Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, γιατί θα κάνετε προεμφυτευτικό; Οι αποβολές ήταν σε προχωρημένη κύηση ; Τι έδειξε ο καρυοτυπο σας εμβρύου; 
      πως πήρατε έγκριση για προεμφυτευτικό σε τόσο μικρή ηλικία; 

Είχα δύο αποβολές χωρίς εμβρυακά στοιχεία ! Εξετάσεις φυσιολογικές καρυοτυπο ζεύγους αλλά θέλαμε να μαστε σίγουροι να μην το ξαναπεράσουμε ! Μας το πρότειναν από το κέντρο ! Κάναμε αίτημα λόγω αποβολών και μας εγκρίνανε  

πρίν από 36 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει αφού μένεις Κ φυσιολογικά έγκυος το σπέρμα δεν είναι πρόβλημα σε καμία περίπτωση . Αν έχεις κάνει Κ καμπύλη ζαχάρου Κ έχεις ελενξει Κ θυροειδή όλα είναι οκ θα έχεις πολύ καλά αποτελέσματα. 

Ελπίζω να μείνουν βλαστοκύστες τα μισά 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Απλά έχει +++ και το μεταφράζει ως πολλά.....θα ρωτήσω και εγώ. Σε ευχαριστώ.

πόσα σιν έχει ? \

κολπικό τεστ γιατί έκανες ?

είχες κολπικά υγρά ?

είχαν άσχημη μυρωδιά ?

και τι ευχαριστείς πλακά μου κάνεις ότι γνωρίζω και μπορώ με μεγάλη μου χαρά

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

μαρινα μου αυτο λεω κι εγω.ποσα σνακ εφαγε?το αυγονομιζω της εκανε κακο!και το λεγα κι εγω........

μαμαλευτερακη θα σου το στειλω.

οσο για τις εξετασεις σιγα η μανα μου με εξι παιδια μην τα ξεψιριζε!

αλλα τωρα οι τροφες ειναι πολυ πιο επικινδινες απο οταν ειμαστε εμεις παιδια!

γιοβανα μου μη μου πεις???ειναι θετικο?καταλαβα καλα η οχι?

1654096yn4fep17z7.gif

Λαζαρένια μου δεν είναι αυτό που κατάλαβες! Ένα τεστ παπ έδωσε αυτά τα αποτελέσματα για κάποια κύτταρα!

Σήμερα το έχω παρακάνει! Οι άντρες βγήκαν κι αντί να ξεκουνηθώ να σιδερώσω τίποτα τα φόρτωσα στον κόκορα!!! Βαριέμαιιιιιι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Όχι βρε κοριτσάκι. Επειδή έχω θεμα με τα γυναικολογικά κάνω κάποιες εξετάσεις για να ξεκινήσουμε μετά προσπάθειες ;);););)

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

μαρινα μου αυτο λεω κι εγω.ποσα σνακ εφαγε?το αυγονομιζω της εκανε κακο!και το λεγα κι εγω........

μαμαλευτερακη θα σου το στειλω.

οσο για τις εξετασεις σιγα η μανα μου με εξι παιδια μην τα ξεψιριζε!

αλλα τωρα οι τροφες ειναι πολυ πιο επικινδινες απο οταν ειμαστε εμεις παιδια!

Και εγώ κάθε ήμερα του δίνω αυγό χωρίς τύψεις το θέλει το παιδί το ζητά και του το δίνω ένα πράγμα τρώει ευχαρίστα να του το κόψω ?

ακόμη και 1000 χοληστερίνη να έχει θα του το δίνω :D:D:D

και η δικια μου η μάνα με 4 σιγά μην μας ξεψείριζε χιχιιχ

είχαμε κάνει την βασιλο την περίπτερού πλούσια ....!!! :tongue::tongue:

στα πλατάνια την θυμάσαι ?

και τίποτα δεν πάθαμε ποιος μας έψαξε δηλ..

