Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ελπιδακι είπε:

Κορίτσια να κάνω μια ερώτηση,νοιωθετε κι εσείς μπουκωμενο τον κόλπο σας απτά ουτροτζεσταν??επειδή είναι τόσο μικρά δυσκολεύομαι να τα βάλω με το δάχτυλο και χρησιμοποιώ το πλαστικό εφαρμογέα τής vasclor (δεν την χρησιμοποιώ την συγκεκριμένη κρέμα) υπάρχει περίπτωση να το βάζω κάπως βαθιά?πείτε μου εσείς πως τα βάζετε?βάζω τρία τη μέρα πρ. μέσ. βρ.

Να τα βρέχεις λίγο με νεράκι , μπαίνουν ποιο εύκολα . 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημεραααααααααααααααα

Καλε ποσα γραψατε????????????? Δε μας λυπαστε καθολου???????

Λαζαρενια μην ξανακουσω βλακειες! Ετυχε! Ετυχε να μην προσεξεις το συγκεκριμενο δευτερολεπτο... Δε γινεται να ειμαστε σε επιφυλακη καθε δευτερολεπτο! Τιποτα δε θα ειναι! Θα ξεπρηστει και θα το ξεχασεις! Οσο για τη χοληστερινη, μη φτασουμε και στην υπερβολη... Προσεχε λιγο τη διατροφη της και θα φτιαξει... Αλλα μην τρελαινεσαι κιολας! Λιγο πανω απο το φυσιολογικο ειναι, δεν εχει ξεφυγει κιολας!

Deleni μου, τι να σου πω... Δεν ξερεις ποσο σε καταλαβαινω... Λιγακι υπομονη ακομα... Ο μπεμπης μπορει να περναει καμια ιωσουλα και να ειναι κακοκεφος. Μηπως κανατε κανενα εμβολιο τελευταια και τον εχει επηρεασει? Η μηπως περναει κανενα αλμα αναπτυξης??? Οσο για την Αναστασια, μην ασχολεισαι καθολου. Ειναι μεγαλο παιδακι πια και στα κιλακια της κανονικη απ'οσο θυμαμαι! Και ο Σωτηρης περναει μερες αφαγιας! Συμβαινουν αυτα...

Πανμαρ ωραια περασες χθες? Αξιζε το μιουζικαλ?

Σουλα ιωσουλα θα εχει το παιδι... Εγω στο υπογραφω, ο παιδιατρος θα της βρει κοκκινο λαιμο. Να την πας ομως αυριο αμα δε δεις βελτιωση, να σου φυγει και το αγχος!

Σαρδελακι εγω ιταλικα δεν ξερω να σε βοηθησω... Αμα σκεφτω κατι καλο ελληνικο θα σου πω!

Επανερχομαι με τα δικα μας...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

πανμαρ είχες κάνει έναρξη επιχείρησης; Ή απλά έφτιαχνες και πουλούσες;

Παλιά είχα μαγαζί με έπιπλα. Κι επειδή στην πλήρη επωνυμία του μαγαζιού ήταν

"εμπορία....και διακοσμητικών ειδών" και στο καταστατικό έλεγε ότι μπορούμε να πουλάμε και χονδρική, ότι ήθελα να κάνω που δεν μπορούσα να το κάνω "μαύρο" (π.χ. αγορές υλικών, πρώτων υλών κ.λ.π. που θέλανε τιμολόγια ή αντίστοιχα να πουλάω σε κάποια μαγαζιά που επίσης θέλανε τιμολόγιο) τα έκανα μέσω μαγαζιού. Σε ιδιώτες, όμως, και σε κάποια άλλα μαγαζιά τα έδινα έτσι.

Δεν είχα κάνει όμως έναρξη επιχείρησης ειδικά γι'αυτό το αντικείμενο.

mrdIp3.png

Καλημερα στα γρηγορα.

