Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αν είναι θετική αποτελεί την απόλυτη απόδειξη ότι το μωρό έχει αλλεργία στην τροφή που κατανάλωσε είτε το ίδιο (αν τρώει στερεες) είτε η μαμά (αν θηλάζει)...

Γιατι αποτελει την απολυτη αποδειξη?

Εμας θετικη ηταν μια φορα που ειχε αιμα αλλα αλλεργια δεν ειχε αφου δεν αλλαξαμε τιποτα στο γαλα του και δεν ξανεκανε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Tσα τι κανετε?

Μολις κοιμηθηκε ο μικρος στο νεο του κρεβατι!Εχει εκστασιαστει που ανεβοκατεβαινει...χμμμ καλα θα περασουμε...

Του κοτσαρα και το γιο γιο απο διπλα.Για να δουμε...

Βρε Λαζαρενια μην το ξαναπεις αυτο..εμας μπροστα στα ματια μας τρακαρε με τη πορτα ο μικρος πριν λιγους μηνες και οχι απλα ειχε παραμορφωθει...κυριολεκτια δε βλεποταν.Ολοι στο δρομο τις επομενες μερες με μισοκοιτουσαν να φανταστεις..πηγαμε και καναμε ακτινογραφιες και τα σχετικα...παρολα αυτα μια χαρα !Το γιγαντοκαρουμπαλο ειναι αντιδραση του δερματος και μου ειχαν πει οτι ειναι πολυ καλυτερο απο το να μην ειχε τιποτα εξωτερικο.

απλα θα αργησει να της φυγει,θα μαυρισει και τα σχετικα αλλα θα φυγει!!!!

σοβαρα λες ριτα??

εκανε καιρο να φυγει?τι του εβαζες?παγο μονο?

τωρα με ανακουφισες που μου ειπες για την αντιδραση του δερματος!

ειναι κοκκινο αυτη την στιγμη και αρχιζει και μελανιαζει.εχει ξαναχτυπησει φυσικα(πολλες φορεεεεες) και μια φορα περυσι θυμαμαι

ειχε πεσει στο κουφωμα της πορτας.εκανε καρουμπαλο αλλα αυτο κοριτσια αλλο πραγμα!

τρομαξα τοσο πολυ.ευτυχως που δεν εσπασε καμια μυτουλα το καημενο!η κανενα σαγονι!

ο γρηγορακος ξυπανει το βραδυ και παει στο γιογιο το θηριο?

μπραβο!!!!

εγω σημερα που της ειπα της παιδιατρου οτι την κοψαμε με κοιταζε :shock: ετσι και μου την ειπε κιολας οτι ειναι μικρη!

φυσικα με συγχαρηκε μετα(εγω συγχαιρω την λαζαρενια )

και να σας πω οτι κανει πιο ευχαριστα κακα τωρα χωρις πανα!:)

λαζαρένια μου αυτό θα μπορούσε να το πάθει η μικρή και με τον άντρα σου...φρικάρω και μόνο στην ιδέα ότι θα μου έκανε σκηνή ο άντρας μου για κάτι τέτοιο ...δεν θα το έκανε φυσικά, αλλά και να το τολμούσε δεν θα με άγγιζε. Θα του έλεγα να καθίσει αυτός σπίτι να κρατάει το παιδί όλη μέρα και μετά θα τα ξαναλέγαμε όταν θα έπεφτε με την δική του παρουσία.

οταν χτυπαει η μικρη με τον αντρα μου του βαζω τις φωνες!!!

ειμαι κι εγω...........για σφαλιαρες!

αλλα κι αυτος με ειρωνευεται πολυ σε κατι τετοια!