εγώ έτρωγα και τρώω του κόσμου τα γλυκά και τα γαριδάκια

να φανταστείς κοιμάται ο μικρός και τρώω ΛΟΤΤΟ και δεν έχω ούτε χοληστερίνη ούτε ζάχαρο:wink:

Διαφημίσεις

Όχι βρε κοριτσάκι. Επειδή έχω θεμα με τα γυναικολογικά κάνω κάποιες εξετάσεις για να ξεκινήσουμε μετά προσπάθειες ;);););)

Με το καλό συγγνώμη που έγινα αδιάκριτη με το θέμα σου

Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην σταθείς σε ένα τοσο μικρό προβληματάκι

Λαζαρένια μου δεν είναι αυτό που κατάλαβες! Ένα τεστ παπ έδωσε αυτά τα αποτελέσματα για κάποια κύτταρα!

Σήμερα το έχω παρακάνει! Οι άντρες βγήκαν κι αντί να ξεκουνηθώ να σιδερώσω τίποτα τα φόρτωσα στον κόκορα!!! Βαριέμαιιιιιι!

ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ...!!!!!!;););)

6 ΕΝΤΟΛΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΗΣ ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΕΜΠΕΛΗ

Κατάφερα μόλις τώρα να απολαύσω τα ντοκουμέντα απο τη συνάντηση των Σαλονικιών και θέλω πολύ να σας πω ότι είσαστε όλες καταπληκτικές.

Η μικρή Φωτεινούλα συγνώμη που θα σας το πω αλλά έκλεψε την παράσταση με την τσαχπινιά που διακρίνεται απο την 1η φώτο.

Η μεγάλη όμως Φωτεινούλα ομολογώ με άφησε άφωνη. Καλά σας λέω εγώ Super γιαγιά κυρία Φωτεινή. Νομίζω πως ο σύζυγος θα πρέπει να ανησυχεί συνέχεια με τέτοια όμορφη και σικάτη κυρία που έχει, καλέ φτου φτου είσαστε φοβερή και σκίζετε μπορώ να πω.

Τώρα για τις άλλες τις ζουζούνες τι να πω.

Πολύ όμορφες με χαρακτηριστική την ομοιότητα του Aστεράκου με τη μαμά του. Ούτε εσύ να τον είχες γεννήσει καλέ.:tongue:χιχιχι

Η Πετρούλα όντως πολύ γλυκιά και δεν φαίνεται καθόλου η κοιλίτσα της σε αντίθεση με τη δικιά μου που μπορείς να με περνάς εσύ Πετρούλα μου γύρω στις 4 βδομάδες αλλά σε μέγεθος κοιλιάς σε περνάω εγώ 4 νούμερα.

Σουλίτσα γλυκύτατη, Βικάκι εξίσου γλυκιά όπως την γνώρισα και απο κοντά.

Ντελενάκι εσύ είσαι η σούπερ μαμά σαν την σούπερ γιαγιά δηλαδή ένα πράμα.

Μαελενίτσα εσένα στα είπα τα δικά σου, ήσουν καλή φωτογράφος για να μας δείξεις τα ντοκουμέντα αλλά εσένα δεν σε καμαρώσαμε καλέ καθαρά αν και είπαμε ότι είσαι και εσύ πολύ γλυκιά μανούλα απο παλαιότερες φώτο.

Όπως και να 'χει να είσαστε όλες καλά και να το επαναλαβετε και μακάρι να είμαστε όλες καλά να κανονίζαμε όλο το Μαιος 2008 μια αντίστοιχη συνάντηση.

Ευάκι χαίρομαι που περάσατε καλά στο πάρτυ σας, δυστυχώς ούτε και εγώ πρόλαβα να δω φώτο , να είσαστε καλά και του χρόνου.

Μαρινάκι και του χρόνου να ξαναπάτε και εσείς βολτίτσα.

