Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Α ξεχασα αλλα και να μην θελει που λεει ο λογος τα φρουτα εκεινη την ωρα δεν τρεχει τιποτα διοτι η παιδιατρος μου ειπε οτι και ενα φρουτο να φανε-πιουνε μεσα στην ημερα ειναι αρκετο αν τρεφονται σωστα!

Αληθεια? Φτανει ενα φρουτο? Δεν το ηξερα και ευτυχως γιατι ειχα προβληματιστει πολυ. Ενταξει ο Σωτηρης ενα φρουτο το κουτσοτρωει (μισο αχλαδι το πρωι, μισο μανταρινι το απογευμα, λιγο χυμο)!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω βασικα δεν τα δινω για απογευματινο τα φρουτα του το εχω καθιερωσει μολις ξυπναει σε ποτηρι σαν χυμο και αργοτερα κατα τις 7ή 7μιση του δινω απογευματινο οτι να ειναι..

Σαν πολτό δλδ, τα κανεις σε αποχυμωτη;;Τι ώρα κοιμαται για μεσημερι ο Γρηγορης;;

Θα της πω πήρα την παιδιατρο και μου είπε να δινουμε ενα φρουτο το πρωί και τπτ άλλο γιατι αυτηείναι ικανη να δώσει ενα φρούτο και ενα τοστ!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Το θυμαμαι κατα τις 12 οποτε του δινω κανενα γιαουρτακι και τον ταϊζω μετα απο καμια ώρα μεσημεριανό..Τοτε δεν μου παραπονιεται μαμ κλπ αφου στις 9.30 πίνει 300 ml γαλα

Ε αρα ειναι αυτο που σου λεω απλα δεν πειναει..συν οτι περιμενεο και το γαλατακι απο συνηθεια.

Νομιζω πρεπει να αρχισεις να κοβεις το δεκατιανο διοτι δε βγαινει..που να πεινασουν μετα απο τοσο γαλα και φρουτα .

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αληθεια? Φτανει ενα φρουτο? Δεν το ηξερα και ευτυχως γιατι ειχα προβληματιστει πολυ. Ενταξει ο Σωτηρης ενα φρουτο το κουτσοτρωει (μισο αχλαδι το πρωι, μισο μανταρινι το απογευμα, λιγο χυμο)!

Ναι το ειχα ρωτησει το καλοκαιρι που δεν τα ηθελε και επινε μονο πορτοκαλι χυμο ή μια μπανανα και μου ειπε οτι ειναι υπερ αρκετο.

Stone εγω τωρα του τα κανω πολτοποιημενα καλα με περισσοτερο χυμο μεσα για να ειναι αραια και τα βαζω σε ποτηρι με καπακι που εχω βγαλει το σιλικονατο καλαμακι και του βαζω μεσα ενα κανονικο δικο μας(για να μην πλενω αυτο χαχα)και τα πινει μονος του.

Δηλαδη 1 ποροκαλι,2 μανταρινια,μισο μηλο και 1 μπανανα.

ή οτι εχω τελοσπαντων.

Κοιμαται για μεσημερι για 2 ωρες σημερα ας πουμε αργησε κοιμηθηκε 3 παρα αρα οπου να ειναι θα ξυπνησει αλλα αν κοιμηθει 2 θα ξυπνησει 4 και κατι.

Επισης κολπακι...του λεω ελα να παμε να φτιαξουμε πορτοκαλαδα.Του δινω το καπακι του μουλτι κτλ και δηθεν με βοηθαει και κανει μεγαλη χαρα για να τα πιει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ναι το ειχα ρωτησει το καλοκαιρι που δεν τα ηθελε και επινε μονο πορτοκαλι χυμο ή μια μπανανα και μου ειπε οτι ειναι υπερ αρκετο.

Stone εγω τωρα του τα κανω πολτοποιημενα καλα με περισσοτερο χυμο μεσα για να ειναι αραια και τα βαζω σε ποτηρι με καπακι που εχω βγαλει το σιλικονατο καλαμακι και του βαζω μεσα ενα κανονικο δικο μας(για να μην πλενω αυτο χαχα)και τα πινει μονος του.

Δηλαδη 1 ποροκαλι,2 μανταρινια,μισο μηλο και 1 μπανανα.

ή οτι εχω τελοσπαντων.