δεν εχεις αδικο αλλα ειναι οτι χειροτερο σε τετοιες περιπτωσεις να τρωγομαστε μεταξυ μας,που αυτο το βλεπω σε πολλα ζευγαρια και ειναι οτι χειροτερο!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εφόσον έχεις αποκλείσει τυχόν ιώσεις, μικροβιακές λοιμώξεις και ραγάδες και επαναληφθούν οι εξετάσεις μετά απο 15 ημέρες (τόσο συνήθως κρατούν οι αιμμοραγικές κενώσεις λόγω ίωσης)και τα αποτελέσματα είναι πάλι θετικά τότε είναι η απόδειξη ότι το παιδί είναι αλλεργικό (αυτό ισχύει για τα νεογνά)... Ίσως δεν το είπα ολοκληρωμένα Ρίτα, έχεις δίκιο...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Ναι Λαζαρενια μου ηταν χαλια τοτε ο μικρος...δε μιλαω για ενα απλο καρουμπαλο τετοια εχουμε συνεχεια...εκεινο ηταν αλλο πραγμα, σε δευτερολεπτα ειχε παραμορφωθει το κεφαλι του και ηταν σαν σκισμενο...αστα χαλια.Αφου και στο παιδων που μας ειδαν μας περασαν αρων αρων μεσα για ακτινογραφια που οπως ξερεις την αποφευγουν συνηθως σε τοσο μικρα παιδια.

Τεσπα... ναι αργησε να φυγει καμμια 10αρια μερες αλλα δεν ειχε τιποτα αλλο.Ουτε πονουσε.Σιγα σιγα υποχωρησε το πρηξιμο και επανηλθε

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σαρδελακι εγω λεω να αποφυγεις τα ξενα ονοματα.Να σκεφτεις κατι που προφερεται ευκολα,αποτυπωνεται στο μυαλο,ειναι μικρο και μενει ευκολα στη μνημη του αλλου.

περιπου αυτο προτεινα κι εγω....

κοριτσια περασαμε!!!!μπραβο στην ελλαδα!αντε να δουμε και τον τελικο τωρα!

1654096yn4fep17z7.gif

λαζαρένια μου δεν υπάρχει περίπτωση εμείς να φαγωθούμε για κάτι τέτοιο...γενικότερα δεν τσακωνόμαστε γιατι ο άντρας μου είναι πολύ ήρεμος.

όταν έπεσε ο Αστέρης η δεξιά πλευρά του κεφαλιού του έγινε σε λίγα δευτερόλεπτα ένα καρούμπαλο...του έβαλα βιτάμ, το αφήσαμε πάνω όλη νύχτα και το πρωί είχε εξαφανιστεί το καρούμπαλο...ήταν μεν μελανιασμένο αλλά είχε φύγει όλο εκείνο το πρήξιμο!

m57Zp2.png

λα σαρδέλα ε; Δεν φθάνει που βγάλανε τον σκύλο του ράδιο αρβύλα λα σαρδέλα θα βγάλω και το μαγαζί ε; χαχα

πλακα κανεις...δεν το ξερα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εφόσον έχεις αποκλείσει τυχόν ιώσεις, μικροβιακές λοιμώξεις και ραγάδες και επαναληφθούν οι εξετάσεις μετά απο 15 ημέρες (τόσο συνήθως κρατούν οι αιμμοραγικές κενώσεις λόγω ίωσης)και τα αποτελέσματα είναι πάλι θετικά τότε είναι η απόδειξη ότι το παιδί είναι αλλεργικό (αυτό ισχύει για τα νεογνά)... Ίσως δεν το είπα ολοκληρωμένα Ρίτα, έχεις δίκιο...

ααα...δλδ θελουν επαναληψη οι εξετασεις μετα απο καποιες μερες.Οκ τωρα καταλαβα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ναι καλέ φιλενάδα...σαρδέλα το λένε

μου το ειπε και ο λουκας.

αχ πειναει ο μπετοβεν και βαριεμαι να ζεσταινωωωωω

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

τι εισαι????

εχω πεσει κατω απο τα γελια καλε

Τώρα το είδα!!! Με κοροιδεύεις μαρή??? Έχε χάρη που φορούσα κοντομάνικο και δε μπορούσες να διακρίνεις τους γραμωμένους μυς μου, επιφυλάσομαι για την επόμενη φορά!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...