Γιοβαννούλα άστα το θέμα πεθερικά είναι αλλού παππά ευαγγέλιο. Είπαμε δυστυχώς όταν παίρνουμε τον άντρα παίρνουμε και το πακέτο μαζί που καμιά φορά δεν είναι και ότι καλύτερο. Αν μπορείς να συννενοείσαι με τον άντρα σου , αυτό είναι και το πιο βασικό , όλα τ'άλλα ξέχασέ τα.

Μαλευτεράκι και του χρόνου να είσαστε καλά και εσείς να κάνετε τέτοια παρτάκια και να περνάτε καλά.

Πικουλινάκι τα βγάλατε σήμερα τα ράμματα;

Ρίτα διάλεξε προορισμό για τις καλοκαιρινές διακοπές απο τώρα, αφού ηρέμησες με το θέμα πάνα μπορείς είστε τέλειοι.

Γλυκιά μου Λαζαρένια διάβασα μόλις τώρα και για το δικό σου περιστατικό και ομολογώ πως σοκαρίστηκα βρε κοπέλα μου. Μη ξαναπείς όμως ότι είναι δικιά σου υπαιτιότητα γιατί ξέρεις πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα μας και μπροστά στα μάτια μας ανά πάσα στιγμή. Είναι καλό απ'όσο ξέρω που έβγαλε καρούμπαλο και ξέσπασε το πρήξιμο.Μην τρομάζεις άλλο , όλα καλά θα πάνε , θα περάσει και εμένα ο μικρός μου τις προάλλες που είμασταν στη μαμά μου έκανε κωλοτούμπες στην κρεβάτοκάμαρά τους και έπεσε με τη μούρη στην κόχη που έχει το κρεβατοκέφαλό τους και έχει κάνει ένα σημάδι να στο μέτωπο. Είπαμε απο τέτοια άλλο τίποτα αρκεί να είναι μόνο αυτά παναγία μου.

Τώρα σχετικά με τη χοληστερίνη αν δεν είναι κληρονομική μη σε φοβίζει , εφόσον κόψεις και τα σνακ όπως λες θα πέσει αμέσως θα το δεις. Η ανιψιά μου που είναι 7 χρονών δυστυχώς έχει κληρονομική χοληστερίνη απο την πεθερά μου και κάτω απο 200 δεν τις πέφτει εδώ και κάτι μήνες.

σχετικά με σάιτ ευρέσεως εργασίας έχω και το www.justjobs.gr

εξίσου καλό με τα υπόλοιπα που σου έγραψαν τα κορίτσια.

οι υπόλοιπες που δεν σας σχολίασα μη μου θυμώσετε, σας φιλώ γλυκά όμως.

Σουλίτσα ελπίζω να έπεσε ο πυρετούλης της Ανρεάννας και να είναι καλύτερα η ζουζούνα.

Νατάσα τα διάσημα κοτοπουλάκια σου πανέ δεν πρόλαβα να τα κάνω αλλά απ'ότι κατάλαβα θα γίνουν ανάρπαστα.

Εγώ έπηξα σήμερα στη δουλειά και ομολογώ πως μου έλειπε τρομερά ο μικρούλης μου, κατα τ'άλλα έιμαστε μια χαρά. την άλλη δευτέρα πάω για το Άλφα Τεστ.

Α! Κορίτσια δεν σας είπα και τα ευχάριστα νέα μου. Σήμερα θα βγω! ΜΟΝΗ ΜΟΥ! Θα αφήσω την κόρη μου στον άντρα μου και θα πάω στο Badmington (ή όπως γράφεται) να δω την Evita! Το θέμα δεν είναι το πού θα πάω, αλλά το ότι θα βγω μόνη μου! Είμαι πολύ χαρούμενη! Από κει και πέρα ελπίζω ν' αξίζει κι η παράσταση και να μην με πάρει ο ύπνος!
Καλά να περάσεις κοριτσάκι!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Επιτελους βαζω μερικες φωτο απο τα γενεθλια !

Οσο προσπαθουμε εμεις να φαινετε κοριτσακι με κοκκαλακια κλπ , τοσο τα πεταει ολα αυτη ...ακομα και τα ρουχα οπως βλεπετε !

