Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sofm είπε:

Φυσιολογικά είχα μείνει ! Είναι η πρώτη μ εξωσωματική! Εχω θρομβοφιλια τα άλλα είναι όλα κομπλέ 

Καλημέρα, γιατί θα κάνετε προεμφυτευτικό; Οι αποβολές ήταν σε προχωρημένη κύηση ; Τι έδειξε ο καρυοτυπο σας εμβρύου; 
      πως πήρατε έγκριση για προεμφυτευτικό σε τόσο μικρή ηλικία; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ούτε και εμένα μου άρεσε σητν αρχή, αλλά και όλα τα άλλα που άκουσα σήμερα μ@λ@κ... μου φαίνονται.
Kαλά τα πήγε ο Αλκαίος!
όσο για το όνομα μου έχει σκαλώσει να βάλω κάτι ιταλικό!
sardelaki άκου αυτό: mille baccini!!! Εδώ, στον Κορυδαλλό, είναι κατ/μα ρούχων, στην Ταξιαρχών, που έχω φάει πολλούς μισθούς, χιχιχιχι!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

sardelaki μου τί δουλίτσα ετοιμάζεις αγάπη μου; Κάθε επιτυχία σου εύχομαι, όλα να σου πάνε πολύ καλά!

θα ανοίξω μαγαζί με νυφικά, βαπτιστικά και όλα τα σχετικά φιλάκι μου!

m57Zp2.png

Το παραμύθι πώς λέγεται στα ιταλικά?Κάποτε το ήξερα!!! Αν είναι εύηχο εγώ αυτό θα σου πρότεινα!

Βατραχάκι πιστεύω να ξεκίνησες να βάζεις το μπέμπη περισσότερες φορές στο ίδιο στήθος μέχρι να αλλάξεις μήπως είναι από υπερπαραγωγή! Επίσης τα κακά έχουν βλένες? Ξέχασα να σου πω ότι και η μπουμπού έκανε και κάνει κατά καιρούς πρασινάκια αλλά δεν πολυανησυχώ, για αυτό τουλάχιστον! Γενικά πώς είστε? Βρήκατε τις ισορροπίες σας σιγά-σιγά? Από ύπνο πώς πάτε?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Ούτε και εμένα μου άρεσε σητν αρχή, αλλά και όλα τα άλλα που άκουσα σήμερα μ@λ@κ... μου φαίνονται. Στον τελικό θα περάσουμε......νομίζω......μετά όμως; Βέβαια δεν είμαστε και για έξοδα τώρα.......:cry::cry::cry::cry:

σημερα μου αρεσε πολυ η ελληνικη συμμετοχη.δεν ειμαστε για εξοδα αλλα θα μπορουσε να μας φερει και εσοδα ........:rolleyes:

La vita e bella (η ζωή είναι ωραία)

ωραιο αυτο!

bonboniera

κι αυτο πολυ ωραιο!

Και εγώ κάθε ήμερα του δίνω αυγό χωρίς τύψεις το θέλει το παιδί το ζητά και του το δίνω ένα πράγμα τρώει ευχαρίστα να του το κόψω ?

ακόμη και 1000 χοληστερίνη να έχει θα του το δίνω :D:D:D

και η δικια μου η μάνα με 4 σιγά μην μας ξεψείριζε χιχιιχ

είχαμε κάνει την βασιλο την περίπτερού πλούσια ....!!! :tongue::tongue:

στα πλατάνια την θυμάσαι ?

και τίποτα δεν πάθαμε ποιος μας έψαξε δηλ..

εγώ έτρωγα και τρώω του κόσμου τα γλυκά και τα γαριδάκια

να φανταστείς κοιμάται ο μικρός και τρώω ΛΟΤΤΟ και δεν έχω ούτε χοληστερίνη ούτε ζάχαρο:wink:

χαχαχαχαχ αρε πατριωτακι!!!τι μου θυμισες τωρα!τα πλατανια??????????

απο τον μπαρμπα μπιλιο λες ?εγω δεν θυμαμαι την βασιλο!χαχαχαχα

κι εμενα μονο το γαλα και το αυγο τρωει ευχαριστα ,αλλα τωρα θα τα ελαττωσω.

κοριτσια σας ευχαριστω ολες παρα πολυ και παλι αλλα αν με πιασουν οι τυψεις ,πωπω δραμα η κατασταση!

γιοβανα ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο.που πιστευω πως δεν ειναι.

ολα καλα θα πανε και με το καλο θα κανεις κι αλλο μωρακι!

βατραχουλινα τι χρωμα πρεπει να ειναι οι κενωσεις?μουσταρδι νομιζω ετσι?

1654096yn4fep17z7.gif

Τι κάνετε κορίτσια;;; σας διάβασα το απόγευμα αλλά δεν θυμάμαι τίποτα παρά μόνο την πτώση της Λαζαρένιας...:(:( βρε κορίτσι μου μην στεναχωριέσαι και να μην ακούω τέτοιες κουβέντες... στην καθεμιά μας θα μπορουσε να συμβεί..

