΩ:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...