Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ελπιδακι είπε:

Κορίτσια να κάνω μια ερώτηση,νοιωθετε κι εσείς μπουκωμενο τον κόλπο σας απτά ουτροτζεσταν??επειδή είναι τόσο μικρά δυσκολεύομαι να τα βάλω με το δάχτυλο και χρησιμοποιώ το πλαστικό εφαρμογέα τής vasclor (δεν την χρησιμοποιώ την συγκεκριμένη κρέμα) υπάρχει περίπτωση να το βάζω κάπως βαθιά?πείτε μου εσείς πως τα βάζετε?βάζω τρία τη μέρα πρ. μέσ. βρ.

Να τα βρέχεις λίγο με νεράκι , μπαίνουν ποιο εύκολα . 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σημασια εχει που ξεφυγες απο την καθημερινοτητα! Αυτο που λες οτι ανεβαινες την Κηφισιας μονη σου μεσα στη νυχτα, ειναι κι εμενα το καλυτερο μου, οταν βγαινω μονη μου! Να οδηγω μεσα στη νυχτα, να ακουω μουσικη και να χαζευω! Απιστευτη αισθηση ελευθεριας!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΕΛΕΙΑ!!!

Εσύ πού μένεις?

mrdIp3.png

μπήκα στο έλεγχος εμπορικών σημάτων κι εκεί έχει την παρακάτω φόρμα

Είδος Σήματος ΣυλλογικόΑλλοδαπόΗμεδαπό Τύπος Αναζήτησης Ακριβής ΠεριγραφήΝα ΤελειώνειΝα ΑρχίζειΝα Περιέχει Περιγραφή Σήματος Κλάσεις Σήματος

σόρρυ για το πρήξιμο...

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Αντε Σούλα μου μακαρι να ήταν αυτό όλο και να της περάσει. Αφου πάντως έχει ορεξη για βολτες και όχι μονο για αγκαλιές, πιστευω οτι είναι καλυτερα.

Νατασα μου βλέπω ωραία περάστε χθες....Πάντως οι μετρησεις σας είναι πολύ καλές.

Deleni μου περαστικά στον μικρουλη! Κουράγιο φιλενάδα!

Σαρδελακι κανε ενα τηλεφωνο να σου δωσουν πληροφορίες γιατι μπορει να πατησεις κτ και να μην στο βγαλει ως καταχωρημενο και τελικα να ειναι..

Το πιοπιθανο ειναι να σου ζητησουν να τους στειλεις κανενα φαξ με την επωνυμια και το αντικειμενο

Sorry αλλα για πρωτη φορα εχω τοσο πολύ δουλεια και τα τηλ. χτυπανε απο το πρωί..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Βρε κορίτσια τι είστε εσείς? Τι έχετε γράψει πάλι???? Σιγά μην μπορέσω να τα διαβάσω όλα αυτά!

Κατ' αρχήν καλημέρα στις μανούλες και στο κοριτσάκι μας που μόλις ξύπνησε :P

Σούλα μου ιωσούλα θα είναι μάλλον. Ελπίζω να είναι ήδη καλύτερα η μικρούλα σου.

Sardelaki άντε ακόμα δεν το βρήκες το όνομα????? Είδα κάποια που μου άρεσαν, αλλά δεν τα θυμάμαι να πω τη μαύρη αλήθεια μου.

Φαίνεται πως για πολλές από μας χτες ήταν το βράδυ του ξενυχτιού! Πως να ξεφύγουμε λοιπόν κι εμείς???? 10 φορές ξύπνησε παιδιά και την τελευταία ήταν ακμαιότατος, ολόρθος στο κρεββάτι και φώναζε μπιμπι!!!

Αχ που θα πάει αυτό το χάλι μας δεν ξέρω. Βλέπω ομοιοπαθούσες όμως και παίρνω κι εγώ λίγο τα πάνω μου!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Πετρούλα να θα τους κάνω ένα τηλ όταν τελικά αποφασίσω...

τώρα είδα κάποιους χώρους στην εφημερίδα και θέλω να τηλ. κι εκεί γιατι σιγά σιγά πρέπει να βρω και τον χώρο.

ελενάκη μου θα σου γράψω ποιά ελληνικά έχουν προταθεί

...μιά φορά κι εναν καιρό...

"αξέχαστα ενθύμια"

...γάμος-βάπτιση σαν παραμύθι...

"διά μαγείας"

αυτάααααααααααααααααααααααααααααα

m57Zp2.png

γιατι τι λες αυτο?

Θα σου πρότεινα την Βίκυ να την βάλεις στον τομέα που διοργανώνει τα bachelor party.

εχω πει τιποτα για το δικο μου παρτυ και δεν το θυμαμαι!!!

αν κανω παντως τετοιου ειδους παρτυ δεν βλεπω να γινονται γαμοι....

κοιτα να πληρωνεσαι πριν την τελετη

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

γιατι τι λες αυτο?

εχω πει τιποτα για το δικο μου παρτυ και δεν το θυμαμαι!!!

αν κανω παντως τετοιου ειδους παρτυ δεν βλεπω να γινονται γαμοι....