Η τουρτα που εφτιαξα ειχε μεγαλη επιτυχια αλλα τωρα που την βλεπω στις φωτο διαπιστωνω ποσα λαθη εχει και ποσα ξεχασα ! Δεν πειραζει , του χρονου καλυτερα !!!

Αχ, είναι πολύ όμορφο το κοριτσάκι σου, να το χαίρεσαι! Όσο για την τούρτα, τίιιιιι;;;; Eίναι σπιτική;;;;;;; Ή μήπως απλά είσαι ζαχαροπλάστισα;;;;;;;;;;;;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

επεσε η λαζαρενια μου απο το καροτσι πανω απο 1 μετρο υψους.ηταν ορθια και επεσε με το κεφαλι κατω.χτυπησε στο μαρμαρο στο σπιτι και χτυπησε στο δωξα πατρι.ευτυχως να λεμε που δεν εσπασε μυτη και δοντια.

αμεσως πρηστηκε και εκανε ενα καρουμπαλο.....τι να σας πω.πλανταξε στο κλαμα.

εγω καρδιακη προσβολη κοντεψα να παθω,

την πηγα αμεσως στην παιδιατρο και μου ειπε να την παρατηρω για 2 μερες.

της ειπα αν ειναι να την παω στο νοσοκομειο αλλα μου πε οχι!

πως δεν εσπασε το κεφαλι το μωρακι μου.

μα τι αχρηστη μανα ειμαι?????

για τιποτα δεν κανω πια....

Tί χαζομάρες λες lazarenia μου... δυστυχώς αυτά κι άλλα τέτοια παρόμοια θα πάθουν πολλά τα παιδάκια μας, κι ας είναι ως εκεί μόνο οι λαχτάρες οι δικές μας........ Μη μου νιώθεις τύψεις σε παρακαλώ......... Τα παιδάκια πέφτουν-πέφτουν-πέφτουν...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

εχω αγχος γιατι το παιδι μου απο τοτε που γεννηθηκε τρεχει σε γιατρους ,ευτυχως αντιμετωπιζονται δωξα τω θεω αλλα απο κατι τετοιους γιατρους ανευθυνους θα ειχαμε γλυτωσει πολλα!
Σταμάτα βρε, τίποτα δεν έχει η κόρη σου, μια χαρά είναι το παιδί.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Φιλακι η Ευα γεννησε μια μπουμπου 3 κιλών εδω και δυο εβδομαδες περιπου

Βρε Λαζαρενια μη στενοχωριεσαι οτι το παιδι επεσε εξαιτιας δικης σου αμελειας..Συμβαινουν σε όλες μας και καθημερινα..Ηταν να γινει, μακαρι να φυγει συντομα και το καρουμπαλακι σας.Για τη χοληστερινη θα περιορισεις λίγο τα κορεσμενα λίπη (βουτυρα, αλλαντικα, τυρια κλπ), να βαζεις ελαιολαδο και πάντα προς το τελος του μαγειρεματος.Ψαρι, κοτοπουλο, λαχανικα, όσπρια και απαχο μοσχαρισιο κρεας και θα δεις αμεσα αποτελέσματα.

Ιωαννα καλα αποτελέσματα στις εξετασεις σου και καλή επιτυχια για το επιθυμητο αποτέλεσμα!!!!

Κικη αισθανεσαι καλύτερα ετσι;;;Φαίνεται!!!χαχα

Ο μικρος τι κανει;;Σου ελειψε ε;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

άμα πω ότι σας διάβασα θα πω ψέμματα...όλο το πρωί που καθόμουν στον υπολογιστή δεν μιλούσε καμία, μόλις έφυγα λυσσάξατε. Καλέ μήπως να αλλάξω παρέα; Μήπως δεν με γουστάρετε; :lol:

Λαμπρινούλα η κόρη σου θεά και η τούρτα σου άλλο πράγμα...που το είχες καλέ κρυμμένο τόσο καιρό το ταλέντο σου;

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...