Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sofm είπε:

Φυσιολογικά είχα μείνει ! Είναι η πρώτη μ εξωσωματική! Εχω θρομβοφιλια τα άλλα είναι όλα κομπλέ 

Καλημέρα, γιατί θα κάνετε προεμφυτευτικό; Οι αποβολές ήταν σε προχωρημένη κύηση ; Τι έδειξε ο καρυοτυπο σας εμβρύου; 
      πως πήρατε έγκριση για προεμφυτευτικό σε τόσο μικρή ηλικία; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

λαζαρενια μου μην ακουω χαζα τι θα πει αρχηστη αν ειναι δυνατον οπως βλεπεις τα περισσοτερα παιδακια μας εχουν πεσει κι εχουν χτυπησει παιδια ειναι και θα πεσουν και θα ματωσουν τι να κανουμε κι εμεις οταν ημασταν παιδια κι αν δεν πεσαμε εχω ματωσει εγω χερια ποδια κεφαλια!

μαρινα μου ξεχασα να σας πω οτι μετα μου ξανα απαντησε αγλαια και μου ειπε να μην αλλαξω τιποτα στην διατροφη μου γιατι οι μερες που οι κενωσεις ηταν πρασινες ηταν λιγες αν δω οτι συνεχιζει για καιρο τοτε βλεπουμε τι θα κανουμε προς το παρων εστρωσαν αλλα σημερα παλι εκανε λιγα πρασσινα!

και να πω οτι θεωρω την αγλαια πολυτιμη για το φορουμ βοηθαει πραγματικα τις μανουλες που εχουν προβληματα με τον θηλασμο

Λαμπρινη μου κουκλαρα η μικρη σου να την χαιρεστε και η τουρτα σουπερ!!!

σαρδελινα να φυγεις να πας αλλου χαχαχα (πλακα κανω)

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ηρεμησα τον γιο μου και συνεχιζω βρε σαρδελινα μου που θα πας τι θα κανουμε χωρις εσενα;;;;;;εεεεεε;;;;;

κι εγω πολλες φορες που ειμαι οn line και μπορω να μιλησω δεν ειναι καμια!

λοιπόν επειδή ξέρω ότι μετά θα σας πιάσει η πάρλα που εγώ δεν θα είμαι στον υπολογιστή θα σας αναθέτω δουλειά χαχα

είμαι στο ψάξιμο για το πως θα ονομάσω την εταιρεία όταν με το καλό γίνει...θέλω ένα όνομα να κάνει μπαμ (όπως όλοι φυσικά) και να μένει αξέχαστο...χμμμμμμμμμμ έχει κολλήσει το μυαλό μου!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

βατραχουλίνα και να μην έγραφες το "πλάκα κάνω" δεν θα σε πιστευα κιόλας χαχα...σιγά να μην με ξεφορτωθείτε τόσο εύκολα :tongue:

χαχα κι εμενα το ιδιο και να με διωχνεται εγω εδω θα μεινω δεν κανω χωρις εσας λεμε!!!!!

λοιπόν επειδή ξέρω ότι μετά θα σας πιάσει η πάρλα που εγώ δεν θα είμαι στον υπολογιστή θα σας αναθέτω δουλειά χαχα

είμαι στο ψάξιμο για το πως θα ονομάσω την εταιρεία όταν με το καλό γίνει...θέλω ένα όνομα να κάνει μπαμ (όπως όλοι φυσικά) και να μένει αξέχαστο...χμμμμμμμμμμ έχει κολλήσει το μυαλό μου!

εχεις βρει κατι η τιποτα ακομη;

μπορεις να το πεις και "χρυσο κουφετο":mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μμμμ θα σκεφτω και θα σου πω παω τωρα γιατι πρεπει να πιει γαλα ο τιμος!

bonboniera

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

όσο για το όνομα μου έχει σκαλώσει να βάλω κάτι ιταλικό!

La vita e bella (η ζωή είναι ωραία)

Διαφημίσεις

sardelaki μου τί δουλίτσα ετοιμάζεις αγάπη μου; Κάθε επιτυχία σου εύχομαι, όλα να σου πάνε πολύ καλά!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

όσο για το όνομα μου έχει σκαλώσει να βάλω κάτι ιταλικό!

Amore (αγάπη), piacevole (ευχάριστο)

Το τραγούδι μας δε μου αρέσει καθόοοοολου, αλλά γουστάρω που ακούω ελληνικό στοίχο τουλάχιστον!!!

Ούτε και εμένα μου άρεσε σητν αρχή, αλλά και όλα τα άλλα που άκουσα σήμερα μ@λ@κ... μου φαίνονται. Στον τελικό θα περάσουμε......νομίζω......μετά όμως; Βέβαια δεν είμαστε και για έξοδα τώρα.......:cry::cry::cry::cry:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...