Κοιμαται για μεσημερι για 2 ωρες σημερα ας πουμε αργησε κοιμηθηκε 3 παρα αρα οπου να ειναι θα ξυπνησει αλλα αν κοιμηθει 2 θα ξυπνησει 4 και κατι.

Επισης κολπακι...του λεω ελα να παμε να φτιαξουμε πορτοκαλαδα.Του δινω το καπακι του μουλτι κτλ και δηθεν με βοηθαει και κανει μεγαλη χαρα για να τα πιει.

Ωραια..Εσεις τώρα που θα ξυπνησει ο Γρηγορης και ο Αστερης θα πιειτε το χυμουδακι σας και ο Αναστάσης μου θα φαει κριθαρακι με μοσχαρι... Κατι δεν ακουγεται καλά,εε;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

stone μου όπως σου είπαν τα κορίτσια. Βρες εσύ ένα τρόπο να του κόψεις το μεσημεριανό γάλα. Κι εμένα η παιδίατρος που η Εύα φαντάσου ήταν και μια σταλιά από τότε που άρχισε το μεσημεριανό μου είπε να μην της δίνω γάλα καθόλου μετά. Κι ας έχει φάει και λίγο. Δυσκολεύτηκα λίγο γιατί ήταν και μωράκι και είχε μάθει να κοιμάται μόνο με το γάλα, αλλά το συνήθισε.Επίσης η αδερφή του άντρα μου που είχαν το ίδιο πρόβλημα με σένα έδινε γάλα το μεσημέρι με αποτέλεσμα σιγά σιγά να αρχίσει ο μικρός να κόβει πολύ το φαγητό και λίγο πριν τα 3 πια το έκοψε τελείως. Τρεφόταν μόνο με γάλα και μακαρόνια. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Φαντάσου ότι τώρα στα 3 1/2 η παιδίατρος της είπε να κόψει ακόμα και τον χυμό πορτοκάλι που έπινε, να κάνει ιεροτελεστία την ώρα του μεσημεριανού (δλδ να κάθονται όλοι μαζί, να του πάρει πιατάκια κτλ που να του αρέσουν) ώστε να ξαναρχίσει να τρώει.

Εγώ λόγω των λιγοστών κιλών μας ακολουθώ πολύ αυστηρό ωράριο σε όλα τα γεύματα ακόμα.

Ξυπνάει (ή την ξυπναω) στις 7. Πίνει γάλα και ξανακοιμάται μέχρι τις 9.30

11.00 τρώει φρούτα αλεσμένα(όσο τα τρώει έτσι θα τα συνεχίσω γιατί τρώει πιο πολύ έτσι)

13.30 μεσημεριανό

2.30-4.30 κοιμάται

18.00 γιαουρτάκι

10 παρά γάλα και νάνι

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

ριτα μου δεν μπερεδευτηκα εδω στην εγκυμοσυνη μολις περασουν καποιες εβδομαδες και πανε ολα καλα σου δινει ο γυναικολογος και το βιβλιαριο του παιδιου και στο τελος εκει που λεει παρατηρισεις γραφει καθε εξεταση που κανεις στην εγκυμοσυνη κι ολη την παρακολουθηση της απο την αρχη εως το τελος κι οταν γεννας το δινει στο παιδιατρο και συνεχιζει!

Και εγώ είχα το βιβλιάριο από την εγκυμοσύνη και είναι όλα γραμμένα αναλυτικότατα!!!!!! Πίεση, εξετάσεις, αύξηση σωματικού βάρους κλπ. Πάρα πολύ καλό.

Τελείωσα με το στόλισμα κορίτσια και το σπιτάκι μου είναι μούρλια........δεν ξέρω πόσο θα αντέξει όμως. Το δέντρο το στολίσαμε και χτες. Όταν το είδε η Αλεξάνδρα στημένο φώναξε 'λουλούγια' = λουλούδια. Όταν ανοίξαμε το κιβώτι με τις μπάλες πραγματικά 'έμεινε'. Προσπάθησε να στολίσει και αυτή αλλά το δέντρο την τσίμπαγε και έτσι απομακρύνθηκε και έδινε μπάλες σε εμάς για να βάζουμε. Δύο μπάλες μας χάλασαν, έφυγαν τα τσιγκελάκια, και τις της χαρίσαμε. Εε με αυτές τις μπάλες αγκαλιά κυκλοφορεί. Έβγαλα και φωτογραφίες και όταν καταφέρω θα σας βάλω.