Εγω πάντως είμαι να σκάσω!!! ο μικρός δεν τρώει...απο τις 1.30 που έφαγε 150γρ έφαγε με το ζόρι στις 10 άλλα 100...:(:(:(:(΄Ολο το μεσημέρι προσπαθούσαμε να τον ταίσουμε χωρίς καμία επιτυχία... Έχει και μια γκρίνια άλλο πράμα μόνο στην αγκαλιά ηρεμεί και μας έχουν πέσει τα χέρια (είναι και βαρύς ο αφιλότιμος:rolleyes::rolleyes:)... εντωμεταξύ πυρετό δεν έχει, διάρροια δεν έχει λίγες μυξούλες μόνο και δεν ξερω και τι να του κάνω....Θα δω και αν συνεχίσει έτσι και αύριο θα τον πάω στον παιδίατρο...:|

Έχω και την Αναστασία που επίσης δεν τρώει και όσο βλέπει και τον μικρό να γκρινιάζει κρέμεται απο πανω μου και δεν ξέρω ποιο να πρωτοπάρω αγκαλιά...

Δεν μπορώ να βγάλω και γάλα με το θήλαστρο απο το αριστερό στήθος (μετα απο 15 λεπτά έχω βγάλει 20 μλ) ενώ με το χέρι μέσα σε 5 λεπτά έβγαλα 50...:shock::shock:με έχουν φάει και τα κουνούπια, είμαι και άυπνη απο χθες και όπως καταλάβατε είμαι και εγώ μες στην γκρίνια!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Προλαβα είδα και τον Αλκαίο... καλά τόσες μέρες φορούσε το σκουφάκι στις προβες για να κανει την εκπληξη με το κούρεμα μοικάνος;;;:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Το παραμύθι πώς λέγεται στα ιταλικά?Κάποτε το ήξερα!!! Αν είναι εύηχο εγώ αυτό θα σου πρότεινα!

Βατραχάκι πιστεύω να ξεκίνησες να βάζεις το μπέμπη περισσότερες φορές στο ίδιο στήθος μέχρι να αλλάξεις μήπως είναι από υπερπαραγωγή! Επίσης τα κακά έχουν βλένες? Ξέχασα να σου πω ότι και η μπουμπού έκανε και κάνει κατά καιρούς πρασινάκια αλλά δεν πολυανησυχώ, για αυτό τουλάχιστον! Γενικά πώς είστε? Βρήκατε τις ισορροπίες σας σιγά-σιγά? Από ύπνο πώς πάτε?

νομίζω Favola...

m57Zp2.png

sardelaki, σου έγραψα τέλειο όνομα, τί λες;;; Ωραία μπίζνα ετοιμάζεις, πωπω... θα μου άρεσε κι εμένα να έχω τέτοιο μαγαζί, νομίζω ότι έχει πολύ ενδιαφέρον σαν δουλειά!!!

Kορίτσια, εμείς τώρα το γυρίσαμε σε ράδιο αρβύλα, να γελάσουμε λιγάκι, και θα το ξαναγυρίσουμε στη διαδικασία των αποτελεσμάτων. Μόλις πλακωθήκαμε με τον άντρα μου για κάτι φράουλες που βρέθηκαν στο ψυγείο... ενώ τις είχα θυμιθεί να τις φάω εγώ, μου τις έκλεψε ο γάιδαρος................

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Μόλις πλακωθήκαμε με τον άντρα μου για κάτι φράουλες που βρέθηκαν στο ψυγείο... ενώ τις είχα θυμιθεί να τις φάω εγώ, μου τις έκλεψε ο γάιδαρος................

Άσε με βρε Μαριζάκι...έφτιαξα και εγώ η έρμη κατι ροξάκια (ο θεός να τα κάνει-χωρίς γάλα, αυγά και κακάο αλλά τέλος παντως...:tongue::tongue::tongue::tongue:) να έχω κάτι γλυκό να φάω και πηγε και τα τσάκισε!!!!!:evil::evil::evil: και απορώ τι λιμπίστηκε :confused::confused:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Άσε με βρε Μαριζάκι...έφτιαξα και εγώ η έρμη κατι ροξάκια (ο θεός να τα κάνει-χωρίς γάλα, αυγά και κακάο αλλά τέλος παντως...:tongue::tongue::tongue::tongue:) να έχω κάτι γλυκό να φάω και πηγε και τα τσάκισε!!!!!:evil::evil::evil: και απορώ τι λιμπίστηκε :confused::confused:

μα θύμωσα κι εγώ μαζί του :evil::evil:

m57Zp2.png

Πώς πάτε; Έχει αποτέλεσμα η αποχή;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...