Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι Λαζαρενια μυ ηταν χαλια τοτε ο μικρος...δε μιλαω για ενα απλο καρουμπαλο τετοια εχουμε συνεχεια...εκεινο ηταν αλλο πραγμα, σε δευτερολεπτα ειχε παραμορφωθει το κεφαλι του και ηταν σαν σκισμενο...αστα χαλια.Αφου και στο παιδων που μας ειδαν μας περασαν αρων αρων μεσα για ακτινογραφια που οπως ξερεις την αποφευγουν συνηθως σε τοσο μικρα παιδια.

Τεσπα... ναι αργησε να φυγει καμμια 10αρια μερες αλλα δεν ειχε τιποτα αλλο.Ουτε πονουσε.Σιγα σιγα υποχωρησε το πρηξιμο και επανηλθε

πωπω βρε ριτα!τι λες τωρα?

καπως ετσι ειναι και η δικια μου.γι αυτο τρομαξα τοσο πολυ και σας τα πα και εσας,γιατι απο χτυπηματα?αλλο τιποτα.τις προαλλες εσκισε τα χειλια της.

προχθες επεσε πανω στις ραγες της μπαλκονοπορτας και μελανιασε ο ποπος της.

και που να σας λεω.

αυτο ομως ηταν αλλο πραγμα.ηταν τοσο δυνατο.!!!

δεν θελω να το σκεφτομαι αλλο......!

κι εγω της ειπα της παιδιατρου να παω στο νοσοκομειο αλλα μου ειπε οχι μονο αν δεις να κανει εμετο κλπ.και θα κανεις εγκεφαλογραφημα οχι ακτινα.

εκει επαθα σοκ!αφου κι αυτη εμεινε η γυναικα που μας ειδε!

ουφ περαστικα να ναι ,υγεια να εχουν και οσο πιο ανωδυνα τα χτυπηματα κοριτσια.ανωδυνα!

για την χοληστερινη ανησυχω δεν λεω αλλα θα της ξανακανω συντομα.δεν πορει βρε κοριτσια .τι τρωει μωρε και εχει χοληστερινη?

σημερα πηρα και το μπεσελ,κανει να της δινω?

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

και επανέρχομαι στον καημό μου χαχα...

προτείνεται και κανένα ελληνικό όνομα καλέεεεεεεεεεεεεεεεεε

εγώ μόνο το ...μιά φορά κι έναν καιρό... έχω κι αυτό μου το πρότεινε φίλη!

m57Zp2.png

Σαρδελακι οτι ονομα και να βρεις θα σου πω αυριο τη σελιδα του υπουργειου να ψαξεις το ονομα αν ειναι κατοχυρωμενο διαφορετικα μπορει να μπλεξεις στο μελλον.

Θα σου πω αυριο...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Σαρδελακι το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό είναι λα τέλειο χαχα.η... Λε σταρ(από το καρμπόν σου)

Λαζάρενια τώρα σε διάβασα.ειλικρινά αν σε ξανά ακούσω να πεις ότι είσαι άχρηστη μάνα δεν πρόκειται να σου ξανά μιλήσω.ναι υπάρχουν άχρηστες μάνες,δεν είσαι όμως εσύ.το έχεις ξανά πει.κ πολύ με εκνευρίζεις.είσαι τελεια μανούλα κατάλαβε το.

Όσο για την χοληστερίνη,θα κανεις αυτό που πρέπει κ όλα θα πάνε τέλεια.

Είμαι υπέρ των εξετάσεων.τουλάχιστον κάθε χρόνο.δυστυχώς πολλά συμβαίνουν κ ίσως τα προλαβαίνουμε αν διαγνωστούν εγκαίρως.

Τώρα θυμήθηκα που είχε πέσει η φωτεινή από το κρεββατι του γιατρού 4 μηνών.πραγματικό σοκ.ακόμη χειρότερο κ από τα χειρουργεία μας.

Πως είναι η ανδρεανα;

τωρα σε διαβασα βικακι.

ενταξει ειμαι πολυ ενοχικη ,σας ειπα!εχω πολλα κουσουρια γαμτο και η εγγυηση μου ελειξε!:tongue::tongue::tongue:

κι εγω ειμαι υπερ των εξετασεων βικυ μου και καλα κανεις!

μαρινακι για καμ του δωθε να καθαρισεις :D:D:D

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Τώρα το είδα!!! Με κοροιδεύεις μαρή??? Έχε χάρη που φορούσα κοντομάνικο και δε μπορούσες να διακρίνεις τους γραμωμένους μυς μου, επιφυλάσομαι για την επόμενη φορά!!!

ε μα τι να σε κανω καλε?να πω εγω μπρατσωμενη παει κ ερχεται,10 κιλα το καθε μου χερι ειναι,αλλα εσυ???

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

φευγω και εγω κοριτσια παω να μαζεψω τον χαμο και μετα να δω λιγο τβ.

καληνυχτα σε ολες

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Μόλις κάθισα και εγώ έκανα μπάνιο και τάισα τον μικρό

ΛΑΖΑΡΕΝΙΑ άλλος είναι ο μπαρμαμπιλιος καλε .!!!!

αυτον τον κλέβαμε ήταν τυφλός χιχιχ

η βασιλο ήταν διπλά από το σχολειό το περίπτερο στα σκαλιά τις εκκλησιάς

Άρε χρόνια παλιά και αξέχαστα αθάνατα θέλω την παλιά μου γειτονία για μια ώρα

Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ πατριδαααααααααααααααααααααααααααααααα

Σαρδελακι όσο για όνομα μαγαζιού θα έλεγα ονειροπραγμάτωση

Δηλ τα όνειρα που πραγματοποιήθηκαν .. ελληνικό εγώ με τα ξένα δεν τα πάω καλά

Θα σας διαβάσω όλες σιγά σιγα και θα σχολιάσω

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...