Εύα και εσύ έχεις πολύ όμορφο σπιτάκι. Φαίνεται πολύ ζεστό. Παίζεις με τα κόκκινα, χρυσά, μπορντώ; Και εγώ. Μου αρέσουν πολύ. Και ο στολισμός που έκανες είναι επίσης του γούστου μου.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

stone μου μηπως ο μικρος εμαθε να πινει γαλα και δεν θελει φαφητο;

εμενα η γιατρος μας μου εχει απαγορεψει ρητος να του δινω γαλα αν δεν φαει φαγητο μου λεει αν του το κανεις κανα δυο φορες δεν προκειται μετα να τρωει το φαγητο γιατι ξερει οτι θα του δωσεις γαλα και το πιστευω αυτο γιατι οπως λεω συνεχεια "μικρα ειναι οχι χαζα"

Εμάς δεν το έχει απαγορέψει το μεσημεριανό γάλα, και συνήθωε της δίνω λίγο όταν μου πουν από το Σταθμό ότι δεν έφαγε καλά. Όχι να της γίνει συνήθεια όμως. Φρούτα ξέρω και εγώ ότι ένα την ημέρα και λίγος χυμός αρκεί. Η Αλεξάνδρα τρελλαίνεται για μπανάνα και αχλάδι. Το απόγευμα θα φάει γιαουρτάκι και ίσω κατά τις 20.00 1/4τοστ, το υπόλοιπο καταλήγει στο πάτωμα.

Vatraxaki καλή επιτυχία. Όλα θα είναι καλά. Γράψε μας το νέα σου.

Sardelaki καλορίζικο το νέο ιδιαίτερο.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

παρεξηγηθηκε το κοριτσακι μου και σημερα κοιμαται ολη μεραααααααααααα!!!!

ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!Ορίστε βρε το κατηγόρησες τσάμπα το κοριτσάκι! :lol:

giovanna μου και του χρόνου να είστε καλά! Και εγώ κόκκινο χρυσό μπορτώ τα έχω. Ξέχασα να πω το πρωί πως και της stone και της Εύας μας τα σπίτια είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! Θα βάλω κι εγώ φώτο όταν καταφέρω.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

μπραβο γιοβαννα!

και του χρονου!!!Αχ τι ωραιες αντιδρασεις εχουν τα παιδακια σας..ανυπομονω αν και ξερω που θα καταληξει χαχαχα!

Με βλεπω να ξενυχταω δεν κρατιεμαι χαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πω πω μεσημεριάτικα σας έπιασε πάλι!!!!

Κορίτσια και μένα τα φρούτα τα έχει ψιλοκόψει αλλά στο μεσημεριανό τα πάμε καλούτσικα το μόνο κακό είναι ότι 1-2 φορες που δεν έφαγε μετά φώναζε "γάλα"¨και της έδωσα αλλά μετά το απέφυγα γιατί φοβήθηκα μην "πισωγυρίσει"...

Το μόνο που εξακολουθεί να μην τρώει με πείσμα είναι το γιαούρτι.(ούτε και αυτό με τα σοκο-δημητριακά, το οποίο υπέκυψα και πήρα αν δοκιμάσει- ήθελε να τρώει μόνο τις μπαλίτσες...:tongue:) θεωρώ όμως τελικά ότι απο γαλακτοκομικά τρώει αρκετά και αποφάσισα μα μην προβληματιστώ άλλο και οτι αν κάποια στιγμή θελήσει να ξαναφάει, θα φάει!;)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Σιγα τι πειραζει και να μην τρωει το γιαουρτι?

Εμενα για μεγαλο διαστημα το ειχε βαρεθει και τωρα τελευταια τον ξαναπιασε.

Εδω το αυγο πρωτη φορα το εφαγε ολοκληρο πριν ενα μηνα(18 μηνων) και τωρα το τρωει με μανια..παιδια δεν μπορειτε να φανταστειτε πως κανει..μα απορω..το τι φτυσιμο ειχε ριξει τοσο καιρο..

Ετσι ειναι αυτα μια ζεστη και μια κρυο.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...