Σαρδελακι ειναι η σελιδα που σου εγραψε η πετρουλα οπως στα εγραψε για τα εμπορικα σηματα ειναι σημαντικο να το κοιταξεις πριν κατοχυρωσεις ονομα.

Ιωαννιτσα μου με το καλο στο γιατρο!Αλλαξες ε?Καλα εκανες...σε ειχα εγνοια, σου ειχα πει τη γνωμη μου για τον αλλον....

Σουλιτσα ιωσουλα θα ειναι λιγη υπομονη και θα περασει.

Ξαναρχομαι..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα στα γρηγορα.

Σαρδελακι η σελιδα που σου εγραψε η πετρουλα οπως στα εγραψε για τα εμπορικα σηματα ειναι σημαντικο να το κοιταξεις πριν κατοχυρωσεις ονομα.

Ιωαννιτσα μου με το καλο στο γιατρο!Αλλαξες ε?Καλα εκανες...σε ειχα εγνοια σου ειχα πει τη γνωμη μου για τον αλλον....

Σουλιτσα ιωσουλα θα ειναι λιγη υπομονη και θα περασει.

Ξαναρχομαι..

καλέ που την έγραψε; ξεστραβώστε με... :rolleyes::rolleyes:

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Παλιά είχα μαγαζί με έπιπλα. Κι επειδή στην πλήρη επωνυμία του μαγαζιού ήταν

"εμπορία....και διακοσμητικών ειδών" και στο καταστατικό έλεγε ότι μπορούμε να πουλάμε και χονδρική, ότι ήθελα να κάνω που δεν μπορούσα να το κάνω "μαύρο" (π.χ. αγορές υλικών, πρώτων υλών κ.λ.π. που θέλανε τιμολόγια ή αντίστοιχα να πουλάω σε κάποια μαγαζιά που επίσης θέλανε τιμολόγιο) τα έκανα μέσω μαγαζιού. Σε ιδιώτες, όμως, και σε κάποια άλλα μαγαζιά τα έδινα έτσι.

Δεν είχα κάνει όμως έναρξη επιχείρησης ειδικά γι'αυτό το αντικείμενο.

αααααααααααααα ωραία...μιά χαρά κι έτσι έκανες αυτό που σου αρέσει...μπράβο. Τρελλαίνομαι γιαυτό το αντικείμενο κι ήθελα χρόνια να το κάνω αλλά πραγματικά φοβόμουν. Εφόσον όμως υπάρχει και η δυνατότητα να πάρω "ίσως" κάποια επιδότηση θα το προσπαθήσω!

m57Zp2.png

Sardelaki θα ελέγξεις στα μητρώα του Υπουργείου Ανάπτυξης, (γίνεται και ηλεκτρονικά από τη διεύθυνση www.gge.gr) για να δεις αν υπάρχει άλλο όμοιο ή παρόμοιο εμπορικό όνομα ή σημα, το οποίο να διακρίνει ίδια προϊόντα ή υπηρεσίες με αυτό που θές να κατοχυρωσεις. Ο νόμος δεν εμποδίζει την κατοχύρωση του ίδιου σήματος/ονοματος για εντελώς διαφορετικά προϊόντα ή υπηρεσίες, εφόσον δεν προκαλείται σύγχυση στο καταναλωτικό κοινό.

Εφοσον εισαι οκ και θες και εσυ με τη σειρα σου να κατοχυρωσεις το ονομα της εταιριας σου θα βρεις εναν δικηγορο για να αναλάβει τα υπόλοιπα..