κοιτα να πληρωνεσαι πριν την τελετη

κατάλαβα...θα βαρέσω διάλυση πρίν καλά καλά αρχίσω :-P

m57Zp2.png

Νατάσα μου βλέπω και εσείς ζήσατε στιγμές "απειρου καλλους"!

σημασία εχει ότι ο μικρός είναι αψογος στις μετρήσεις του (και εγω θα σε εδερνα )και τα ατυχήματα μικρα.

Βικάκυ μου δεν ξέρω τιποτα για το πάρτυ σου ( για πες για πες) αλλα μου κάνεις ετσι οπως σε ειδα για την τελεια διοργανωτρια.

Εχεις το " λέγειν" τις γνωριμίες , το στυλ , την τσαχπινιά και φαντάζομαι και πολλές ιδεες αρα όλο το πακετάκι !

Νατάσα μου βλέπω και εσείς ζήσατε στιγμές "απειρου καλλους"!

σημασία εχει ότι ο μικρός είναι αψογος στις μετρήσεις του (και εγω θα σε εδερνα )και τα ατυχήματα μικρα.

Βικάκυ μου δεν ξέρω τιποτα για το πάρτυ σου ( για πες για πες) αλλα μου κάνεις ετσι οπως σε ειδα για την τελεια διοργανωτρια.

Εχεις το " λέγειν" τις γνωριμίες , το στυλ , την τσαχπινιά και φαντάζομαι και πολλές ιδεες αρα όλο το πακετάκι !

δεν αξιζει να σου πω,αξιζει να το δεις κοπελια.θυμησε μου την αλλη φορα που θα βρεθουμε να σου δειξω βιντεακι στο κινητο :tongue:

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημέρα βρε λαλίστατές ζουζούνες, και μετά μου λέτε ότι φταίω εγώ που γράφω σεντόνια , αμ πως θα σας καλύψω όλες;:confused::confused:

Σαρδελάκι μου από Ιταλικά και εγώ υστερώ , θα προσπαθήσω να βρω κάτι έξυπνο στα Ελληνικά να σου δώσω και εγώ τα φώτα μου.

Μαγικές Στιγμές το έχουνε πει τα κορίτσια;

Κωνκωνάκι και Σουλίτσα περαστικά και πάλι στα ζουζούνια σας, Σουλίτσα απ’ότι βλέπω διπλωμάτισα η κόρη από τώρα…

Ιωαννίτσα με το καλό να πας και εσύ στο γιατρό και να μας πεις τα νέα απ’το μπεμπέ. Γιατί άλλαξες γιατρό; Δεν ήσουν ευχαριστημένη με τον προηγούμενο; Σόρυ αν είμαι αδιάκριτη. Να μας πεις εντυπώσεις και για την ταινία που θα δεις σήμερα γιατί είμαι φαν του sex and the city όχι του sex in the city (Ντούβλη) .χιχιχιχιχιχ

Βρε Νατάσα αυτό δεν ήταν περιπέτεια χθες το βράδυ με τον Σώτο σου αλλά λες και έβλεπα επεισόδιο από το 24 με αίμα και κλάμα. Άντε σήμερα πρέπει να κάνεις κάτι του μικρού για να εξιλεωθείς από το χθεσινό του κλάμα.χιχιχι

Παν Μαρ καλά έκανες και εσύ και βγήκες εχθές , αλλά και εγώ είμαι φαν της βραδινής οδήγησης με τέλεια μουσικούλα που με χαλαρώνει ακόμα περισσότερο.

Εγώ θα σας πω στα γρήγορα τι έφαγα χθες το βράδυ έτσι για να δείτε τι σαβούρο έχω γίνει.

Πήγα σπίτι λοιπόν και η μανούλα μου είχε τηγανίσει κολοκυθοκεφτέδες, τίμησα 4 από δαύτους, μετά από μισή ώρα συνηδειτοποίησα ότι στο ψυγείο είχε γαύρο τηγανητό που μου είχε φέρει πάλι η μανούλα μου και τον τίμησα και αυτόν δεόντως μιας και μου είχε λείψει. Αφού γυρίσαμε από τη βόλτα μας με τον Τάτση μου είχε μαγειρέψει για το μεσημέρι μακαρόνια με κιμά η γνωστή μαγείρισσα μανούλα μου και έπρεπε να φάω για να κλείσω το στόμα μου επιτέλους. Αφού ξάπλωσε όμως ο μικρός ήθελα και λίγο φρουτάκι για να φάω και κάτι υγιεινό και έκοψα ένα μπολ φράουλες με γαρνιτούρα σιρόπι σοκολάτας. Σας πληροφορώ ότι γύρω στις 3 που σηκώθηκα να δω τον μικρό το στομάχι μου γουργούριζε αλλά εγώ κυρία ήπια μισό λίτρο νερό για να ξεχαστώ και πήγα για ύπνο. Δεν σας λέω ότι από το πρωί είχα πιει γάλα , τυρόπιτα και το μεσημέρι ένα πιάτο γιουβαρλάκια.

Δεν είμαι τέλεια ;;; σας ανακάτεψα καθόλου;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...