Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ελπιδακι είπε:

Κορίτσια να κάνω μια ερώτηση,νοιωθετε κι εσείς μπουκωμενο τον κόλπο σας απτά ουτροτζεσταν??επειδή είναι τόσο μικρά δυσκολεύομαι να τα βάλω με το δάχτυλο και χρησιμοποιώ το πλαστικό εφαρμογέα τής vasclor (δεν την χρησιμοποιώ την συγκεκριμένη κρέμα) υπάρχει περίπτωση να το βάζω κάπως βαθιά?πείτε μου εσείς πως τα βάζετε?βάζω τρία τη μέρα πρ. μέσ. βρ.

Να τα βρέχεις λίγο με νεράκι , μπαίνουν ποιο εύκολα . 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βικυ μου οποσδήποτε!!!!!!!!

Κική μου εγώ πάντως για εγκυούλα μια χαρα χαρούλα τα βρισκω αυτα που εφαγες.

Πάντως "επιασες ολη τη γκαμα" κρεατικό , ψαρικό , φρουτακι,λαχανικο και φυσικά αφθονο νερακι που ειναι απαραίτητο για τη σωστή διαιτα( χα χα χα).

Η μικρή μου δεν εχει σταματήσει να με ζηταει.Δεν εχει πυρετό ομως ευτυχως.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κικο μου ιδιαιτερως φαγανη σε βρισκω ,εχεις παρει πολλα κιλα??

εγω σε αυτη την εγκυμοσυνη αν ολα πανε καλα ,θα προσπαθσω να παρω πολυ λιγα κιλα μιας και δεν με παιρνει να παρω και πολλα ..

Γιατρο αλλαξα μιας και ηταν καποια πραγματα που με ενοχλησαν οπως οτι εφτασα 41η εβδομαδα για να γεννησω φυσιολογικα αλλα τελικως το παιδι δεν εβγαινε μιας και ειχε κολλησει και εξου και η ραιββοποδια..του χρεωνω την κωλυσιεργια που δεν εψαξε αρκετα -κατ'εμε γιατι δεν κατεβαινει το παιδι ..Βεβαια η ραιβοποδια του παιδιου διορθωθηκε αλλα εμενα αυτο μου εμεινε και δεν ειχα το 100% της εμπιστοσυνης μου στον γιατρο οποτε εκανα την αλλαγη για καλο ή κακο θα διεξει..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

ΤΕΛΕΙΑ!!!

Εσύ πού μένεις?

Βουλα μενω... Στην αλλη ακρη του κοσμου! Ταξιδι θελω για να φτασω σ'εσενα!!!:P

Τωρα που το θυμηθηκα... Με ειχες ρωτησει για την αδερφη μου και το παιδικο μουσειο. Λοιπον η αδερφη μου δουλευε εκει το 2004, για ενα εξαμηνο περιπου, 2 φορες την εβδομαδα και αυτο εθελοντικα. Λες να γνωριζονταν με την αδερφη σου???

t7fQp3.png

Καλε Κικη, αναγουλα μου ηρθε... Ο Χριστος και η Παναγια!!! Με εκπλησεις! Και να πω οτι εισαι και καμια τροφαντη! Μια σταλια εισαι, που τα βαζεις ολα αυτα?

Ιωαννα και πολυ καλα εκανες! Αμα εχουμε δευτερες σκεψεις, σημαινει οτι κατι δεν παει καλα! Με ποιο μαιευτηριο συνεργαζεται ο καινουριος σου γιατρος?

Σουλα τελεια νεα! Αντε θα τη σκαπουλαρετε γρηγορα! Μπραβο!!!

t7fQp3.png

Αχ κοριτσια ο Σωτηρης εχει πυρετο. Και λιγο διαρροια... Πηρα τον παιδιατρο μηπως ειναι απο το εμβολιο και μου ειπε οτι το πρεβεναρ δεν κανει πυρετο. Στον Σωτηρη ομως ειχε κανει και στην 1η και στη 2η δοση. Ενα 38αρι για 2 μερες. Στην τριτη δεν ειχε κανει τιποτα... Εγω πιστευω οτι ειναι απο το εμβολιο... Θα δειξει... Αμα ξεπερασει το 38,5 θα ειναι ιωση... Για να δουμε! Προς το παρον ειναι γυρω στο 37,5 εδω και μια ωρα. Ουφ!:(

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

εχω νεα...

αυριο στις 12κ30 το βραδυ (ξημερωματα παρασκευης)θα μπει η ξαδελφουλα μου για προκληση.με περιμενει ξενυχτι.

δηλωσα αδεια για παρασκευη.

ξερει καμια ποσες ωρες περιπου μετα ξεκιναει η γεννα?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσια ο Σωτηρης εχει πυρετο. Και λιγο διαρροια... Πηρα τον παιδιατρο μηπως ειναι απο το εμβολιο και μου ειπε οτι το πρεβεναρ δεν κανει πυρετο. Στον Σωτηρη ομως ειχε κανει και στην 1η και στη 2η δοση. Ενα 38αρι για 2 μερες. Στην τριτη δεν ειχε κανει τιποτα... Εγω πιστευω οτι ειναι απο το εμβολιο... Θα δειξει... Αμα ξεπερασει το 38,5 θα ειναι ιωση... Για να δουμε! Προς το παρον ειναι γυρω στο 37,5 εδω και μια ωρα. Ουφ!:(

απο το εμβολιο τοτε θα ειναι.αφου το εκανε και στις αλλες δοσεις.

περαστικα του

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

εμενα παντως Βικυ μου εβαλαν πονους στις 5 και στις 8 ειχα πληρη διαστολη ...αν ολα ηταν καλα γυρω στις 9 θα ειχα γεννησει αν μπορουσαμε φυσιολογικα..

μακαρι να εχει ευκολη γεννα.

Καλε κοριτσια ποια ξερει απο ονειρα???

Ειδα χθες οτι γεννησα. Πολυ ευκολα, χωρις πονους, και ολα πηγαν τελεια. Ειδα οτι μετα ειχα λιγο αιμα, αλλα γενικα ημουν ορθια και πολυ χαρουμενη! Τι σημαινει αυτο οεο??? Μου ειπαν οτι σημαινει ξελαφρωμα, τι λετε κι εσεις???

t7fQp3.png

πολυλογουδες!!!!!!:):):)

καλα τωρα πως θα σας διαβασω σημερα μου λετε ????

χτες κοιμηθυκα μονο 2 ωρες και ειμαι σαν ζομπι:):) μα τετοια αυπνια δεν θυμαμαι να ειχα ποτε ξανα.... και καθε φορα που μου ερχοταν φουντωσει βουρ στο ψυγειο η ντουλαπια:):):) ... το τι μερεντα και ταχινι με σοκολατα εφαγα δεν λεγετε.... και η σοκολατα δεν φοηθαει στην αυπνια:):) αργοτερα θα απαντησω την λαζαρενια

Ετσι σκεφτηκα και εγω Νατασσακι ...η καινουργια (ειναι γυναικα)ειναι στο Αλεξανδρας και σε ενα απο τα ιδιωτικα -γενικως ειμαι υπερ των δημοσιων νοσοκομειων ..

Ναι το ξερω οτι προτιμας τα δημοσια! Και παλι, καλα εκανες! Μην το σκεφτεσαι καθολου! Ολα θα πανε σουπερ!:D

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...