Εδω σαρδελακι μου

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Λοιπον χθες πηγαμε παιδιατρο! Μας ακουσε ολο το οικοδομικο τετραγωνο... Δεν ηθελε να μετρηθει, να ζυγιστει, δεν ηθελε να του δει τις αμυγαδαλες, να τον ακροαστει... Δεν ηθελε τιποτα... Μια χαρα τον βρηκε, 89,5 εκ. και 13,500. Εμενα μου φαινεται οτι δεν ψηλωνει τοσο οσο ψηλωνε, σαν να εχει κολλησει. Και αρχισα να ρωταω τον παιδιατρο αν ειναι κοντος και μηπως κατι δεν παει καλα (ειμαι θεοτρελη, το ξερω - με εκραξε και η μανα μου)! Τελος παντως επειδη ειχε πολυ κοσμο ο παιδιατρος και ηταν σε μια κατασταση πανικου, μου ειπε να τον παω μετα το καλοκαιρι να τον δει μια ενδοκρινολογος... Τρελαθηκα λεμε... Μετα το ξανασκεφτηκε, ανοιξε τις καμπυλες και ειδε οτι το παιδι ειναι πανω απο τον μεσο ορο, με αγριοκοιταξε και με σουταρε ευγενικα... Η μανα μου συνεχισε να ουρλιαζει οτι ειμαι παλαβη...:rolleyes:

Τελος παντων, καναμε και το εμβολιο, πλανταξε στο κλαμα κι εκει... Τον ρωτησα και για την πηγη, που δεν εχει κλεισει τελειως ακομα (εσας εχει κλεισει τελειως?) και τον ειδε. Μου ειπε οτι ειναι πολυ κοντα στο να κλεισει και να μην ανησυχω... Α, επισης εξετασεις αιματος θα μας γραψει τον αλλο μηνα που θα ξαναπαμε, κι αυτο απο δικη μου επιμονη, επειδη ελεγα οτι τον βλεπω χλωμο... Παλι και ο παιδιατρος και η μανα μου με εκραξαν...:rolleyes: Μια χαρα λεει ειναι ο μικρος, αλλα να κανουμε εξετασεις...

Γυρισαμε σπιτι και καθως αλλαζα, δεν ξερω που βρηκε ο μικρος μια συρματινη κρεμαστρα και την εβαλε στο στομα του... (ακους Λαζαρενια???). Πηγα να του τη βγαλω εγω, εκνευριστηκε εκεινος και το αποτελεσμα ηταν να σκισει το μαγουλο του απο μεσα απο τα νευρα του. Ειχε αρκετο αιμα, αλλα μετα σταματησε... Φανταζομαι οτι με το σαλιο θα επουλωθει... Επρεπε λετε να κανω κατι παραπανω? Να επαιρνα τον γιατρο να τον ρωτουσα αν πρεπει να βαλουμε κατι??? Τελος παντων, αλλο κλαμα απο κει...

Επειτα κυνηγιοταν με τον πατερα του και εσκασε πανω στην κασα της πορτας... Ααααααααααλλο κλαμα...

Και στο τελος παιζαμε ολοι μαζι πανω στο κρεβατι και ο αντρας μου ο ατσουμπαλος για πλακα με πεταξε κατω απο το κρεβατι! Εκανα κι εγω μια θεαματικη πτωση και γελαγα συγχρονως, αλλα ο μικρος νομιζε οτι με χτυπησε ο μπαμπας του και ξαναεβαλε τα κλαματα.... Το παληκαρι μου!!! Δεν μπορουσαμε να τον κανουμε καλα... Τον λυπηθηκε η ψυχη μου χθες! Εκατο φορες εκλαψε...

αυτα........

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Πανμαρ ωραια περασες χθες? Αξιζε το μιουζικαλ?

Ωραία ήταν! Και μόνο το ότι ανέβαινα την Κηφισίας στις 12.30 το βράδυ μου άρεσε πάρα πολύ! Το μιούζικαλ, ωραίο! Δεν θα έλεγα σε κάποιον να μην το χάσει, αλλά είναι δύο ευχάριστες ώρες, που δεν λες "τι μαλ..., ήρθα να δω!" Αν έχεις δει την ταινία "Evita" με τη Μαντόνα και τον Μπαντέρας και σου άρεσε, το ίδιο είναι. Ακριβώς τα ίδια τραγούδια, η ίδια ιστορία. Καλοστημένο, πάντως.

mrdIp3.png

Λυπηθείτε με βρε κορίτσια την ξενυχτησμενοπονεμενη μανα!

