Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sofm είπε:

Φυσιολογικά είχα μείνει ! Είναι η πρώτη μ εξωσωματική! Εχω θρομβοφιλια τα άλλα είναι όλα κομπλέ 

Καλημέρα, γιατί θα κάνετε προεμφυτευτικό; Οι αποβολές ήταν σε προχωρημένη κύηση ; Τι έδειξε ο καρυοτυπο σας εμβρύου; 
      πως πήρατε έγκριση για προεμφυτευτικό σε τόσο μικρή ηλικία; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Φιλάκι μια μάγιερ που του έκανα σήμερα ήταν αρνητική που τουλάχιστον σημαίνει ότι αυτά που τρώω τώρα δεν τον πειράζουν...οπότε η αποχή έχει αποτέλσμα μάλλον αλλά να δούμε πως θα πάμε...:roll::roll::roll:
Τί είναι η μαγιερ;
Μαρίνα ο μικρός αρνείται πεισματικά το στήθος πλέον... μόνο θήλαστρο.
Συνηθησε το μπιμπερό φαίνεται, είναι πιο εύκολο και το προτιμά!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Tσα τι κανετε?

Μολις κοιμηθηκε ο μικρος στο νεο του κρεβατι!Εχει εκστασιαστει που ανεβοκατεβαινει...χμμμ καλα θα περασουμε...

Του κοτσαρα και το γιο γιο απο διπλα.Για να δουμε...

Βρε Λαζαρενια μην το ξαναπεις αυτο..εμας μπροστα στα ματια μας τρακαρε με τη πορτα ο μικρος πριν λιγους μηνες και οχι απλα ειχε παραμορφωθει...κυριολεκτικα δε βλεποταν.Ολοι στο δρομο τις επομενες μερες με μισοκοιτουσαν να φανταστεις..πηγαμε και καναμε ακτινογραφιες και τα σχετικα...παρολα αυτα μια χαρα !Το γιγαντοκαρουμπαλο ειναι αντιδραση του δερματος και μου ειχαν πει οτι ειναι πολυ καλυτερο απο το να μην ειχε τιποτα εξωτερικο.

απλα θα αργησει να της φυγει,θα μαυρισει και τα σχετικα αλλα θα φυγει!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Λαζαρένια ελπίζω να έκανες πλάκα για την αντίδραση του άντρα σου γιατί αλλιώς...έφτασα πες του και είμαι μπρατσωμένη!!!

τι εισαι????

εχω πεσει κατω απο τα γελια καλε

σαρδελα το σταρ ειναι απο τον αστερη.πως το κανεις στα ιταλικα δεν ξερω...

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

λαζαρένια μου αυτό θα μπορούσε να το πάθει η μικρή και με τον άντρα σου...φρικάρω και μόνο στην ιδέα ότι θα μου έκανε σκηνή ο άντρας μου για κάτι τέτοιο ...δεν θα το έκανε φυσικά, αλλά και να το τολμούσε δεν θα με άγγιζε. Θα του έλεγα να καθίσει αυτός σπίτι να κρατάει το παιδί όλη μέρα και μετά θα τα ξαναλέγαμε όταν θα έπεφτε με την δική του παρουσία.

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Ναι θηλάζουμε Μαριζάκι! Πάμε καλυτερα νομίζω (σκόρδα, σκόρδα :tongue:)! Βέβαια είδα σημαντική βελτίωση αφού ξεκινήσαμε συστηματικά το σιρόπι γιατί προφανώς είχε παλλιδρόμηση χωρίς να βγάζει! Τώρα τρώει καλύτερα αλλά βγάζει πολύ, πειράζει που εγώ είμαι ικανοποιημένη ή είμαι για δέσιμο?:|

μαρινα εχει παλινδρομηση και δεν εκανε γουλιες?

βαρος περνει?

ειχα μια φιλη εδω που το μωρακι της συνομιληκα με τα δικα μας ειχε παλινδρομηση και εβγαζε το γαλα απο την μυτη.

ααααααααααααααααααα κι ένα άλλο

...μιά φορά κι έναν καιρό...

κι αυτο παρα πολυ ωραιο!

1654096yn4fep17z7.gif

ααααααααααααααααααα κι ένα άλλο

...μιά φορά κι έναν καιρό...

η........και ζησαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα(αφου θα εχεις πληρωθει και την δουλεια σου)

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

ντελενάκι μου... unico momenti νομίζω πως είναι...

Μπα δεν μ'αρέσει τελικά Σαρδελάκι....

Λαζαρένια δεν θέλω να ακούω τέτοια...τι θα πει θα γίνει χαμός; θα μπορούσε να συμβεί και σε εκείνον...

Φιλάκι η μάγιερ είναι εξέταση των κοπράνων προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει αιμοσφαιρίνη (αίμα) στα κακά του μωρού. Αν είναι θετική αποτελεί την απόλυτη απόδειξη ότι το μωρό έχει αλλεργία στην τροφή που κατανάλωσε είτε το ίδιο (αν τρώει στερεες) είτε η μαμά (αν θηλάζει)...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Το είχα ξεχάσει ότι πίνετε κι εσείς σιρόπι! Βγάζει και ο δικός σου ε?Πόπο κρίμα, τουλάχιστον να μην πονάνε, τι να κάνουμε! Λογικό πάντως που δε δέχεται στήθος αφού είναι πιο εύκολο με το μπιμπερό! Πάντως κι εγώ πρέπει να κόψω τις σοκολατες και το γάλα αλλά όλο στα λόγια είμαι! Απλά πήρα κατσικίσιο αν και δεν τρελαίνομαι (μπλιαχ αλλά από το τίποτα...) Μαρίζα μου το οτι βγάζει γουλιές συνήθως σχετίζεται και με αλλεργία, τι να πω θα δούμε! Αν καταφέρουμε άλλο 1,5 μήνα μετά που θα μπούνε τα στερεά θα είναι αλλιώς!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...