Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, γιατί θα κάνετε προεμφυτευτικό; Οι αποβολές ήταν σε προχωρημένη κύηση ; Τι έδειξε ο καρυοτυπο σας εμβρύου; 
      πως πήρατε έγκριση για προεμφυτευτικό σε τόσο μικρή ηλικία; 

Είχα δύο αποβολές χωρίς εμβρυακά στοιχεία ! Εξετάσεις φυσιολογικές καρυοτυπο ζεύγους αλλά θέλαμε να μαστε σίγουροι να μην το ξαναπεράσουμε ! Μας το πρότειναν από το κέντρο ! Κάναμε αίτημα λόγω αποβολών και μας εγκρίνανε  

πρίν από 36 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει αφού μένεις Κ φυσιολογικά έγκυος το σπέρμα δεν είναι πρόβλημα σε καμία περίπτωση . Αν έχεις κάνει Κ καμπύλη ζαχάρου Κ έχεις ελενξει Κ θυροειδή όλα είναι οκ θα έχεις πολύ καλά αποτελέσματα. 

Ελπίζω να μείνουν βλαστοκύστες τα μισά 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σαρδελακι το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό είναι λα τέλειο χαχα.η... Λε σταρ(από το καρμπόν σου)

Λαζάρενια τώρα σε διάβασα.ειλικρινά αν σε ξανά ακούσω να πεις ότι είσαι άχρηστη μάνα δεν πρόκειται να σου ξανά μιλήσω.ναι υπάρχουν άχρηστες μάνες,δεν είσαι όμως εσύ.το έχεις ξανά πει.κ πολύ με εκνευρίζεις.είσαι τελεια μανούλα κατάλαβε το.

Όσο για την χοληστερίνη,θα κανεις αυτό που πρέπει κ όλα θα πάνε τέλεια.

Είμαι υπέρ των εξετάσεων.τουλάχιστον κάθε χρόνο.δυστυχώς πολλά συμβαίνουν κ ίσως τα προλαβαίνουμε αν διαγνωστούν εγκαίρως.

Τώρα θυμήθηκα που είχε πέσει η φωτεινή από το κρεββατι του γιατρού 4 μηνών.πραγματικό σοκ.ακόμη χειρότερο κ από τα χειρουργεία μας.

Πως είναι η ανδρεανα;

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι κάνετε κορίτσια;;; σας διάβασα το απόγευμα αλλά δεν θυμάμαι τίποτα παρά μόνο την πτώση της Λαζαρένιας...:(:( βρε κορίτσι μου μην στεναχωριέσαι και να μην ακούω τέτοιες κουβέντες... στην καθεμιά μας θα μπορουσε να συμβεί..

Εγω πάντως είμαι να σκάσω!!! ο μικρός δεν τρώει...απο τις 1.30 που έφαγε 150γρ έφαγε με το ζόρι στις 10 άλλα 100...:(:(:(:(΄Ολο το μεσημέρι προσπαθούσαμε να τον ταίσουμε χωρίς καμία επιτυχία... Έχει και μια γκρίνια άλλο πράμα μόνο στην αγκαλιά ηρεμεί και μας έχουν πέσει τα χέρια (είναι και βαρύς ο αφιλότιμος:rolleyes::rolleyes:)... εντωμεταξύ πυρετό δεν έχει, διάρροια δεν έχει λίγες μυξούλες μόνο και δεν ξερω και τι να του κάνω....Θα δω και αν συνεχίσει έτσι και αύριο θα τον πάω στον παιδίατρο...:|

Έχω και την Αναστασία που επίσης δεν τρώει και όσο βλέπει και τον μικρό να γκρινιάζει κρέμεται απο πανω μου και δεν ξέρω ποιο να πρωτοπάρω αγκαλιά...

Δεν μπορώ να βγάλω και γάλα με το θήλαστρο απο το αριστερό στήθος (μετα απο 15 λεπτά έχω βγάλει 20 μλ) ενώ με το χέρι μέσα σε 5 λεπτά έβγαλα 50...:shock::shock:με έχουν φάει και τα κουνούπια, είμαι και άυπνη απο χθες και όπως καταλάβατε είμαι και εγώ μες στην γκρίνια!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Προλαβα είδα και τον Αλκαίο... καλά τόσες μέρες φορούσε το σκουφάκι στις προβες για να κανει την εκπληξη με το κούρεμα μοικάνος;;;:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

deleni μου εγω εφταιγα γιατι δεν την προσεξα!

κι αν παθαινε κατι χειροτερο?τι θα ελεγα?αυτα συμβαινουν?

