Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Απο ελληνικα- οσα διαβασα εν ταχει- γιατι πάλι οργιασατε χτες μου αρεσε πολύ και της Ελένης το "Σαν παραμυθι..." και τα περιλαμβανεις ολα γαμο, βαφτιση, διακοσμηση κλπ

Κατι αλλο, ας πουμε Στιγμες, Δημιουργίες Ζωής (???).

καλέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;; το Αξεχαστα Ενθυμια νομιζω ταιριαζει γαντι...Γιατι το ξεχασες;;Εχεις ετοιμο ονομα διαφημισμενο και το προσπερνας;;;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!

Καλε πόσα γράψατε πάλι....

Λιγο κουρασμένη είμαι σήμερα μιας και τον έπιασε τον μικρό το βράδυ βήχας. Τί κουλό και αυτό....όλη μερα είναι καλα και το βράδυ κατα τις 2 ξεκινάει ο βήχας. Εβαλα πάλι τον υγραντηρα και σε 1 ωρα ηρέμησε.

Λαζαρενια μου τί χτυπημα κ αυτο.... Μη σε ανησυχεί το καρουμπαλάκι. Το σημάδι μπορεί να κάνει και 2 βδομάδες για να φύγει. Εμείς ειμαστε συνεχως σημαδεμένοι. Περαστικά σας και μη σε βάζει απο κάτω. Αν δεν είσαι εσύ καλή μαμα, που είσαι 24 ώρες το 24ωρο δίπλα της, τότε ποιά είναι? Μη το ξαναπείς αυτό.

Λαμπρινή μου κούκλα η κόρη σου και η τούρτα είναι τέλεια! Να σου παραγγείλω μία?;)

Σούλα μου η μικρή πώς είναι?

Ρίτα μου οκ την είδα τη μαγιονέζα:D, αυτο που τα δένει είναι το λεμόνι.

Οσο για τα λογάκια μη φανταστείς προτάσεις, μιλάμε για λεξούλες δυσύλαβες που και πάλι με χίλια ζόρια καταλαβαίνεις τί θέλει να πεί. Απλά προσπαθεί το παιδί και χάρηκα λιγάκι:D.

Οσο για τη eurovision δεν είμαι fun. Τόσα λεφτά δίνει ο έλληνας φορολογουμενος και για εκεί. Μας έχουν κοψει τοσα και τόσα, εχουμε χρεωκοπησει σχεδόν και εμείς ακομα τραγουδαμε. Ελπίζω να μη πάρουμε καμια πρωτιά και πληρωνουμε κ άλλα του χρόνου.

Καλημέρα κι από εμένα!

Τι κάνετε? Τα παιδάκια σας? Από πυρετούς, χτυπήματα κ.λ.π. όλα καλά?

Εγώ μόλις ξύπνησα και η μικρή ακόμα κοιμάται!! Θαύμα!!!

Σαρδελάκι, απ'ότι κατάλαβα ανοίγεις κάποιο μαγαζί? Επειδή δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλες τις προηγούμενες σελίδες, τι μαγαζί είναι και πού το ανοίγεις? (αν θέλεις να μου πεις).

Πολλά φιλιά σε όλες

Μαρία

mrdIp3.png

Άσε Πετρούλα, ξύπνησε στις 3.30, δεν έτρωγε πάλι και δεν κοιμόταν με τίποτα... τελικά κατά τις 5 έφαγε καμιά 120μλ και κομήθηκε...

Η Σούλα μπήκε καθόλου; Η Ανδριάννα πως είναι;

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημεραααααααα

Ειδα τις φωτο της Λαμπρινης ...Να σου ζησει η κουκλιτσα σου Λαμπρινη μου, οσο για την τουρτα ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΗ!!

Σαρδελακι εμενα σαν ονομα μου αρεσε αυτο που προτεινε το πετρουλινι scelta ottima ..

Deleni μου ο μικρος καλυτερα ??εφαγε τιποτα ??

Σουλιτσα η ανδρεαννα ??

Εμεις ειμαστε καλα ..την Δευτερα εκλεισα ραντεβου να με δει η γιατρος ...(Μαργαριταααα αλλαξα..)μα δουμε τι γινεται με το μωρο ..Ο Χρηστακος μια χαρα!!αν τον ρωτησεις τι ειναι ,κορδωνεται και λεει αντας...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Κωνκων δυστυχως ο βηχας επιδεινωνεται το βραδυ οταν το παιδι ειναι σε ξαπλωτη θεση, εφοσον ο υγραντηρας εκανε δουλεια, σημερα να το βαλεις απο νωρις..Και πάλι περαστικα

Η Σούλα νομιζω δεν μπήκε να μας πει τι κανει η μικρη

και εγω δεν ειμαι fun της Eurovision , απο εσας εμαθα το πρωί οτι περασε το τραγουδι..Δεν μου αρεσε κιολας να σας πω την αληθεια, αυτο του "ΟυΟυ" νομιζω ηταν περιττό...

Ελένη λέω και εγω οτι δεν κοιμηθηκα..ποσες φορες σηκωθηκες;;Αν κοιμηθηκες δλδ

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Α! Δεν σας είπα τι μου έκανε το σουτζουκάκι μου!

Επειδή χτες βράδυ είχα βγει και την έβαλε για ύπνο ο μπαμπάς της, έρχεται σήμερα στις 6.30 στο κρεββάτι μας, με χαϊδεύει στο μάγουλο και μου λέει "μαμά μου... γύρισες? Αργησες!" Αχ το παιδάκι μου...

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

πως σου φαινεται το fairytale???ετσι δεν λεγοταν το τραγουδι του νορβηγου στην γιουροβ.

θα βαλεις και μια αφισα του απ'εξω με κουστουμι

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Ιωαννίτσα μου κι εμένα το scelta ottima μου αρέσει πάρα πολύ αλλά μάλλον θα είναι λιγάκι δύσκολο να μένει στην μνήμη.

Πετρούλα επίσης μου αρέσει το ...Σαν παραμύθι... από ελληνικό και το ...μια φορά κι έναν καιρό...

Μιάς και η Πετρούλα έφερε στο φως ξανά χαχα το "Αξέχαστα Ενθύμια" ψηφίστε τώρα...πώς σας αρέσει; Μόλις μαζέψω αρκετά ελληνικά θα σας βάλω να ψηφίσετε :mrgreen:

πανμαρ θα ανοίξω κατάστημα με νυφικά, βαπτιστικά και όλα τα σχετικά στην Θεσσαλονική (Καλαμαριά)

m57Zp2.png

Ελένη λέω και εγω οτι δεν κοιμηθηκα..ποσες φορες σηκωθηκες;;Αν κοιμηθηκες δλδ

Απο τις 3.30 μέχρι τις 4.30 είμασταν στο πόδι και οι δύο, μετά ανα 5 λεπτά σηκωνόμασταν μια ο ένας μια ο άλλος και είχαν γίνει τα νεύρα μας κρόσια γιατί πάνω που ησύχαζε και κοιμόταν μόλις ξάπλωναμε στο κρεβάτι αντε πάλι κλάμα... (ούτε κοριό να είχε ο άτιμος...:tongue::tongue:) Τουλάχιστον κοιμήθηκαμε μετά μέχρι τις 7.00...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

πως σου φαινεται το fairytale???ετσι δεν λεγοταν το τραγουδι του νορβηγου στην γιουροβ.

θα βαλεις και μια αφισα του απ'εξω με κουστουμι

άιντε ξύπνησε η Βίκυ και άρχισαν τα όργανα :tongue::tongue:

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...