Ωσπου να διαβασω τα παλιά ξεσαλώσατε πάλι!

Λοιπόν lazarenia μου δεν εισαι κακια μανουλα και μην το ξαναπεις.

Αν είναι ετσι είμαστε ολες στριγγλες.Υπάρχει παιδάκι που δεν εχει πεσει μπροστα στα ματια μας???Αποκλειεται.Αρκει να μην είναι σοβαρα και να περνανε.

Οσο για τη χοληστερίνη λίγο προσοχή στη διατροφή και ειμαι σιγουρη ότι όλα θα πανε καλα.

Ελενάκι μου περαστικά στον μικρούλη σου !!!Τι να πω βρε κουκλίτσα μου υπομονή.

Αχ τα είπαμε και από κοντά δυσκολα τα πραγματα !!!!!

Φιλάκια σε ολες τις υπόλοιπες αλλα είμαι τοσο κουρασμένη που δεν θυμαμαι και πολλά.

Συμπεθέρα εμένα μου αρέσει για όνομα το reve d’amour (όνειρο αγάπης) που είναι όνομα από τριαντάφυλλο και είναι το αγαπημένο μου.

Θα σου πρότεινα την Βίκυ να την βάλεις στον τομέα που διοργανώνει τα bachelor party.

Ωραία ήταν! Και μόνο το ότι ανέβαινα την Κηφισίας στις 12.30 το βράδυ μου άρεσε πάρα πολύ! Το μιούζικαλ, ωραίο! Δεν θα έλεγα σε κάποιον να μην το χάσει, αλλά είναι δύο ευχάριστες ώρες, που δεν λες "τι μαλ..., ήρθα να δω!" Αν έχεις δει την ταινία "Evita" με τη Μαντόνα και τον Μπαντέρας και σου άρεσε, το ίδιο είναι. Ακριβώς τα ίδια τραγούδια, η ίδια ιστορία. Καλοστημένο, πάντως.

Σημασια εχει που ξεφυγες απο την καθημερινοτητα! Αυτο που λες οτι ανεβαινες την Κηφισιας μονη σου μεσα στη νυχτα, ειναι κι εμενα το καλυτερο μου, οταν βγαινω μονη μου! Να οδηγω μεσα στη νυχτα, να ακουω μουσικη και να χαζευω! Απιστευτη αισθηση ελευθεριας!!!!!!!!!!!!!!!!!

t7fQp3.png

συμπεθέρα ομολογώ το όνομα που πρότεινες είναι σπέσιαλ αλλά απεχθάνομαι τα γαλλικά χαχα

όσο για την Βίκυ θα πω πως είναι ο κατάλληλος τομέας...

Νατάσα για σένα τώρα τί να πω η γυναίκα; Αφού δεν σε έδιωξε με τις κλωτσιές ο παιδίατρος τυχερή είσαι.

Όσο για τις διαστάσεις του μικρού μιά χαρούλα...εγώ έχω να τον ζυγίσω και να τον μετρήσω στον γιατρό πάνω από 8 μήνες αν δεν κάνω λάθος. Τον ζυγίζω μόνη μου και τον μετράω χαχα

m57Zp2.png

Τώρα μόλις ξυπνήσανε ο αντρας μου και η μικρή μου.Δεν εχει καθόλου πυρετό αλλα με εψαχνε το πουλακι μου.

Τωρα την κανει βόλτα με το αυτοκίνητο ο Νίκος γιατι δεν συμβιβαζόταν με τιποτα αλλο.

ή μανούλα ή ντόλτα!!!!!

Αχ ελπίζω να συνερθει σήμερα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...