το προσωπακι της παραμορφωθηκε.ειναι πρησμενη.φοβαμαι μην εχει παθει κατι εσωτερικο!τετοιο χτυπημα δεν εχετε ξαναδει!κι ενα βημα πιο μπροστα ηταν το χαλι.δεν μπορουσε να επεφτε εκει?

σε δυο μερες γυριζει ο αντρας μου.θα φαω ξυλο να το θυμηθειτε!!!!

οσο για αυτα που περιγραφεις ,αχ...............τι να σου πω?υπομονη????

πολυ δυσκολα με δυο μωρα!!!τουλαχιστον εχεις βοηθεια?

σαρδελινα εγω λεω το ονομα που θα επιλεξεις να ειναι ευηχο αλλα και ευκολο στην προφορα.

επισης να σου μενει στην μνημη.

το bonboniera πολυ καλη ιδεα!

λετε να περασει ο αλκαιος?

εγω παντως του χρονου λεω να στειλουμε τους mazoo!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Χαχα ρε κορίτσια! Γέλλασα με τους άντρες σας!

Deleni εμένα μου το έχει κάνει πάαααρα πολλές αυτό να μη θέλει να φάει μετά από τόσες ώρες και πάλι να πίνει κανένα 50αρι ml! Πάντως αν το έκανε μόνο μία φορά, μπορεί απλά να μην πεινουσε και το επόμενο γεύμα να είναι καλό! Στο εύχομαι γιατί δεν περνάς κι εσύ λίγα! Ο μικρός πιάνει καθόλου στήθος ή μόνο μπιμπερό? Τώρα στα πόσα γεύματα είστε και πόσο πίνει κάθε φορά?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

όσο για την μικρούλα σου λαζαρένια μου θα σου πω για άλλη μιά φορά ότι θα μπορούσε να συμβεί στην καθεμιά...δεν έχουν περάσει δυο εβδομάδες από τότε που σας είπα ότι έπεσε ο Αστέρης από τον καναπέ σωστά; Δίπλα του καθόμουν και δεν σκέφτηκα στιγμή ότι είμαι άχρηστη μάνα.

Φοβάσαι την αντίδραση του άντρα σου;

m57Zp2.png

Ναι θηλάζουμε Μαριζάκι! Πάμε καλυτερα νομίζω (σκόρδα, σκόρδα :tongue:)! Βέβαια είδα σημαντική βελτίωση αφού ξεκινήσαμε συστηματικά το σιρόπι γιατί προφανώς είχε παλλιδρόμηση χωρίς να βγάζει! Τώρα τρώει καλύτερα αλλά βγάζει πολύ, πειράζει που εγώ είμαι ικανοποιημένη ή είμαι για δέσιμο?:|

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Τώρα τρώει καλύτερα αλλά βγάζει πολύ, πειράζει που εγώ είμαι ικανοποιημένη ή είμαι για δέσιμο?:|
Δε γνωρίζω τίποτα από παλινδρόμιση, αλλά αφού λες ότι βγάζει πολύ, ε, κάτι άλλο θα είναι, ο θηλασμός δεν έχει σχέση. Έτσι δεν είναι;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Φιλάκι μια μάγιερ που του έκανα σήμερα ήταν αρνητική που τουλάχιστον σημαίνει ότι αυτά που τρώω τώρα δεν τον πειράζουν...οπότε η αποχή έχει αποτέλσμα μάλλον αλλά να δούμε πως θα πάμε...:roll::roll::roll:

Μαρίνα ο μικρός αρνείται πεισματικά το στήθος πλέον... μόνο θήλαστρο. Τρώει περίπου 150 μλ σε κάθε γεύμα και κάνει 6-7 γεύματα την ημέρα...

Σούλα πως είναι η μικρή;;; (πάλι καλά που ρώτησε η Βίκυ γιατί εγώ το ξέχασα...:oops::oops::oops::oops:)

Σαρδελάκι το "μονάδικές στιγμές" πως ακούγεται στα ιταλικά;;;

UZaZp3.pngHoQqp3.png

sardelina δεν ειχα παρακολουθησει το περιστατικο σου.

ευχομαι να μην ηταν σοβαρο.

εγω σαρδελινα μου ετσι νιωθω οταν κανω γκαφα.νομιζω οτι ειναι καθαρα ενοχικο αυτο!!και δεν το βλεπω μονο σε εμενα.....

σιγουρα συμβαινουν αυτα αλλα επειδη ειμαι παρα πολυ αυστηρη με τον εαυτο μου(καλο κακο δεν ξερω) οταν ξερω οτι φταιω το παραδεχομαι και με κρινω πολυ ασχημα μετα!

για τον αντρα μου με ρωτας?

ναι εννοειτε οτι θα γινει χαμως!

to bonboniera δεν σου αρσε?ψαχνεις μονο σε ιταλικο?

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...